Θα τον θέλατε στην ομάδα σας (Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί);
Σας έχει σπάσει τα νεύρα που θέλει να φύγει(ΑΕΚτζήδες);
Τον θεωρείτε υπερεκτιμημένο;
Πείτε γνώμες.
Printable View
Θα τον θέλατε στην ομάδα σας (Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί);
Σας έχει σπάσει τα νεύρα που θέλει να φύγει(ΑΕΚτζήδες);
Τον θεωρείτε υπερεκτιμημένο;
Πείτε γνώμες.
υπερεκτιμημένος
tiflos eisai
βρε γρατσιαν ΒΡΕ
Αυτός και αν ήταν υπερεκτιμημένος.
ξέρει μπάλλα, ως εκεί... δεν έχει διάρκεια, δεν κάνει πολλά γαμάτα παιχνίδια σερί, αλλά γι'αυτά ίσως φταίει η έλλειψη κινήτρου.
σαν μεσοεπιθετικό προσωπικά προτιμάω βιερίνια... βέβαια παίζει κ από την άλλη. τεσπα... :P
όπως λέει και το αρχίδι ο Mr Δ. δεν είναι παίχτης που έχει συνέχεια στο παιχνίδι του, αλλά με μια ενέργεια παίρνει ένα παιχνίδι.
Εγώ θεωρώ ότι ξέρει πολλά καντάρια μπάλα , δεν πιστεύω ότι παίζει καλύτερός του στην Ελλάδα. Έχει παίξει συμπαίχτης με τον Μέσι σε μικρές εθνικές , τώρα γιατί ο Μέσι παίζει Μπαρτσελονα και ο Σκόκο ΑΕΚ είναι εμφανές , και λέγεται παπαρίτιδα.
Αν δεν ήταν το θέμα του prestige θα ήθελα να φύγει από τώρα , προτιμώ (και το έχω ξαναπεί πολλές φορές) παίχτες που είναι σε όλα τα παιχνίδια του 6 παρά παίχτες που είναι του 9 κάθε 6-8 παιχνίδια.
Επίσης όταν είναι του 9 λέμε για ένα ημίχρονο :)
εχει σκαμπανεβασματα τοσα στην αποδοση του, που δεν μου πολυαρεσει η φαση.
απ την αλλη αυτα γινονται στην αεκ (νο οφφενς) που γενικα κυριαρχει ενα μπαχαλο, ποσο μαλλον αγωνιστικα.
στον Ολυμπιακο με τη μπαλα να κυκλοφορει γενικα πιοτερο (μη κοιτατε τι κανουμε τωρα, σκαστε!) και πιο επιθετικα, θα ταν ισως καλυτερος αλλα δε ξερω κιολα.
προς το παρον ειμαι "δε βρισκετε καναν αλλο?" προς το εξαιρετο σκαουτιν της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕ ΟΕ, που μετα απο λιωσιμο DVD, κασσεττας και σκαουτιν με τα κοννε του παγκοσμιως, εχει βρει, τον Λουα Λουα, τον Καστιγιο, και τον Σκοκκο.
(και εκανε και προταση στον Μπεν Αρφα, εστω)
τι οφένς μωρέ , ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι? Σίγουρα είναι τεράστιο το μερίδιο της ευθύνης της εμφάνισής του τα διοικητικά , αλλά από την άλλη δείχνει και τον "επαγγελματισμό" του, πόσο μάλλον να είσαι ο μόνος χωρίς οφειλές ... πχ σήμερα τραυματίστηκε .... είπε
kserei mpala alla tha ithela allon......poion no idea..rwtiste tous scouters pou eprepe na ta kanonizoun
ναι ρε φίλος κοιλιά, απλά δεν είχαν το ίδιο χάρισμα, δεν πρόκειται απλά για θέμα χαρακτήρα λέω. και το αν το είχαν ας πούμε, σίγουρα δεν αποδεικνύεται από το αν έπαιζαν μαζί στις μικρές εθνικές της αργεντινής.
εμένα δε μου αρέσει πάνως, όχι ότι θα με χάλαγε στον ολυμπιακό, σαφώς, αλλά δε βλέπω στο σκόκο τον ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να παίξει σε μια καλή, όχι κορυφαία, ομάδα σοβαρού πρωταθλήματος, στη βαλένθια πχ. και επειδή στα μσν μου λένε "λολ, στην ελλάδα δλδ ποιον έχουμε δει τότε ρε μαλάκα;" να πω γιάγια τουρέ και μπελούσι.
έντιτ: να τους είδαμε πχ στην ελλάδα πρώτη φορά και να φάνηκε ότι μπορούν να.
foverh ntripla, korufaio sout alla pera apo ta skampanevasmata den exei kai polu kalh telikh pasa. Mporei na sou parei mats monos tou omws.
Diafwnw me nothinman. Me parapanw zhlo aneta steketai se tetoia omada. An ton exei vevaia einai allo 8ema.
Oti prepei gia gavro einai vasika.
Είναι κωλοπαίδι, μας ταιριάζει.
ε, αντε, δωστε τον μας ντε.. χουχου!!
8 μύρια + μήτρογλου, αβραάμ
τιμή ευκαιρίας :!:
Και γω στη φάση νάθινμαν είμαι.
Πάντως αν ήταν να έρθει ο Σκόκο στον Ολυμπιακό, η όλη διαδικασία θα ήταν η εξής : Επίμονες ανακοινώσεις των μετόχων ότι ο παίχτης δεν πωλείται, από την άλλη ρεπορτάζ ότι ο παίχτης δεν είναι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ και θέλει να φύγει, συνέντευξη Σκόκο που λέει ότι θέλει να φύγει και να παίξει στον Ολυμπιακό, εν τέλει πώληση του και χαρακτηρισμός του ως "πούστης προδότης" από το λαό της ΑΕΚ (και άλλοθι των μετόχων γιατί αυτοί δεν ήθελαν).
εύκολα και με ΠΟΛΥ λιγότερα μύρια
(αν και προτιμώ αντί για μητρολολ Τορο .... (το γάμησα έ?)
Διαφωνείς στο πούστης προδότης?
Μιλάμε για την φάση που το παίζει άρρωστος ή είναι προκλητικά αδιάφορος όταν παίζει, και όχι "θέλω να πάω στον γαύρο".
καλος παιχτης και καγκουροφατσας
αλλα αφου αρχισαν τους επαναπατρισμους με λουα λουα
ας παρουν πισω μπελουτσι
Ε τώρα αν περιμένεις από έναν Αργεντίνο που έρχεται σε μια ομάδα χωρίς στόχους και με οικονομικά προβλήματα να κάτσει για τη Φανέλα, τι να σε πω. Υπό αυτές τις συνθήκες και ο Ντέμης θα προτιμούσε Ολυμπιακό. Αυτά περί προδότη.
Τώρα για το άλλο, τι να πω, δεν πολυπαρακολουθώ τα της ΑΕΚ οπότε δε ξέρω κατά πόσο το παίζει άρρωστος ή αδιάφορος, αλλά γενικά γιατί ασχολούμαστε, έχουμε δει άπειρες φορές και Έλληνες ακόμα να αλλάζουν ομάδα για παραπάνω λεφτά, αδυνατώ να σκεφτώ κάποιο σύγχρονο ποδοσφαιριστή που δε θα έκανε τα ίδια και χειρότερα με Σκόκο.
kalytera na fygei to kalokairi na ferei kai lefta stin omada giati alliws eftheros den leei. o osfp den nomizw opws pane ta pragmata den tha dosei polla fragka opote paikse malaka skoko me to bazelo kollise dyo pastelia na pas stin agkalia tou patera to kalokairi
bump και μεταφορά από το general γιατί πάλι σκόραρε 2 γκολ χθες. Να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία.
http://www.youtube.com/watch?v=AOclVcT5GSs
E λογικά θα κάνει μια καλή μεταγραφή στην Ευρώπη.
Κάτι ακούστηκε για ατλέτικο
Spoiler
Το θέμα είναι αν θα τραβήξει στην Ατλέτικο, και καλά η ΑΕΚ δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι από αυτούς που απλά θέλουν να βρίσκονται στην πατρίδα τους και μόνο.
εντιτ: Πρώτος σκόρερ λέει στην Αργεντινή με 15 γκολ. Το πρωτάθλημα τέλειωσε.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PEv4NvcQmLs
Enta3ei exei 3efygei...
Στην Σάντερλαντ λοιπόν μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από Βραζίλια...Για να δούμε..
http://d2ug8xivu70q10.cloudfront.net...b-2.jpg?mw=655
:hippy: