.
Printable View
.
θες να 'σαι όπως είσαι;
Όχι.Κανένας λόγος να ψοφήσουμε.Υπάρχει τελικά αιτία ύπαρξης.
http://walrusmusicblog.com/wp-conten...blog_dream.jpg
(Πρέζα με στρυχνίνη στα τυροπιτάκια που σερβίρουμε στον Η.)
Αυτούς στηρίζω εγώ (στο πολιτικό, αν είναι τέτοια η κουβέντα δηλαδής):
http://www.18ano.gr/
.
Μια χαρα εχεις εκθεσει προβληματα και προβληματισμους σου εδω μεσα.
Και καπου τον τελευταιο καιρο εχω ξενερωσει με τη φαση κατι συμβαινει, αλλα κρυβε λογια, αλλα μην με αντιμετωπιζετε καπως.
http://www.18ano.gr/
00i00 από τι είσαι εξαρτημένος;
:touched:
.
δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς με τη γιουλάι, εγώ πάντως δεν είμαι αυτή. τα κόμπλεξ και τα ψυχολογικά που βγάζεις τόσο έντονα εδώ ήταν το ίδιο έντονα και πριν τον εθισμό σε ότι είσαι εθισμένος ή επιδεινώθηκε η κατάσταση λόγω αυτού;
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΙΟΥΛΑΙ
Ρε Νταιθορ πως καταφερες να κανεις μαλακισμενο ποστ που προκαλει μονο αηδια σε αυτο το θρεντ?
θάθελα πολύ να πω "όσο ο εθισμος σου τελειώνει σε σένα και δεν επηρεάζει άλλους κάνε ό,τι γουστάρεις" αλλά δε ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό (γενικό το β'ενικό ε, όχι σε σένα μινμίν). γαμιούνται άνθρωποι που αγαπάς, σε μερικά είδη εξάρτησης σε γαμάει κι εσένα κάποιος, γενικά ψιλοανεξέλεγκτη κατάσταση που τρέφεται απ'τον εαυτό της και απλά σε λουπάρει. δε παίζει επιλογή ή ιδεολογία ή άρνηση/επανάσταση από ένα σημείο και μετά, απλά hardwired ανάγκη. και κυρίως, πολύ σπάνια μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τέτοια κατάσταση για κάτι. σο.
μόνο από εμπειρία μιλάω προφανώς, και για αλκοόλ συγκεκριμένα, υποθέτω διαφέρει από ουσία σε ουσία και από άτομο σε άτομο.
μινμιν, όπως είπε και η χαβοκ έχεις εκθέσει τα προσωπικά σου ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα. δεύτερον, ακόμα και πιεμ να έστελνες μπορείς να πεις απλά "έχω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα" και η πουτάνα η ζωή με έκανε εξαρτημένο, δε φταίω δε θέλω να είμαι / το ποτό είναι ο μόνος τρόπος να ξεχνιέμαι από την πουτάνα τη ζωή, πίνω και μαρεσει. το ότι το πρώτο που σου λερχεται στο μυαλό είναι ότι για να απαντήσεις πρέπει ναγράψεις αναλυτικά τι προβλήματα έχεις, δείχνει ότι θες να τα λες και να σ'ασκουνε. Οπότε βρες ένα φίλο (όχι το μπιζάριο) και λέγε μέχρι να στερέψεις
άσε επιτέλους το ύφος του φτωχού και μόνου μεταλλοπατέρα
Για όσους ρωτάνε τι πρόβλημα έχει και τέτοια κι αν του αρέσει η ζωή του κε τέτοια, νομίζω ότι μία συζήτηση επί προσωπικού είναι τελείως άσχετη με το θέμα, εκτός αν θέλουμε να κάνουμε το θρεντ "Αξίζει να το δεις" και να μοιράζουμε τατιανικές απόψεις περί ναρκωτικών και το κακό που κάνουν στα παιδιά μας κα τέτοια.
Μάη του σεντς
Κατ' αρχάς αυτό που πρέπει να γίνει για μένα είναι να σταματήσουμε να βάζουμε κατηγορίες "ξεπεσμού" ανάλογα με την ουσία ή πράξη στην οποία είναι εθισμένος ο καθένας. Δηλαδή ένας μανιακός καπνιστής είναι πολύ πιο αποδεκτός (γενικά από την κοινωνία) από έναν χασικλή παρά το γεγονός ότι για τους τρίτους, το αποτέλεσμα στη συμπεριφορά των δύο είναι πρακτικά το ίδιο (τουλάχιστον στο μέτρο που τους αφορά, δηλαδή τον επηρεασμό της υγείας τους απ' το παθητικό κάπνισμα).
Αυτό συνεπάγεται να στοιβάζονται τα ζάκια στις πλατείες σα ζώα γιατί δεν έχουν πού αλλού να παν, καθώς έχουν την ατυχία να ειναι ΚΑΙ χρήστες ΚΑΙ άφραγκοι. Και ταυτόχρονα κανείς δε θέλει ούτε ζάκια, ούτε κέντρα απεξάρτησης στη γειτονιά του, ούτε νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σαν κοινωνία έχουμε επιλέξει να ξεσπάμε το ρατσισμό και τα κόμπλεξ μας πάνω στα ζάκια κι όχι π.χ. πάνω στους αλκόλες, που είναι και πιο επικίνδυνοι (λόγω της φύσης της αλλαγής που προξενεί στη συμπεριφορά η κάθε ουσία). Ξέρει κανείς; μιλήστε.
Επίσης, για όσους είναι κατά της νομιμοποίησης (δεν αναφέρομαι μόνο στη μαριχουάνα, αλλά σε όλες)
Με ποια κριτήρια επιλέγεται το ποιες ουσίες είναι νόμιμες; Με βάση της εθιστικότητας; Με βάση της βλαβερότητας; Με βάση ένα συνδυασμό αυτών; Κι αφού όλες ουσίες (ακόμα και το νερό) έχουν κάποιο όριο χρήσης πάνω από το οποίο είναι επικίνδυνες, ποιος είναι εκείνος που αποφασίζει ποιες να κόψει και ποιες να περάσει; Ποιος είναι αυτός εν τέλει που αποφασίζει τους εξαρτημένους της μιας ουσίας να τους αφήσει να ζουν τη ζωούλα τους μαζί με την ουσία τους και κάποιους άλλους τους αποκλείει κάνοντας την ουσία τους παράνομη;
κανεις δε ζητησε να μαθει τα προσωπικα του μινμιν. τον ρωτησα μονο αν θέλει να είναι εξαρτημένος (αν δεν τον νοιαζει ή θέλει να σταματήσει να είναι και που βλέπει τις δυσκολίες). μόνος του μίλησε στον πρώτο πληθυντικό στο πρωτο ποστ
το αλκοολ ειναι κοινωνικά αποδεκτό, το κάνουν όλοι, οπότε και να το παρακάνει κάποιος και να καταλήξει αλκοολικός είναι απλά "κριμα". πλας, αυτοί που πίνουν στα ανώτερα (και καλα) κοινωνικά στρώματα είναι τόσοι πολλοί, που είναι αδύνατο να τους περιθωριοποιήσεις.Quote:
Και ταυτόχρονα κανείς δε θέλει ούτε ζάκια, ούτε κέντρα απεξάρτησης στη γειτονιά του, ούτε νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σαν κοινωνία έχουμε επιλέξει να ξεσπάμε το ρατσισμό και τα κόμπλεξ μας πάνω στα ζάκια κι όχι π.χ. πάνω στους αλκόλες, που είναι και πιο επικίνδυνοι (λόγω της φύσης της αλλαγής που προξενεί στη συμπεριφορά η κάθε ουσία). Ξέρει κανείς; μιλήστε.
