Πουλο στα δελτια τυπου... εικονες μονο....
και επειδη ειμαι και αχρηστος ουτε καν αρχειο... μονο λινκ
http://viewmorepics.myspace.com/inde...mageID=9664826
αυτα αντιο
Πουλο στα δελτια τυπου... εικονες μονο....
και επειδη ειμαι και αχρηστος ουτε καν αρχειο... μονο λινκ
http://viewmorepics.myspace.com/inde...mageID=9664826
αυτα αντιο
ελπίζω να μη τα γραψε καμιά μπάντα αυτά για τον εαυτό της.
η εταιρια που κάνει την παραγωγη της συναυλιας ( Postrip Community) εγραψε το δελτιο τυπου... τα παραλέει???
πιθανότατα όχι, θα ήταν σκανδαλώδες όμως να μοιράζονται κοινά μέλη η πόστριπ με κάποια απ'τις μπάντες και να γράφει για τον εαυτό της όμως, νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί!
μοιράζονται κοινά μέλη αλλα δεν εχουμε φτάσει στο σημείο να γράγει ο καθένας για την πάρτη του! Πιο συγκεκριμένα εγώ έγραψα για Stonenrow και Circassian και προφανώς κάποιος άλλος έγραψε για τους BS.... είμαστε άθλιοι αλλά οχι και τόσο οσο φαντάζεσαι!!!
Πώς να αισθάνεται άραγε κανείς κάνοντας μουσικούς άθλους.
τοση συζητηση για το δελτιο τυπου.... να το ήξερα θα ανεβαζα αφίσα και θα τελειώναμε....
νιώθω μια ανακούφιση. μη το πάρετε προσωπικά αλλά πολλά γίνονται εκεί έξω, καιροσκόποι λυμαίνονται την ελληνική σκηνή, φαρμακερά φίδια κρύβονται στον κόρφο των ευγενέστερων ανθρώπων, ένα κύκλωμα βρώμας, δυσοσμίας και δαιμονολατρείας πλαισιώνει τις καλύτερες προθέσεις, γενικά τα πράγματα είναι περίεργα και καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί όσο μπορούμε!
ντάξει, εγώ αν ήμουν ο χρήστης Begging Shaman δε θα ανέβαζα αυτό το description για τη μπάντα μου ε. Δε πα να το έχει γράψει και ο Ντράγκαν Τάρλατς.
χαχαχαχαχαχαχ είπε τάρλατς
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
πω πω πω πεσιμισμος! εχε και λιγη πιστη στους ανθρώπους! Κανεις δεν κανει δόλια σχεδια για την κατακτηση της ελληνικης underground σκηνης... ετσι πιστευω τουλαχιστον, αν ειναι αλλιως να φωναξουμε τον Ευαγγελατο να κανει εκπομπη!
Χαλαρα παιδια, χαλαρα.....
κοιμάστε τον μακάριο ύπνο των αγνοούντων εθελουσίως, αδελφοί. οι σάλπιγγες δεν έχουν ηχήσει, οι σφραγίδες δεν έχουν ραγίσει, ο βεεμώθ κοιμάται, ο χνεώθ το ίδιο και, φευ, η μύριαμ δεν έχει πέσει ακόμα στην ακολασία, η σάρα φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της με την ίδια προσοχή που έδειχνε πάντα, ο ιακώβ είναι σεβάσμιος τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, ο ααρόν κουρεύει τα πρόβατα με ακόμα μεγαλύτερη επιμέλεια ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΜΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ
ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ
μίλησα.
μας εφαγε το δελτιο τυπου!!! να το ξηλώσω να τελειώνουμε?? πιο πολυ πειραξε εσας παρα εμας μου φαινεται! τραβηγμένα ολα τα κειμενα, δεν λεω, αλλα μια εταιρια promoting τετοια γραφει...
ετσι δεν ειναι κυριε "long awaited first live appearance" Loki??
Ω γουστάρω μπηχτές και έχθρες μεταξύ συγκροτημάτων! :pink:
ελεος ουτε εχθρες ουτε τιποτα!!! ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαμε.... ειναι και 04.30 βλεπετε...
