πείτε πού θα βγείτε παραμονή πρωτοχρονιάς να ξέρουμε πώς θα σας αποφύγουμε
Printable View
πείτε πού θα βγείτε παραμονή πρωτοχρονιάς να ξέρουμε πώς θα σας αποφύγουμε
ΤΙ ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ
Τι πλάκα ρε, ειδικά εσένα θέλω σοβαρά τη γνώμη σου.
Εγω η στο Ρεμο η σε μια λεσχη στα εξαρχεια.
σε σπιτι
αρχικά σπίτι με την φαμίλια,χαρτάκι,καλό φαί και κρασί
μετά τραβελότσαρκα στη Γιαννιτσών
μπροστα στο τζακι ε? αχ τι ωραια!
poker se kapoio spiti ...(elpizw...)
Ari.
Εγώ παίζει σπιρτόκουτο.
σε κάποιο μπαρ της Ναυπάκτου(ξεκινήσαν και τις όπεν μπαρ φάσεις) ή σπίτι για χαρτούρα οικογενειακώς.
Γιάννενα, ελπίζω κάπου με τζάκι και λίγο κόσμο.
Αν δεν θες πολυκοσμία, προτίμησε τα Κάννενα.
Σε φιλικό σπίτι.
εντιτ:
Spoiler
pou to thimithikes :touched:
ντελίβερι πατατόγυρος κοκακόλα λάητ, εορταστικό money drop με αρναούτογλου, σεμίνα διγενή με χατζηγιάννη, αλλαγή του χρόνου στο electricrequiem.com - πινκς στο πρώτο ποστ της χρονιάς στο offtopic από τον firestorm, τα πρώτα youtube posts με ευχές στο facebook.com κάποια likes, 4chan μέχρι τις 3-4, δύο επεισόδια how i met your mother, youjizz.com και ύπνος.
Πινκαρα το αποπανω εννοειται.
Θα παω σε φιλικο σπιτι στο The Bronx.
Ως τωρα εχουν επιβεβαιωσει εγω και 8 κοπελες.
Οι μισες λατινες, οι αλλες μισες ελληνοαμερικανες.
Το εγραψα επιτηδες ετσι για να νιωσω καλα με την παρτη μου, η αληθεια ειναι πως ειναι πιθανον να ειναι πολυ βαρετα, καθως δε θα κανω τιποτα με καμια ουτως η αλλως, και δε θα εχω και κολλητους που εινια παντα η καλυτερη παρεα για πρωτοχρονια. Απο την αλλη, ποιος περναει πραγματικα καλα σε πρωτοχρονια? Εχω παρα πολλα χρονια να περασω αξιομνημονευτα, υπαρχουν πολυ καλυτερες βραδιες γενικα. Αλλα οι 3 απο τις 4 λατινες ειναι τοπ :P
Ταβερνοσπιτο.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ HAXBALL ΕΙΜΑΣΤΕ \m/
Auth thn paraskeuh DEN 8a bgw.
επειδη δε βρηκα το θρεντ..για πειτε κανα καλο τσιπουραδικο στην αθηνα και τα προαστεια..
οχι τελειως χυμαριο (πχ τηνιακος τσιτσιμπιρδι)..κυριως η ποιοτητα κρασιων - ρακης μας ενδιαφερει οποτε αν ειναι ακριβα τα φαγητα στα παπαρια μας
με τα πεθερικα, χαζεμα βεγγαλικα, υπνο νωρις γιατι δευτερα δινουμε διαγωνισμα.
Ψηλά στα βουνά της Αρκαδίας, σε σπιταρώνα, δίπλα στο τζάκι :dfinger:
οπως καθε φορα τα τελ. χρονια σε φιλικο σπιτι στον εορταστικο ρεντη
με μπαρμπουτι και φινης ποιοτητας αλκοολ και ντρογκας
βαριεμαι και ποναει το συκωτι μου.
38.9 και ανταρκτικά ρίγη. αλλά σκέφτομαι να κάνω κανάν ηρωισμό και να ψοφήσω από αύριο.
τελικα βαριεμαι και με την σκεψη του να βγω. σαπιλα
Φαΐ/πόκερ/άνοιγμα δώρων στο σπίτι και μετά για μπύρες και χορό όπου μας βγάλει ο δρόμος.
mpyres kai xoro? :fear: