ξερει κανεις τι παιζει?θα με φιλοξενησουν(κουτρα ολα) σε κανενα 20ημερο.
μιληστε.
Printable View
ξερει κανεις τι παιζει?θα με φιλοξενησουν(κουτρα ολα) σε κανενα 20ημερο.
μιληστε.
Koita, san omorfia kalo einai alla den pefteis kai sta patomata. Zoh exei (isos perisoterh ap' oti xreiazetai merikes fores: touristes + foitites mazi), alla to kiriotero exei Rakadika kai gamo ta mezedopoleia! Krima pou den eisai poli tou kreatos na sou proteino magazia na patheis. Kata ta alla, den ksero... exo tin aisthisi den tha sou aresei etsi opos se exo kopsei. :-?
ωχ....
να σαι καλα ρε για τα ινφο.ειπα να παρω μια δευτερη γνωμη("Ε περαστε αυριο") μιας και οσοι φιλοι εχουν παει μου ειπαν πανω-κατω τα ιδια...
τεσπα,τσαμπανταν ειναι οποτε δεν μας χαλαει κιολας...
Ξεχασα να αναφερω και κατι που σε φάση που οδηγείς ή έστω ακους cd στο αμάξι, είναι απείρως ΣΠΑΖΑΡΧΙΔΙΚΟ. Εχει τους πιο ΣΚΑΤΑ δρομους που έχω δει ποτέ. Τίγκα στη λακούβα, τύφλα να έχει ο ΨΙΤ του Βουτσα
χαχαχα τον μλκ τι πηγε και θυμηθηκε!
ΨΙΤ,ποσα χρονια εχω να το δω. :touched:
οχι ρε ταυλερ,τι να οδηγησω...ειχα καποτε μηχανη και την εστειλα σουρωμενος πανω σε αυτοκινητο.
αποτελεσμα?250 κυβικα εγιναν λουκουμοσκονη και 3μιση μηνες ανασκελα εγω.
επισης θα πηξει το ματι σου στο μουνι
80% γυναικες... τιμες στα ρακαδικα κλπ σχετικα καλες... η πολη πολυ γραφικη... φανταζομαι τωρα θα ειναι και πηχτρα στους τουριστς..εχει και ενα αφτερ καμενο κρυφο μπαρακι που παιζει μονο 60-70 ροκ με εναν ντιτζει - μπαρμαν παππου ... καιλικια.. γαμω.. και γω μαλλον θα παω την τεταρτη για κανα διημερο..
Freak:An les to Ntiman panw se orofo apenanti apo to mouseio exei ginei grhgorhs...:( :Pankh an 8es th gnwmh mou mazepse ta me to pou katebeis apo to bapori kai traba noto gia eley8ero kampingk.An se endiaferei sou dinw info gia pou.Genika opote paw sthn polh ksenerwnw,Exei allaksei dramatika tateleytaia 10 xronia.Ase pou exei kai arketa fasistoeidh...
οντως τιγκα στις γκομενες...ιδιως φοιτητριες καθως ειναι ο νομος με φιλοσοφικες παιδαγωγικες κλπ κλπ....και τουριστριες κλασσικα αλλα στα χανια περισσοτερες :grin: ρακαδικα και ουζερι απειρα....θα γαμηθεις στη ρακι δλδ :grin: αν σε ενδιαφερει να μαθεις για παραλιες γενικα στην κρητη πες
Ε, για παραλίες, Τριόπετρα, Άγ. Παύλος προσωπικές προτιμήσεις.
Αν είναι για καμπινγκ, κατεβαίνοντας από Ροδάκινο για την παραλία κάνεις δεξιά (νομίζω λέει προς παραλία Κόρακα or sth) κανένα3άρι χιλιόμετρα και έχει μια γαμηστερή παραλία με cult ταβερνάκι στη μια άκρη. Εκεί κάνεις και γαμώ τα καμπινγκ.
Για νότιο Ρέθυμνο μιλάμε πάντα.
δεν θελω αλλες γυναικες.φτανει.βλεπω γκομενες στον δρομο και θελω να ξερασω.
θελω να παω 10 μερες και να αραξω ρε,να καλμαρω το μυαλο μου.
και επειδη υπαρχει προταση για δωρεαν φιλοξενια/φαγητο,ειπα να παω ρεθυμνο.
ολα οσα μου ειπατε παντως ειναι πληρως αποτρεπτικα....βαλε και οτι αυτοι που θα μου φιλοξενησουν μου λενε τα ιδια ("ελα μαλακα,θα πηξεις στο μουνι και στο λιωσιμο εδω περα").
τα φασιστοειδη ειναι καλο που υπαρχουν,μπορει να παιξουμε και κανενα καλο ξυλικι να ηρεμησουμε ακομα περισσοτερο.
oxi re...apla sta leme epeidi sinithws diakopes oloi tzertzelo kai gkomenes psaxnoun....profanws kai vriskeis meri na iremiseis kai na arakseis...
δεν λεω αυτο που λετε.. αυτο που λεω εγω ειναι μεσα σε ενα αλλο μαγαζι... και οπως ανεβαινεις για τουαλτες στα αριστερα σου εχει μια πορτα..ψιλο παρανομο φαση... μμμ οι φασιστες δειρανε και τον απριλιο νομιζω εναν φοιτητη συνασπισμενο και ειναι λιγο περιεργο το κλιμα... αλλα στο μνι σου.. αυτα αφορουν τους εκει.. αμα ο φιλος σου ειναι συνασπισμενος στειλε πμ θα τον ξευρω γιατι με τετοιους εκανα παρεα εκειθε!
έχω πάει 3 φορές και πέρασα γαμάτα. κρίμα που την τελευταία είχε κλείσει το eXtreme. ωραίο μπαράκι. νότιο ρέθυμνο φοβερή θάλασσα κ ηρεμία. στην πόλη έχει τζέρτζελο και γκομενάκια. διαλέγεις κ παίρνεις 8)
Και Πρέβελη ρε, όποιος έχει βρεθεί στο Ρέθυμνο και δεν πήγε Πρέβελη είναι τόσο γκέη. Έχει κόσμο Ιούλιο και Αύγουστο, αλλά όπως και να 'χει αξίζει την όποια ταλαιπωρία.
Και φυσικά όλος ο χαβάς είναι στο ποτάμι, όχι στην παραλία. ΚΡΙ ΚΡΙ ΡΕ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΡΙ ΚΡΙ ΝΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΚΡΕΜΝΑ.
Και δοκιμασε και το "Πικαντικο"...
Να σημειωσω πως αποτελει την αγαπημενη μου κρητικη πολη.
kalos malakas eisai pou protimas rethymno apo xania
πεσαμε σε μαλακα χανιωτη παλι? οριστε ο λογος που δεν προτιμω την γαμημενη την πολη σας.ζωα.
xaxaxaxaxaax....oxi akrivws..dld exw katagwgi apo ekei alla athina exw megalwsei...apla spoudaza ekei 5.5 xronia..de sou lew oti einai asximo to rethymno...apla an to pame ierarxika imo: xania> rethymno>agios nikolaos> sixameno irakleio(kai den to sixainomai logw tou klassikou xaniwtes misoun irakleio alla epeidi einai asximi poli)....
to rethymno vasika den exei tosa pragmata osa ta xania....paramenei wraia poli sigoura alla pio isixi apo xania kai me ligoteres paralies tis prokopis.....
λοιπον τωρα που απαντησες σαν ανθρωπος να σου πω το εξης. ειμαι αθηναιος με καταγωγη κατα το 1/4 απο χανια και κατα ενα δευτερο 1/4 απο ρεθυμνο. οποτε παω κατω ρεθυμνο περναω θεικα. ειτε με σοι ειτε χωρις. τα χανια ειναι ομορφη πολη αλλα ειχα κοπελα για 4 χρονια με καταγωγη απο εκει και μου χε σπασει τα αρχιδια. οποτε μου παει λιγο αντανακλαστικα.συν οτι το χανιωτικο το σοι ειναι γενικως μαλακες οποτε δεν πολυπηγαινω.δεν με τραβαει η πολη πολυ αν και ομορφη. ετσι για καμια βολτα κλπ και εξω και παραλιες.και φυσικα μπαλος γαμει. γενικα ομορφα πραγματα. απλα εγω προτιμω ρεθυμνο. και ηρακλειο εχω φιλους κλπ και περναω ομορφα. οποτε για μενα παει ρεθυμνο, ηρακλειο, αγ νικολαος, χανια.
a wpa katse :P egw sou milousa gia fysiki omorfia kyriws...dld paralies perioxes faraggia gamistera mpalous,elafoniso(otan de ginetai tis poutanokariolas an kai agapame touristries :P ) kedrodasos falasarna klp. ......
gia anthrwpous den mporw na kserw sigoura gia rethymno giati den exw gnwrisei kai kanenan ousiastika....xania petuxaineis klassika kai gia to mpoutso kavala kagkoures me ktimata argosxolous kai fysiologikous...
Η Ελαφόνησος θα γίνει το Βάι των Χανίων, αν δεν έχει ήδη γίνει.
exei idi ginei :P
αυτό λέγεται ελαφονήσι, η ελαφόνησος είναι αλλού.
Εντάξει.
straight from rethymno ths poutanaras ginete... para polys kosmos trapezakia exw... gamw gamw :D kai panemorfa thylika plasmata opou koitaxeis..
Ωραίος freak! Είχα σκάσει πέρσι Ρέθυμνο 1 βδομάδα και έχω πρόσκληση και για φέτος!:dfinger:
mages peite paralies rethumno kai ekei guro gamates me kathara nera e kai ammo kata protimhsh. alla me gamata nera
epishs peite porwtika rokadika i otidhpote genika beach bar anoixta magazia kai alla kolpa. dustuxes tha paw me thn 1
eutuxws den tha skasw fraga exoume spiti filhs ths ekei
thelw omws na paw elafonhsi kai falasarna pou den exw paei. posh wra mwre apo rethumno? eimai pilotos gia peite
λοιπον...απο ρεθυμνο για χανια υπολογιζε κανα 40λεπτο με το αμαξι περιπου(εξαρταται απο το ποσο colin mcrae εισαι παντα)...και απο εκει για φαλασαρνα αλλα 45 λεπτα...αλλα πιστεψε με αξιζει...ιδιως αν πετυχεις μερα που δεν εχει καθολου αερα μιλαμε για απιστευτο πραγμα..ελαφονησι ειναι απο χανια 1.30 ωρα αν θυμαμαι καλα...και εκει γαμηστερα δυσκολα θα εχεις δει τετοιο τοπιο ξανα...απλα σαββατοκυριακα το καλοκαιρι της πορνης ε....
εχε υποψιν σου και το μπαλο...ιδιο πραγμα με ελαφονησι ουσιαστικα..πας μεχρι καστελι(30 λεπτα με αμαξι απο χανια περιπου) παιρνετε καραβακι και σας παει πρωτα μπαλο και μετα γραμβουσα(ενα νησακι που εχει ενα καστρο στην κορυφη και η θεα απο πανω απο το καστρο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)...εμεις οταν ειχαμε παει ειχε τρελο αερα και στο καραβακι γινοταν ο χαμος κλαιγανε τουριστριες και τετοια....:P αν θες κατι αλλο πες
re jack etsi pou ta les re malaka thelw panw katw miamish wra gia falasarna apo rethumno kai 2 wres kai ena tetarto gia elafonhsi.eidika gia falasarna loipon de xreiazetai na paw na meinw xania swsta?
dromoi einai swstoi apo apopsi tampelwn? giati an einai na psaxnomai kai pou tha paw gamhse ta re file
o mpalos apo xania einai e?
ara les na meinw 2 meres xania th mia gia na paw mpalo kai thn allh elafonhsi? kai falasarna na paw apo rethumno?
