Custom User, γκομενίτσα είσαι :?:
Printable View
Custom User, γκομενίτσα είσαι :?:
Όχι. Εσύ άσκημος;
Παίζει.
Πάντως αν δεν είσαι γκόμενα και βλέποντας τα κριτήριά σου στη μουσική, μην είσαι κανά ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ :?:
Όχι. Βλέποντας το πόσο θίχτηκες, μήπως δε σου κάθεται γκόμενα ποτέ λόγω εμφάνισης; Και βλέποντας την ερμηνεία σου του αρχικού μου πόστ μου μήπως είσαι και λίγο ηλιθιούλης; Καλοπροαίρετα πάντα.
Όλα τα πέτυχες τσακάλι :!:
Αλλά τι να περιμένω από άτομο που κρίνει μουσική από την εξωτερική εμφάνιση. :-|
Αθάνατο ER. :thumbsup:
Ντάξει ρε αγόρι, αν δεν μπορώ να την παίξω με τις φωτογραφίες του κιθαρίστα δεν έχει νόημα η μουσική, δε θα απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτό.
Ελπίζω σε παρόμοια αντίδραση όταν κοροϊδέψει κανείς την εμφάνιση των πλασημπο, ομορφούλη υπερασπιστή της σωστής αντιμετώπισης της μουσικής εν γένει.
Αλλά τι μιλάμε για ασκήμια, εδώ έχουμε δει λάηβ Shadowkeep, οι Argus είναι τζόβενα μπροστά τους. :razz:
Κακάσχημε Ruthless, είχαμε πει κάποια πραγματάκια.
Για πάρ'τα από την αρχή λοιπόν άλλη μία και δες σε ποιο σημείο έφυγε η κουβέντα από τα μουσικά δεδομένα. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, την έχεις κάνει ξανά την ίδια μαλακία. ;)
Εκτός αν και για σένα η κρίση της εξωτερικής εμφάνισης είναι συσχετισμένο με την μουσική. :thumbsup:
Καταρχάς δεν θέλω να τσακώνεσαι με τον ΧΑΡΙΛΑΟ.
Κατά δεύτερον, δεν κοιτάω τίποτα, αλλά από δω και πέρα βούλωνε.
Και μην ξεχνάς, "big sunglasses, always cool band".
Αφού δε σου βγαίνουν οι τραμπουκισμοί ρε carheart, τι το προσπαθείς;
Που θα μας βγεις και υπεράνω, όταν για άλλη μια φορά δείχνεις το ποιόν σου.
Δεν πειράζει, έτσι να διασκεδάζουμε. :)
Σκασε επιτελους ρε μαλακα,και συ αμα δεις φωτο των πλασιμπο θα πεις τι ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ που ειναι,οποτε αστο
Ο πούστης είναι χαρακτηριστικό εξωτερικής εμφάνισης μόνο; Ή είναι κάτι περισσότερο;
Λέω εγώ τώρα.
Δε θυμάμαι να είπα ποτέ "χαχα δες τους πλασίμπο, είναι άσχημοι/όμορφοι/χοντροί/ψηλοί".
Ηλίθιοι.
ΟΚ τοτε,θα τους πεις πουστηδες για το μουσικο τους περιεχομενο.Γιατι αυτο σε κανει ανωτερο απο αποψη αντιμετωπισης της μουσικης ε?Εξισου χαζο σε κανει
Ο πούστης βγάζει πούστικη μουσική.
Ο πεσιμιστής βγάζει σκατόψυχη μουσική.
Ο άσχημος βγάζει άσχημη μουσική.
Ο ψηλός βγάζει ψηλή μουσική.
Ποια έχουν κάποια λογική και ποια δεν έχουν ρε βλαμμένε;
Συνεχίζουμε εδώ την εξαιρετική κουβέντα.
έκανε κουοτ τον εαυτό του ε
Ε ναι, αφού κάποια άτομα(τυχαίοι moderators, ονόματα δε λέμε, υπολείψεις δε θίγουμε) έχουν φανερό πρόβλημα ανάγνωσης(ή επιλεκτική όραση - their choice). Πλέον μου φαίνεται θα χρησιμοποιώ bold και όλα τα καλά, μπας και καταφέρουν να πιάσουν το νόημα.
Τέσπα, πα' να φάω, μετά θα ρωτήσω σοβαρά τον κάρχαρτ να μου εξηγήσει πως σκατά δουλεύει τελικά το moderation εδώ μέσα, γιατί κάτι δεν πάει και τόσο καλά όπως φαίνεται.
Σπλιτ εκανε ρε βλαμμενε γιατι ηταν οφ τοπικ η κουβεντα, με ποιο τροπο ακριβως ειναι φασιστικο αυτο ή οτιδηποτε αλλο?
Λοιπόν, όποιος πειράξει τον Ruthless θα έχει να κάνει μαζί μου.
Αν έκανε σωστό σπλιτ φίξξξερ, θα το ξεκινούσε 2 ποστς νωρίτερα για να είναι καλυμμένος στο θέμα της αντικειμενικότητας ως moderator και να μην έχουμε κουβέντες περί forum nazis κλπ. Τότε θαρρώ έπαψε να υπάρχει μουσικό περιεχόμενο στην κουβέντα, amirite;
Οπότε θέλω ο Κάρχαρτ να δώσει επιτέλους σωστούς κανόνες για την χρήση του music discussion(1, 2, 3, 4 κλπ). Ως ποιο σημείο θεωρείται πως έχει μουσική συνεισφορά ένα ποστ και από που θεωρείτε off topic για να γίνεται delete/split/whatever; Επειδή στο άλλο θρεντ τα λέγαν περίεργα, πως δεν μπορούν να το ορίσουν κανονικά αλλά θα είναι επιλογή ανάλογα με την περίπτωση και κάτι τέτοια.
Και για να φέρω ένα παράδειγμα παρεμφερές με ότι έγινε, να μου πει πως θα ενεργούσε δηλαδή.
Έστω ότι υπάρχει ένα ποστ περί πλασίμπο(που αναφέρθηκαν). Σε δικό του θρεντ, ή στο οφφ τόπικ(έτσι για να το γενικεύσουμε).
Μπορώ εγώ να ποστάρω κάτι του στυλ "Πω πω κάτι πουστρέλια, ρε τι μουσική βγάζουν αυτοί";
Και όποιος "τολμήσει" να μου απαντήσει σε αυτό που είπα(το οποίο θαρρώ δεν έχει και πολύ μουσικό περιεχόμενο αν θυμάμαι τι είπε ο Ντράγκονλορντ τότε), τότε θα φάει split/delete/lock/etc ενώ το δικό μου ποστ θα μείνει ανέγγιχτο εκεί που το έκανα;
Πάντα βέβαια παίζει το ενδεχόμενο ο Κάρχαρτ να μη γουστάρει τα ποστς μου και να ενεργεί καθαρά από εμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Οπότε δείχνει πόσο μικρός άνθρωπος είναι ενεργώντας με 2 μέτρα και 2 σταθμά, και μας δείχνει την ξεφτίλα του.
Ας μας πει λοιπόν, για να ξέρουμε και για το μέλλον δηλαδή.
PS: Τα περί χίτλερ είναι για του παρελθόντος. Απλά τα βάζω για να μην ξεχνιόμαστε ε; Δεν είναι δα η πρώτη φορά που τα κάνει.
πάντως είστε άσχημοι, είναι αλήθεια.
όλα τα γκομενάκια στους αβαν γκαρντ εδώ και τώρα!
<~~ να ενας
Ρε μη το κουράζεις κ συ παραπάνω
εγω ή ο ρουθλεσς;
Στον ρουθλεςς πήγαινε, δεν είχες ποστάρει ακόμα εσύ.
θα τον πριζωσουμε τον ρουθλεσς σιγουρα ναιιι
μαεχ.
καλα τωρα, ειναι θεματα συζητησης αυτα; επιτελους λιγη σοβαροτητα κυριοι!
Να μην ξέρουμε που βαδίζουμε δηλαδή; Να έχουμε πάντα τον μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μας που παίζει να του καυλώσει να το παίξει φασιστάκι και με το έτσι θέλω να σου αφαιρεί το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου;
Εγώ τα έκανα λιανά πριν, ανέλυσα και συγκεκριμένη παρεμφερή περίπτωση για να μην έχουμε πάλι μαλακίες τύπου μα-μου-δεν-ξέρω-θα-κρίνω-τότε, του έδωσα και την εναλλακτική να πει καθαρά αν θέλει πως δεν γουστάρει τα δικά μου ποστς συγκεκριμένα και θα τα σβήνει με το έτσι θέλω ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα απαντήσει. Αν απαντήσει και δεν το κάνει γαργάρα.
