να γίνει ΜΟΥΒ αυτό.
εγώ σκέφτομαι διαδοχικά κάμπινγκ σύρο τέλη ιουλίου, μετά λευκαντί μέχρι τους φέηθ νο μορ και μετά κάποιο άλλο γραφικό μέρος για φαϊ και ύπνο.
πείτε.
Printable View
να γίνει ΜΟΥΒ αυτό.
εγώ σκέφτομαι διαδοχικά κάμπινγκ σύρο τέλη ιουλίου, μετά λευκαντί μέχρι τους φέηθ νο μορ και μετά κάποιο άλλο γραφικό μέρος για φαϊ και ύπνο.
πείτε.
Mε τίποτα τριήμερα χιλιαδού/πόρο κάνα ποτάμι βόρεια ελλάδα και τέτοια μας κόβω εφέτο.. :-(:-(:-(:-(
egw phra diakopodaneio ( ena plastiko pothri pou vazoume kathe mera k apo kati) kai sxediazw na paw notia krhth.akoma den exw kanei kanena sxedio. 10-20 augoustou .mou trexoun ta salia.
Ικαρία :touched:
logika samoTHRASH , kamia volta xalkidiki , isos kai kaimaktsalan , xamila ti mpala fetos .
edit: peite kana ftino camping an exete ypopsin
μέσα Ιουλίου Χαλκιδική
μετά το σκεύτομαι για camping Σύρο η Νάξο
1-6 Αυγούστου Ικαρία
10 Αυγούστου Faith No Mote
11 φύγαμε για Κω :pink:
nai sosta , isos paiksei kai fetos stin xalkidiki elef8ero .
alla peite kai kana allo endiaferon spot :)
Και δώστε κανα ινφο για Ικαρία γενικά όσοι ξέρετε. Είμαστε στη φάση φοιτητικού νησιού με Joy Division και γκόμενες (μικρές και μεγάλες) κλπ, όπως η φανταστική Αμοργός που πήγαμε πέρσι. Θα ικανοποιηθούμε;
οχι.
αλλα εσεις θα φταιτε γι'αυτο, η ικαρια ειναι υπεροχη.
πιο φθηνά θα μας βγει ρε άβερελ, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ.
θα συνεχισω τις διακοπες διαρκειας στην Κοπενχαγη.
1 βδομαδουλα κεφαλονια απο τις 2 της αδειας και βλεπουμε για την αλλη
Δουλειά στη Στοκχόλμη. Διακοπές με μουσαφίρηδες, άντε και κανα Ζούμπερι όταν γυρίσω Ελλάδα.
Δεν ξέρω αν το λες συνεχείς διακοπές ή δουλειά όλο το καλοκαίρι.
Tι μια χαρά ρε συ.. εννοώ άντε κάνα τριήμερο εδώ κι ένα τριήμερο κάπου αλλού και τέλος..
Δεν είναι διακοπές αυτο :sad:
edit: Σ'αυτό που ρωτάς έχω να προτείνω το αγκίστρι.
Εκτός αν το καραβάκι για μια ώρα το θεωρείς too much.
toxw upopsin m
nai alla tha einai diakopes me megaluteri poikilia an auta ta triimerakia einai kathe ena k allou anti gia ena 10imero liwsimo sena meros.
gamw einai agkistri, menw kai peiraia alla den pisteua oti exei kali thalassa logw apostasis apo athina.
exeis info gia kamping organwmeno poiotita thalassas k times atout aller?
Ρωτήστε τον neverdie. ;)
Α, όλα κι όλα, μη με ανακατεύετε εμένα στις βρωμοδουλειές σας..
ela pliiiiz
Νεα Υορκη χωρις εισιτηριο επιστροφης καπου στα μεσα Αυγουστου, μετα διακοπες Νοεμβριο Ελλαδα για γαμο αδερφης.
ειμαι επισημως διακοπες απο τις 12 φεβρ... και συνεχιζονται... αυριο φευγω για 2 μηνακια χανια...ρεθυμνο κλπ... :headbang:
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από τις 10 Αυγούστου και μετά θα είμαι στην Ίο. Για 8-9 μέρες. Συνήθως πήγαινα "κάπου" και στην Ίο, αλλά φέτος η άδεια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, οπότε θα τη φάω σχεδόν όλη στο νησί.
11-18 Ιουλίου Κρήτη σε σπίτι φίλων, το χωριό λέγεται Ζάγρος(?)
04/08-10/08 Πράγα και χραντεΚ Κραλόβ(για μπρουταλ ασολτ)
19/08-23/08 Βελγιο (1 μέρα) και μετά Merzig Γερμανία για μπολτ θροουερ
Δλδ τα δυο τελευταια δεν ξέρω κατα πόσο είναι διακοπές, γιατι θα παίξει τρελή κούραση :fear:
τίποτα 3ήμερα πήλιο κ αγιόκαμπο.
κατά το 15αύγουστο καμιά βδομάδα κρήτη για γάμο ξαδέρφης.
ανεπίσημα σήμερα ξεκίνησαν οι διακοπές. Επίσημα, από την Παρασκευή.
Μέχρι τέλη Αυγούστου. Η μόνη μαλακία είναι ότι πρέπει να κρατήσω λεφτά για τον Σεπτέμβρη για τα πρώτα έξοδα, μεταφορικά, νοίκια, ψιψιψόνια, γιατί ο πρώτος μισθός τώρα θα ξαναμπεί αρχές Νοέμβρη.
άρα, λίγα πράματα. κανα 4ημερο Βόλο σε φίλο, καμιά βδομάδα Σέρρες στο σπίτι του μπράδερ για να τα πιούμε με τον κολλητό, τώρα αν κάτσει και καμιά βδομάδα Σκιάθο θα δούμε.
γενικά προβλέπεται τρελό λιώσιμο. :beerz:
Camping οργανωμένο δεν πιστεύω να έχει. Παίζει αρκετό ελεύθερο όμως στη Δραγωνέρα η οποία είναι γενικά πολύ χίπικη, ξύλινα ταμπελάκια με μανιταρίσια μηνυματάκια και τέτοια.
Αν νοικιάσεις ποδήλατο, πράγμα που συστηνω ανεπιφύλακτα (6ευ τη μέρα αν θυμάμαι καλά), είναι κάνα 15λεπτο απο το λιμάνι. Αν το πάρεις ποδαράτο σχετικά χαλαρά, είναι κανα 40λεπτο. Εμείς φτάνοντας το πήραμε με τα πόδια, μιας και ήταν βράδυ, και την επόμενη πήγαμε να νοικιάσουμε ποδήλατα. Το κακό είναι πως η Δραγωνέρα δεν έχει ούτε μια καντίνα οπότε θα πρέπει να έχετε προμύθιες. Δε είχε ντουζιέρες επίσης, οπότε για πάνω απο 3ήμερο δεν πολυκάνει.
Άλλη παραλία που επισκεφτήκαμε με τα ποδήλατα ήταν η Απόνησος η οποία έχει κι ένα ταβερνάκι εκεί δίπλα (τιμές βέβαια δεν ξέρω, δε φάγαμε εκεί).
Και οι δύο παραλίες έχουν φανταστικά νερά. Καταγάλανα και πανέμορφα και καθαρά και το νησί είναι γενικά καταπράσινο. Η Δραγωνέρα έχει βότσαλο και η άλλη βράχια και χώμα τριγύρω και μέσα άμμο.
Είναι γενικά για πιο χάρκορ καταστάσεις το αγκίστρι αφου δεν θα έχεις τις άπειρες ανέσεις, αλλά αξίζει κατά τη γνώμη μου. Το τριημεράκι που πέρασα εκεί ήταν απ τα καλύτερα εβερ.
Για δρομολόγια τώρα δε θυμάμαι, αλλά τα εισητίρια πέρυσι ήταν 11ευ το καράβι και 15ευ το δελφίνι ,ουάν γουέι (γαμησέ τα δηλαδή.. παλιότερα πήγαινες με 5), με το τελευταίο απο αγκίστρι να φεύγει γύρω στις 9 ή κάτι τέτοιο.
και φέτος πουθεναααααααααααααααααα
Τα στάνταρ μέρη είναι Καρδίτσα και Taygetos Mountain (τιμημένη καταγωγή) και από εκεί και πέρα παίζει δυνατά για Λευκάδα και Καλαμάτα. We'll see...
Σύρος για φέτος...
Ένι αντβάις?
Δεν ξέρω και πολλά. Το μοναδικό που έχω ακουσει είναι οτι η Σύρος είναι κυρίως οικγενειακό νησί, ψιλοήρεμο...
Γαμώ το Αγκίστρι. Δεν είχα πάει σε κάμπινγκ, όμως.
καλα αγκιστρι απο θεμα μεταφορας ειναι γτπ εντελως
ενα λεωφορειο μια φορα το χρονο και ενα ταξι για ολο το νησι
ΘΡΑΣΕΡ στη ρόδο έχει μπουρδέλα ρε.