upgrading, γεια σας
Printable View
upgrading, γεια σας
FIRST!
:o :rolleyes:
i dont like
Dark epigontws !
kati tetio isos ?
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-s...etin-skin.html
Ιέλαααααααα ρεεεεεεεεεε.
?!
Όχι.
Είπε ο άνθρωπος ότι μετά το απγκρέηντ θα ψαχτεί για σκινζ, γκρίνια όλες.
Αααα :$
lol, ρε μλκς τι να κάνω, το default είναι. Μάλλον θα πετάξω σε λίγο ένα νταρκ έτσι για λειτουργικούς σκοπούς και θα το δούμε εκτενέστερα σιγά σιγά.
Εντάξει μωρε.. δεν είν' κακό.
καποιο νεο feature με το upgrade?ή καθαρα τυπικο;
ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
Χμμμ κοίτα το βασικό είναι το CMS, το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε κάθε σελίδα όπως θέλουμε αλλά και να ανεβάσουμε άρθρα κλπ. Αν υπήρχε το μαγκ δλδ θα ήταν μεγάλη ευκολία. Τώρα θα δούμε αν μπορεί να αξιοποιηθεί κάπως (να δω κι εγώ τι ακριβώς δυνατότητες έχει στην πράξη). Στα blog λογικά θα υπάρχει ή θα υπάρξει βελτίωση. Γενικά σκέψου πως είναι το 4.0.2, πριν είχαμε 3.8 οπότε θα προσθέτουν features όσο θα ανεβαίνει σε 4.1, 4.2 κλπ.
Γαμω το θεουλη μου, τι φωτεινο χαλι ειναι τουτο?!!!
αν ξαναγίνει μαγκ φέρτε έναν ζουρλομανδύα
λολ, είπαμε ρε. Λέω απλά ότι θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες. Πχ θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε μια σελίδα live dates που να βγαίνει στα πλάγια του φόρουμ. Δεν ξέρω, θα φτιάξουμε πρώτα styles που είναι το επείγον και για ό,τι άλλο το συζητάμε. Mag δε θα ξαναγίνει πάντως. Τουλάχιστον όχι με τη μορφή που υπήρχε. Κατά 99% με καμία μορφή δηλαδή, απλά δε λέω 100% μήπως πέσει κάποια καλή ιδέα με την οποία θα μπορούσε να γίνει κάτι-σα-μαγκ αλλά από όλους ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω σκεφτεί κάτι, σε ό,τι με αφορά τα πάντα μένουν ως έχουν, αλλά παίζει να ανοίξω ένα θρεντ για να πείτε όλοι ιδέες κάποια στιγμή, αφού θα έχω δει τι μπορεί να γίνει.
eleos re malakes
pali kala pou o maroulion exw weraio sig kai xeneuriasa
Ανεβάζω αυτή τη στιγμή αυτό που έδωσε ο fireknight. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο δε βρήκα κάτι καλύτερο σε τσαμπέ. Η μαλακία είναι ότι όταν βάλαμε την προηγούμενη έκδοση ήταν ήδη κάποια χρόνια στην πιάτσα και υπήρχαν άπειρα themes, για το 4.0 δεν έχουν βγάλει ακόμα πολλά.
an ftiaksoun ta koumpia/ikonidia sto DarkVision , einai mia xara .
edit: op me prolave!.
Το επιλέγετε από το μενού κάτω αριστερά, για δείτε.
γκρέητ σαξές (:
πληρωνω για κιτρινα unread messages κουμπακια. πλς. αν θες στειλε μου το να το κανω στο photoshop τσακμπαμ και στο στελνω πισω να κανεις ριπλεις.
Could not agree more. pls pls pls
Ρε βασικά παίζουμε ακόμα, είναι προσωρινό, μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο, ας μην κάνουμε αλλαγές που μπορεί να πάνε για πέταμα. Για δείτε το και με λευκά γράμματα, εγώ το προτιμώ.
mia xara einai .
poia koumpakia lete ?
Στο προσωρινο dark τα νεα posts λεμε να ειναι κιτρινα, κατι τελοσπαντων που να βγαζει πιο ευχαριστα το ματι. Ξερουμε,ξερουμε, ειναι δοκιμαστικη φαση, αλλα ερ αλλαγη χωρις γκρινια δεν γινεται:P
καλό είναι, και φαίνεται πιο γρήγορο από το 3. παίξε γενικά με κουμπάκια και χρώματα και θα 'ναι g.
Χιλιάδες θαμς απ για το νταρκ-γουάητ, απλά απάλευτο το τυρκουαζάκι για τα μάτια.
Λοιπόν θέλω γνώμες για τα εξής:
1) Το darkvision το κρατάμε ή ψάχνουμε για κάτι καλύτερο (αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε το κάνετε); Κυρίως για χρώματα λέμε, κάποια εικονίδια τα βλέπουμε.
2) Με τιρκουάζ ή λευκά γράμματα; Δηλαδή, DarkVision ή DarkVision-white;
3) Με το bright τι κάνουμε; Τρεις επιλογές, ή αυτό που έχει, ή αυτό εδώ: http://forum-skins.com/forum/forum.php?styleid=13 που είναι το ίδιο βασικά αλλά με γκρι επικεφαλίδες, ή ψάχνουμε κάτι διαφορετικό (πάλι, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε ακόμα καλύτερα).
Γενικά τα εικονίδια φτιάχνονται εύκολα, καλό βέβαια είναι να έχουμε μια καλή βάση και να μη χρειάζονται όλα άλλαγμα. 2-3 τα αλλάζουμε άνετα οπότε μην το ψειρίζετε. Μόλις καταλήξουμε στα 2 βασικά styles, βλέπουμε τις μικροαλλαγές.
Στηρίζω τιρκουάζ.
Όχι τυρκουάζ ρε.
Το τιρκουάζ γαμάει. Ταιριάζει και με τον χαρακτήρα μου. Γκέη και μαρέσει.
to Darkvision-white einai oreo , na to kratisoume .
gia to bright , mia xara einai to mavro pou eipes , i kai afto http://www.themers.org/vbulletin-ski...tin-4-0-a.html .
screenshot
Ωραιο, δε με χαλαει. Μονο δυο παρακλησεις εχω αν γινεται, ενα να ειναι μεγαλυτερο το nickname διπλα απο τα posts και δευτερον αν γινεται να μπαινουν αυτοματα τονοι στα ποστ μου γιατι βαριεμαι να βαζω.
Και οι τίτλοι των θρεντς να μεγαλώσουν, δε βλέπω καλά.