πόσο σας γαμάει, για πείτε.
Printable View
πόσο σας γαμάει, για πείτε.
στηριζουμε ντιαμαντα καλκι.
συνεχισε ετσι,μην αρχισεις τις ρεγγε και χαρουμενες μαλακιες.ειπαμε καλοκαιρι,αλλα μην το γαμησουμε.
το να πινεις ρακες και να παιζει απο πισω ντιαμαντα εχει καταστροφικα αποτελεσματα.
περιεργο παντως,εγω σε τετοιες περιπτωσεις κοιμαμαι με την μια.η ντιαμαντα ξεχωριζει.απο πολυ παλια κιολας...
μπράβο ευαισθησίες ο πάνκης..
αυτή τραγουδάει αβανγκαρντ ρε!:D
στηρίζουμε διαμάντω σαφώς.
δεν ειναι θεμα ευαισθησιας.
αυτη ειναι παρανοημενη.και αρκετα τρομακτικη.
και σκατα στο αβαντγκαρντ,αυτη δεν ειναι αβαντγκαρντ.ειναι extraordinary.
μην φανταστεις παντως πως θα την ακουγα ποτε σπιτι μου...ειπαμε σεβασμος,αλλα μεχρι ενα οριο...
gamaei psixoules.
νταξει το ερ επιασε πατο πουστιας :thumbsup:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...s_of_Satan.jpg
και
TRAGOUTHIA APO TO AIMA EXOUN FONOS, αυτά ακούω όταν έχω φάει πιστολιά από γκόμενα και κλαίω με ένα μπουκάλι dimple αγκαλιά.
H καλύτερη συναυλία που έχω πάει ποτέ.
Κάνει χαβαλέ σε οτιδήποτε ακραίο έχω ακούσει στη ζωή μου όλη, έδερνε δεκατέσσερις gg allins μαζί σε μισό τραγούδι.
So Lonesome i Could Cry, 25 minutes to Go, Long Black Veil.
Δεν θέλω και πολύ.
Μαλάκα μου πάνκη, ωραίος και τέτοια, αλλά αυτή εδώ που την εκτιμάς και τη στηρίζεις απλά επειδή είναι φρικιό, αλλά σπίτι δεν την βάζεις και ακούς πανξ, στα σοβαρά τώρα, στο θέμα της ουσιαστικής Ακραίας αντίληψης σε : μουσική, show, δηλώσεις, attitude, δεν έχει αντίπαλο.
Και ειδικά έναν (συμπαθή κατατάλλα τύπο) που μάσαγε ό,τι ντρόγκι έβρισκε και πέταγε σκατά στο κοινό και μετά τις έπαιζαν; (Απλά στη λέω επειδή έδειξες ασοβαρότητα και μου την είπες για Tom Waits, δεν κάνω συγκρίσεις)
Όσο και αν δεν σαρέσει η λέξη, βγάζεις σπυριά, αρρωσταίνεις άλλες εφτά μέρες, η κυρία έχει σχέση σοβαρή με αυτή τη λέξη, η λέξη είναι η Τέχνη.
βτς, ποιά έχεις ακούσει από Diamanda Galas; Πόσο τα έχεις ακούσει; Ποιά προτιμάς και γιατί; Αυτές είναι αυστηρά ερωτήσεις περιέργειας.
τουλαχιστον με νιωθεις :touched:
ναι ρε καρχαρτ,ειναι Τεχνη αλλα
μισω την Τεχνη(λογικο δεν ειναι?)-μαλλον το χεις καταλαβει.ασχετα αν παραδεχομαι την γκαλας.προτιμω την σαπιλα που βγαζει ολη η κουλτουρα των καφρων,ειτε σε εικονα ειτε σε πραξεις.καταλαβαινεις ελπιζω.
εχω ακουσει το δε ντιβαιν πανισμεντ και ενα λαιβ της,αν θυμαμαι καλα το μαλεντιξιον εντ πρευερ?δεν ειμαι σιγουρος.οκ,ειναι τρομακτικα,οκ ειναι Τεχνη.οκ ως εκει.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
λαιβ μηπως εννοεις το plague mass;
στο Malediction ειναι που διασκευαζει το Καιγομε απο το Ρεμπετικο
Ε το Malediction είναι από τα αγαπησιάρικα, μάλλον το "Plague Mass" άκουσε.
Πάνκη, εγώ σε νιώθω, και ήξερα προτού σε ρωτήσω.
Αλλά αυτή "η κουλτούρα" των κάφρων δεν είναι κατιτίς γενικό;
Και μένα μου υπεραρέσει το black metal, το οποίο στα ακραία του το θεωρώ από τα πλέον σκατόψυχα, αλλά όσο να 'ναι, έχει κάποια_κοινά_χαρακτηριστικά που το ενοποιούν.
Το μοναδικό σου ποστ το οποίο με έχει ξενίσει ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ στην ελεκτρικρεκβιεμική σου ιστορία, ήταν ένα στις αρχές σου, όπου πάνω σε μια κοβένδα που είχαμε, μου είχες πει πως επιζητάς ομοιογένεια στα ακούσματά σου.
Ε μια Galas δεν μπορεί να χωρέσει σε ομοιογένειες, είναι μοναδική περίπτωση εκεί έξω σε αυτούς που παίζουν νότες.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...elf_Titled.jpg
Side A: 1. "Panoptikon" - 15:22
Side B: 1. "Τραγούδια από το Αίμα Εχούv Φονός (Tragouthia Apo to Aima Exoun Fonos - Song from the Blood of Those Murdered)" - 17:19
άκου αυτό, θα καταλάβεις τι εννοώ.
"Καίγομαι" στο Malediction
"Άνοιξε" στο "Defixiones, Will and Testament"
καλα θυμομαν... http://en.wikipedia.org/wiki/Malediction_&_Prayer
ποτες δεν κολλησα με αυτινα ιδιαιτερα ισως γιατι με απωθουσαν τα ''βαρια'' κειμενα τοτε του Ζηλου και του Φραγκου του Αντωνη...τωρα βαριεμε να ασχοληθω το λεω
αυτό με τον τζον πολ τζόουνς γαμάει, από τα υπόλοιπα κάποια μεμονωμενα κομμάτια της γαμάνε εξίσου (πχ το Judgement day), κάποιες διασκευές, αλλά πολλά δεν αντέχονται, είναι φοβερό ταλέντο αλλά για λίγους
λουστείτε τα.
το Sporting Life προφανως ειναι το πιο βατο τις...το βραβειο Demetrios Stratos που πηρε στην Ιταλια εχει να κανει με τον πατριωτη απο τους Area ε?
ε δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι ντημητριο στρατος.
αρμπαητ μαχτ φαση. το ξερουμε οτι ο τυπος εχει υπαρξει και τραγουδιστης του τζον κεητζ ε;
εντιτ: επισης αν δεν απατωμαι οι εηρηα δραστηριοποιηθηκαν στην ιταλια, νο;
Ναι, στην ιταλία. Ο δημήτριος στράτος είναι από αλεξάνδρεια.
Ον τοπικ γαμεί και τέτοια.
http://img41.imageshack.us/img41/2531/adolfhitlerf.jpg
να τα μαααααααααααας :!:
Παικτικά, πάντως, η συγκεκριμένη δεν κολλάει πουθενά...
Πολλά καντάρια μουσικής παιδείας.
Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι είναι και το σούπερ ουάου ακραίο άκουσμα. Μουσικές που να σ' ενοχλούν κάποιες συχνότητές της υπάρχουν πολλές.
Εδώ θα σκεφτώ κι ένα σχόλιο που είχα ακούσει παλιά (δε σας λέω από πού): "οι Slayer είναι η μόνη μπάντα που την ακούς και θες να βγεις και να πατήσεις τη γριούλα με το πι".
Προσωπικά δεν μιλάω για ενοχλητικές συχνότητες όταν μιλάω για την ακρότητα της Galas. Και η x generic noise/grindcore/brutal/punk μπάντα μπορεί να φορτώσει εκατό χιλιάδες ακραίες τέτοιες για να σοκάρει τις γριές με τα πι, αλλά αυτό δεν είναι και κάτι ιδιαιτέρως βαθύ ξερωγώ, όπως κατ' εμέ οφείλει να είναι κάτι που θεωρώ ουσιαστικά ακραίο.
Τι θα έλεγες εσύ ως σούπερ ουάου ακραίο άκουσμα;
PS : μετά τις 10 το βράδυ κάθε ημέρας, θα αφήνετε ένα δεκάλεπτο μεταξύ των replies, αλλιώς θα θεωρείται ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ, με τις γνωστές σε όλους συνέπειες.
Πραγματικά να αφήνουμε ένα 10λεπτο ή είναι κάποιο αστείο που δεν πιάνω επειδή είμαι γνωστός τεχνολογικός γκασμάς; :oops:
Αναφορικά με ακραία ακούσματα το θέμα από πλευράς μου θεωρείται ακόμη υπό αίρεση...
Επιφυλακτικά, λοιπόν, θα έλεγα Hellhammer, 1o Sodom, κάποια σημεία Watchtower, Poison (Ger), δυο-τρία κομμάτια Agent Steel (οι χείμαρροι οι ίδιοι...), κανά δυο από το 1ο Mayhem και πολλά άλλα που δε μου έρχονται τώρα...
Δεν είναι διασκευή σε Conrad Schnitzler ακριβώς βέβαια, απλά σε ένα ταξίδι που είχε ο Euronymous με τον Necrobutcher στη Γερμανία για να διανείμουν το "Pure Fuckin' Armageddon" (σε κασσέτα) στο τότε γερμανικό death/thrash κύκλωμα που ήταν (τότε) στα forte του, είχαν γνωριστεί με τον Conrad (καθώς ο Euro ήταν οπαδός Tangerine Dream), και του είχαν ζητήσει να τους φτιάξει ένα intro για το επερχόμενο "Deathcrush" LP. Μάλιστα το κομμάτι (["Silvester Anfang") το έγραψε και το έπαιξε ο ίδιος, στη συνέχεια τους το έστειλε.
edit : βάλτε tag Diamandidis Galis, το σκέφτομαι εδώ και μερικά χρόνια.
Πάτε καλά; Μιλάμε για ακρότητα στο ύφος της galas και επιτρέπονται ποστ τύπου "οι agent steel είναι πιο ακραίοι σε σημεία";
XAXAXAXAXA fovero,akou ekei agent steel(mia xara mpanta alla eleos re metalla me tis sugriseis sou).Se ka8e post prepei na vgazeis to metal sou anwtero apo pragmata pou kaneis de sugrinei meta3u tous giati einai ASXETA
Αν ειλικρινά θέλουμε κάτι ακραίο πάντως, πατάμε όλοι εδώ.
:excl::excl::excl::excl::excl::excl::excl: Tin'touto wre paidia?edit: ok diavasa ti paizei apo wiki.
xtypima katw apo th zwnh