δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα, αλλα σκεφτηκα αν υπαρχουν μ.μηκους you tube και λοιπα να μπαινουν εδω. να αποσυμφορηθει το you tube thread απο κατι τετοια.
π.χ.
Printable View
δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα, αλλα σκεφτηκα αν υπαρχουν μ.μηκους you tube και λοιπα να μπαινουν εδω. να αποσυμφορηθει το you tube thread απο κατι τετοια.
π.χ.
μπορεί να πεί κανείς ότι είναι βιντεοκλίπ γυρισμένο απ'το λυντς, εγώ προσπαθώ να το σκέφτομαι ως μικρού μήκους λυντς με μουσική επένδυση moby. γαμάει όπως και να χει.
ftw
(αν και ψιλοvideoclip)
το 'ψιλο' γιατί?
E για δεν είναι καθαρά videoclip ντε. Ταινιάκι μικρού μήκους το λέω εγώ.
γιατί πρώτα ήθελε ο chris και μετά ο richard.
έχουμε πει πολλά στο καταπληκτικό θρεντ ΜΟΥ,αλλά σε αυτό η μουσική είναι απλά αιώνες μπροστά
@Μostos
Ρισπέκ ο Μπαρτον. Κλασικό, αλλά καλό.
Δείτε και το δικό μου. (Νταξ, απαράδεκτος Μπουγιούρης, αλλά το short γαμεί)
Τι είν' αυτό;
Στο www.bigbang.gr υπάρχουν streaming διάφορες ελληνικές παραγωγές μικρού μήκους, αρκετές απο τις οποίες πολύ ενδιαφέρουσες. Κάνετε ένα γλήγορο registration και τις βλέπετε όλες.
Δείτε κι αυτό:
http://vimeo.com/2521215
Πραγματικά απεχθές και σιχαμένο το τελευταίο βίντεο.
Γιατί;
Γιατί είναι αβανταδόρικο και για τύπους που τραβάνε μια γραμμή κάτω από κάθετι που διαβάζουν ή βλέπουν και γράφουν ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ:
Σαν εσένα.
Υ.Γ.: Ωραίες ερμηνείες πάντως.
Δεν νομίζω ότι συμφωνούν όλοι μαζί σου.
Ούτε εγώ φίλε μου, δεν χρειάζεται κιόλας, ας ζήσουμε όλοι σ' αυτόν τον πλουραλιστικό και πολυποίκιλο κόσμο των ευκαιριών που μας προσφέρει ο σύγχρονος καπιταλισμός!
δικο μου , αλλα εχουν κανει ντισαμπλε τον ηχο ... ειχα το μπετοβεν σονατα του σελινοφωτος.. :sad:
Ναι, ξέρω, ο Lynch δεν θα έκανε ποτέ οτιδήποτε "Goofy" .
στις πέτρες στα ξύλα
Skhizein (Jérémy Clapin, 2008)
Ένας μετεωρίτης χτυπάει τον ήρωά μας, οποίος δεν παθαίνει κάποια σοβαρή ζημιά, αν εξαιρέσουμε ότι αρχίζει να ζει ακριβώς 91 εκατοστά από τον εαυτό του.
http://www.hi-beam.net/mkr/fmhome.html
χορταινεις
Spoiler
tainia mikroy mikoys
prwto 8riller ellhnikhs paragwghs
no budget
NHMA
-------
By: Spyros Hondroyiannis/Petros Tsalpatouros
yparxei se 8 meri sto youtube
Nhma trailer:
nima part 1: