:-|
Printable View
:-|
δεν ξερω..
αλλα κανε κινηση για το γκομενακι, μην εισαι μαλακας! :P
:pink:
φαντάγκε τι ταινίες βλέπεις;
βγάλε καμιά χορδή καλύτερα
δίνεις προφίλ jinny για ταινίες, lastfm για μουσική και καθάρισες. και φαίνεσαι και web2.0 σύγχρονος γκόμενος.
"Ανάλογα το κέφι. Έχω περάσει πολλές φάσεις. Αυτήν την περίοδο συγκεκριμένα βλέπω πολλές/ακούω πολύ [τυχαίο είδος που σου αρέσει]. Εσύ τι προτιμάς;"
(απαντάει)
"Α, άλλο μου μεγάλο κολλημα αυτό. Μου αρέσει πολύ το τάδε, το τάδε και -περιττό να σου πω ότι- τρελαίνομαι με το τάδε."
Το ίδιο κι εκείνη και τσουπ! κονεξιον.
Επίσης στις συζητήσεις σε μονολεκτικές απαντήσεις λες τις τελευταίες συλλαβές της λέξης που έχει ξεκινήσει να λέει και γελάτε και οι 2 σας που σκεφτήκατε το ίδιο πράγμα και ταιριάζετε τόσο πολύ.
"Οτιδήποτε δεν παίζει ο Nicolas Cage"
οτι ειπε ο custom...και για να εισαι και πιο σιγουρος αν θες εκει που θα δινεις παραδειγματα ταινιων που ειδες τελευταια πετας και μια κλασσικουρα στο τελος που ειναι βεβαια οτι θα αρεσει σε γκομενες..πχ αρωμα γυναικας..και λες: " δεν ξερω πως δεν την ειχα δει τοσο καιρο γαμαει κλπ " και μιλατε κανα λεπτο για την ταινια αυτη και μετα ΤΗΣ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ
ή δείχτης το διάγραμμα του φίξξξερ και κλείστης το μάτι ;)
ορθό αλλά αυτό δε βολεύει σε άμεση ανθρώπινη επαφή. οπότε μπορείς απλώς να γουρλώσεις τα μάτια,να την καρφώσεις και να της πεις με σταθερή ελαφρώς δυνατή φωνή:ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ.
ναι. μ'αυτό δεν παιζει να μην κάτσει.
εντιτ:ή δειχτης το διάγραμμα του κάρχαρτ και κλεισ'της το μάτι.
πάντως μόνο αν ήσουν ο τσακ νόρις θα γινόταν να σου κάτσει ΠΡΙΝ το πρώτο ραντεβού.
Αυτό με τον Cage είναι το καλύτερο. Αν γελάσει με νόημα και σου πει ”όντως", ε τότε βρήκες τον Έρωτα. Αν από την άλλη σου πει "ZOMG, ROFL! Καλά σε γαμάει ο Cage", ε φάλκον πάντς και είσαι άρχοντας. Win-Win situation!
:pink: :touched:
ουτε γω.αν και θα ήταν τέλειο να σε ρώταγε κάποια τι μουσική ακούς και να έλεγες πολύ πολύ γρήγορα εητς τιτιπι μπλα μπλα λαστεφεμ μπλαμπλα εσυ?
οντόπικ τελικώς οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι να πούμε και πάντα ξεχνάμε κάτι που μας αρέσει παρα πολύ. οπότε το ποιντ είναι να πεις κάνα δυο και στα καπάκια να πάρεις πάρεις ΕΜΕΣΕΝ η ότι άλλο έχει ευχαρίστηση και άφησε τον βισκόντι για μετά.
Γελάω με τις απαντήσεις σας.
σωστός ο τζακ.
λοιπόν, φαντάγκε μια καλή επιλογή είναι απλά να πεις τι ταινίες όντως σου αρέσουν. γενικά, σε αυτή την ερώτηση και όχι μόνο για τις ταινίες, απαντάς straight. είναι καλύτερο για όλους, έστω κ αν δεν εντυπωσιάσεις το γκομενάκι.
ΥΓ. post pix of φανή :P
...και άμα σε ρωτήσει αν είσαι gay ή straight, απαντάς "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ". Είναι καλύτερο για όλους.
post pix of Φανή.
zita tis tin papariga tin kali
ένα (με κάποιες από τις απαντήσεις, τελος πάντων)
και δύο
Όσο το ψειρίζεις το θέμα, τόσο χειρότερα είναι. Και τι να εντυπωσιάσεις το γκομενάκι ρε. Be yourself και άμα θέλει, άμα δε θέλει υπάρχουν κι άλλες. Straight και γειά σας.
καλα σας γαμαει ο κεητζ σε λιβινγκ λας βεγκας και μπερντυ.
εχω την εντυπωση οτι κακως μεινατε στο "απάντηση σε ερώτηση γκομενακίων που θελουμε να ριξουμε" καποιοι. ο φανταγκος απλα μαλλον αφορμη πηρε απο κει για να ανοιξει το θρεντ και ρωταει -μαλλον- τι απανταμε γενικα σε μια τετοια ερωτηση ανεξαρτητα ποιος μας την κανει για να του δωσουμε να καταλαβει τι ακουμε/βλεπουμε.
αν παλι οχι, ριχτε μουτζες ελευθερα.
και σε bringing out the dead και στην άλλη του χέρτσογκ.
ακόμη και αν εννοεί αυτό που λες (αν κ νομίζω ότι το γκομενάκι παίζει ρόλο) , πιστεύω ότι το να είσαι ο εαυτός σου εξακολουθεί να είναι η γνώμη μου
Εγώ συνήθως απαντάω πολύ ειλικρινά "ακούω πολύ καλή μουσική" ή "βλέπω πολύ καλές ταινίες", "κάνω πολύ καλά θρεντς" πράγματα που ισχύουν έτσι κι αλλιώς γιατί είναι σωστό γενικά να αποφεύγεις τα ορφανς, τους μαστοδον ή τις ηλίθιες συζητήσεις. Παρ' όλα αυτά καλό είναι να έχεις πάντα πρόχειρες παρανοϊκές λίστες τοπ50 στο μυαλό σου για περίπου οτιδήποτε σε ρωτήσουν και έτσι πέρα απο την κλισέ high fidelity κουλτούρα μπορεί να σε προσλάβουν και στο ποπ+ροκ ή στο σινεμά ή στο χαμερ και να σου κάτσει ο κρουξ ο οποίος από πάντα σε διάβαζε γοητευμένος.
σε ποια σεβεν?
Στο ένα live μαστοδον που έχω δει και ο σπύρος γραμμένος με τους μαζου εν δε ζουζου-τοπ να έπαιζε πιό πριν δεν ήμουνα σε φάση να παρακολουθήσω γιατί μετά επρόκειτω να δω tool για πρώτη μου φορά.
Κατατ' άλλα δισκάρα το ρεμισον και τα άλλα καλούτσικα, σε πειράζω.
1. Tην πετας εξω και τα βλεπει/ακουει ολα αυτη. Oχι αλλο μπλαμπλα.
2. Kοντ, εκτος απο μια. http://www.imdb.com/title/tt0399295/
της λες "βλέπω τα http://i42.photobucket.com/albums/e3...a-pictures.jpg, άμα σε έχω δίπλα μου"
Εγώ πάντως ξεκινάω με το "αυτόν τον καιρό <ινσερτ σαμθιν>".
Δεν μπορώ να πω ότι πάντα έχω την ίδια διάθεση , αλλά τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν σκοπό να "κρίνουν" χαρακτήρες και ανθρώπους", αλλά να σπάσει ο πάγος, οπότε το απ όλα είτε δείχνει αμηχανία , είτε άγνοια για το "αντικείμενο".
Μην ντρέπεσαι (γενικά όχι εσύ φαντάγκε) να εκφράσεις τα γούστα σου, αν σε "κρίνουν" για αυτά τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους.
"Ξένα".
να ποιος παίρνει copyrights τόσα χρόνια από το "ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου" :fear:
έγω είτε θα απαντούσα σε φάση κάστομ γιούζερ, είτε αρχικά θα έπαιρνα ένα 100% γλίτσικο σοβαροφανές στυλάκι που έχω καβάτζα για τέτοιες περιπτώσεις και θα έλεγα κάποια κρυάδα του τύπου "αγαπώ γενικά τον σύγχρονο βαλκανικό κινηματογράφο. Για παράδειγμα ας πούμε, λατρεύω τις ταινίες του όμηρου ευστρατιάδη. Το "Η μεγάλη απόφραξη" το έχεις δει;" για να το κόψω απότομα με ένα γελοιοδέστατο κι απότομο "Πλάκα κανω" και στη συνέχεια να απαντήσω σοβαρά με κάποια ατάκα του στυλ "χμ δεν ξέρω... ας πούμε η "τάδε ταινία" ήταν τρομερή" (κι αν σε παίρνει η ευφυία της τύπισσας το κανιβαλίζεις ακόμη πιο πολύ) "όχι δεν κανω πλάκα. κυριολεκτικά τρομερή! σε φάσεις τρόμαξα τόσο πολύ που δεν την έχω δει όλη ακόμα" :fear:
πάντως πέρα από την πλάκα, ίσως η μόνη ατάκα που έχω δει στην πραγματικότητα να ψιλοπιάνει και για μένα προσωπικα δεν είναι φτιαχτή, αλλά ισχύει, είναι όταν αναφερθείς σε καμια "κοινωνικοτέτοια" ταινία που την έχει δει, είναι να πεις "επιτέλους βρηκα έναν άνθρωπο που μπορώ να σχολιάσω το τάδε. όσες φορές μιλάω με τους κολλητούς μου για τις ταινίες που βλέπω, έχουν ένα περίεργο βλέμμα στο πρόσωπο"
φυσικά όπως καταλαβαίνεις ΟΛΟ το παραπάνω ποστ είναι μια μαλακία και μισή και είναι φανερό οτι δεν έχω ριξει ούτε μια γκομενα στο παρελθόν μιλώντας για ταινίες :P Γενικά οι αυθόρμητες παπαριές που λέμε μερικές φορές είναι καλύτερες απο τις προκατ. τεσπα καλό βόλι dude ;)