Ειχαν επηρροες οι γονεις σας,και αν ναι τι ηταν αυτες;
Printable View
Ειχαν επηρροες οι γονεις σας,και αν ναι τι ηταν αυτες;
Βασιλης Καρρας.
καμία επιρροή από το σπίτι. ούτε καν μακρινός ξάδερφος :P
καθολου.
λες γι αυτο ειμαι ακομα εκτος μεταλ ;
παω να ρωτησω τη μαμα μου
sxedon kamia.
apla upirxe sthn diskothikh tous ena 45ari b.sabbath (paranoid- wizard) kai ena live tou alice cooper.
an auta einai sthn katigoria metal,e thn glifoun ligo.
Καμία επιρροή.. Ζηλεύω θανάσιμα αυτούς που μεγάλωσαν με γονείς ροκάδες =[
Ο αδερφος, τον οποιο εβαλε ενας συναδελφος του μπαμπα. Οχι σε τοσο μεταλ φαση ομως, πιο πολυ ροκακια κι ετσι.
Με βιάζαν τακτικά.
δεν εχω αλλες ερωτήσεις.
pateras neurosis mana ta prwta paradise lost
Εδώ "φτάσαμε" ως Priest, Maiden, Motorhead και το "South of Heaven" των Slayer.
μου εκανε ο πατερας μου δωρο το blizzard of ozz σε βινυλιο οταν ημουν πρωτη δημοτικου. εκδοση 1986.
ο πατέρας μου γυρνούσε πιωμένος, έβαζε το deathcrush και μας χαράκωνε.
ροκαμπιλας αδερφος :)
αλλα δεν μπηκα στο μεταλ.
ο γέρος μου με φλόμωνε σε Ντέμη Ρούσο, Βίκυ Λέανδρος, Αμπα, Μπόνευ Μ, Τζο ντασέν, Χούλιο Ινγκέσιας, Ερικο Ματίας, Ραφαέλλα Καρά. Ούτε καν έλβις! ευτυχώς 'οταν πέθανε με άφησε να αγοράσω μια συλλογή του.
Ενας ξάδελφός μου είχε αγοράσει τους Μοτορς, Rainbow (Long Live rock n roll) status quo & Uriah heep (Innocent victim) και φυσικά έσπευσα να τους αγοράσω κι εγώ, άσχετα αν φώναζε ο γέρος μου ότι είναι αλήτες, ναρκομανείς, πούστηδες, κλπ. Αυτό θεωρούνταν και το μέταλ τότε από τα μουσικά περιοδικά (1977-1981)
Ξάδερφος μου έγραψε σε cd στο γυμνάσιο τα Images and words και Operation: Mindcrime
Δύσκολη αρχή.
γονεις κωφαλαλοι...ειμαι αυτοδημιουργιτος
O πατέρας μου ΕΙΝΑΙ το μέταλ
βρηκαμε τον υιο του Χαρη Πρασουλα λοιπον
Καμία σχέση.
Βλέπανε μαλλιάδες, βγάζανε σπυράκια και με κράζανε.
Γι αυτό και έγινα τόσο πιστός και τρου (παλιότερα δλδ γιατί τώρα... έχω να ακούσω μέταλ από τότε που βγήκε το νοστράνταμους)
πιτς ξαναπές την ιστορία με τους accept.
εγώ limp bizkit ακούω, ούτε μονάδα δε μου "έβαλαν".
Ο πατέρας μου ακούει rock και metal των 80's. Malmsteen, Van Halen, τέτοια. Μετά ακούει και Vai, Satriani και άλλους fret wankers. Ε κάπου μέσα σε αυτό, μεταξύ κασετών Malmsteen και Van Halen αγόρασα το Nightfall in Middle-Earth και ακούω power έκτοτε.
εντελως νεκρικο τοπικ
καμία επαφή, ακόμα απορούν πώς μ αρέσουν αυτά που ακούω 8-)
τα ταγκς πάντως έχουν τρελό γέλιο!!!!!!