απλα καποια πραγματα πρεπει να ειναι ετσι οπως ειναι....οι μουσικοι εδω τα ξερουν αυτα
δεν ξέρω ποιός την περίμενε αυτή την εμφάνιση, εγώ σίγουρα όχι, τα ρέστα στα φιλαράκια μας τους cts που μας προμοτάρουν ανελέητα η αλήθεια είναι!
αν πέρναγε απ'το χέρι μου κάθε δελτίο τύπου θα περιλάμβανε τριστάν τζαρά και μπρετόν, στο πρωτότυπο, για την κουλτούρα της φάσης, και σίγουρα όχι καλά λόγια από φίλους για φίλους!
αλλά, φίλε μπέγκινγκ σάμαν, δεν νομίζεις ότι λονγκαγουέητεντ λάηβ απήαρανς και μουσικοί άθλοι δεν θα κοιμόνταν ποτέ στο ίδιο κρεβάτι, σε καμία γλώσσα, σε κανένα έθνος; δεν είναι δύσκολο!
Όπως λέγεται απο τον περήφανο λαό μας «περι ορέξεως....»
Σκατάκια στην ποστριπ.
Βρήκα και το δελτίο τύπου στο rocking.gr, προφανώς τα παιδιά ξέχασαν να το βάλουν εδώ.
Quote:
Η Postrip Community ξεκινάει την season δυναμικά με ένα εγχώριο "βαρύ" Live.
Ψυχεδελικά ακόρντα μπλέκονται με νωχελικά drums και όλα αυτά συνδυασμένα με groovαριστές και όχι μόνο μπάσες συχνότητες από 3 αθηναϊκά συγκροτήματα σε ένα πολλά υποσχόμενο triple bill.
Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Rodeo Club Χέυδεν 34, Πλατεία Βικτωρίας
Stonenrow (Rock until it Dooms)
Circassian (Psychedelic Shoegaze)
Begging Shaman (Stoned-Free Rock)
Stonenrow
---------
Συγκρότημα αθηναϊκής καταγωγής με βαρύ doomαριστό ήχο που τον τελευταίο καιρό, έχει δείξει μια συνεχόμενη βελτίωση στα Live που μας έχει παρουσιάσει.
Fuzzιάρικα ακόρντα και χαώδη φωνητικά συνδυάζονται τέλεια με ευφάνταστα βαριά drums και ένα groove-doom μπάσσο το οποίο συμπληρώνει εξαιρετικά τις ήδη χαμηλές συχνότητες με τις οποίες καταπιάνεται το συγκρότημα.
Ήδη από την τελευταία φορά που τους είδαμε, παρατηρήσαμε αλλαγές στον ήχο τους (πάντα προς το καλύτερο) και περιμένουμε εναγωνίως την εξέλιξη των Stonenrow, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου συγκροτήματος.
Circassian
----------
Σχετικά φρέσκο αθηναϊκό συγκρότημα που πρόσφατα άλλαξε όνομα.
Διαστημικό fuzz από 2 κιθάρες σε αρμονία με ένα άκρως γήινο και stonerάδικο μπάσο, συμπληρωμένο τέλεια με άκρως ατμοσφαιρικά τύμπανα.
Μια πολυαναμενόμενη live εμφάνιση των ελπίδων της underground σκηνής από τους οποίους περιμένουμε να προκύψουν μεγάλα πράγματα.
Begging Shaman
--------------
Νέοι και άκρως φρέσκοι στα συναυλιακά δρώμενα της underground σκηνής, οι Begging Shaman, μετά απο δραστικές αλλαγές σε σύσταση και ήχο, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τους μουσικούς τους άθλους.
Μπάσες συχνότητες γεμάτες με κότσια και fuzz, κιθαρισμοί κλασσικής ψυχεδελικής stoner νοοτροπίας συνδιάζονται με φρενήρη αυτοσχεδιασμό, εκφραστικότητα αλλά και heavy στιβαρότητα στα drums.
Θα μας παρουσιάσουν σε αυτή την συναυλία, τον ολοκαίνουργιο ήχο τους που συνδυάζει με ευκολία stoner και avant-garde, σε ένα καινούργιο είδος, που οι ίδιοι ονομάζουν Stoned-Free Rock.
Τιμή: 6 ευρώ με μπύρα
Πόρτες: 20.30
εγώ εκεί θαμαι πάντως πέρα απ'το φαιδρό του θέματος, αφενός γιατί και οι τρείς καλά παίζουν! αλήθεια! απ'την άλλη για να χω την ευχαρίστηση να απαιτήσω τα 6 μου ευρώ πίσω (καλά είναι δυνατόν 6 ευρώ για ελληνικό λάηβ; λίγη ντροπή...) αν δεν δώ στόνερ επι κοντώ. επι σκηνής. επι τάπητος.
megali empneusi ta tags...
kai tin psyxi tis manas mas poulisame gia na einai xamilo to eisitirio....kai theloume na mazepsoume lefta kai gia Orange 100ari tromara mas
Γελάει ο κόσμος, όχι με την τωρινή έκδοση αλλά με την αρχική, κρίμα να μην έχω τραβήξει σκρηνσοτ χτες, να γελάνε και οι πέτρες με την ασχετοσύνη και το ύφος. Ούρτου να πούμε. Μείνετε στο αντρεγκράουντ σας.
Φυσικά αυτό δεν έχει να λέει τίποτα για το λάηβ και τις μπάντες που προμοτάρονται σ' αυτό το θρεντ, αλλά ο καθένας με τον πόνο του.
μπερδεψαμε τα μπουτια μας.... καλη νυχτα μαγκες... αυτες οι ωρες δεν ειναι για αυτους τους δικτυακους τοπους....
enjoy anonymity while it lasts
σωστά, μπορούμε να κανονίσουμε κανένα μαχαίρωμα ΕΞΩ, the old way.
εμένα με λένε γιάννη, δεν εκπροσωπώ τους νετσάγιεφς γράφοντας εδώ οπότε καμιά έχθρα ή μπηχτή δεν παίζει, μπορείτε να ρθετε να μου ζητήσετε το λόγο στο επόμενο λάηβ που θα βρεθούμε, χωρίς φόβο και πάθος.
φάνισμεντ σειρά σου, φοβάμαι πως εσένα σε περιμένει teaparty protest όμως, το νου σου κακομοίρα.
Αύριο στις 11 στις μπασκέτες πίσω από τον Προφήτη Ηλία, θα έχω φέρει και σουρωτήρι για τα κομματάκια.
δεν υπαρχει παθος, υπαρχει παρανοηση και παρανοια ταυτοχρονα... εμενα με λενε Σηφη και ειμαι καλα. Δεν κραταω κακία σε κανεναν, τους αγαπαω όλους, απλα προσπαθλω οπως μπορω για το καλυτερο.
η λογικη αυτου του thread ειναι να γινει μια σχετικη ενημερωση για το live και το τραβήξαμε οσο δεν παει αλλο, σχολιαζοντας και διαφορα άλλα...
εμεις το live μας θελαμε να σπρωξουμε οπως μπορεις να καταλαβεις... τι σχεση εχει το αρθρο για τους CBP εδω δεν καταλαβαινω....
Φυσικά και δεν έχει σχέση, αλλά στο ηάρ ήρθες βρε παιδάκι μου, τι περίμενες. Ο καθένας με τον πόνο του. Ο καθένας έχει τη δικιά του πικρή ιστορία να πει. Το δικό του παράπονο να εκφράσει. Την δικιά του παναγία να ρίξει στον κάθε ξερόλα μαλάκα κοκ.
Εύχομαι να το γεμίσετε τελοσπάντων, καλές δουλειές και τέτοια. Αλλά κλάνω στη μούρη όποιου έγραψε το ρηβιού. Ή καλύτερα, όποιων.
ευχαριστω για την κλανια στη μουρη, χαιρομαι που το report ειχε καθαρτική επιρροή στον οργανισμό σου.
Ναι κι εγώ.
