http://punkfromthegutters.blogspot.com/
Το νέο λημέρι του αγαπημένου μας πανκή :grin:
Printable View
http://punkfromthegutters.blogspot.com/
Το νέο λημέρι του αγαπημένου μας πανκή :grin:
"Mηδενιστική και ανηλεής κριτική ροκόμπαρων στην πόλη μου.
Τα χρόνια που βαραίνουν το πονεμένο κορμί μου,με κάνουν ειδήμονα στην καφρίλα και στον μηδενισμό καταστάσεων.Να πέσει λοίπον μιά κριτική μαγαζιών στην πόλη?Να πέσει η πουτάνα...
8Ball:Το μεγαλύτερο κωλάδικο όλων,ιδιοκτήτης πρώην κατσαπάνκης νυν ρουφιάνος των τσέων και "μαγαζάτορας".Η μεγαλύτερη αιτία της κατάντιας της ευρύτερης ροκ σκηνής στην πόλη.Όταν με το καλό θα καεί το μπουρδέλο,να δώ που θα έχουν να πάνε όλα αυτά το ποζερομουνόπανα που το παίζουν ιστορία και σκληράδα.Tα disco παρτυ επίσης είναι ότι πιό ξεφτιλισμένο έχει συμβεί ΠΟΤΕ στην ιστορία των ροκ μαγαζιών της πόλης.Από μουσική επίσης οτι πιο ξέκωλα ελεεινο θα το ακούσετε εκει. Το γαμάμε συθέμελα και πάμε στο επόμενο...
Lucky Luke:Αν θέλεις να βρείς γυναίκα ηλικίας 20-25 ετών για ΣΧΕΣΗ,πας Λουκυ.Αν θέλεις γαμήσι,πας Berlin.Μουσικά το Lucky είναι αρκετά κλικ πάνω,μπορεί να παίξει και κανένα Wipers στα κέφια.
Βerlin:Κωλάδικο πρωινής ώρας.Το μόνο καλό είναι ότι πέφτει καμια φάπα για οπαδικά/πολιτικα/γκομενικά και ετσι κραταει ψηλα την σημαια της πολης,την παλια Προξενου Κορομηλα που ηθελε καθε μερα να πεφτουν φαπες για το παραμικρο.Μουσικα=φοιτητικη ανυπαρξια.
Τρυποκάρυδος:ομορφο μαγαζι,ομορφες μουσικες,αλλά ο κοσμος προτιμάει να κλαψομουνιάζει διπλα στο εναλλαξ και απεναντι στον Βυθο.Ροκιες τρελες δηλαδη...
Residents:το βασιλειο της κουλτουρας.Δεν μπαινεις μεσα αν το κοκκινο κασκολ και ο μπερες δεν ειναι μονιμο στοιχειο της γκαρνταρομπας σου.Λαρτζερ δαν λαιφ φοιτητές,προπερσυνοι οπαδοι Franz Ferdinand που τώρα ακούνε Wavves,υφακι.
ToSpitimou:Αρέσει.αν έπαιζε και λίγο πιο μαυριλα στην μουσική θα ηταν ακομα καλυτερα.Εξαιρετικος χώρος.
90 μοιρες/μαυρο προβατο/γενικά βαλαωρίτικο συναπάντημα:Μιά κοψιά όλα.Κάποτε ήταν ξεχωριστή αυτή η περιοχή,τώρα έχει γίνει σαν το Γκάζι στην Αθήνα.No identity.Η Κασσετα πάντως κάτι λέει.
Dizzy dolls:η χαρά του φυστικορόκ.στην πυρά αμέσως
Αrgys:Τόπος συνεύρεσης πονεμένων μεταλομουσικών.Διαγωνισμοι "ποιος την έχει πιο μεγαλη" (την μουσικη καριέρα) και τα ηχεία να παίζουν τα γνωστά πράγματα που σιχαινόμαστε.ποζεριές και σκατομέταλ.
Παπαρούνα:Μαγαζί για καληνυχτάκιδες,αλλα γουστάρω μιας και εκεί μπορω να εκφραστω ελεύθερα ερωτικά με το ετερον ήμιση.Σκοτάδια που αγαπάμε.
Εκκεντρο:Εξαιρετικες μουσικες πολλες φορες,γκαραζ,ροκαμπιλλυ,πανκ ροκ.Λιγος κοσμος.Ποιος ειπε οτι η ποιοτητα και η ποσοτητα συμβαδιζουν??