κέντρα απεξάρτησης δε θέλει ο κόσμος στη γειτονιά του εν μέρει δίκαια, γιατι όπου είναι τα κέντρα είναι η πιάτσα, εν μέρει γιατί υπάρχει τέτοια άγνοια που νομίζουν ότι θα εξαπλωθεί χολέρα έτσι και ανοίξει κέντρο απεξάρτησης στη γωνία. φταίει κυρίως μάλλον οτι τα κέντρα υπολειτουργούν και δεν κάνουν τη δουλειά που πρέπει
Ερωτησις.
Γνωριζετε για προγραμματα ελευθερης χρησης και τα αποτελεσματα τους?
Ενημερωστε plsthnx
Παιδιά! Για να μην πάει... χαράμι και να καταλαβαίνετε κι εσείς αυτό το... θεότρελο χιούμορ, ο μινώταυρος (όχι στ' αλήθεια..) από πάνω κάθεται και λέει: αφού η υπεύθυνη της μονάδας 18άνω ψυχίατρος Κατερίνα Μάτσα είναι σύζυγος του Σαμπετάι Μάτσα γενικού γραμματέα του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος (Τροτσκιστές) που είναι... τροτσκιστές τότε και εγώ που ανέφερα ότι στηρίζω πολιτικά την προσπάθεια αυτή θα είμαι... τροτσκιστής! ...και μουνί!
...θεόκουφο ε;
Ω ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ
Βρήκες το... μάστορά σου!
pick your poison ειναι η φαση..
αντιθετα με τις λογικες των περισσοτερων κεντρων απεξαρτησης απο ψυχοτροπες ουσιες με πρακτικες εγκλεισμου,καθηλωσεων κτλ
τσεκιρα
http://selfhelpgreece.wordpress.com/
οχι ενταξει. μουνι δεν εισαι. θα σε κανα και πινκ αλλα δεν ξερω που στο διαολο πηγαν.
αχ καλε γιατι??
μην δειτε καμια λιγο πιο ψαγμενη αποψη αμεσως απο αγορι ειναι
αμαν πια με τον φαλοκρατισμο....
έχει καταλάβει κανείς ποιό είναι το θέμα του θρεντ;
Ο εθισμός.
από Τρίκαλα
:moutza:Quote:
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το τοπικό παράρτημα του ΕΣΥΝ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. (...) Για το νομό μας η εικόνα δείχνει το μέγεθος του προβλήματος καθώς όπως επισημάνθηκε τα τελευταία 3 χρόνια είχαμε επίσημα 6 δηλωμένους θανάτους από ναρκωτικά. Αν λάβουμε υπόψη ότι η αναλογία για κάθε θάνατο είναι 1.500 χρήστες αυτή τη στιγμή στα Τρίκαλα κάνουν χρήση πάνω 9.000 άτομα (...)
θες να πεις οτι δεν υπαρχουν 9.000 ατομα που πινουν, εστω χασισι, στο Νομο; Δηλαδή το 6,5% περιπου του πληθυσμου...Δεν το βρισκω τραβηγμενο.
α, εντιντ. Η μονη μαλακια που βρισκω ειναι σε 3 χρονια 6 θανατοι...λογικα θα πρεπε να παει 3.000 χρηστες μεσο ορο τοτε. φανταζομαι.
για το τρόπο υπολογισμού λέω. για το μέσο όρο που λες μάλλον δεν κάνουν αυτό αλλά λένε 6 θάνατοι άρα 6*1500=9000 χρήστες!
καλά και για το ότι μετράνε μαζί πρεζάκια και μπάφους που λες.
Atoma pou pinoun xasisi sto nomo?
Νομίζω παντως οτι εχεις ενα δικιο. αλλα η χρηση ναρκωτικων ουσιων συμπεριλαμβανει και τους χασικληδες.
Νομίζω οτι για να λενε 1 νεκρος 1500 χρηστες κατι θα ξερουν απο τις διαφορες ερευνες. Ωστοσο δεν εχει τυχει να πεσει καποια τετοια αναλογια στα χερια μου.
Απλά αυτό το συμπέρασμα ειναι ΚΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, αυτό σου λέει (μάλλον)
.
λοιπον μετα απο ενα σιχαμενο μεθυσι εψες , αποφασισα να κοψω το πιοτο.