Αλλά ε, είπαμε, είμαστε στο ίντερνετσ, δε βλάπτει όμως να ξέρουμε ή έστω να μάθουμε και 5 πράματα πριν αποφασίσουμε να εκθέσουμε την αποψάρα μας. Ειδικά όταν αυτή δεν είναι και τόσο θετική. Γιατί πάντα θα υπάρχουν φανμπόγια χωρίς ζωή που θα εντοπίσουν τη μαλακία μας και θα το κάνουν θέμα.
οκ θα το ξερω απο εδω και περα αν δεν μ αρεσει κατι, θα κανω super ερευνα και θα γραφω. Αν μ αρεσει και ειναι ολα υπεροχα στη χωρα "Τραλαλαλα" δεν υπαρχει θεμα....
εν πασει περιπτωσει το παραδεχθηκα και αλλου, θα το παραδεχθω και εδω, οτι υπηρχαν λαθη στην πρωτη version του report τα οποια διορθώθηκαν μεσα σε 4 ωρες απο την δημοσιευση του. Τι αλλο να κανω περα απο το να παραδεχθω το λαθος και να το διορθωσω κιολας? μηπως να γυρισω το χρονο πισω και να κανω καλυτερη την συναυλια των CBP ή καλυτερα να γραφω μονο αυτα που ολοι θελουν να διαβασουν?
εχετε διαβάσει πολλα και πολυ χειροτερα απο πιο εμπειρους reporters ανα τους καιρους, αλλα δεν ειδα πουθενα να γινεται flame στα σχολια καποιου reporter για τα γυαλια του μπασιστα των Maybeshewill!
να φάνε το Σήφη οι πουστάρες, κατάλαβες
Ε σε ζηλεύω γι' αυτό τα λέω.
Μόνο να πω ότι δεν έχει να κάνει με το πώς σου φάνηκε εσένα το λάηβ, γούστα είναι αυτά και δε μου πέφτει λόγος. Με την ασχετοσύνη τα βάζω, γιατί το βρίσκω ηλίθιο να κράζεις κάτι που δε φαίνεται να κατέχεις και ιδιαίτερα ρε παιδί μου. Δεν έχω την απαίτηση να πρόσεξεις την κουπ του πληκτρά των CBP ξέρωγω, αλλά μη μου τρως έναν ολόκληρο άνθρωπο. Φυσικά και θα στα χώσω, ειδικά όταν πας να πουλήσεις πνεύμα.
Τεσπά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
χωσε ελευθερα εσυ... γι αυτο ειναι το ιντερνετ για να λεει ο καθενας τη μαλακια του... ειπα κ εγω την δικια μου, μου τα εχωσες, το διορθωσα, ζητησα και συγνωμη. αλλα παρολα αυτα θεωρησες οτι ολο αυτο το θεμα ειναι τοσο σημαντικο ωστε να πρεπει να λαβει τετοιες διαστασεις.
εσυ ειπες για καμενα fanboys/girls που δεν εχουν ζωη...
το θεμα ειναι το αρθρο ειναι διορθωμενο και συμμαζεμενο αλλα παρολα αυτα το σηζηταμε ακομα, στις 6.25 το πρωι. Αν ηξερα οτι ειναι ετσι η κατασταση εδω, θα το σκεφτόμουν και μια δευτερη φορα πριν κανω register και σιγουρα δεν θα ξεκινουσα οποιοδηποτε ειδους thread.
βλεπω στο μελλον απειρες προποπτικες για delete του λογαρισμου στο ER... βασικα ειναι που δεν το εχω βρει ακομα στις ρυθμισεις, αλλα μην ανησυχειτε εστειλα τα σχετικα e-mail
θα μάθεις κάποια στιγμή πως ο,τι γράφεις μένει, και το βλέπει κόσμος, και κρίνεσαι για ο,τι μαλακία εχεις πει.
ωπ, κάτσε, μαλακία, εδώ είναι τα ίντερνετς, υπάρχει πάντα το έντιτ!
σοβαρότητα, όχι μαλακίες.
θα μαθω που θα μου παει....