δείτε το κι εσείς να είμαστε όλοι έτσι::pink: μετά.
Spoiler
Printable View
δείτε το κι εσείς να είμαστε όλοι έτσι::pink: μετά.
Spoiler
μάλιστα ... φοράει μπλουζάκι Joy Division ...πέρα από αυτό δεν είναι ένα ακόμα love story? δηλαδή θα με πάρει ο ύπνος στα 10 λεπτά , θα ξυπνήσω 10 λεπτά πριν τελειώσει και θα είναι σαν να μην έχω χάσει τίποτα? :oops:
εεε ας πούμε όχι, δεν είναι "ένα ακόμα". καλά μην περιμένεις και καμιά σούπερ εκπληξάρα/ανατροπή, αλλά δεν είναι ταινία jennifer aniston+matthew mcconaughey.
Αγαπάω Zooey, αλλά... πώς το βρίσκει κανείς εντώ στο Ελλάντα αυτό; Είχε βγει καθόλου; Θα βγει... in winter; Ξέρει κανείς;
500.Days.Of.Summer.BDRip.XviD-ARiGOLD
Αυτό εντάξει, εγώ μιλούσα για... τα άλλα, στη μεγάλη οθόνη. (Size does matter, λέμε)
Λοιπόν , το είδα , κακό δεν το λες , ιδιαίτερο άνετα.
Να το βάλω μόνος μου να το δω ξανά με τίποτα , αν το πετύχω όμως στην ΤιΒι , ίσως και να μην αλλάξω κανάλι.
Αυτό που μου ήρθε τελειώνοντας είναι ότι πρόκειται για αισθηματική κομεντί με τάργκετ γκρουπ τους άντρες ΚΑΙ ΟΧΙ τις γυναίκες.
στα συν το χαριτωμένο σάουντρακ
:pink:
Egw 8a simfonisw me to spoiler.
:pink: όμορφη ταινία
nai orea itan , alla sosto kai to spoiler .
τοδα μολις
:sad:
ωραια ητανε και η μουσικουλα καλη
δειτε το αφοβα τα ρσενικα θα σας θυμισει διαφορα :sad:
κι αυτη η σαμμερ πολυSpoiler
Spoiler
Spoiler
Αχχχ... πόσο υποκειμενική και σχετική είναι η αισθητική, κι η τέχνη, και όλα... Λαλαλα...
βασικά όλη η ουσία της ταινίας είναι
Spoiler
γιατι τι ουσια εχει εκει στο δινερ, ε ανεπτυξε το λιγο
Εγώ απλά θεώρησα ότι ήταν πολύ σωστό αυτό που του είπε η τύπισσα εκεί, που έβαλε τα πράγματα σε προοπτική...
Spoiler
:pink: k dw
να το πω κι εδώ, πέρα από το 2ο θρεντ που άνοιξα σαν καλός γιωτάς.
Spoiler
πήγα με ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ και :thumbsup:.
αξίζει.
φίλε ΣΚΟΡΑΡΑ μιλάμε!!1~
και τι χαίρεσαι, αφού στο τελος θα σε παρατήσει.
Άκουσα Ρετζίνα στο τρέιλερ (η μέγιστη κομματάρα Us & ένα άλλο δικό της που παίζει στο expectations/reality scene!) και ήμουν υποχρεωμένος να κατεβάσω :touched: πάλι καλά που άξιζε. Λίγο σπαστικό το πίσω μπροστά με τις μέρες αλλά δε γαμιέται, οι δύο τελευταίες σκηνές ήταν ολ δε μάνι. Φαντάγκο άσε τις κομεντί και τα κλάμματα και πάρε τηλέφωνο.
κρίμα, ε προσπάθησε να πας κατευθείαν από την day 320 στη day one τουλάχιστον ;p
τι να σου πω, στείλε κάνα εμεσέν να τα βγάλεις από μέσα σου!
Δεν ήταν άσχημο, αν και από μία άποψη μου φάνηκε ότι θα ήθελε να γίνει το νέο high fidelity αλλά δεν. Το κόνσεπτ είναι φυσικά γνώριμο σε κάθε γκέη-κλαψομούνη που σέβεται τον εαυτό του.
Αν ήταν όντως γκέη, θα γλιτώναμε από πολύ κλαψομούνιασμα. Αλλά δε θα είχαμε την ταινία. Ε, μωρέ...
Δεν εννοώ ομοφυλόφιλο, γκέη εννοώ.
αληθινή και γλυκειά παράλληλα.. αγάπησα.
Dragonlonr> OK, touchee.
Το είδα. Ήταν πολύ χαριτωμένο, αλλά κάπου εκεί στο τέλος,Κατά τα άλλα πολύ καλογυρισμένη και με ωραίο στιλ.Spoiler
(και Regina :pink: )
να την δει ο angelofsorrow και να πει για το ξανθό,παρακαλώ.
Είδα την ταινία και στα καπάκια τα σπόιλερ σας και με κάποια γέλασα πολύ.
Spoiler
ταγκ
γυναικες πεταμενα λεφτα! :pink:
επισης ισπανιδες πεταμενα λεφτα! πες την ιστορια? αμ δε
Ρε σεις... Το λέει απ' την αρχή ότι δεν, αφού! Τι περιμένατε;!