gia pe na xerw
re malaka steile ena pm aurio apogeuma na kanw stampam mia porwtikh sullogoula jasminiki kai na matheis kai stixous kai na deis kai to maurismeno mou mati na ta poume porwtika
Λοιπόν καταρχήν τα Φαλάσαρνα χωρίς αέρα είναι με διαφορά η καλύτερη παραλία των Χανίων, μην ακούς για ελαφονήσια:P. Όπως σου 'πε ο Jack αν έχεις διάθεση να κάνεις διαδρομή πάνω από ώρα μπορείς από Ρέθυμνο, καμιά ωρίτσα για Χανιά και 35-40' για Φαλάσαρνα. Το δρόμο το βρίσκεις εύκολα, υπάρχουν πινακίδες και είναι σχετικά ομαλός, μόνο όταν κατεβαίνεις το βουνό/λόφο/ότιείναι μπροστά από την παραλία έχει χωματόδρομο σε μέρη, παίζει να το 'χουν φτιάξει βέβαια. Ελαφονήσι από χανιά είναι κοντά 1:30 ώρα, αυτό που λες σαν πλάνο μπορείς άνετα να το κάνεις αν υπάρχει λόγος να πας Ρέθυμνο, αλλιώς μείνει χανιά
exw tsampa spiti rethumno ara ekei tha meinw.
aplakoitaga mpas kaiglitwsw th diamonh xania alla mallon den...
loipon opws to skeftomai ftanw sti limani xaniwn
prwi
paw elafonhsi
menw to vrady xania kai vgainw me freak brother thn 1 kai alles gomenes tou freak gia jerjelo
methame elafrws
to prwi shkwnomai xezw kai pairnw to karavaki gia balo
to vrady otan gurisw feugw gia rethumno
to epomeno paw falasarna kai xemperdeuw apo xania
opote peite programmatismo gia tis epomenes 5-6 meres se poies paralies paw rethumno, to beach bar exei ka iti after kai pou. euxaristw
isxuei oti i minoan exei 50% ekptash se foithtes kai sta car?
Ρέθυμνο πας στον Άγιο Παύλο, νότια, έχει και δωμάτια σε περίπτωση που ξωμείνεις, έχει γαμιστερή παραλία, εναλλακτικά γκομενάκια χωρίς σαλβάρια, έχει ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ταβέρνα για να ΦΑΣ, και μπαρ με όλα τα καλούδια. Αργά το απόγευμα που πέφτει και ο ήλιος, γαμάει όλη τη νότια Κρήτη η θέα από το μπαρ. Έχει και σπηλιές, ρώτα και θα σου πουν. Θα το παρακάνω λίγο και θα πω να κάτσεις δυο μέρες εκεί.
Και Πρέβελη ε, μην κάνεις κανένα αστείο.
Spoiler
Για νάητ λάηφ δεν έχω να πω τίποτα, όπως και για την Μινόαν, πάρε τηλέφωνο ντε.
thanx re koukla
spiti exoume tsampe rethumno twra an einai toso kavla ston agio paulo menoume me sleepin mpag ekei xhmadio ena vrady siga
kai prevelh nai tha paw
alles 3-4 kales gamisteres paralies?
Για Δαμνώνι και Πλακιά ξέχασα να πω, ψιλοοικογενειακές αυτές αλλά καλά θα περάσεις, είναι όμορφες παραλίες, και τέλος πριν μερικά χρόνια υπήρχε τρελό hype για Τριόπετρα, δεν έχω πάει ποτές και δεν ξέρω τι παίζει όμως.
Α, και θυμήθηκα την Αγία Γαλήνη για βράδυ, έχει μπόλικα μαγαζιά και πολύ κόσμο και είναι και πολύ όμορφο χωριό. Αυτά.
στον Πλακιά πιάνει τρελός αέρας όμως και δε θα το φχαριστηθείς. επίσης ποιος κόσμος στην Αγ. Γαλήνη, πέρσι Αύγουστο είχε συνολικά 4-5 αγγλοπαρέες.
αλλά ναι, γενικά όλη η κάτω πλευρά γαμάει σύμπαντα :pink: