Θέλω.
Αλλά δε θέλω να δώσω ούτε 5 ευρώ σε πετ σοπ.
Αν έχει κανείς κάνα φρέσκο, αν ξέρει κανέναν που να εκτρέφει ή whatevs, να στείλει ΠΙΜΙ.
Καρχαρτ, αν μου βρεις χάμστερ νεογέννητο, θα αγοράσω το At the Gates.
Printable View
Θέλω.
Αλλά δε θέλω να δώσω ούτε 5 ευρώ σε πετ σοπ.
Αν έχει κανείς κάνα φρέσκο, αν ξέρει κανέναν που να εκτρέφει ή whatevs, να στείλει ΠΙΜΙ.
Καρχαρτ, αν μου βρεις χάμστερ νεογέννητο, θα αγοράσω το At the Gates.
ψάξε κανα ποντίκι
προφανώς έψαξα όλα τα ντουλάπια πριν κάνω θρεντ, τζιζας.
Εμένα με είχε δαγκώσει ένα στο Γυμνάσιο(Χάμστερ όχι ποντίκι).
Το είχε φέρει μια κοπέλα στη τάξη και ήθελα να το χαϊδέψω(περισσότερο να την πέσω στη κοπέλα).
Θα το βρεις φθηνότερα σαν τροφή για φίδια.
Και πολύ πιο κρύα :P
@scarecrow epic fail ε
@Shrine 5 ευρώ είναι ρε μάστορα, δώσ'τα να ούμε. Δε νομίζω να βρεις κανέναν που να ζευγαρώνει το χάμστερ του..
Α οκ τότε.
Μετα απο ανθρωπους που σιχαινονται τον Σπαθαρη, τωρα και κινημα αντιπετσοπ.
Γιατι, ο Σπαθαρης ειναι γαματος και φροντιζει ζωακια??
yawn.
πιο προβλέψιμος δεν.
Nα μη πάρεις. καταρχάς τρομερά απρόβλεπτα (δαγκωματιές με πληγή που κάνει να κλείσει κανένα δεκάλεπτο), τρομερά φιλάσθενα (θα πεθαίνουν χωρίς να το καταλάβεις), τρομερά γαμήσια (μου έβγαλαν 11 κουτσούβελα) και σαν κερασάκι στην τούρτα κανίβαλλοι (ο μπαμπάς σκότωσε 2,3 μικρά- θέλει αλλαγή κλουβιού κατευθείαν).
εύχομαι να βοήθησα στην αγορά.
Διαλέγεις ένα φιλήσυχο ή/και δεν το βγάζεις από το κλουβί σε περίπτωση που δαγκάνει (κι όταν είναι να καθαρίσεις το κλουβί υπάρχουν τρόποι να μετακινήσεις το ζωντανό χωρίς να το πιάσεις ή έστω με γάντι βρε αδερφέ), τρία έχω αλλάξει και ξέρω κι άλλους που δεν τους έχει αρρωστήσει χάμστερ (τα δύο δικά μου πέθαναν στα δύο γεμάτα χρόνια, που είναι καλή διάρκεια γενικά, και το ένα ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΩΡΙΣ λόγω μαλακισμένης τροφής), παίρνεις ένα και ξενοιάζεις (και τρώνε τα μωρά για συγκεκριμένους λόγους -νιώθουν απειλή κατά της ζωής ή της υπεροχής τους όταν πρόκειται για αρσενικά, χρειάζονται περισσότερες πρωτεΐνες αφότου γεννήσουν και τις παίρνουν από τα μικρά, τι να κάνεις πράματα της φύσης είναι αυτά yada yada).
Να πάρει, είναι καλό τα παιδιά να μεγαλώνουν με κατοικίδια στο σπίτι.
O shrinebuilder είναι φιλόζωος και για αυτό δεν θα πάρει από πετ σοπ το χαμστεράκι που θα φυλακίσει σπίτι του για να χει να το χαζεύει.
Εντάξει, αλλά αν με δεις στο δρόμο έλα να μου το πεις, μην ντραπείς πάλι και φύγεις.
γουοοοο, του έκανες τη μούρη κρέας τώρα, αλλά εξακολουθείς να είσαι υποκριτάκος
ο χτίστης προφανώς
ok σταματάω να είμαι υποκριτάκος, θέλω να χώσω ένα χάμστερ σε ένα γαμημένο κλουβί 50 κυβικών εκατοστών το πολύ, χωρίς φαΐ και νερό, για να το βασανίσω το μπάσταρδο. αλλά εντάξει, θέλω να το πάρω από breeder για τη φάση.
comte saint vlamain εντάξει, θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τα γέλια και να.
safws kai fail h apanthsh sou ston sundrofo comte, profanws fail kai to pet shop kollhma sou.
Εδώ κάπου κολλάει το "είπε ο γάιδαρος...", αλλά τα σπασε ο καριόλης
pare mia LUKOSKULARA. na gkavlwneis.
είδα σε ένα πετσοπ, είχαν ένα γαμάτο μικρό λυκόσκυλο σε μια γυάλα χρυσόψαρου. μάλλον θα το επιχειρήσω!
Μπορεις να κοιτάξεις και για ινδικό χοιρίδιο.
Διάβασε εδώ αμα θέλεις
http://indika-xoiridia.forumgreek.com/index.htm
To προβλημα ειναι οτι το ζωντανο-λυκοσκυλαρα οντως-χεζει η οτι θα το χει κλεισμενο σε διαμερισμα?...
h oti einai kathisterimenos?
Για διαμέρισμα μιλάω ρε συ. (προφανώς για να θέλει χάμστερ δε νομίζω να έχει κανά κήπο να φιλοξενήσει λυκόσκυλο.)
Αν έχει όμως κι εγώ εγκρίνω με 1000 :)
Ποιο το προβλημα να ζει ενας σκύλος σε διαμέρισμα?
Τα σκυλιά ειναι αγελαια ζωα, οποτε προφανως θελουν να ειναι με την αγελη τους πάντα, είτε είναι σε ενα δωμάτιο 1x1 είτε ειναι σε 1000 στρέμματα.
Ελάχιστες ειναι οι φυλές σκύλων που τους αρέσει να παραμένουν έξω απο τους "τοίχους". πχ. Ελληνικός Ποιμενικός, (τσοπανοσκυλο)
Αυτα ειναι και πιο ανεξάρτητα σαν χαρακτήρες.
Τα σκυλιά πλήττουν μακριά απο τα αφεντικά τους και προφανως δεν χρειάζεται να εχεις κήπο για να έχεις σκύλο.
Καταρχάς έχω σκύλο 30 κιλών στο διαμέρισμα μου.
Συνηθως πολλές μικρόσωμες φυλές ειναι αυτες που δεν κάνουν για σπίτι σε σχέση με πολλές μεσαίου-μεγάλου μεγέθους φυλές.
Σκυλιά τυπου τζακ ρασέλ, μπίγκλ κλπ ειναι θάνατος για το σπίτι( ενω ειναι περίπου 10 κιλάκια). Χρειάζονται άπειρη εκτόνωση και έχουν πολύ ενέργεια.
Σου βγάζουν την πίστη μεσα στο σπίτι.
Ο σκύλος περνάει καλά μόνο με την αγέλη του άσχετα με το που ζεί!!
Το σπίτι σου δεν το βλέπεις σαν κλουβί, το ίδιο και ο σκύλος, το θεωρεί σαν τον χώρο του.
Εννοειται πως υπάρχουν οι βόλτες-εκπαιδευση-παιχνίδι καθημερίνα.
Δε νοειται κανενα σκυλί ασχετων κυβικών(ακόμα και το πιο μικρό) να μένει αποκλειστικά "μέσα".
Αυτα που λέτε ειναι ακυρα.
πάρε γάτα, και κάνε της στα πρώτα της γενέθλια δώρο το χαμστερ