Fuzz:πονεμένη ιστορία.Το γουστάρω κάργα,αλλά κόσμος γιοκ.Μουσικάρες από Lively ones εως Bauhaus και από Cramps έως Cockney Rejects.Όμορφο.
Ηarley:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Καραφλοκοτσίδες και καραφλογιεγιεδες ενωθειτε κάτω από τους ήχους των Manowar και το ατσάλι που προφυλασσει το ιερο κλαμπ Excalibur.Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας.
Drifter:Χώρος για χέσιμο,μεταλλουφάκι,αλλα όταν παιζει ένα συγκεκριμένο παλικάρι το παει εξαιρετικα το story.Social Distortion,Wipers,Ramones θα τα ακούσεις από αυτόν,και όχι μόνο αυτά.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση dj το μαγαζί μετονομάζεται σε ΠΡΙΧΤΕΡ.
Αυτα. "
Σκατοψυχο :thumbsup:
Διαφωνω μονο για τρυποκαρυδο.
Το μαγαζι της υποβοσκουσας υπερκουλτουρας. Τρωει ρεζιντεντζ για βραδινο και χεζει την επομενη καφετι κοραδο με μπερετοκασκολακι.
ζενιτ;
μόνο μετά από πρέζα.
γέλιο μέχρι δακρύων το ιντρο κείμενο :pink:
ζενίτ φοβερή επιλογή για μετά τις 2,ειδικά πάνω στο κλαμπ,φθηνά πετρελαιούχα ποτά και βλέπεις kyklous αβέρτα,η μουσική όχι πάντα καλή,έχει και το προτέρημα οτι μπορείς να αλλάζεις χώρους πάνω-κάτω με το ίδιο ποτό.
η μαλακία είναι οτι τώρα τελευταία μαζεύονται απ'εξω κάτι χιπ χοπ-ρου που-wannabe-περίεργοι που δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε
φόλα εκκεντράρα είμαστε και τη νέα δεκαετία.
Ευχαριστώ Dark Dominion για την τσάμπα διαφήμιση,αλλά ήταν sig μου εδώ και καιρό.
Το Ζενιτ είναι όπως το είπε ο Νίκλας.
διαμάντιQuote:
Cheers to the punks (an anti metal rant)
Οκ,είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο ιστιολόγιο.Έλεγα πάντα να ξεκινήσω με κάτι προβοκατόρικο,αλλά δυστυχώς δεν θα είναι και τόσο μεγάλη προβοκάτσια η πρώτη μου ανάρτηση.Γνωστά,τετριμμένα πράγματα,τα οποία όμως θα ειπωθούν,μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να σπάω αρχίδια.
Δεν είναι τρομακτικά σιχαμένο να ακούς την λέξη "Ροκ" στην ελλάδα?Βασικά,εκείνο που μου την σπάει δεν είναι το Ροκ αυτό καθεαυτό.Είναι το καπέλωμα του.Αυτό το καπέλωμα ξεκίνησε και συνεχίζεται από τους "αγαπημένους" μου μεταλλάδες.
Ροκ μπαρ(στην ελλάδα)=ένα κωλάδικο που παίζει Rammstein,Metallica,Paradise lost,Pantera,Crashdiet και ότι άλλη φυστικορόκ* μαλακία κυκλοφορεί.Η αποθέωση του δήθεν και του "ΚΑΚΟΥ".Γέλιο.Άπλετο.
Το γεγόνος ότι οι μεταλλάδες είναι τόσο καθυστερημένοι,πηγάζει όχι μόνο από την φύση της ίδιας τους της μουσικής,αλλά από το τρόπο που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι την μουσική."Μαλάκα,άκου αυτό!Η παραγωγή γαμάει!".Βέβαια,κανένας δεν έχει πεί σε αυτά τα ζώα ότι οι μεγαλύτεροι δίσκοι που βγήκαν ποτέ,είτε δεν είχαν καλή παραγωγή,έιτε ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ είχαν έναν "περίεργο" ήχο,που τους έκανε πραγματικά ξεχωριστούς.Παράδειγμα εν συντομια:Joy Division.
Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άτομα που στα 30 something ακούν Manowar,Blind Guardian,Cannibal Corpse,Black metal(το μεγαλύτερο ανέκδοτο εβερ),Pantera,γενικά όλη αυτήν την heavy metal σαβούρα.
