-
Printable View
-
πάντως απ'όσο ξέρω είναι καλά λεφτά... μην τρελαίνεσαι...
Ε, τα λεγα και στο άλλο θρεντ. Άμα είσαι αναπληρωματικός και σκάσεις στην ώρα σου σα κύριος, θα κάτσεις απλά επειδή ένα εξυπνοπούλι βασικός (!) έχει φροντίσει να την σκαπουλάρει από πριν με καλή δικαιολογία. Κωλοδουλειά, θα λιώσεις ένα 12ωρο τουλάχιστον (παραπάνω αν δε καταφέρεις να ξεφύγεις για κάνα 3ωρο δειάλειμμα, αλλά τους μικρούς τους αφήνουνε). Εμένα με κάλεσαν για 2η φορά οι πούστηδες φέτος. Υπάρχει ένα τηλέφωνο να πάρουμε να τους πληροφορήσουμε ότι έχουμε κανονίσει ταξίδι στη Τανζανία για εκείνη την περίδο, δε το χω μάθει ακόμα ποιο είναι, ας πει κάποιος που ξέρει.
έντιτ: ποια λεφτά ακριβώς λολ??????????
χαχα όχι. εφορευτική είναι τσάμπα. το τσάμπα πέθανε κύριοι. θέμη, εννοείται ότι δε θα πας και δε θα πας ούτε να ψηφίσεις γιατί θα σε τσιμπήσουν τότε. το πρωί μπορεί να περάσει περιπολικό να σε μαζέψει, οπότε μην κοιμηθείς σπίτι σου. από την προσωπική μου εμπειρία.
oi Evroekloges 2009© empistevonte ER vlepo !
προφανώς το "μου ήρθε χαρτί" σημαίνει "ήρθε κάποιος, χτύπησε την πόρτα και μου έδωσε το χαρτί". Τότε, μαλακία που είπες ότι είσαι εσύ, ας έλεγες ότι "ο κύριος που ψάχνετε είναι αδερφός μου, έχουμε μαλώσει και δεν ξέρω που είναι εδώ και 3 χρόνια". Δοκιμασμένη λύση.
τώρα, δεν σε χάλασε. :)
kai egw mia apo ta idia gamw to kerato....na tsimpagame kana fragko toulaxiston kala tha ta...twra apla tsimpisame ta @@ tous
ρε μην ψαρώσετε και πάτε, μούφα είναι αυτά που λέει στο χαρτί για 3 μήνες φυλάκιση, σιγα μην ασχοληθούν με 10.000 άτομα που θα τη σκαπουλάρουν τότε ξερω γω. Ασε που πέρα από την κούραση και το χάσιμο χρόνου και σαν "εμπειρία" είναι σκατά, όλοι είναι στη τσίτα μη κάνουν κάποιο λάθος και τους κατηγορήσουν οι σπασαρχίδες/τραμπούκοι επιτηρητές των κομμάτων για νοθεία ξερω γω. Ειδικά έναν μαλάκα της οννεδ που είχε βρεθεί εκεί με ούτε που ξέρω και γω τι ιδιότητα, θέλω ακόμα να του σπάσω τα μούτρα. Όλοι λιποτάκτες στις 7 Ιούνη!
Μαλ@κες...εφαγα 12ωρο το 2004, ειδα όλα τα γλυφτρόνια και τα σιχάματα. Εδινα τα ψηφοδέλτια με μπλούζα dying fetus lol και βέβαια στις 19,00 τους λέω την κάνω... και με κοιτάνε περίεργα. Ημουν η μόνη που δεν είχα φύγει από τισ 5 το πρωι. όλοι οι κύριοι είχανε παει για μασα και για ξάπλα αλλα τότε ήμουν 21 και δεν μιλουσα. Κουράγιο σε οποιον την πάτησε.
επίσης, ψάξτε κανα γνωστό γιατρό να σας δώσει άδεια 2 ημερών. μετά κρατάς το χαρτί και αν σου κάνουν αγωγή η γουατέβερ που δεν πήγες, τους το τρίβεις στη μούρη.
