otan pernoun ton hlektriko gia na pane apo to monastiraki sto thiseio.
walk u bitches.
your turn.
Printable View
otan pernoun ton hlektriko gia na pane apo to monastiraki sto thiseio.
walk u bitches.
your turn.
otan etoimazw thread kai to postareis prwtos. :0:
Στο ίδιο spirit.. :P
Όταν παίρνουν αυτοκίνητο για να πάρουν τσιγάρα απο 2 στενά πιο κάτω?
Κάπου στην Ευρώπη άκουσα πάντως, θα δίνει η κυβέρνηση πάρα πολύ φθηνά ΙΧ,
αλλά θα χρεώνει κάποιο τέλος ανάλογα το πόσα χιλιόμετρα διανύει αυτό κάθε χρόνο.
Έτσι ώστε να το σκέφτεται ο άλλος πριν κάνει άσκοπες μετακινήσεις και να μειωθεί η ρύπανση, το κυκλοφορικό κλπ κλπ..
οσοι θελουν να περπατανε στις κυλιομ.....................
αυτοι που ζμπροχνουν να μπουν στο λεωφορειο/τρολλευ/μετρο ΠΡΙΝ κατεβει ο κοσμος.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ
χαχαχαχαχα.. Αναμενόμενο.
On topic, εκτός απ'αυτούς που σπρώχνονται σαν ζώα να μπουν πριν βγεί ο κόσμος και αυτούς που στέκονται αριστερά στις κυλιόμενες, μου τη βιδώνουν γενικά οι απρόσωποι άνθρωποι εκεί έξω. Οι μάζες. Ο όχλος. If you know what I mean. Α, και κάτι θρασύτατες κυράτσες (συνήθως) που κάθονται απέναντί σου και σε κοιτάνε επίμονα και σε επεξεργάζονται απο πάνω μέχρι κάτω. ΤΙΣ ΜΙΣΩ!!!!!!
Επίσης, κάτι που μου έτυχε και σήμερα, γίνομαι ΟΥΝΟΣ όταν κάνω κάποια δουλειά σε σάπιο πισί και κάνει 276348139123 ώρες για να κάνει οτιδήποτε και κολλάει και κάθε τόσο παγώνουν όλα και υποχρεώνομαι να κάθομαι εκεί και να περιμένω καρτερικά να κάνει τα δικά του, καταβάλλοντας τρομερές προσπάθειες να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, που ολοένα και υποχωρεί, ωσπου τελικά καταλήγω να κατεβάζω χριστοπαναγίες, να κοπανάω γραφεία και να απειλώ το πισί με πυρπόλυση μπας και συνέλθει ενω στο μυαλό μου το χω ήδη κάνει χίλια κομμάτια με μια βαριοπούλα.
Τα spoilers πόστς στο θρεντ του Ντέξτερ για επεισόδια που δεν έχω ακόμη δει. Οι πεζοί που πετιούνται μπροστά σου όπως και οι ηλίθιοι οδηγοί. Το κωλόπαιδο της απέναντι που θέλω να του πετάξω φόλα.
Όταν οι ΕΞΥΠΝΟΙ πάνε από το πλάι της ουράς για να στρίψουν, και εμποδίζουν όλον τον κόσμο.
Όταν κάποιος μαλάκας χρησιμοποιεί τη σωματική υπεροχή του και απαιτεί "σεβασμό" ή οτιδήποτε άλλο παράλογο και καταστροφικό. Θέλω να πάρω ένα flail και να τον/την κόψω.
episis
1. otan de xekollane etiketes apo pragmata pu prepei na xekollisun oloklires me apotelesma na menei auth h axni aspri ahdia me ipopsia kollas
2. otan to polibrizo exei mia trypa ligoterh apo oses xreiazesai gia na kaneis th dulia su kai gia na thn kaneis telika prepei na metakomiseis se allo domatio h se allo spiti
3. otan xtypaei to thl eno kaneis mpanio kai molis apofasiseis na bgeis turturizontas, molis to piaseis stamataei (kai einai kai me apokripsi)
όσοι παίρνουν τηλέφωνο με απόρριψ... απόκρυψη.
Οι αγενείς/αδιάφοροι σερβιτόροι.
όταν το βυτιοφόρο από το διπλανό βενζινάδικο παρκάρει από την πίσω μεριά της οικοδομής όπου βλέπουν μια μπαλκονόπορτα κι ένα παράθυρό μου και αφήνει τη μηχανή αναμμένη για κανα τέταρτο και το διαμέρισμα γίνεται θάλαμος αερίων. Ισόγειο βλέπετε...
όταν στις εξετάσεις δεν προλαβαίνεις να οδηγήσεις ούτε μισό λεπτό και σε κόβουν γιατί δεν κατέβασες χειρόφρενο.
