Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Spoiler
Printable View
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Spoiler
Βίβα λα ρεβολουσιόν.
εγώ αποφάσισα να την κάνω, καλή τύχη με την επανάσταση
:moutza:
Στα μούτρα σου αντάρτη του καναπέ που πουλάς επανάσταση μέσα απο το βρακί του μπαμπά σου. Βγάλε κανά φράγκο πρώτα, νιώσε πως είναι να σου κλέβουν το μισό και μετά έλα να συζητήσουμε. Πολιτικάντηδες της καφετέριας και του internet.
Πες μας κρουξ για την υπεραξία.
Στα δικά σου μούτρα αφεντικέ πλουτοκράτη! Αρχικά δεν ανέχομαι να προσβάλλεις έτσι εμένα και το κόμμα μου, το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ [ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ] (για το οποίο ανάθεμα αν έχεις ιδέα μεγαλομένε σε τζάκια αστέ). Για να στο κάνω κέρματα: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ παραπάνω κυρήττει την επανάσταση στην ελλάδα στις 12 του τρέχοντος. Κοινώς, παλιομαλάκα, είχες περίπου έξι μέρες να αποφασίσεις αν θα φύγεις απ' τη χώρα σα καλός μπούλης τσιφλικάς λίγο πριν από τις δικές μας σάντα κλάρα. Δεν βλέπω να το έχεις κάνει ακόμα παρά ειρωνεύεσαι καθώς εγώ μοιράζω τα μαντάτα. Θα τα λουστείς, τέρμα το παντεσπάνι μαγουλάκια.
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ο κρουξ δεν ηταν αυτος που ελεγε οτι εχει δικη του επιχειρηση?
Ε και συ ρε παιδι μου ομως εισαι εντελως αντιτουριστικο φαινομενο.
ε ναι ρε μαλακες αμα πατε και κανετε ΜΠΑΧΑΛΑ στο κεντρο της αθηνας πως να ερθει ο τουριστας μετα στην ελ-λαδα για να βγαλει και ο καθε κρουξ το κατιτις του απο την προμηθεια?
μαλακες τροτσκιστες κανετε μπαχαλα και δεν μπορεις να βρεις στην αθηνα τουριστριουλα της προκοπης!!!
η επανασταση θα αρχισει 20/5 στο δ.σ της παε
κοσκοτα γυρνα πισω
οι συνθηκες ωριμασαν. η πλουτοκρατια ειναι πλεον υγρη για τον επαναστατικο φαλλο.
Φτου-φτου μακριά από 'μας.
οχι ακομα.. οταν πεινασω.
Krux, κλείσε με καμιά εβδομάδα Παρίσι για τέλη Ιούνη να ψωνίσομεν τίποτα ρε.
Δεν ξέρω αν μόνο σε μένα φαίνεται οτι το παραπάνω τραγικό με μία ελάχιστη βελτίωση στην καθαρεύουσα και με μία πιό ενοχλητική φωνή ίσως να ξεπερνάει στην μαλακία ακόμα και αυτό ή έστω να είναι ίδια σαν δύο σταγόνες νερό. Συγχαρητήρια.
Σε άλλα νέα συνεχίστε να συζητάτε το πως ο Κρουξ είναι το κεφάλαιο και η πλουτοκρατία και πως καταδυναστεύει την ελληνική οικονομία. Η γελοιότητα και η γραφικότητα στο πιο ελκυστικό πακέτο που υπήρξε ποτέ.
Σε έχω βγάλει ήδη πρόγραμμα για τέλη Ιούνη. Σοβαρά !
α ναι. παραλίγο να το ξεχάσω. να φας και καμμία φασολάδα όμως ικόνοβλαξ φαρδυκώλη οθονάκια για να μου τα κλάσεις με πίεση.
οχι ρε πούστη μου. μου την είπε. γαμώτο:-(
με μπερδεψε ενας γιουζερ
οι αναρχικοι θελουν επανασταση; για τι ειδους επαναστασεις μιλαμε;
μη μουτζωσετε, κριμα ειναι
ναι θέλουν. μιλάμε για αναρχική επανάσταση.
Spoiler
μπα, καλα ειναι οπως ειναι τα πραματα.
Χειρότερα απ' ότι θα τα 'κανες εσύ μαλάκα Κάλκι αποκλείεται να είναι!
δεν προσβαλλομαι. κατανοω την δυσαρεσκεια που σου προκαλει το γεγονος οτι θα σε κανιβαλισουμε.
μιλουσα με γιουζερ μσν και λεγαμε για ζαπατιστας, επαναστασεις και τετοια, σε καποια φαση κατι ειπα ποσο θα καυλωνει ο καλκις με ολα αυτα (επαναστασεις) και μου ειπε οτι ο καλκις ειναι αναρχικος, οχι κομμουνιστης και μπερδευτηκα. δεν εξηγησε περαιτερω λογω προχωρημενου της ωρας, με παραπεμψε στο θρεντ. οποτε αναπτυξτε την εννοια αναρχικη επανασταση, δωστε λινκς αλλα όχι βιβλιογραφίες
καλκι, αμα το παιξεις υπερανω "καλα ειναι οπως ειναι τα πραματα" παπαρας διανοουμενος θα στεναχωρηθώ. dythor ισχυει το ιδιο για σενα.
κοιτα, ειναι απειρα τα ρευματα στον αναρχικο χωρο, δυστυχως υπαρχει και μια μειονοτητα η οποια για να πουμε την αληθεια στ'αρχιδια της οι επαναστασεις. Στην πλειοψηφεια παντως επιδιωκουν μια κοινωνικη επανασταση η οποια θα προσπερασει την επαναστατικη πρωτοπορια των ιεραρχικων οργανωσεων (κομματων, γραφειοκρατικων συνδικαλιστικων οργανωσεων) ανατρεποντας το οποιο καθεστως θα μπορουσε να επιχειρησει να εγκαθιδρυσει νεες ή να διατηρησει τις υπαρχουσες σχεσεις εξουσιας.
και ναι, γουσταρω ζαπατιστας αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση.
Και γιατί να τον μουντζώσεις αν δεν είσαι ναρίτης, ηλίθιος ή και τα 2;
ωραία όλαυτά αλλά επανάσταση δε θα γίνει ποτέ. κι αν με το καλό γίνει σ'αυτή τη χώρα, με τις συγκεκριμένες νοοτροπίες, ο κάθε κανίβαλος που δηλώνει 'έτσι' 'αλλιώς΄ 'έτσι αλλά λίγο αλλιώς΄ 'αλλιώς στο πιο έτσι' ή ό,τι άλλο θα προσπαθήσει να καρπωθεί το αποτέλεσμα, οπότε δε θα υπάρξει ποτέ τελικά αποτέλεσμα.
Α, ερώτηση για τα καραγκιοζάκια: Σε περίπτωση χρεοκοπίας της αστικής δημοκρατίας τα επόμενα χρόνια, τι ποσοστά δίνετε σε φασισμό-αναρχική κοινωνία για διάδοχο;
Καλά, ισχύει. Τι να κάνω πια.
Nomizete oti mas noiazei an kanete epanastasi? Ta lefta mas einai idi stin elvetia.
κατωριμε, ποια η αποψη σου για το Jantelagen ?