King Diamond - The Graveyard
ελα γαμω το κερατο μου King!
King Diamond - The Graveyard (1996)
http://www.metal-archives.com/images/1/1/8/1/1181.jpg
1.The Graveyard
2.Black Hill Sanitarium
3.Waiting
4.Heads On The Wall
5.Whispers
6.I'm Not A Stranger
7.Digging Graves
8.Meet Me At Midnight
9.Sleep Tight Little Baby
10.Daddy
11.Trick Or Treat
12.Up From The Grave
13.I Am
14.Lucy Forever
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο σας γνωρίζετε τον δίσκο. Αυτό όμως δεν εχει καμία σημασία γιατί είμαι επίσης σίγουρος ότι θα έχετε πολυυυυ καιρό να τον ακούσετε. Ποτε μου δεν ξεχασα ούτε ενα σημείο του δισκου, κι ο λόγος είναι ότι εχει μια απιστευτα κατανοητή και ευκολη ΡΟΗ. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απο τους πιο μεστούς και "μονορούφι" concept δίσκους. Concept και παπαρίες βέβαια, καθώς δε θέλω να σταθώ σ'αυτόν τον όρο, αλλά στον όρο Ιστορία.
Μοιάζει σαν να εχεις μπροστά σου τον King και να σου λέει ενα παραμύθι τρομακτικό. Είναι τόσο ζωντανή η φαση μεσα στο δίσκο, που παρακαλάω να μην πεθανει η Lucy.
Χέβυ κομμάτια, αλλα με μαυρη ψυχή και μαυρο χιούμορ. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία συγκρισης με άλλους δίσκους του King. Δεν είναι σωστό. Δε με ενδιαφέρει κιολας.
Τρομεροί χαρακτήρες, εκτελεση άψογη, σόλο που τα θυμασαι (και όχι ακατασχετες φλυαρίες), πλούσια γκαμα σε φωνητικά και δε βαριέσαι ποτέ.
Όταν είχε βγει ο δίσκος υπηρχε γενικά μια αναμπουμπούλα. Αρκετοί τον ακουσαν. Μα τώρα θεωρείται πια "ξεπερασμένος". Εχω διαπιστώσει ότι καποιος είτε θα μισεί την φωνή του King ή θα τη λατρεύει γιατί είναι "περίεργη".
Με λίγα λόγια, συστήνω τον δίσκο σε όποιον θέλει να ακούσει King Diamond, ή να τον προτιμήσει εστω βρε αδερφε οταν π.χ. θα θελει να βαλει χεβι μεταλ σε ένα παρτυ.