γμτ με πρόλαβε η πρωτοπορία:)
οκ άντε βρίστονα λίγο και μπες στο μπλοκ
ε φόρα το
:rofl:
'Οταν δεν προλαβαίνουν να φορτώσουν streaming videos σε youtube κτλ λόγω αργής σύνδεσης or whatever και "κολλάνε" ανα λίγο. :mad:
Και είναι μερικοί που ενώ σε ζαλίζουν πρώτα δες το ταδε γαμάτο video το αφήνουν έτσι.. Πάτα ρε συ το pause για λίγα δευτερόλεπτα να κάτσεις μετά να δεις σαν άνθρωπος..
(Το να έχεις συνηθίσει high speed internet και να μπαίνεις με 2G απο ασύρματο internet όπως έκανα τις τελευταίες μέρες και σερνόταν είναι κάτι άλλο, όχι εκνευρισμός αλλά μαρτύριο..)
On topic με εκνευρίζει αφάνταστα όταν χαλάει η "στερεοφωνικότητα" σε ακουστικά-ηχεία και ακούγεται ήχος μόνο απο το ένα channel, δεν το αντέχω να ακούσω έτσι καθόλου.. (Γι'αυτό και σε συναυλίες ή και cinema προτιμώ να κάθομαι κέντρο να ακούω καλά και ας μη βλέπω τέλεια την μπάντα αν χρειαστεί)
Θυμίθηκα επ'ευκαιρίας και το φαινόμενο όταν δίνεις σε άλλους να τσεκάρουν ένα τραγούδι απο ακουστικά ψείρες και φοράνε μόνο το ένα! Βάλε και τα δυο παιδάκι μου για κάποιο λόγω το ηχογραφήσανε stereo και όχι mono, μπορεί εξάλλου στο άλλο να παίζει τελείως διαφορετικά πράγματα ή και παπάδες που λέει ο λόγος.. (Όντως τους εξαναγκάζω να βάλουν και το άλλο..:razz:)
αυτοί που σε αναγκάζουν να δεις επιτόπου ένα βίντεο/ακούσεις ένα τραγούδι και σε κοιτάνε με ανυπομονησία να τους πεις οτι "ναι φιλαράκι γαμάει".
1. ta mixanakia me tis gamimenes eksatmiseis pou pernane katw apto mpalkoni mou kai kanoun tosi fasaria pou varane kai oi sunagermoi twn autokinitwn.
2. O PALIATZIS (kserete poion lew), makollouthei pantou thessaloniki i athina se opoia geitonia kai an metakomisw kai ton misw ton misw ton misw kai touxw riksei kai merikes xristopanagies.
3. ta skuloskata sta pezodromia
ο βομβαρδισμος στο μσν με λινκς απο ΓΑΜΑΤΕΣ μπαντες/δισκους...δε προλαβαινομε ρε μαγκες,τεσσερα αυτια εχομε και πρεπει να ακουμε και τα αθλητικα
οταν ειμαι στην δουλεια και οταν παταω το γαμημενο κομβιον και κοβει γραμματα το Lynx και ΠΑΝΤΑ αλλα ΠΑΝΤΑ ο μπαρμπας για του οποιου το ντατσουν κοβω τα γραμματα με ρωταει που σπουδασα...πουθενα ρε θειο τους μισω τους φοιτητες
οταν η Φιλιτσα δεν εχει 700αρι και με αναγκαζει να παιρνω δυο μικρα...αφου ξερεις μαρι οτι δεν ειναι το ιδιο
οταν ενω δουλευω ερχετε και μπαστακωνετε διπλα μου ο αφεντικος και τρωει κανοντας χειροτερο θορυβο κι απο τους Flying Testicle
"Αυτοί που πρέπει να πεθάνουν" Λίστα 2009 λοιπον.
http://www.electricrequiem.com/forum...ead.php?t=8257
που αμα περασει μια συγκεκριμενη ωρα στην οποια νυσταζεις (αλλα μενεις ξυπνιος ή γιατι εχεις διαβασμα ή για να γραψεις παπαριτσες στο ER) μετα δεν μπορεις να κοιμηθεις με τιποτα και πρεπει να ξημερωσει και να εξαντληθεις για να πεσεις για υπνο
Λολ, ό,τι έχω πάθει εγώ τώρα δηλαδή.
καθυστερημενοι σε μετρο λεοφωρεια που δεν περιμενουν να κατεβεις και κλεινουν την εισοδο για να μπουν πρωτοι....
σε στενο δρομο 3-4 γιαγιαδες που ειναι στην ευθεια και πηγαινουν πιο αργα και απο το θανατο..
ψωνια στο γυμναστηριο που κοιταζουν τα σωματα τους στον καθρεφτη....
πωλητριες - πωλητες σε μαγαζια που καθονται απο πανω σου σαν τους χαρους οταν κοιτας για ρουχα πχ
Να δουλεύεις μέχρι τις 5 και να έχεις εργαστήρι στις 8.
και Ο ΜΑΝΑΒΗSCH. είναι ο ίδιος και σε βρίσκει όπου κι αν πας. τον αγαπώ.
επίσης
όταν δε βγάζουν φλας, ειδικά όταν είμαι με τα πόδια. περνάω πρώτος εννοείται.
και οι κάγκουρες που προσπερνάνε από δεξιά στην εθνική. όταν κάνει την κίνηση γκαζώνουμε για να μην προλάβει να ολοκληρώσει. ψόφος.
Λατρεύουμε παλιατζήδες. Και μανάβηδες. Αλλά ειδικά παλιατζήδες. Κι ας ζαλίζουν αρχίδια καμιά φορά. Είναι κάτι που θα βρείς μόνο στην ελλάδα και ανήκει σε άλλη εποχή. Δηλαδή πάρε λέξη τώρα.. Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ. Είναι συγκινητικό που υπάρχουν ακόμα.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!!!!!! Πόσες φορες εχω επιθυμήσει να πω "ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ (honestly) ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ, ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!". Καποια μέρα θα το κάνω.
Eπίσης, μισω ΘΑΝΑΣΙΜΑ τις ηλίθιες πλαστικες ετικέτες στα ρούχα. Ξέρετε, αυτές που μάλιστα είναι ραμμένες μέσα στη ραφή του ρούχου, ωστέ να μη μπορείς να τις ξηλώσεις, κι οταν τις κόψεις, μένει ένα μικρό κομματάκι να σε τσιμπάει!!!! ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΡΕ ΒΟΔΙΑ!!!!!!
Kαι όταν καμιά φορά ΕΙΝΑΙ απο μαλακό ύφασμα, τις ράβουν με ΠΕΤΟΝΙΑ!! Και σε τσιμπάει αυτη!!!!
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
Μόνο το h&m έχει πιάσει τη σωστή γραμμή.
Ειδικά όταν συνοδεύεται από βλέμμα "our stuff is too good for you".
Έχω κι άλλο ένα, ακόμη πιο σπαστικό: τα κομμωτήρια -συνήθως τα μεγάλα ή αλυσίδες- που προφανώς τους έχουν πει να είναι φιλικοί με τον πελάτη και αυτοί το έχουν κάνει φυτώριο κουτσομπολιού. Για κούρεμα ήρθα. Όχι για να σου πω την ιστορία της ζωής μου γαμώ το σπίτι σου. Δε βλέπεις ότι κρατάω βιβλίο για να μη μου σπας τ' αρχίδια; Τι με ρωτάς τι δουλειά κάνω κι αν έχω γκόμενο. Πάλι καλά που δεν ρωτάει και πώς το κάνεις να πούμε. Σκάσε.
Εδιτ: τα έσπασε το μπίτσιν θρεντ. Θα πάει δέκα σελίδες γιατί είμαστε γκρινιάρηδες και γουστάρουμε.
Οι βλαμμένοι στη σχολή που σε ΚΑΘΕ διάλλειμα πάνε να γλείψουν τον καθηγητή ή να τον ρωτήσουν ηλίθιες απορίες απλά για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Eξέλιξη αυτών είναι όσοι κάνουν το ίδιο μέσα στο μάθημα και ρωτάνε πράγματα που τα καταλαβαίνεις αν σκεφτείς 2 δευτερόλεπτα.
Όσοι στο msn έχουν εικονίδια για το α, το κ κλπ με αποτέλεσμα να δημιουργείται κάτι τέτοιο:
http://img25.imageshack.us/img25/998/psofos.png
> Σπρωξιδι στα ΜΜΜ απο αυτους που θελουν να μπουν. Κι οταν τους πεις πως το λογικο ειναι οτι πρεπει πρωτα να αδειασει για να γεμισει σε βριζουν.Κι αφου μπουν, ενας απο αυτους ακουμπαει με ολοκληρη την πλατη/κωλο στο στυλο κι εσυ δεν ξερεις απο που να κρατηθεις αλλα ουτε και που να σταθεις γιατι ο συγκεκριμενος αναδιδει μια περιεργη εσανς. Την ιδια στιγμη μια κυρατσα ,ενω ΔΕ χωρανε αλλοι, τρεχει απ εξω με φορα και σε τσακιζει για να μπει, κι εκτος των αλλων σε ολη τη διαδρομη εχεις τα μαλλια της μεσα στη μουρη σου και την τσανταρα της να σε πιεζει.
> Μη μου λες "τι αλλα νεα;" ή "πες τιποτα". Αν ειχα να πω κατι θα το ειχα πει ηδη, οποτε αν βαριεσαι τοσο ανοιξε κουβεντα εσυ!
> Η γειτονισσα που βγαινει στο μπαλκονι της και κοιταει απροκαλυπτα τι ρουχα κρεμαω στην απλωστρα :|