Καλορίζικη.
Ξεκινάω με μια ράντομ πικ και από δω και πέρα συνέχισε μόνη σου.
http://www.medical-look.com/diseases_images/cancer.gif
Printable View
Καλορίζικη.
Ξεκινάω με μια ράντομ πικ και από δω και πέρα συνέχισε μόνη σου.
http://www.medical-look.com/diseases_images/cancer.gif
Αυτό είναι που λέμε βαλβίδα αποσυμπίεσης.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
paizei mono edw na min postarei, katharo edafos! :touched:
ρε ποιά είναι αυτή η γιουλάι; δεν πρέπει να έιναι ERγάτρια πάντως, γιατι ποτέ δεν την πέτυχα
δεν εχει σταθερο νικ για να μη την πιανουν οι πρακτορες.
Πάντως με τέτοιο χώσιμο που της έχετε ρίξει,εγώ στο τέλος θα αρχίσω να την λυπάμαι:fear:
Κι εμείς θα νοιαστούμε.
ea s gine afto to picture thread kai to picture thread na einai h gwnia ths gioulai
τσουλαι ο Καλκις τα εχει εδω και μιαμιση βδομαδα με μια ξαδερφη μου...την Κικη
υπαρχουν και φωτοντοκουμεντα
Οφείλεις να το αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια σταυρούλα.
Δε γαμιεσαι ρε γιδοβοσκε; Παν μετρον αριστον αγαν 0 :moutza:
δεν θα γινεις ποτε σου Κικη
requesting πικς
αφου Κικη αφου φρικτη φλυκταινα φλοκα φλοκατη στα μουτρα σου και να χεσει ενα κουνελι στο περβαζι σου
φρ(κ)ικη
Μια χαρά...ευχαριστώ. συνεχίστε.
kai?
Και δεν είχε τσιμπήσει αρκετή προσοχή σε αυτό το thread.
Σκάσε αρχίδι.
Χρήζει επίσης διευρίνησης αυτό το ποστ καθότι έχει σβηστεί ποστ commissar από πάνω που είναι ο πάλαι ποτέ χρήστης fandango
Όπως φαίνεται, δεν τσιμπάει κι αρκετές πούτσες.
Bitch please.
Και πάνω απ' αυτό έχει σβηστεί ποστ Firestorm.
Τρομακτικά stalking skills.
:maikl:
Το βάζω εδώ γιατί ούτε το θρεντ των Instant Boner (και γενικότερα του Self Promotion) δε χρωστάει κάτι, αλλά κυρίως γιατί ξέρω πόσο "αγάπη" έχει ο ψυχάκιας στη Σταυρούλα, η οποία όσο έχει επανέλθει στο φόρουμ (σας) δεν ενοχλεί καθόλου, οπότε τί πιο ταιριαστό; Στην τελική ο τύπος είναι πολύ μεγαλύτερο μηδενικό απ' ότι προσάπτει στους υπόλοιπους.
Ξέρω γω, όποιος είσαι κι εσυ, αλλά λιγότερο μάγκας, μάλλον. Εσύ έχεις τόσο μεγάλα αρχίδια, που χωράει να γράψεις 1 γράμμα και μια τελεία, εγώ πέραν του ότι έχω 1 αρχίδι μόνο, είναι και πολύ μικρό, δε χωράει τίποτα εκεί.
Κοίτα να δεις, δεν είχα σκεφτεί ότι αν δε γουστάρεις μια μουσική δεν μπορείς να την κρίνεις ή να έχεις μια άποψη επ' αυτής.
Spoiler
Από την Ιουρασσική περίοδο. Σουρεαλιστικές απαντήσεις σε σουρεαλιστικές (ή και απλά ηλίθιες) ερωτήσεις.
Όχι, είστε το ίδιο σκατά στο κεφάλι και την ψυχή.
Γαμάτη μπάντα, δεν τους ήξερα, κατεβάζω δισκογραφία.
Επειδή δε σε βλέπω βέβαια στο βίντεο, πέρα από τη φωτογραφία με τα παπάρια σου και τον μποξεράκι το αθάνατο το ΜπεΕμΒε, έχεις τίποτα να δείξεις ρε βλακόμουτρο;