Spoiler
Θα συμμετείχατε;
Εντωμεταξύ δεν πρέπει να υπάρχει πιο καθυστερημένο σύστημα πολλ σε bb απο αυτό του vbulletin.
Printable View
Spoiler
Θα συμμετείχατε;
Εντωμεταξύ δεν πρέπει να υπάρχει πιο καθυστερημένο σύστημα πολλ σε bb απο αυτό του vbulletin.
eimai kata tis tromokratias alla mia tetoia diadhlwsh 8a htan kati to ka8ysterhmeno, gia pollous logous
peite pws vazw ellhnika ki egw 8a sas pw tous logous
δηλαδή αν υποθέσουμε οτι κάθε διαδήλωση έχει έναν στόχο ή ένα αίτημα,αυτής είναι το να σταματήσουν οι τρομοκράτες να τρομοκρατούν?
εγώ νομίζω οτι μπορεί να συγκινηθούν και να βάλουν μυαλό,να κουρευτούν και να βρουν δουλειά. γιατί όχι?
Τι ορίζουμε ως τρομοκρατία;
Κάθε είδους πράξη ωμής και τυφλής βίας, απο μια επιχείρηση εναντίων αμάχων στο Ιράκ, την δολοφονία μεταναστών και 15χρονων στην Ελλάδα μέχρι βομβιστικές επιθέσεις τύπου Αλκαιντα ή γαζώματα ΑΤ τύπου Ε.Α., ΟΠΛΑ, Σέχτα.
Τι θα μου πεις τώρα;
Απέχω από την ψηφοφορία!
Ναι, δεν έχει να βρίσεις πασόκους ή Σώτες, πρέπει να έχεις δικιά σου άποψη :!: Βρές μία!
Θα είχα μία να σου πω αλλά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό λόγο να το κάνω από την στιγμή που το μόνο που θα κάνεις είναι να με πεις ηλίθιο, δίχως να υπάρξει λόγος και αντίλογος και διάλογος, οπότε τράβα γαμήσου :!:
Αν και όταν ποτέ έχεις όρεξη να το κουβεντιάσουμε το μσν μου το έχεις, γιατί βαριέμαι και την φιγούρα σου στο φόρουμ.
Δε σε φώναξα εγώ στο πολλ μου :!:
Αλήθεια 12 χρόνια σε σκύλο, πόσο μας κάνει σε ανθρώπινα; Πόσο πάει το αντίστροφο :?: :?:
Θα απαντήσω σε κάποιον που έχει μία κάποια σχέση με άνθρωπο.
Σχεσάκιας παιδιά!
μαλάκα ναρίτη τρομάζεις τα παιδιά, πέρασε έξω. να τη λέτε ρε την άποψη σας, αν δεν αναμετρηθεί με τις άλλες τι σόι άποψη είναι?
οφ τόπικ τι μαλακία πορεία είναι αυτή ο τσίπρας δεν είναι με τη νομιμότητα. τυχοδιωκτισμοί του κουβέλη και της παρέας.
και αν γίνουν επεισόδια ? θα τα καταδικάσει ο ΣΥ(Ρ)(Ν) -τα έχω μπερδέψει.
Επίσης θα έχει πλάκα μια τέτοια πορεία , και αν μαζέψει 100.000 κόσμο τι αποτέλεσμα βγαίνει? τα υπόλοιπα 2-3 εκατομμύρια στην Αθήνα είναι υπερ της τρομοκρατίας? ή 100.000 άνθρωποι φώναξαν ΟΧΙ? και θα την ποιοι "θα χαιρετήσουν" θα δεχτούν και από άλλα κόμματα συμμετοχές?
Κινήσεις εντυπωσιασμού είναι που ΞΑΝΑ γελάει ο κόσμος.
Ας βγάλουν πρώτα ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις , ας τα βρουν μεταξύ τους για το ΤΙ είναι και ΤΙ πρεσβεύουν και μετά ας πάρουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
θα ηταν πολυ πιο ωραια τα πραματα αν γινοταν μια πορεια υπερ της τρομοκρατιας
θα μπορούσαν να γίνουν 2 , σαν επαναληπτικός , και μετά όποια είχε τους περισσότερους να κέρδιζε , και να λέγαμε " Ο λαός μίλησε"
και μετά να δω εγώ εξώφυλλα από Derby + Πρωταθλητή (η score έχει άλλες δουλειές)
οι μπλόγκερς τι λένε για όλαυτά;
Ε γνωστά καραγκιοζιλίκια της ανανεωτικής πτέρυγας. Μη νομίζετε ότι έχει κάποια ουσία η πρόταση, ξέρουν καλά ότι δε θα συμφωνήσουν οι υπόλοιποι του σύριζα σε τέτοια γελοιότητα, η πρόταση (η οποία έγινε πρώτα από την τηλεόραση και μετά εσωτερικά στο συνασπισμό) είναι για λόγους εντυπώσεων και εσωκομματικής πίεσης.
Δραγον ας το θέσω ως εξής, αν γινόσαντε μια τέτοια πρωτοβουλία απο κόσμο της αριστεράς θα συμμετείχες; Αν όχι, γιατί;
Ειμαι κατα των πορειων αλλα θα συμμετειχα μονο για να δω τον ικονοκλαστ μπατσο.
Να δεις τον ικονοκλαστ μπάτσο;
the worst fascist is the antifascist y'all
εχ, δε συνηθίζω να απαντάω με λινκς αλλά επειδή θέλω να πάω να δω κανα ταινιάκι πάρε αυτό σα βάση και το συζητάμε αύριο
http://dosepasa.wordpress.com/2009/1...%CE%B1-%CF%84/
μια τετοια διαδηλωση(λολ) θα ηταν πιο αστεια και απο αυτη των μπλογκερς που μαζευτηκανε αυγουστο μερα μεσημερι με μαυρα στο συνταγμα και ανα 5λεπτο ριχνανε μουτζες στη βουλη
ενα μικρο λολ απο αυτο το λινκ:
http://dosepasa.files.wordpress.com/2009/10/afisa2.png
πολυ μεταμοντερνο, συνδικαλισμος μεσα στον συνδικαλισμο, εγκιβωτισμος φαση.
θελει να μου πει καποιος τι σημαινει οριζοντια δικτύωση;
Αμέ! Είναι να μην έχεις κεντρικά αντιπροσωπευτικά όργανα που αποφασίζουν ουσιαστικά για τα πάντα και στη βάση η αρμοδιότητά τους να είναι να κολλάνε αφίσες και να ψήνουν κόσμο για ψήφους. Οριζόντια δικτύωση είναι να μην υπάρχει "πυραμίδα", οι σοβαρές αποφάσεις να παίρνονται από όλους και να υπάρχουν απλώς συντονιστικά/εκτελεστικά όργανα (αναγκαίο κακό για πρακτικούς λόγους).
λολ, θελω να παρω ποπ κορν και να αραξω να βλεπω τον συριζα να τα περναει αυτα
Γιατί όπερ εδείχθηκε δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, μόνο δίνεται "πάτημα" σε μικρές μικροσκοπικές μειοψηφίες για να βανδαλίζουν το αναρχικό τους μπάχαλο. Αλλά εδώ είμαστε έλληνες παιδάκι μου, στην Αμερική αν κάνεις πορεία, ο κόσμος είναι ειρηνικός και den kanoun san zoa και η αστυνομία δεν προκαλεί με το παραμικρό. Αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό να σκεφτείς τι είναι οι "αναρχοπατέρες" και ποιοί οργανώνουν στα αλήθεια τις πορείες. Εγώ λέω πως άμα κάτι δεν σου αρέσει, απλά δεν το κάνεις, δεν σε υποχρέωσε κανείς, το καπελάκι μου και φεύγω.
συνδύασα φιξξξερ, μπλίτζερ, ρουθλεςς και εκατόν δώδεκα κλισέ, στο επόμενο θα ποστάρω και καμιά κωλάθρα να το παίξω τεκίλερ
οπερατέρ δίχτυ! απλά βλάκας είναι
έλα λίγο εμεσέν.
Πραγματικα αυτο το ποστ ειναι οσο κακογουστο γινεται, θα μπορουσε να το εχει κανει ο ικονοκλαστ να φανταστεις. Ειρωνεια μηδενικου βαθμου, πατροναρισμα, ανυποστατες υποθεσεις χωρις καμια ισχυ και ακριβεια και η κλασικη προπαγανδα του επαναστατη χωρις αιτια. Μπραβο καρχαρτ, με εντυπωσιαζεις.
Μανο, ετσι το ειπα για εμφαση, που να το καταλαβει ο καρχαρτ ομως που δηλωνει και πανεξυπνος :!:
για έμφαση σε τι;
Στη γενικοτερη μαλακια του ποστ, πολυ σοβαροφανεις ειστε μου φαινεται.
Απλά τοποθετείς λέξεις για έμφαση στη γενικότερη μαλακία των ποστς σου, και είναι σοβαροφανείς αυτοί που σε κοροϊδεύουν; Δεν πείθεις φίξξξερ, ξαναπροσπάθησε!
μπα
μα όχι, λέγε την Χ πανηλίθια επειδή την έκλεψαν, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις αυτό, και όταν σου επισημαίνουν πως είσαι ένας καθυστερημένος μαλακάκος φεύγε και "μπα", έχει πολύ γούστο!
Λίγο οντόπικ επιτρέψτε μου. Το θρεντ δε φτιάχτηκε για να απολαύσομε αριστερή κριτική στην Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ, ούτε για να ξεράσουμε πάλι με τον φιξερ. Απευθύνεται κύρια στον λεγόμενο "μεσαίο χώρο" του ερ που τον καλώ να τοποθετηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο μιας τέτοιας πορείας, τον προσκαλώ στο πανηγύρι της χαράς του χωρίς ταμπού και στεγανά πολιτικού διαλόγου, της όμορφης - χωρίς νεφέλες πλευράς της ζωής.
Κάντε μου αυτή τη χάρη.