Δεν μπορώ να δεχτώ το όρο "καλλιτέχνης" για τον κάθε παπάρα μεταλλά που γράφει 10 ηλίθια κλεμμένα ριφφ,που το ροκ για αυτόν δεν βασίζεται στη μαγκιά,στην έμπνευση,στην πραγματική πόρωση/συναίσθημα,για αυτόν που θεωρεί πως αν γκαρίξει καλά και περάσει από 600 κανάλια την ηλίθια μουσική του θα είναι αυτόματα και ΑΣΤΕΡΙ.
Δεν έχουν καταλάβει ότι και η μουσική,αλλά και η στάση ζωής τους είναι πιο safe και από ένα trendy κοριτσάκι που βγαίνει τα απογεύματα για καφέ στην παραλία (Βουλ..εχμ Θεσσαλονίκης).Προκάτ όλα.Προκατ οργή,θυμός,ήχος,όλα είναι ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ και προκατασκευασμένα να αρέσουν σε ένα κοινό που σκέφτεται με δισολίες,εντυπωσιακές παραγωγές και βίντεοκλιπ,δικασουλάρες και "δεινή τεχνική κατάρτιση"(οκ,ΞΕΡΝΑΩ κιόλας).Και θεωρούν εαυτούς ως την ξεχωριστή και ανώτερη φυλή του πλανήτη,την παραγκωνισμένη αλλά αληθινά underground σκηνή,και ότι ΟΛΟΙ είναι λίγοι μπροστά σε αυτούς.
Δεν μπορώ παρά να γελάσω με άτομα που στα 30 τους φοράνε ραφτό Cinderella και νιώθουν και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτό,με άτομα που πάνε στα live και προσέχουν τι φοράει το συγκρότημα ή αν ο κιθαρίστας έχει χοντρά μπούτια ή καράφλα,δεν μπορώ να δεχτώ τον κάθε βλαμμένο ποζερά που ακούει motley crue,guns n roses και κατακρίνει το punk.
Μου την δίνει η κλάψα των γκιαούρηδων μέταλ μουσικάντηδων."Τα παιδιά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ αλλά στην ελληνική πραγματικότητα είναι δύσκολο να επιβιώσεις αν είσαι ΡΟΚΑΣ".Σώπα ρε μαλάκα?Δηλαδή οι Last Drive δεν γάμησαν τα πάντα στο πέρασμα τους?Αλλά ξέχασα,δεν είναι μέταλ οι Last Drive.Η καραμέλα του "προσπαθούμε" και "δουλεύουμε" επίσης είναι η μεγαλύτερη μαλακία έβερ.Και εγώ ρε τρόμπα αν σκάβω με μία τσάπα το οικοδομικό μου τετράγωνο θα προσπαθησω,θα δουλέψω,και θα μοχθησω,αλλά το αποτέλεσμα κυρ-μαλάκα μου ανελέητη ψωνάρα θα είναι ένα:Μία γαμημένη τρύπα γύρω από το οικοδομικό μου τετράγωνο,χωρίς καμία αξία.
Γενικά το υφάκι που κουβαλάει ο έλληνας μεταλλομουσικός είναι τραγικό.Ακόμα και ο τελευταίος ξεχασμένος που έχει βγάλει demo της κωλάρας στο παίζει ιστορία και μούρη.Το άλλο όμως?Δηλώνει και "καλλιτέχνης".Σιγά μην είσαι και διδάκτωρ τέχνης μωρή χαμούρα.Ένας τρόμπας είσαι που στην καλύτερη μπορείς να θεωρηθείς μουσικός αν σκαμπάζεις 5-10 πράγματα πανω σε μουσική θεωρία ή εχεις πάει κανένα ωδείο.
Δεν θα ξεχάσω ποτε το ΕΠΙΚΟ πρήξιμο που έτρωγα από μεταλόπατερα όταν έπαιζε σε grindcore μπάντα.Αντι για καλημέρα σου έλεγε "γαμάμε φίλε μου,ειμαστε στο studio 4848565465 ωρές και ηχογραφουμε,το νεο μας υλικο θα ειναι κορυφη και πρωτοποριακο και η διεθνης καριερα μας ανηκει".Φυσικά και έμειναν στην Ξενερονίκη,φυσικά και ακουγόντουσαν σαν πρώιμοι Napalm Death με καλύτερη παραγωγή.Πρήξιμο όμως."ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ-ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ-ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ!ΓΑΜΑΜΕ!".Οχι ρε,στα αρχιδια μου.Δεν θελω να σας ακουσω.Αλλά αυτόματα είσαι και "εχθρος" τους.Οχι γλύφτης=εχθρος της μπάντας.χαχα!
Δεν αντέχω την χρήση του όρου "ροκ" από όλους αυτούς τους μαλάκες,που απλά το κάνουν για να δείξουν το ανύπαρκτο είναι τους.Χωρίς να δηλώνουν όλοι αυτοί "ροκ" το μόνο που θα είχαν στην ζωή τους θα ήταν ένα τεράστιο κενό.Το ροκ για αυτούς είναι η πουτάνα τους,που το χρησιμοποιούν για να δείξουν ότι είναι ΚΑΤΙ.Και εν τέλει,δεν είναι τίποτα.
Αρνούμαι να δεχτώ την πλύση εγκεφάλου η οποία προστάζει πανκ=μαλακία.Το πιο παρεξηγημένο μουσικό είδος στην ελλάδα ήταν,είναι και θα είναι το πανκ.Και το αγαπάμε ακόμα και για αυτό.
Γελάω με κλειστά κλάμπ και συλλόγους φίλων ομαδικής μαλακίας που έχουν δημιουργήσει,και εκεί έχουν βαφτίσει την αγαμία τους σαν "Χεβυ μέταλ στάση ζωής".Σαφώς το να ακούς Manowar και να τραγουδάς woman be my slave βγάζει στην επιφάνεια όλη την μαλακία που κουβαλάς στο εγκέφαλο.Κάτσε να σηκώνεις σπαθιά και να πουλάς πατεριλίκι σε πιτσιρικάδες μέχρι να γίνουν και αυτοί μύστες του κλαμπ του Αρθούρου,που θα μπορούν εκεί να μιζεριάζουν μαζί σας και να τους επιβάλλετε τα "Do and do not".
Μου την δίνει ο ελιτισμός της χαβούζας που έχουν."Πόσους δίσκους έχεις?","αααα εγώ είμαι καλύτερος κιθαρίστας από τον τάδε", "το μπλουζάκι αυτό είναι limited στα 666", "ο τραγουδιστης τους έχει καράφλα ρε,εγώ είμαι πιο όμορφος.".Κούραση η όλη φάση απόκτησης μεταλομεταλίων και διαπιστευτηρίων τα οποία μετράνε απλά στους προεφηβικούς εγκεφάλους τους.
Εχεις μετά και την "σκληράδα".Που πας μωρη ΚΥΛΟΤΑ με το όνομα "Eluveite"??? Aλλά ξέχασα,είναι και ευγενικοί μα και βάρβαροι συνάμα.Ένα εμετοστοπ στο 4 παρακαλώ.
Η έμπνευση και η πρωτοτυπία πάει σύννεφο,από την μουσική ως τα εξώφυλλα και τα ονόματα.W.A.N.T.E.D λέει ο άλλος.Όχι,S.A.G.A.P.O ρε μαλάκα Ρακιντζή.
Και έχεις φουκαράδες σαν τους Voivod (μύγες μέσα στο σκατόγαλο της μεταλ σαβούρας) να προσπαθούν μάταια να τους περάσουν κάτι.Αλλά αυτοί δεν είναι true,ξέχασα.
Μου την σπάει απίστευτα όλη αυτή η γαμημένη προβατοποίηση που κουβαλάνε τα μέταλλα.Μου την δίνει που κουβαλάνε τόσο άκαμπτους εγκέφαλους και δεν μπορούν να γράψουν έναν γαμημένο σοβαρό στίχο.Πρέπει να είσαι τεράστιος βλάκας για να γράφεις για τον σατανούλι,για δέρμα,για την γκομενα που σε παράτησε στην Α γυμνασίου,για τα "μουνία που γαμάς ουχ ουχ",για μυστικισμό και άλλες ΑΡΧΙΔΙΕΣ,για το πόσες μπύρες πίνεις και το πόσο γρήγορα πάει το παπάκι σου,για το πόσο θα μου τινάξεις τα μυαλά στον αέρα με το ροκ σου-χαχαΚαι όταν πάνε να γράψουν κοινωνικό/πολιτικοποιημένο στίχο,εκεί καταντούν ακόμα μεγαλύτερα ανέκδοτα.
Δεν τους χαρακτηρίζω,ούτε σεξιστές,ούτε ρατσιστές,ούτε σατανιστές.Αγάμητοι βλάκες είναι απλά.
Υπάρχουν μέταλ μπάντες που μου αρέσουν και εμένα.Λίγες.Αλλά guess what?Στα αρχίδια μου.
Γαμώ το μέταλ σας (τό πόζερ,το μπλακ και ότι σκατά θέλετε βάλτε τα μέσα) όλο συθέμελα και από την κορυφή ως τα νύχια.Τόσο απλά.
Σε αυτό το blog θα ασχοληθούμε με Punk και Hardcore και όλα τα παρεμφερή.Punk,oi!,Hardcore,Garage,street punk,shoegaze,punk-oriented indie,Crust,τα πάντα λέμε.Με χαρά θα μοιραστώ τον συναρπαστικό κόσμο του punk rock με όποιον το θελήσει.Cheers!
*Φυστικορόκ=η μουσική που ακούνε τα βλαχομέταλλα στα ροκάδικα και με το ένα πόδι(μποτούλα φιδίσια συνήθως) αράζουν και μασουλάνε φυστίκια προπέρσυνης σοδειάς.
ποιοι ειναι οι crashdiet?
Ακούω στα 33 μου Cannibal Corpse, Pantera, Blind Guardian, Manowar και Tankard που λένε για μπύρες. :(
γμστ... είμαστε για τα πανηγύρια τελικά :(
2/2 έκανα με έσας.Ο ένας θίχτηκε επειδή συλλέγει μπλούζες από κάθε πεταμένο στα 80ς/90ς και ο άλλος ορίζει το φυστικορόκ από μόνος του.Μποτούλα,ποζεριές,σκισμένο τζήν στο γόνατο.
Συνεχίστε.:)
Με πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια με τον όρο "φυστικορόκ" και την επεξήγηση του.
Έλα, μην αυνανίζεσαι με την και καλά ευστοχία σου, για τις μπλούζες γιατί να θιχτώ, το ξέρω ότι είμαι καμμένος με παιδικά απωθημένα. Για αυτό που έγραψα έσπασε κάτι μέσα μου, *λατρεύω* Blind Guardian, είμαι ΑΣΟΒΑΡΟΣ. Το βάζει ο νους σου; Κυκλοφορώ με μπλούζα D.R.I. (πεταμένοι των 80ς/90ς) και ακούω και Bob Katsionis!
.....Και αυτά που σου αρέσουν απο d.r.i,τα "πεταμένα" είναι.Αμπαλόπουλε.
Κατσιωναρα για πάντα στην καρδιά λοιπόν.
Για blind guardian δεν το συζητάω καν.Θα ντρεπόμουν αν ήμουν μεταλλάς για την ύπαρξη τους.
Ε τι γιατί να θιχτείς για τις μπλούζες ρε.Το γράφω ξεκάθαρα."Μεταλομετάλια".Προς επίδειξη και όχι φετίχ.
Να φανταστώ ντύνεις και τα παιδιά σου με μπλουζάκια μεταλλικα και μεγκαντεθ?Με το ζόρι επιβολή τα μουσικά ακούσματα του μπαμπά?:dfinger:
εντιτ, τώρα είδα ότι σε διαφημίζει ο ΝΤΑΡΚ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ, προβληματίσου (τουλάχιστον).
Ποια πεταμένα ρε άνιωθε; Crossover-4 of a Kind-Τhrash Zone. Εσύ γουστάρεις Κροσόβερ, μου έλεγες για το μπλουζάκι που έχεις ρε τσουτσού!
Λάθος φαντάζεσαι με τα παιδιά, σιγά μην ξοδέψω φράγκα που θα είναι άχρηστα σε ένα μήνα. Ο γιος μου ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ θα κληρονομήσει την ιερή μου γκαρνταρόμπα (που θα την πουλήσει στο ιμπέι, το φαντάζομαι από τώρα).
