Ε; Στην πορεία θα πας;
Printable View
Ε; Στην πορεία θα πας;
θα πάω στην πορεία έτσι να νομίζω οτι κάνω κάτι στη ζωή μου,ταξικές ενοχές,κλασικά.
(α μου έχει ζαλίσει τα παπάρια και ο shadowking)
Missing option:
Ναι, για να το παίξω μάγκας σε επαναστατικά γκομενάκια
πέρα από το πολλ, μόνο εμένα μου φαίνεται ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο αύριο;
Ποιος μήνας είναι ο 15ος;
εν τω μεταξύ δεν το έγραψα για αστειάκι έτσι, μπερδεύτηκα όταν πήγα να διορθώσω ένα λάθος στην ημερομηνία.
Όχι γιατί εγώ είμαι το αφεντικό.
Σίγουρα ναι. Κανείς από καλαμαριά με μέσο να με κατεβάσει;
ΤΗΜΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ
τι έγινε; λάκισα όταν άρχισαν τα σκηνικά στο σύνταγμα.
και εδώ
αυτή είναι καλύτερη.
http://athens.indymedia.org/local/we...skatofatsa.png
"μα γιατί;"
καλα ρε πουστη μου δεν εχουν μαθει τοσο καιρο οτι τετοιες μερες πρεπει να κρυβονται στα λαγουμια τους?
στο 2:52 ο χατζηδάκης.
ἔσσεται ἦμαρ
Αποκαταστασις παντων
Καλά τι στο μπούτσο, έτοιμη την είχε τη φωτογραφική ο άλλος; Μπράβο ενσταντανέ. Επίσης τι είναι αυτή η μαλακία που 'χει πίσω απ' το κράνος του ο άλλος.
περικεφαλαια
Και μαλιστα περικεφαλαια Σπαρτιατη αλα 300
περικεφαλαία είναι, το είχε όλη η ομάδα.
λολQuote:
Μπράβο, ρε μάγκα!
από Παλούκι Λουκ 8:09μμ, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010
Ο ασφαλίτης στο 1237897 συμμετείχε στη σύλληψη ενός παιδιού έξω από την πλευρική πύλη του Πολυτεχνείου στη Στουρνάρη κατά τις 4μ.μ. (χωρίς να είμαι σίγουρος για την ώρα). Επειδή τότε είχε ήδη φανερωθεί, φόραγε την κουκούλα αλλά τον αναγνώρισα γιατί τον είχα κοζάρει καλά. Είχα ένα παλούκι και μου 'λεγε να φύγω για να μη με μαζέψει και μένα ενώ ένας σύντροφος τον προκαλούσε σε μονομαχία αλλά ο ασφαλιτάκος δεν απομακρυνόταν περοσσότερο από 5 μέτρα απ' τη διμοιρία.
προτιμώ αυτή. Είναι πιο άμεση
http://4.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM9...o/s1600/r4.jpg
ειναι αυτο που λεμε "μαλακας με περικεφαλαια"
Πριν είχα μπει από το κινητό, τώρα μπήκα σπίτι. Λοιπόν ήμουν στο σκηνικό Σίνα και Πανεπιστημίου, στο μπλοκ της ανταρσύα. Μας ψεκάζουν με κάτι απίστευτα δυνατό (κάθε φορά χειρότερα μου φαίνεται, τι σκατά), ήταν η πρώτη φορά που όχι απλά μου κόπηκε η ανάσα αλλά νόμιζα ότι θα πάθω όντως κάτι, ο θώρακάς μου πόναγε για ώρες μετά. Κι εκεί που είμαστε στο βήχα και χαμένοι, την πέφτουν στο μπλοκ από αριστερά με γκλομπς - μιλάμε για μπλοκ με φοιτητές, χωρίς καν πλευρική αλυσίδα, ούτε σημαίες/παλούκια. Πανικός, σπρώχνονται όλοι στο πεζοδρόμιο, κατά τύχη δεν ποδοπατήθηκε κανείς μέχρι να βγούμε στη Σίνα. Στο μισό μέτρο πίσω μου οι μπάτσοι βάραγαν παιδιά, περίμενα από στιγμή σε στιγμή να μου προσγειωθεί γκλομπ στο κεφάλι. Και όλα αυτά χωρίς να πέσουν μολότοφ σε κτίρια κλπ που γίνονταν άλλες φορές. Ίσα ίσα, στην αρχή που δεν είχε αστυνομία ήταν εντελώς ήσυχα τα πράγματα (και ήμουν κοντά σε αναρχομπλόκ). Είναι εντελώς τυχαίο που δεν είχαμε νεκρό σήμερα. Το μουνί που τους πέταγε, καρκίνος στα σόγια τους.
:touched:
Μετά μου λες ιστορίες Dragon γιατί πρέπει να κατέβουμε σε πορείες etc. Έχουν χάσει ΠΛΗΡΩΣ το νόημα και τον σκοπό τους.
Θα τον ξαναβρούν άμα σε αρχίσουμε καμιά μέρα στις παλουκιές.