Έκανα ένα update εχτές και από τότε μου ρχεται αυτό το μήνυμα, παρότι τα Windows μου είναι γνήσια. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω, δεδομένου ότι το τηλεφωνικό κέντρο φτιάχτηκε από κόπανους και δε βοηθάει καθόλου;
Printable View
Έκανα ένα update εχτές και από τότε μου ρχεται αυτό το μήνυμα, παρότι τα Windows μου είναι γνήσια. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω, δεδομένου ότι το τηλεφωνικό κέντρο φτιάχτηκε από κόπανους και δε βοηθάει καθόλου;
ωραια ταινια.
εμενα μου αρεσε πολυ.
το τελος λιγο πολυ χολιγουντιανο αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις.
Το βιβλίο ήταν καλύτερο
Ενταξει πιστευω οι συζητησεις βιβλιο vs ταινια ειναι τετριμενες. εξαλλου κατα 99% το βιβλιο ειναι καλυτερο αφου το ολο ταξιδι στην ιστορια και στην αφηγηση παντα ειναι καλυτερο μιας και δεν παιζουν στην μεση διαφορα κολπα εντυπωσιασμου απο τις παραγωγες κ.λ.π.
Και στην τελικη για την ταινια ανοιξε το thread ο o.p.
Κράκαρε τα :grin:
edit: Μαλακία ταινία.
ΕΛΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ MOVE
Κατ'αρχάς κοιτάτε και λίγο τι updates κάνετε. Κάτι updates για genuine OS είναι πρακτικά άχρηστα.
Πάτα Windows key + Pause/Break και δες στο παράθυρο που ανοίγει κάτω κάτω τι λέει για την κατάσταση της γνησιότητας.
Windows key = κουμπί δίπλα στο αριστερό Alt με το σήμα των windows
Pause/Break = κουμπί πάνω δεξιά στο Keyboard δίπλα από τα F1-F12 και πάνω από Home/End/Delete κτλ.
ΣΠΟΪΛΕΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
σιγά ρε μλκ, ποιος θα δει το 7.
Όσα λειτουργικά και να βγάλει η Microsoft πάλι στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε απότι φαίνεται.
#FAIL
Πεθαίνω. Τι μαλάκες.
Πλάκα πλάκα, στο PC που χρησιμοποιώ μόνο για παιχνίδια, οπότε και δε το προσέχω καθόλου, μου την έχει βγάλει αυτή τη μαλακία. Πρόκειται να προκαλέσει κανά πρόβλημα (π.χ. να κλειδώσουν μετά από Χ μέρες) ή κάτι;
Αμα ληξει η προθεσμια, κανει reboot ανα 2 ωρες νομιζω.
.
μερικοι εδω περα μου φαινεται, μονο οταν εκανε τα ασπρομαυρα της αυτη η εταιρεια εισασταν ευχαριστημενοι...
Λοιπόν το λυσα.
Είναι ένα συγκεκριμένο update που κάνει τη ζημιά (Ενημέρωση για τα Windows 7 KB971033). Μόνο σε μένα δημιούργησε αυτό το πρόβλημα απ'ότι μου παν στο τηλέφωνο. Έκανα επαναφορά συστήματος με checkpoint το πριν το update, κατέβασα ξανα τα update και το συγκεκριμένο το χωσα απόκρυψη και όλα καλά.
Ήταν ένα ζόρικο θρίλερ μπορώ να πω....
Και-καλά μόνο σε εσένα :P . Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό με το ΚΒ971033. Είναι αυτό που έλεγα στο προηγούμενο ποστ που ξανατσεκάρει την αυθεντικότητα για να πιάσει σπασμένα windows αλλά μερικές φορές bug-άρει και χαλάει την γνησιότητα νόμιμων εκδόσεων. Αν θυμάμαι καλά είχαν ξαναβγάλει το Φεβρουάριο κάτι αντιστοιχο και ίσως να ξαναβγει στο μέλλον, οπότε διαβάζουμε τη περιγραφή του κάθε Update πριν το κάνουμε.
ela to katevasa kai ego pses alla de vrisko ypotitlous!!!!!
Δεν έχουν βγει ακόμα ρε.
Spoiler
Υπάρχουν ρε.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330075
http://www.youtube.com/watch?v=ssOq02DTTMU
εχει και ωραιο trailer. αλλη φορα μην το ξεχνας stam. ανοιξες που ανοιξες το thread λινκαρε και κανα trailer να μην ψαχνει ο κοσμος.
Spoiler
γνήσιο 7incho ρεεεεεεεε!!!!!!!!
μετά το restore δε δούλεψε εδώ. Καμιά άλλη λύση, κάνα *κρακ*?
εμεις καναμε φορματ. :/
εντάξει. αλλά μετά ΤΙ δεν κάνατε?
εδιτ:
δε θέλω να κάνω φορμάτ και να την πατήσω μετά(!)
εσβησα ολα τα Update για να μην ξαναγινει γιατι δεν ειναι και κανα pc που θα παθει και τιποτα, για κανα internet και τετοια ειναι.
επισης εκανα μολις εγιναν install ολα τα προγραμματα ενα καινουριο restore point σε περιπτωση που.
Exeis authentika windows? An oxi, thes kainourgio krak :P
An nai (kai den thes na valeis crack, kai den doulepse kai to restore, kai den thes na kaneis kai format) pare thlefwno th texnikh uposthriksh (microsoft hellas?) mpas kai kanoun kati parapanw autoi.
ή ubuntu.
Sorry, αυτό που έλεγα ήταν ένα πακέτο με crack για τα 7 που μεταξύ των άλλων είχε το ζητούμενο το οποίο δούλεψε για μένα.
Spoiler
Πάντως αν έχεις σπασμένα windows μπορείς να κάνεις όλα τα updates χωρίς πρόβλημα εκτός των: genuine advantage και malicious software.