Στα σοβαρά, είναι πρωτίστως φετίχ (γαμάνε ρε, Pushead-Repka καύλες) και παιδικό απωθημένο και πολύ δευτερευόντως ποζεριλίκι (ας πούμε ευχάριστο side effect) αλλά το τελευταίο είναι σπάνιο πλέον, εδώ είναι όλοι φλώροι και δεν εκτιμάνε τίποτα, Αθήνα κυκλοφοράω μια φορά το χρόνο ξέρωγώ, δεύτερον τι επίδειξη να κάνω με μπλουζάκι Blind Guardian ρε (έχω 12-τα περισσότερα από μία μπάντα), στα 15χρονα; Το μεγαλύτερο ποζεριλίκι το έχω κάνει εδώ και έχω φάει και το κράξιμο κι απ'όλα, no problem. Στη δουλειά τα φοράω και το κλου της ημέρας είναι να έρθει ο συνάδελφος που προσπαθεί να διαβάσει το Dying Fetus λογκο.
Οι συναυλίες είναι ειδικό θέμα, θέλουν μπλογκ ποστ, θα γίνει κάποια στιγμή.
Ναι,αλλά είναι κάργα άμπαλα σε σχέση με τα πρώτα 2....
Ε ναι.λογικό να είναι φλώροι.Αφού δεν ακούνε Σεηκρεντ ραιχ.
Blind Guardian.33 χρονων εισαι ρε μαν,τι B.G μου λες.Ανεβα λέβελ.Είσαι και ξύπνιο παλικάρι πανάθεμα σε.
(μην αρπάζεσαι.απλα καφριλιάζω και κράζω για τον χαβαλέ και μόνο).
ε αυτό λέω κ εγώ :P
ας αλλάξουμε θέμα,ΟΜΙΧΛΗ+CASUALTIES 2 φλεβάρη στο Γκαγκάριν,15 ευρουλάκια είσοδος μόνο,ψήσου τουρκοπάνκη.
:puke:
χαχαχαχαχα ΣΤΑΝΤΑΡ εχω ψηθει!θα κατεβουμε μαζι ρεηζορ να τα ΣΠΑΣΟΥΜΕ???
Αν ξερνας εσυ μια Νικλας,εγω ξερναω 100 και στις πουτανες τους Casualties και στην Γ Εθνικης αντιγραφή τους.
Ναι ρε μαλάκα, τι να αρπαχτώ!
Άμπαλα γιατί έχουν διάρκειες άνω του δίλεπτου, την είδαν και καλλιτέχνες.
Δεν μπορώ να ξεπεράσω τους Μπι Τζις, είμαι ονειροπαρμένο αγόρι, λατρεύω Τόλκιν από πιτσιρίκι και τραγουδάει ο Χάνσεν (Η λατρεία) στο Βαλχάλα που είναι ύμνος και τους αγάπησα με αφοσίωση και γενικά, εγώ τα πάω καλά με αυτά τα μελωδικά. Εντάξει, δεν μπορώ να πω, πέρασα την φάση μου σπασμένος που με το Ιματζινέισονς έγιναν μόδα και ταυτοποιήθηκα με του φλωροπιτσιρίκου το κάγκελο, και το Φορντ Πρίφεκτ είναι το ψευδώνυμο που τρόλαρα στο επίσημο φόρουμ τους το '98 τα πιτσιρίκια που έγραφαν ιστορίες με δεσποσύνες και μονόκερους (τρου στόρι) και την πέφτανε στα κοριτσάκια όλο ευαισθησία, αλλά η μπάντα γαμάει, δεν χρειάζονται όλα να είναι αλητείες και βρωμιές. Εγώ θέλω και το Μόρντρεντ'ς Σονγκ, με Αρθουροκαταστάσεις (από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία, εγώ έκανα τον Λάνσελοτ και ο αδερφός μου τον Γκάλαχαντ) και τον Χάνσι να ματώνει το λαρύγγι να πιάσει την υπερνότα στο Another Holy War, έτσι πάνε αυτά. Τα τοπ λέβελ μου είναι Ντεθ, Μετάλλικα 80ς και Χάνσεν με προτίμηση στο Walls of Jericho. Όλα τα άλλα έπονται.
Το Ηράκλειο Κρήτης είναι το προπύργιο της φλωριάς, δεν έχεις ιδέα, δεν θα είχες υλικό να γράψεις για μαγαζιά, από τα 4 που έχουν στο ρεπερτόριο AC/DC, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα ξημερώματα για να ακούσεις Maiden(!) στα 2 (θα απολαύσεις όμως εντωμεταξύ το Satisfaction και το Stairway to Heaven), το άλλο είναι τρύπα μπαράκι με πολύ σιγά την μουσική κασσέτα που δεν πάει πιο βαρύ από τους Maiden και τους Whitesnake και το άλλο έχει μόνο "βραδιές" καθημερινή με τα εξής δεκαπέντε άτομα ως θαμώνες. Εσύ έχεις και μαγαζί να πας, είσαι άρχοντας, εδώ δεν θα άντεχες ούτε εβδομάδα. Γκαραντί.
Δεν έχεις πάει Κύπρο φίλε.Εκεί να δείς καταστάσεις.Γουστα,οχι μαλακιες.Το Ηρακλειο φαντάζει CBGBS
α..και μην ξαναπεις τον ορο "καλλιτεχνες"...μουσικοι είναι,και καποιοι απο αυτους ουτε καν.Για d.r.i μιλαω.
ρε...αυτοι οι εξκαλιμπρες στους Lizzy Boredom...
ο ορισμος του ΦονΚον
Min-min, τί εστί ΦονΚον;; Κατά τ' άλλα έχεις πάει στους Εξκάλιμπερς?
Πάνκη, μέχρι και στο metal dome forum έφτασε η φήμη σου! :twisted:
Κείμενο ακόμη δεν διάβασα, αλλά θα τσεκάρω συντόμως, ελπίζω.
minmin ειναι ρε Rap Araya...ηλεος
ΦονΚον=Καγκουρισμος
εξκαλιμπρες για το φαιησμπουκ λινκ του πανκη...κρομμυδι και χεντμπαγκιν',stainless σουβλες,αδραξτε τα σουβλακια σας κλπ κλπ
[mesimerianamode]
[/mesimerianamode]Quote:
Πολύ γέλιο ο τύπος! Η πλάκα είναι ότι μιλάει για ροκ και δεν αναφέρει ούτε μια ροκ μπάντα!!! Joy Division χαχαχα!!!! Μιλάμε με μέγιστη ροκιά! Γελάει ο κόσμος! Και το αστείο είναι ότι ο πίτουρας μιλάει για αμπαλοσύνη του μεταλλά μουσικού και είναι πάνκης!!! Έλεος! Πιο ανάπηροι οργανοπαίχτες (γιατί μουσικοί δεν είναι) από τους πάνκηδες δεν υπάρχουν στον πλανήτη! Αντε με τους τελειωμένους τους πάνκηδες. Η μόνη μουσική που ξεκίνησε από μερικούς σχεδιαστές ρούχων και έγινε μουσικό κίνημα για 2 με 3 χρόνια. Και τα τραγια επέξησαν επιμεταλλόνοντας τον ήχο τους. Άσε που οι περισσότερες μεταλ μπάντες που αναφέρει δεν είναι καθαρά μεταλ! Γιατί δεν νομίζω Pantera και Paradise Lost είναι οι σημαίες της μουσικής μας. Ούστ!
Τέτταρα ΘΑΜΠΖΑΠ για τον Πάνκη που κατάφερε να γραψει σαν 15ετής νεανίας που αποστέλλει γράμμα στο Μεταλλικό Σφυρί. Κρίμα, φίλε, γιατί σε κάποιες αναλύσεις σου εντός φόρο σε έβρισκα διαβασμένο. :-|
Σε άλλα νέα: Πάνκη, εσύ μέχρι πρότινος δεν είχες ακούσει Helstar, θες τώρα να πιστέψουμε ότι έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το black metal και ότι το βρίσκεις (συνακόλουθα) το μεγαλύτερο ανέκδοτο?? :rofl::rofl:
Μιλάμε, φίλε, για ένα είδος που το παρακολουθώ συστηματικά εδώ και 12 χρόνια και συνεχίζω ακόμα να ανακαλύπτω ολόκληρες σκηνές που μέχρι χθες αγνοούσα πλήρως την ύπαρξή τους (τελευταίο παράδειγμα η σκηνή της Καλιφόρνιας). Θες να μας πεις δλδ ότι έχεις ακούσει: Absu, Mysticum, παλιούς Sear Bliss, Dawn, Aura Noir, End κ.ά.? Αρκέσου σε ένα απλό "οι 10 μπάντες (αν είναι τόσες) που τσέκαρα δε μου είπαν τίποτε" και άσε τα ανέκδοτα για τον Σεφερλή. ;-)
ΥΓ: Πρόσλαβε, φίλε, τον Stam and the Witches για δεξί χέρι, υπεύθυνο διορθώσεων, το παιδί για τo πρωινό donut, master chef, παραπαίδι και άμα λάχει παράνομο εραστή. Μαζί θα καταφέρετε το απόλυτο χτύπημα ενάντια στο metal: την μηνιαία εφημερίδα "...Κι όμως τα μέταλλα σκούριασαν". :dfinger: :dfinger:
ψιλο-light το χτεσινό όμως. έσκασα λίγο χειλάκι με την αστυνομία μεταλ, αλλα κ αυτοί μέτριοι είναι.
Ra πάντα πίστευα ότι ήσουν αρκετά μπούφος ώστε να ασχοληθείς σοβαρά με κάτι τέτοιο,και ακόμα περισσότερο από την στιγμή που ξέρεις ότι είμαι φυτίλιας.
Μου αποδεικνύεις για άλλη μιά φορά πως μπορεί να είσαι έξυπνο παιδί,αλλά μόλις σου θίξουν το ΑΤΣΑΛΙ το iq σου μειώνεται κατά 50 ποσοστιαίες μονάδες.
Επιτίθεσαι και στον φουκαρά τον Stam χωρίς λόγο.Το ατσάλι είναι σαν την μαλακία Ra.Θέλει ρέγουλα,αλλιώς τυφλώνεσαι.Και εσύ έχεις τυφλωθεί και βλέπεις παντού μόνο εχθρούς του ατσαλέλου.
Δεν μας χέζεις λοιπόν εσύ και οι Αψου γίτσες,οι Φυστικουμ και τα λοιπά ρετάλια ? :)
Και η μηνιαία εφημερίδα θα ονομαστεί "Τσιρίδα,ψωλή και ΑΤΣΑΛΙ".
πάντως ο ρα παλεύει και με ατσαλένιους ειδικά στο θέμα μπαθορυ, του βγάζεις το καπέλο εκει και σε πορώνει και ακούς και το sacrifice στα καπάκια
Λοιπόν, Κύπρο έχω πάει αλλά δεν έκανα μπαρότσαρκα να έχω άποψη. Αναρωτιέμαι πόσο χειρότερη μπορεί να είναι όμως όταν ένα ροκ μπαρ στο Ηράκλειο περιλαμβάνει το ίδιο βράδυ, παιγμένα από το ίδιο άτομο που κάποιος πιστεύει ότι αξίζει να τον πληρώνει να παίζει μουσική, Ζέππελιν, Στόουνς, Λοκομόντο, ΑΛΕΞΙΑ και ΔΑΚΗ. Εν έτει 2010. Τον σιχαινόμουν την δεκαετία του 80, απαλλάχτηκα όπως και ο υπόλοιπος κόσμος και ησύχασα για δύο δεκαετίες, για να έρθει ένα καθυστερημένο, σε ροκ μπαρ να μου ξαναβάλει ΔΑΚΗ. Ε, όχι.
Το παιδί που κουώταρε ο Μαρίλλιον είναι καθυστερημένος. Οι Παντέρα δεν είναι καθαρό μέταλ. Άμα ρε φίλε δεν είναι και οι Παντέρα μέταλ γάμησέ μας. Το παιδί εννοεί προφανώς πως οι Παντέρα δεν παίζουν την ίδια μουσική με τους Σάξον και τους Τζούντας Πριστ. Φαντάσου επίπεδο και κατόρθωμα. Δεν είναι σημαία λέει (σαν τον Τζόλε) Εντωμεταξύ ο πάνκης κράζει την εμμονή στην τεχνική και ο τύπος λέει για προσβολή ότι οι πανκηδες δεν ξέρουν να παίζουν, για να επιβεβαιώσει ότι δεν ξέρει να διαβάζει. Τι να πεις.
Πάνκη είσαι εχθρός του μέταλ. Αλλά θα αποτύχεις (σαν το γκραντζ). Οι μόνοι που λένε "πέστα, έτσι" σε αυτά που γράφεις είναι κάτι αδερφές που ωριμάσανε τώρα και ντρέπονται να κάνουν headbanging γιατί δεν θα βγάλουν γκόμενα. Είσαι η επίσημη δικαιολογία του ΦΛΩΡΟΥ. Και είπες άμπαλο το κροσόβερ.