(Καβάτζα)
Printable View
(Καβάτζα)
tso kai lo kai to etos auto
e exw trelathei
fxarsto
geia sas
bump :!:
Πώς τα βλέπετε τα πράγματα φέτο; Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Για μας νομίζω ότι η μεταγραφή Μέλμπεργκ, χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση καμιά οικονομική υπέρβαση, μάλλον φτηνά τον πήραμε, άλλαξε εντελώς την ψυχολογία του κόσμου (κακώς εν μέρει).
Μπορεί φέτος να μη γίνουν δαπανηρές μεταγραφές, αλλά δεδομένου ότι θα αποκτηθούν οπωσδήποτε άλλοι 3 παίχτες ενδεκάδας (AML, DMC και ST) νομίζω ότι θα το σηκώσουμε χαλαρότατα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι >Αμπράμοβιτς.
Δηλαδή οκ, με Γκαλέτι, Ντουντού, Μπελούτσι, Ντιόγκο, Μέλμπεργκ + αυτές τις 3 μεταγραφές στην ενδεκάδα, δε βλέπω πώς μπορεί να μας κοντράρει κάποιος.
Τώρα αν μαλακιστούνε και πάρουν τίποτα παίχτες Γ' διαλογής για πιο φτηνά, πάλι θα το σηκώσουμε, αλλά δυσκολότερα.
Μέχρι τώρα πάντα, ο Ολυμπιακός φαίνεται φαβορί, αν εξαιρέσουμε την αριστερή πλευρά έχει την καλύτερη 11αδα αυτή τη στιγμή, μειονέκτημα ο πάγκος του όπως και πέρυσι. Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα γι'αυτόν είναι το αμυντικογενές στήσιμο που εφαρμόζει ο Κετσπάγια, που μπορεί στην ευρώπη να δώσει αποτελέσματα αλλά για Ελλάδα δεν ταιριάζει, εκτός βέβαια αν παίξει φέτος επιθετικά οπότε άκυρο. Παραγοντικά φαίνεται να έχει ανέβει λίγο ο Παναθηναικός αλλά ακόμα δεν τον φτάνει. Ο Πάοκ έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και κάτω από 3ος δεν πάει με τίποτα. Βέβαια λογικά ο Παναθηναικός θα πάρει καλούς παίκτες, έχει για μένα καλό προπονητή και σίγουρα σε σχέση με πέρυσι θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Αν ήθελες πρόβλεψη αυτή τη στιγμή θα λεγα Ολυμπιακός λίγο πιο δύσκολα από πέρυσι αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Για το σύστημα μόνο 4-4-2 μπορεί να παίξει, προς ρόμβο, όχι ευθεία, αφού Ντάρμπι, Ντιόγο, Ντουντού, Μπελούτσι, Γκαλέτι και κάποιος αριστερά πρέπει να είναι βασικοί
ασδδσφ.
Ε εντάξει, φαντάζομαι ό,τι γινόταν και πέρσι θα γίνεται περίπου, απλά φέτος *λογικά* θα έχουμε και άλλες λύσεις στην επίθεση και δε θα παίζουμε υποχρεωτικά με Ντιόγκο μόνο.
Υποθέτω στα δύσκολα 1 επιθετικός και Μπελούτσι μέσα, στα εύκολα 2 επιθετικοί και Μπελούτσι έξω ή μέσα με έναν μόνο αμυντικό χαφ.
Βέβαια λογαριάζουμε χωρίς τον ΤΙΜΟΥΡ.
E κοίτα απ'ότι φαίνεται ο Παναθηναικός πάει με Σπυρόπουλο, Λέτο (ή κάποιον αντίστοιχο) και Ίβανσιτς πάγκο, ο Ολυμπιακός με Ντομί, Λεονάρντο, Ζαιρί. Δεν λες τον Ολυμπιακό καλύτερο στο συγκεκριμένο, αλλά όπως είπα πολύ νωρίς δεν ξέρεις τι μεταγραφές θα γίνουν
Έχουμε και το Ραούλ Μπράβο!!!1
Δε νομίζω ότι ο τιμουρ έχει τα προπονητικά αρχίδια να παίξει κάτι όπως αυτό του βαλβερδε. Περιμένω ένα κλασικό 4-4-2 με τον ντουντου να είναι ο στάνταρ στη μεσαία γραμμή και τον κόφτη που θα πάρετε να αρχίζει δίπλα του και τον μπελουτσι να μπαίνει αλλαγή. Ο ματ, ο ντιογο και ο νέοπας που θα έρθει θα παίζουν τις 2 θέσεις μπροστά με τον μητρολολ να τους φέρνει νεράκια.
Συνολικά πολλά εξαρτώνται από το αν θα δέσει αυτή την ομάδα ο κετσαπαγιας, αλλά έχει τα φόντα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη σαφώς. Ενδιαφέρον θα είναι ειδικά τι ρόλο θα δώσει στον γκαλετι, αφού ο βαλβερδε είχε τους ακραίους πολύ μπροστά και αυτό δούλεψε καλά ειδικά από δεξιά. Αν τον γυρίσει πολύ πίσω ή δεν τον αφήνει να πατάει περιοχή τόσο (μια που είναι 2 οι φορ) θα δούμε άλλο γαυρο.
Τεσπα, τιμουρ είναι αφτός, ξέρει.
Ποιος πούστης έκανε ταγκ, ακόμα δεν έχω πρήξει αρχίδια σε αυτό το τόπικ.
btw για ιβανσιτς το εχω ξαναπει καπου πιστευω: ενω ξερει μπαλα ειναι πολυ φλωρος και δε με τρελαινει ιδιαιτερα.οχι οτι θελω λετο ε...καποιον αλλον καλυτερο θελω προφανως :P
ο Ζαϊρί θα κάνει το μπαμ, δε φέρνει παλτά ο αστέραρος.
http://www.sport24.gr/html/ent/610/ent.299610.asp
:facepalm:Quote:
Ο Γεωργιανός τεχνικός ζητούσε από τους μέσους και τους επιθετικούς περισσότερα σουτ όταν θα έβρισκαν ελεύθερο χώρο και δεν έπεσε έξω, αφού το μοναδικό γκολ το πέτυχε μ' αυτόν το τρόπο ο Ζαουάντ Ζαϊρί.
Ο Μαροκινός άσος μάλιστα ήταν ο μοναδικός φορμαρισμένος -στην κυριολεξία- παίκτης του Ολυμπιακού αφού οι υπόλοιποι φορούσαν σορτσάκι.
Το έχουν παρακάνει.
Ελπίζω να σας χαροποιήσει ότι ο τιμουρ δε χαρίζεται στους παίκτες.
:maikl:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/243374.html
ο παοκ πρωταθλημα? δεν θα κατεβει φετος ολυμπιακος, παναθηναικος και αεκ? οχι οτι ειμαι αρνητικος. μακαρι, αλλα δεν πιστευω οτι ειναι εφικτο.
Άτομ Σμάσερ είσαι ένας παράκσενος τύπος γενικά ε.
Που το στηριζεις αυτο ανιερε μαρτυρα?τεσπα. Ειμαι ο Αλλος. οφ τελος.
φουλ πρόγραμμα, ολυμπιακός πολύ δύσκολη αρχή
Spoiler
Έτσι.
ναι, το έχει και στο πρωτοσέλιδο των Σπορ του Βορρά:
"ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΟΚ: ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 29-30/8 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ"
Ναι ο γκαγκατσης κλασική κωλοτούμπα, όταν ήθελε ο ΠΑΟ να αλλάξει το πρόγραμμα γιατί είχε αγώνα για το CL, δεν ήταν σωστό. Αμέ.
ωραια, τωρα το πεος στο Ντουσκο θα ειναι και ξεκουραστο. :):):)
;)
ότι θέλει ο τζουτζούκος μας ο ολυμπιακουλίνος μαςQuote:
Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σερίφ Τιρασπόλ για τα play-offs του Champions League θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου (ημέρα Τρίτη) και ο επαναληπτικός στις 26 του μήνα (ημέρα Τετάρτη), πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάγκη να μετατεθεί η πρεμιέρα από τις 22/23 Αυγούστου κατά μία εβδομάδα (29/30 Αυγούστου).
Λεπόν.
Σήμερα θα έλεγα σίγουρο το ματσάκι μέχρι που γίναμε μπουρδέλο και κατεβαίνουμε με πειραματική άμυνα. Αν έρθει κακό αποτέλεσμα, ούτε ο Βγενόπουλος δε σώζει τον Τεν Κάτε.
Το άστρο του τιμουρινιο συνεχίζει να λάμπει, εκεί που ο γαυρος κατέβαινε άρρωστος για να παίξει την ΑΕΚ, έγιναν και αυτοί μπουρδέλο με τον κυργιακο.
Κάπως έτσι αντί να κάμνεις μια καλή αρχή, χάνεις το πρωτάθλημα στην πρώτη αγωνιστική. :P
Η συντριπτική πλειοψηφία των προγνωστικών λέει γαυρο για φέτος. Αν και έχουμε χρόνο και λόγο για ελπίδα, είναι λογικό.
ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΕΣ ΑΝΣΤΙΚΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΡΕ.
Φαβορί είναι όντως ο Ολυμπιακός, απλά έχει δύσκολο στην αρχή πρόγραμμα και αν μείνει αρκετά πίσω τότε ο Παναθηναικός με λίγη προσοχή το πάει σε απόσταση +-2 την 27η αγωνιστική. Αν όμως πάει 5η αγωνιστική και δεν έχει πάρει 2-3 πόντους διαφορά είναι goodnight sweet prince.
Κάθισα και είδα και τον Άρη, το μεγαλύτερο μέρος του. Η 11άδα που έχει μου αρέσει πάρα πολύ για Άρη και είναι ίσως η καλύτερη που θυμάμαι, ο Νασούτι το ξέραμε ότι είναι πολύ καλός, Αμπρέου μου φάνηκε οκ, μονο ο Κόκε δεν ταιριάζει τόσο στη θέση που παίζει. Επίσης ο Μαζίνιο ως τώρα μου φαίνεται λίγος και τα "δουλευταράς κλπ" που λένε οι δημοσιογράφοι είναι τα κλασσικά όταν δεν έχεις να πεις χειροπιαστά θετικά. Πάντως την 5η θέση θα την πάρει λογικά άνετα σχετικά, ο μόνος που μπορεί να απειλήσει είναι ο Πανιώνιος που έχει επίσης πολύ καλούς παίκτες στο 3-1 μπροστά (Εστογιάνοφ, Ρεκόμπα, Ριέρα - Μπάλαμπαν) αλλά κέντρο και άμυνα είναι αισθητά χειρότερος
Δεν παίζουμε τίποτα ιδιαίτερο. Είναι λογικό, αφού σε ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένεις ανάπτυξη από τους (φορμαρισμένους) ακραίους και με τα μπακ μας να είναι ανίκανα (για διαφορετικούς λόγους το καθένα) να ανέβουν είναι δύσκολο. Τουλάχιστον ξεμπάζωσε ο Σισσέ και είδαμε ότι ο Ολλανδός στα "εύκολα" θα παίζει με τον Καραγκούνη πιο πίσω, κάτι που είναι σωστό κατά τη γνώμη μου. Άντε να δούμε και τον Νίνη στο 10.
Ελπίζω σε Μαχλελή (ο τόνος σωστός; ) στο δεύτερο, τον έχω συμπαθήσει.
Στο δεύτερο όταν ανέβηκε ο Εργοτέλης δεν υπήρχε ο παίκτης να πάει στη μπάλα στα χαφ, πολύ σωστή η αλλαγή με Σιμάο. Μετά δεν κάνανε τίποτα, ούτε κι εμείς όμως, μέχρι να μπει ο Νίνης έστω, αλλά τότε το είχε παρατήσει λίγο και ο αντίπαλος. Όαση ο Λέτο που ακόμα και στις φάσεις που ψιλοτρόμπαρε ήταν απολαυστικός - πολλές τρίπλες όμως είχαν και νόημα. Έβγαλε και κάποιες φορές τον Δάρλα αλλά είναι λίγος ο έρμος.
Να συμπληρώσω ότι το καλό που βγαίνει από το ματς είναι ότι πήραμε σχετικά εύκολα ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίξαμε καλή μπάλα, αυτό που έλειψε στην ουσία πέρσι.
κανω κωλοτουμπα για Λετο .. γιατι σε 90 λεπτα καταφερε να βαλει οσα γκολ εβαλε περσι σε 25 παιχνιδια.. ρισπεκτ
ρε φτου να μη τον ματιασουμε λεμε,καθε ματς και καλυτερος
γενικα η εικονα της ομαδας δε μαρεσε παντως,ειδικα η αμυνα ειναι για το πανηγυρι της φανερωμενης...
ελπιζω να μη κανουν καμμια μαλακια και την αφησουν ως εχει μεχρι το τελος της μεταγραφικης...
Το θεωρώ απίθανο, θα πάρουν έναν παίκτη για δεξιά λογικά. Ο Μουν δεν κάνει και ο αποκλεισμός του ήταν για αγωνιστικούς λόγους. Από κει και πέρα πρέπει να δούμε και Λουκά με Μπίερσμιρ μαζί κάποια στιγμή. Χωρίς Κατσουράνη, Σιμάο και με τα κοντά σέντερ μπακ μας, χάσαμε πολλές κεφαλιές ε.