ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΩΣΠΙΤΗ
Printable View
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΜΩΣΠΙΤΗ
όχι, γιατί πρώτα πρέπει να το φας εσύ!
Συμβιβαστική λύση: ban και στους 2
Αν σταματησει να ποσταρει λινκς, φωτος, πικς, ταινιες, και προσπαθει απεγνωσμενα να βρει την Αγαπη σ αυτο το φορουμ, ας μεινει.
14/12/2010 15:35 <menumission> sunolika mporw na ri3w 5 se ka8e post kai 4 se mena efoson 8umamai 4 kwdilkous apo mpanarismena nicknames alla variemai na mpainw sth diadikasia se kapoia post to xw kanei
η αληθεια ειναι οτι μετα απ αυτο, καλυτερα οχι μπαν.
τι θα κανει χωρις το Φορουμ της Ψυχης της?
:touched:
Ο δραγονλορδ ψήφισε κατά επειδή βαριέται να την ξαναμπανάρει?
κανενα μπαν...τωρα που μπηκε το νερο στ'αυλακι και πηδηξε τον πρωτο ΕΡ user,να βγει το sextape για κατεβασμα ηρωικε user,θαμωνα ενος και μονο thread δωσε ναρκωδελεια στον λαο,ας ειναι και ηχητικο
Ποιος ειν ο τυχερος?
καποιος απ'τους 11 που ψηφισαν οχι?
Γενικά χρειάζεται το ban είναι η αλήθεια και απορώ πως της δίνετε τόσο σημασία. Ας πούμε ρε μιτσμανν σοβαρό παιδί είσαι, κβάντο ΙΙ έχεις περάσει, τί διάολο βρίσκεις και ασχολείσαι με την προβληματική;
Επειδή όμως θα κάνει άλλο/άλλα ακκάουντ ίσως αυτό που χρειάζεται είναι ignore.
Ουτε καν μπαν, σοβαρευτειτε
[εδιτ] απλα ρε μαγκες καντε καποιος τις συστασεις που λεμε και στο γηπεδο για αντιαθλητικο τακλιν σε κανσερ, που ομολογουμενως, εχει ξεφυγει η τυπισσα
ποιος τη χάρη της γιουλαι μαλάκα τόση ενασχόληση πια
κάνσερ και οπαδοί του κόκκινη κάρτα για λύσσα κακιά
έχει ξεσπάσει εσωτερική πάλη και δε μπορώ να αποφασίσω,η γιουλάι έχει προσφέρει τεράστιες ατάκες και μπινελίκια,'σε γραφω στο μουνι μου που ρουφαγες με φοβο και παθος','αλεο αλεο γαμα κανα γαλεο','μπες στη μπανιερα με τα φτερα της χηνας κλπ' και πολλά άλλα υπέροχα.
να ξεπουπουλιάσεις καμιά κότα ήτανε και δε με λένε γιουλαι ρε γιουλάιδες γιουλαιόπληκτοι γιουλολολόι λολοί πια
οχι μπαν.
μπορει να ειναι η τελευταια ευκαιρια του Η. για ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.
δεν λειτουργαει το σποηλερ γμτ...εχω ντοκουμεντο που κανει παταγο
e tote dwse moy to 7'' na to ripparw egw kai sto stelnw pisw
...με ταχυδρομική χελώνα να φανταστώ.:)
κατσε ρε ρωξαμη... εσυ δεν εισαι δεξιοπεριεργος? πολλα δεν ζητας?
χαχααχαχαχααχαχχ
^ πάρε κουβέντα σε φόρουμ που ζητάει να πέσουν και μπαν.
μια σαλιάρα για τον φαιρστορμ τη λυσσάρα
Ενώ ομολογώ ότι μου την σπάει να βλέπω αδιάφορες εικόνες που δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς τις διαλέγει κλπ, το 99% των παραπόνων σας λήγει με ένα απλούστατο ιγκνόρ. Για τις μούτζες χέστηκα, μου αρέσει η γραφικότητα και άμα βλέπω να με μουτζώνουν πολλοί μπορώ να ρίχνω το φταίξιμο στα ακάουντ της και να νιώθω καλύτερα.
Γενικά, πώς κάνετε έτσι; Καλά ο κάνσερ, οι άλλοι;
Ειμαι καθετα και οριζοντια εναντια στο μπαν. Αλλωστε επιβιωνουν πολυ χειροτερα πτηνα εδω μεσα. Δεν με προβληματιζει κανενα της ποστ ουτε σχολιο. Και οποιος εχει την μυγα να την φερει πισω.
εγω θελω να ξαναζησουμε τετοιες στιγμες...
Spoiler
γιουλαι εισαι ο ΚΘΟΥΛΟΥ
εντιτ...με τον αστερισκο ειναι τα πριβε...κανταδουλα
Να μείνει για να βγάζω τα κόμπλεξ μου πάνω της και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος για τους υπόλοιπους.
Derby το ματσακι
20-19
20-20 με τη δική μου ψήφο.
Γενικά εμένα μου έχει ψιλοπεράσει η μανία να φάει μπαν για να είμαι ειλικρινής. Αν την κάνεις ιγκνόρ στο φόρουμ και στο τσατ και αν σταματήσεις να μπαίνεις στο τσατ για να μη βλέπεις τους άλλους να μιλάνε σε κάτι αόρατο, πλησιάζεις αρκετά το να μη σε ενοχλεί η γιουλάι. Δοκιμάστε το.
Εναλλακτικα, κερναω ποντικια με ροδουλα για οσους κουραζουν οι εικονες