το ψωμί για τοστ το βάζεις στο ψυγείο; Τις πατάτες; Τα αυγά; Καλά το ψυγείο έχει αυγοθήκες αλλά στο s/m τα έχουν έξω.
Printable View
το ψωμί για τοστ το βάζεις στο ψυγείο; Τις πατάτες; Τα αυγά; Καλά το ψυγείο έχει αυγοθήκες αλλά στο s/m τα έχουν έξω.
Κατά τον sheldon, όχι.
τι κερδίζω;
Ψωμί το έχω έξω. Για τις πατάτες πρώτη φορά το ακούω. Τα αυγά με προβλημάτισαν...
πλαστικά ποτήρια για κοκτέιλ
Α για το ψωμί έλεγα btw.
Αυγά στο ψυγείο, πατάτες έξω.
Ναι.
Move στο σεξιον.
ψωμι κανονικο εξω...για τοστ ψυγειο...αυγα ψυγειο...
πατατες και τα υπολοιπα που αναφερθηκαν εννοειται εξω
ψωμί φρατζόλα έξω, ψωμί για τόστ μέσα (οχι όμως πολύ πίσω στα ράφια, γτ μουλιάζουν οι πισω πισω φέτες). Αυγα ψυγείο επίσης (έχει κ θηκες όπως αναφέρθηκε), αλλά αμφιβάλω ότι βοηθάει στη συντήρηση ή κατι τετοιο. Ίσως απλά να βολευει να ειναι εκει οι αυγοθήκες κ όχι στο ντουλάπι ας πούμε. Πατάτες έξω, στο μπαλκόνι, μαζί με τα σκόρδα κ τα κρεμμύδια.
Το ψωμί κι εγώ το βάζω μέσα και δεν ξέρω γιατί.
Το μεγάλο θέμα είναι αν βάζεις μέσα τις μαρμελάδες και τη μερέντα. Για τις μαρμελάδες θα έλεγα όχι, αλλά η ετικέτα μιας μαρμελάδας που έχω διαφωνεί. Για τη μερέντα είναι καθαρά θέμα γεύσης.
oxi merenta sto psygeio re ierosyloi
edit:αν η μερεντα δεν ειναι σε θερμοκρασια δωματιο να τρεχει απο δω και απο κει δε λεει...αν ειναι στο ψυγειο γαμιεται οταν πας να την αλειψεις στο ψωμι
Πατάτες μέσα. Αυγά, ψωμί του τοστ έξω.
Γιατί να βάλεις τις πατάτες στο ψυγείο; :O
μπυρες οξω...ειναι κολπο
Ψωμί και πατάτες έξω, αυγά μέσα, end of discussion.
Πείνασα!
coud για να μη χαλάσουν γρήγορα. το θέμα είναι αν είναι σωστό ή όχι.
Εννοείται παίζει πάντα φρατζόλα στην κατάψυξη.
τα λεμονια τα βαζω μεσα η εξω?
αυτά είναι τα αυγά.
για αυγά δεν ξέρω , αλλά για λεμόνια 100%
μωρέ τι λέτε?
τα ζαρζαβατικά μπαίνουν σε εφημερίδα γιατί κρατιούνται παραπάνω καιρό φρέσκα.
ζαρζαβατικά ενοούμε ο δυόσμος, ο άνηθος, τα πράσα κλπ τέτοιου τύπου.
ή αλλιώς χαρτί κουζίνας, αλλά τσάμπα λεφτά!
Θα ξεχάσω ό,τι ξέρω.
τις προτηγανισμένες πατάτες στην κατάψυξη!
Καλά, τι διαβάζω εδώ μέσα :|
Σοκολάτες στο ψυγείο. Και αυγουλάκια απ'το χωριό. Α! Και ψωμί χωριάτικο στην κατάψυξη γιατί είναι και τεράστιο το άτιμο.
εξηγήστε μου το ψωμί στην κατάψυξη παρακαλώ.
άμα μείνει μισή φραντζόλα τη χώνεις στην κατάψυξη και τη βγάζεις όποτε θες σε κατάσταση σχεδόν χθεσινού ψωμιού. όταν θες δλδ μακροχρόνια αποθήκευση.
η καλύτερη πατέντα είναι τυρί τριμμένο στην κατάψυξη.
Αυτό ισχύει θαυμάσια, πινκς.
χωριατικο ψωμι στην καταψυξη, σοκολατες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στο ψυγειο, νουτελα για μια ζωη κ εννοειται εκτος ψυγειου.αυτο με τις πατατες στο ψυγειο πρωτη φορα το ακουω παντως.
Απαντα λαχανικα και φρουτα -> ψυγειο χωρις δευτερη κουβεντα διοτι δε μπορω τις μυγουλες που δημιουργουνται απο δαυτα.Δεν τις ξεφορτωνεσαι με τιποτα!
Σοκολατες και μερεντες παντα εκτος ψυγειου. Η μισολιωμενη απο τη ζεστη σοκολατα ειναι απολαυση... :oops:
Τα αυγα στο ψυγειο,το ψωμι για τοστ το ιδιο.
Στην καταψυξη μου μπαινουν τα παντα σχεδον απο φαγητα/περισσευματα ,εκτος ισως απο πατατες που γινονται αηδια οταν ξεπαγωνουν στο φουρνο μικροκυματων.