χαχαχαχα ήμουν σίγουρος για παρόμοιο σχόλιο
kamia epafh. autoi de me balane ka8olou, egw tous ebala olous!!!!!!!:D
edit: 8elane de 8elane........
8)
Ζόρικος πρωτοξάδελφος, που είχε δει στις αρχές 90's Sepultura και ακουγε από Rage μέχρι Nocturnus (ό,τι πρέπει δηλαδή! :grin:), ήταν αυτός που έδωσε το αρχικό ερέθισμα, πιο πολύ όμως υποσυνείδητα, σαν παράσταση. Βέβαια, επί πολλά χρόνια η μόνη μου επαφή με τη μουσική ήταν τα Carmina Burana και πέντε-έξι κομμάτια Χατζηδάκι, μετά όμως διάβασα Tolkien και ανακάλυψα το "Forgotten Tales"! :touched:
Εντελώς είναι η απάντηση. 84 μεριά ξεκίνησε ο μεγάλος αδερφός με τον ξάδερφο, 85 ήταν χεβιμεταλάδες με τα όλα τους και επειδή ωσάν φτωχιά οικογένεια μέναμε τα 3 αδέρφια στο ίδιο δωμάτιο που φασιστικά έπαιζε μέχρι να αποκοιμηθεί ο αδερφός στο κασσετόφωνό του τα δικά του η πλύση εγκεφάλου συντελέστηκε πάρα πολύ νωρίς. Από 86 που πήρε χαμπάρι ότι μου αρέσουνε και έμενανε τα μέταλς του το έπαιζε άρχισε το τρίβιαλ περσούτ. "Ποιοι είναι αυτοί εδώ;", "ποιο κομμάτι είναι αυτό;", "πώς τον λένε τον μπασίστα ρε άσχετε;" για να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς ντροπή στο Μοναστηράκι, να μου επιτρέψει να αγοράσω την μετάλικα μπλούζα και τέτοια.
Μετά το γύρισε σε εκατό άσχετα πράγματα τα οποία επίσης εμπέδωσα (κολλήματα με Μπαζκοκς, Ραμόουνς, Κλας, Τζόι ντιβίζιον, Σίστερς οφ Μέρσι, μετά κάτι ελληνικούρες αηδίες μωρά στη φωτιά και τέτοια) τα οποία κάποια ήταν γαμώ, κάποια ήταν οκ, κάποια ήταν αηδίες, κανένα δεν ήταν χέβι μέταλ να πούμε.
Οι γονείς χαρακτηρίζουν όλα τα ακούσματα των παιδιών τους χαϊδευτικά "η διεθνής αλητεία". Ο πιο μικρός αδερφός της μάνας μου (αυτός που τα'χε με την Λένα Πλάτωνος), άκουγε και Περπλ και Φλόιντ και Ντορς αλλά το έμαθα αργά αυτό...
όσοι τα βρήκατε όλα έτοιμα είστε φλώροι και κάνετε ο,τι σας λένε. να.
πατέρας μου κόλλησε floyd, purple, rare earth, zeps κ λοιπά "της εποχής"
μου έβαζε κ κάτι santa esmeralda. μεταλ όχι.
ξάδερφος σλέηερ, σεπουλτούρα, παντέρα κ διάφορα άλλα "της εποχής" γυμνασίου/λυκείου
όπως κ ο ίδιος μου έδωκε τον πρώτο ΣΤΟΝΕΡ δίσκο που άκουσα
another way to shine...
όλοι οι υπόλοιποι σκυλάδες.μέχρι κόκκαλο.τρου.
ΑΥΤΟΙ είναι γνήσιοι santa barbara.
Δεν με βάλανε στο μεταλ, απλά η μάνα μου μου 'δωσε να ακούσω μπλακ σαμπαθ, σε εποχή που άκουγα μονο κλασσικ ροκ.
Τα υπόλοιπα έγιναν μόνα τους.