......................................
......................................
wat
excuse me>?
δεν είναι Kyuss, είναι Kyuss Lives
μικρή διαφορά θα μου πείτε, Kyuss χωρίς Homme δεν υφίσταται θα απαντούσα
θα είμαστε εκεί κλπ αλλά ΔΕΝ είναι το ριγιούνιον που περιμένουμε 15 χρόνια τώρα
αυτό.
χώρια που στο ιδανικό σενάριο το μπάσο θα κρατάει ο Reeder.
Η καλυτερη tribute band στον εαυτο τους λοιπον?
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...eder_story.gif
+Ας μη μειωνουμε τον ολιβερυ γενικα οσο μαλακας και ναναι
Και γαμώ.
Ο Υ Σ Τ
οσον αφορα την απουσια του Homme..
και ποιος δε θα ηθελε να δει Kyuss και με Homme.. Παντως εμενα αυτο το line up, ειναι καυλερο, και η απουσια του Homme μαλλον δεν με νοιαζει και πολυ. κι αυτο γιατι το ροκσταριλικι του (γεγονος το οποιο ειδα κι απο κοντα στην εμφανιση των QOTSA στη Θεσ/νικη) ειναι τοσο κακο και με ενοχλει αφανταστα, που προτιμω αυτη τη φαση των Kyuss Lives. δεν μιλαω για μουσικη, μιλαω απλα και μονο για attitude και "δικαιολογημενο" με την πορεια που τραβηξε ο Homme. οι kyuss αν τους θεωρησουμε σαν να'ταν τοτε μια κολλητη παρεα απο το σχολειο και βρισκονταν μετα απο 15χρονια, ε ο Homme ισως σε αυτο το ατυπο reunion θα ταν ο επιτυχημενος οικονεγειαρχης επιχειρηματιας που μαλλον δε θα πηγαινε καν να δει τους φιλους του.
ωχ το κουραζω δεν μπορω να το αποτυπωσω καλα, το θεμα ειναι κι οτι ισως τζαμπα χολη για τον ανθρωπο homme (οχι το μουσικο μην τα ξαναλεμε), που μπορει και να ταν μια καποια κακια στιγμη τοτε στο live των qotsa, ή να χει κανει καποια απλη δηλωση στο γιατι δεν το ψηνει μια επανασυνδεση kyuss, αλλα για μενα το στονερ κι αυτο που ηταν τοτε οι kyuss (ασχετο το ποσο μεγαλοι) το θεωρω κατι πιο απλοικο και κοινο σε μενα και η παρουσια του εμενα προσωπικα θα με ξενιζε. κι απ'την στιγμη που δεν προκειται να δουμε kyuss, εστω κι ετσι κατι ειναι, και ειναι σιγουρα κατι πολυ ανωτερο απο το john garcia plays kyuss, ας το παμε εστω σταδιακα
ps: ειχα δηλωσει πριν κανα 2 χρονια σε φιλους "να δειτε οτι οταν θα μαι στρατο θα επανασυνδεθουν kyuss" (περσι john garcia plays kyuss), παιρνω αναβολη, (ξαναμπαινω Φλεβαρη) και τωρα αυτο... να παρω και την επομενη αναβολη να γινει το μεγαλο reunion. με βαζουν σε σκεψεις
barefoot only
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5293708_n.jpg
fixed
Εντάξει, ισχύει αυτά που είπατε για reunion και Homme, αλλά.
ΠΟΤΕ.
ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΥΣΗ:malakia:
καποιοι σκεφτονται ακομα να μην πανε ροουντμπερν?
Τι εκπλήξεις είναι αυτές?!
Ο Μάρτης του '11 γαμάει! :D
πεθαίνω με ταγκ για βαπόρι
http://new.assets.thequietus.com/ima...op_380x306.jpg
καλά σας χύνει στα μουτράκια
ΚΑΣΙΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!
:headbang:
Εγώ έχω να πω τα εξής, δεδομένου του ότι οι Kyuss είναι μάλλον η πιο αγαπημένη μπάντα έβερ:
Ας πούμε, πάει στο διάολο ο Homme (που τον θεωρώ τη μισή μπάντα χαλαρά), είναι προσωπικό κόλλημα. Κολλάω σε κάποια πράγματα, ίσως είμαι λίγο ιδεαλιστής και στην τελική μονάχα μουσική είναι κλπ, αλλά να μου εξηγήσει κάποιος.
Όταν ο Homme δηλώνει πως δε θέλει να το συνεχίσει επειδή θεωρεί πως αυτό που κάναν παραήταν γαμάτο, είναι ή δεν είναι έλλειψη σεβασμού αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι; Τόσες μπάντες (μερικές γαμάτες μάλιστα) ξεπήδησαν από τους Kyuss, γιατί δεν ασχολούνται με αυτές; Τόση πείνα έπεσε; Δεν είναι Judas Priest οι Kyuss γαμώτο μου, δεν είναι μόνο ένα εφηβικό κόλλημα, είναι κάτι σοβαρότατο, που δημιούργησε και δε δημιουργήθηκε, είναι μία Αισθητική που, τουλάχιστον εμένα, με επηρρεάζει με πολλούς τρόπους στο πως αντιλαμβάνομαι μία σκέτη ντο ξερωγω. Οι άνθρωποι το ξέρουν, δεν είναι μαλάκες, ξέρουν το ρόλο τους στο μουσικό στερέωμα πολύ καλά. Αυτό για μένα δείχνει έλλειψη αξιοπρέπειας, μία προσπάθεια να ποντάρουν σε παιδαριώδεις επιθυμίες (ωω μαλάκα θα τους δούμε ΛΑΪΒ - λες και 2 ώρες συναυλίας μίας μουσικής είναι τόσο σημαντικές μπροστά στα χρόνια που σε επηρρεάζει συνολικά). Εγώ τουλάχιστον, δεν πρόκειται να δώσω 20-25-30 ευρώ για να δω μία μπάντα να διασκευάζει τραγούδια της - και τον Nick Oliveri να παίζει το Gardenia ξέρωγω, γελάει ο κόσμος.
Edit: άκυρο και στον Garcia επίσης, τον Paul Dianno του στόνερ.
Εννοώ ότι δεν είναι η υπερμπάντα που θα βγάλει ένα δίσκο για τους οπαδούς, που θα κάνει reunion tour για τους οπαδούς, που θα βγάλει δίσκο ανάλογα με τα τρεντ της εποχής κλπ. Καλές χρυσές αυτές οι υπερμπαντάρες, οι Kyuss δεν ήταν έτσι όμως, νομίζω.
εντάξει μπράβο αλλά μη γυρίσετε την κουβέντα στους τζούντας πρηστ βρε μπαγάσες.
Χμ ναι. Δεν μπορω να παρω απολυτως τοις μετροιτις αυτο που ειπωθηκε απο τον Homme.
Εχει ενα point στο οτι ηταν γαματο οτι εγινε τοτε, αλλα επειδη ανηκει στο παρελθον ολο αυτο εξιδανικευεται καπως.
"Τα ωραια χρονια ηταν τοτε και δεν θα ξαναγυρισουνε..", λες και ακουμε παππου σε καφενειο.
Απο την μεση του πουθενα ξεπηδησαν, σαφως και δεν υπολογιζαν οτι θα γινουν τοσο τεραστιοι.
Και για να κανω και τον δικηγορο του διαολου, θα πω οτι ο Homme μπορει να λεει οτι θελει εκ του ασφαλους καθοτι παιζει στα μεγαλα σαλονια πλεον (μενει μονο να δουμε το target group των QOTSA, Them Crooked Vultures..κ.α.).
Πολυ πιο mainstream και αναγνωρισιμος απο τους υπολοιπους. Αλλα το επιδιωξε ολο αυτο και δουλεψε και μπραβο του.
Τι αναγκη εχει τα φραγκα και την δοξα για μια σειρα reunion lives? Ψιλοχεστηκε κιολας.
Εκτος και αν ολο αυτο το εγχειρημα Kyuss Lives, προχωρησει και περα απο την περιοδεια.
Με την ονομασια αυτη δειχνει παντως οτι ειναι κατι το προσωρινο.
Ουτε εμενα μου παει ο Oliveri να παιζει το gardenia.
Μου δινει την γευση του ανολοκληρωτου, αλλα δεν μπορω να το προσπερασω και να πω οτι δεν θελω να το δω κιολας.
Λατρευω Kyuss για οσα γραψανε και μου ειναι υπεραρκετα.
δεν πιστευα οτι κατι τετοιο επρεπε να γινει.
γιατι μετα την διαλυση τους προεκυψαν αλλες ωραιες μπαντες και μου αρκουνε.
Καταληγοντας, συμπεραινω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση, αν και γερνω περισσοτερο στην πλευρα του Homme (παρολες τις επιφυλαξεις μου).
Αν ηταν ο Reeder στο line-up, ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα.
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις όπως η παραπάνω, δεν εννοώ ότι οι μέταλ μπάντες ή οι πιο "επαγγελματικές" μπάντες είναι κακές, καμία σχέση. Εννοώ ότι άλλο να παράγεις έργο επί 40 χρόνια (μακάρι να μπορούσαν όλοι να το κάνουν αυτό), ώστε να δημιουργείς και τις ανάλογες προσδοκίες, και άλλο μέσα σε 3-4 χρόνια να αλλάζεις το στερέωμα γιατί έτσι γουστάρεις και τέλος. Δημιουργεί άλλη υπόσταση, αυτά.
To θέμα είναι ότι οι Kyuss δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανένα για το ποιοι είναι κ τι έκαναν. Κι άμα μερικοί από αυτούς γουστάρουν να βγάλουν κάνα φράγκο παίζοντας τα παλιά τραγουδάκια τους, χαλάλι κ θα τους δούμε με χαρά, αρκεί να μη γίνει φάση "Η 15η τελευταία περιοδεία των μελών των Kyuss"
υπήρξαν μερικές δεκάδες μπάντες που χρειάστηκαν αυτά τα 3-4 χρόνια επίσης (ίσως και λιγότερο) για να αλλάξουν το στερέωμα. και υπάρχουν ακόμα και σήμερα τέτοιες μπάντες και το ξέρεις. και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα συνεχίσουν να υπάρχουν αντίστοιχες.
το να τοποθετείς κάτι πολύ ψηλά στο μυαλό σου, είναι κάτι που το κάνουμε όλοι και είναι γαμάτο και μπράβο.
το να προσπαθείς να το τοποθετήσεις λέγοντας οτι δεν είναι κάτι άλλο, οπότε ευτυχώς, είναι αγνή γαμημένη αναπηρία.
δηλαδή αν θέλω εγώ να σου αποδείξω το τι σημαίνουν οι psychotic για μένα, πρέπει να σου πω οτι "δεν είναι led zepellin, είναι κάτι σοβαρότατο" ?
και εγώ τους λατρεύω και έχω περάσει άπειρες ώρες ακούγοντας τους δίσκους τους και έχω κατακαυλώσει που κουτσά-στραβά θα τους δω λάηβ αλλά οκ.
Η μοναδική στην Ελλάδα εμφάνιση των Kyuss Lives αλλάζει ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011, στο Fuzz Club.
ωραία, καρφί μετά την παρέλαση
800 εισητηρια μειναν.χαρυ.
απο που? τικετ χαους?
800 από πόσα βρε παιδί? δεν έχω πάει ποτέ στο φαζζ κλουμπ
επίσης σαππορτ οι Drive by Wire, ωραιο Ολλανδικο χεβιροκ με γυναικεια φωνητικα
ειχαν ξαναρθει και τους ειχα χασει
http://www.myspace.com/drivebywire
1500-1600 περίπου χωράει το νέο φαζ
ναι τικετ χαουζ,1700 μου ειπε ο τυπος.
χωρίς Homme!Ξεφτίλα!Και ξενέρα επίσης.Αυτοί πάντως τα λεφτά τους θα τα βγάλουνε κι αυτοί κι άλλος ο υπάλληλος.