+ μην ξεχναμε και τα ποστ που σβηνει ο χιτλερ επειδη θιγουμε τ'ακουσματα του
χαζορ εσυ δεν ειχες εξοριστει στο ερ σεξιον;
ρε μλκ ρουθλεσς τι σου σβησε ρε μλκ να πουμε; σπλιτ να συνεχιστει η συζητηση εκανε
Αφού η συζήτηση πλέον είναι για το moderating και όχι για την ασκήμια, το μεταφέρω εδώ για να σολάρεις όσο θέλεις, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε μιούζικ και ντισκάσιον. Έχεις δίκιο σε όλα. Ο κάρχαρτ ήταν δύο ποστ από το δίκαιο σπλιτ, κι όμως τα κατάφερε να γίνει χίτλερ πάλι. Σε φάση ιγκνόρ ξερωγώ;
Παρακαλείται ο χρήστης ρούθλες να μπει εδώ και να επαναφέρει επίσης την τάξη από το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ραπαρια. Α όχι αυτός ακούει ΜΟΥΣΙΚΗ.
http://www.electricrequiem.com/forum...=20797&page=21
χαχαχαχα έλεος ρε μαλάκες, σοβαρά. Μ' αρέσει που απαντάτε.
Ρουά ματ.
κάποια στιγμή πρέπει να βγει κάτι αντίστοιχο του godwin's law για τον χάλφορντ, είναι το εύκολο επιχείρημα.
Khalkji's law:
"As an internet discussion on heavy metal grows longer, the probability of the halford paradox being mentioned approaches 1"
προλαβα =)
ρουθλεςς κανε κουμαντα μηπως και χωσεις πουθενα το ΑΤΣΑΛΙ ΣΟΥ,μιας και βλεπω οτι εχει αρχισει να πεταει σπιθες απο την μονιμη τριβη.
@Custom User: Δεν είμαι moderator εγώ για να επαναφέρω καμία τάξη. Ίσα ίσα με το λινκ που δίνεις δείχνεις όσα λέω περί χάλια moderating(και φυσικά το λινκ αυτό δεν είναι το μόνο αντίστοιχο παράδειγμα).
@Phantom Duck: Μου αρέσει που είσαι τόσο απόλυτος. Δηλαδή αν δεχτούμε ότι λες ως σωστό και εγώ απαντήσω πως οι Priest δεν έχουν πούστικα τραγούδια, μπορείς να πεις πως κάποιοι από τους Village People είναι πούστηδες αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό αφού δεν έχουν βγάλει καθόλου πούστικα τραγούδια. Εξαιρέσεις μηδέν, όλα απόλυτα.
Προφανώς το να είσαι πούστης δεν σημαίνει πως τα πάντα όλα που κάνεις είναι πούστικα. Αλλά υπάρχει μια λογική σχέση ανάμεσα σε αυτά τα 2(και τα παραδείγματα είναι πολλά - έφερα ένα πριν λίγο), και σίγουρα υπάρχει περισσότερη λογική από το "είσαι άσχημος άρα βγάζεις άσχημη μουσική" που πλασάρουν κάποιοι θαρρώ.
Τέσπα, οφ τόπικ αυτά, αν θέλετε να ανοίξετε τέτοιες κουβέντες κάντε κανά θρεντ στο μιούζικ ντισκάσιον περί μουσικής και σεξουαλικότητας ή ότι θέλετε.
Εγώ από αυτό το θρεντ απλά θα περιμένω τον κάρχαρτ να απαντήσει ως moderator στις ερωτήσεις μου ως user, για να δω πως είναι το moderation σε αυτό το φόρουμ τελικά και να μην έχουμε γκρι περιοχές που θα χρίζουν διπλής ερμηνείας και να μην έχουμε και όλα αυτά τα περί φασισμού κλπ. Να δω επίσης και πως θα αναφέρομαι πλέον σε αυτόν τον χρήστη δηλαδή(φασίστα, ηλίθιο, γκαβό, ξεφτίλα ή κάτι άλλο).
Μην πάρω de facto ότι είπε κι ο Dragonlord δηλαδή. Μεγάλος άντρας είναι ο κάρχαρτ, μπορεί να πει μόνος του τι πιστεύει κι όχι να κρύβεται σα γυναικούλα.
EDIT: Χαχα, κι όσο τά'γραφα αυτά πετάχτηκε σαν τσουτσού κι ο χορευταράς μας. :D
προσεχε μην χορεψω καμια μερα πανω στο κεφαλι σου.
τελικα θα απαντησεις,το united(judas priest) δεν ειναι ενα απο τα πιο ΓΚΕΥ κομματια εβερ?
έχουν και το fever και το take these chains και πολλά άλλα.
Quote:
Originally Posted by Ruthless
To moderating στα posts σου είναι φασιστικό, ηλίθιο, γκαβό, ξεφτιλισμένο και κάτι άλλο.Quote:
Originally Posted by Ruthless
Αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Δεν σημαίνει πως είμαστε πούστηδες, φασίστες, ηλίθιοι, γκαβοί, ξεφτιλισμένοι ή κάτι άλλοι. Γενικώς υπάρχει εξαιρετικό moderating, μην είσαι τόσο απόλυτος.
Θα δεχτώ τη συγνώμη σου σε πιεμ.