γενικά, υπάρχουν 1002 τρόποι να το γλιτώσει κάποιος αν δεν θέλει να πάει
επαναλαμβάνω: ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!
ο δικηγόρος παίρνει 1000+ οδοιπορικά και άλλα 100 ο γραμματέας! για μαλάκες ψάχνουν
εννοώ να λείπεις για να μην ξυπνήσεις από το κουδούνι. :P
1000+οδοιπορικά, εκτός αν μου λένε ψέματα οι 15 δικηγόροι που ξέρω (διόλου απίθανο)
oi aderfes mou doulevoun se dikigorika grafeia k kapoioi apo tous dikigorous tous 8a einai ekei [+ k i mia mou aderfi san grammateas].
kapoios leei psemata.
esy giati 3ereis tosous polous dikigorous?
exeis skeftei ti kako sou kanoun stin psixiki sou igeia?
χα, οι μισοί παιδικοί γνωστοί μου έγιναν δικηγόροι και οι άλλοι μισοί μηχανικοί. έλεος
μπορεί να παίρνουν 1600 μαζί με τα έξοδα-φόρους-κρατήσεις κτλ. μπορεί και όχι. δεν πιστεύω κανέναν τους :P
Μου είχε έρθει για ανπληρωματικός στις εκλογές του 2007 και πήγα γιατί τότε εκκρεμούσε διορισμός μου στο δημόσιο και φοβόμουν μην τυχόν (του πούστη μία στο εκατομμύριο κλπ) μου προκαλέσουν πρόβλημα μ'αυτό. ΜΗΝ ΠΑΤΕ, κανείς δεν ψάχνει κανέναν. Από τους "βασικούς" δεν πάτησε κανένας και την πατήσαμε οι αναπληρωματικοί. Χαμένη μέρα από τη ζωή μου.
-
Ή καλύτερα να του πεις να πάει αυτός.
διάβασα πως αν είσαι ή ήσουν 3 χρόνια πριν τις εκλογές δημόσιος υπάλληλος δεν μπορείς να μπεις εφορευτική, ισχύει;;; και τι πρέπει να κάνεις στη περιπτώση που είσαι τέτοιος και σε καλέσουν;;;
αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, δεν παίζει να το γλιτώσεις μη ανοίγοντας την πόρτα κλπ, γιατί το χαρτί θα στο φέρουν στην δουλειά. Τουλάχιστον έτσι γίνεται όταν σε καλούν στο δικαστήριο ως ένορκο. Οπότε, απλά βρίσκεις γιατρό και παίρνεις αναρρωτική 2 ημερών.
καλά ρε μαλάκες, κανείς δεν έχει πάει στρατό να μάθει τους χίλιους και έναν τρόπους να αποφύγεις χωσίματα, αγγαρείες και γενικά μαλακίες που δεν θες να κάνεις?
Άσε fandango γάματα.
Πήξαμε στα στραβάδια.
Σε συζήτηση με δικαστή που πηγαίνει στις εκλογές -και φυσικά παίρνει καμιά χιλιάρα- μου είπε ότι είτε βασικός είτε αναπληρωτής λείπει, δε τον νοιάζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
ΑΛΛΑ αν κάτσει και λείπουν και αναπληρωτής και βασικός, τότε μου λέει θα τους κάνει μία αναφορά να τους γαμήσει τη μάνα, γιατί θα επιβαρυνθεί ο ίδιος. χα! οπότε πάρτε χαρτί από γιατρό και μετά πάντε για καφέ-μπάνιο-ψάρεμα.
αμα δεν πιασουν ολα τα παραπανω...σαπουνι και σπασε χερι
Τώρα θα φάω ξύλο, το ξέρω, αλλά νομίζω πως είναι λίγο μαλακία να τη σκαπουλάρεις γιατί απλά καταδικάζεις έναν άλλο κακομοίρη που δεν του 'τυχε κιόλας στο γνωστό 12ωρο...
Και να είσαι εργάτης στη φάμπρικα, να σου πω 'νταξ. Αλλά εδώ μέσα οι μισοί και είμαστε φοιτητές και ξύνουμε τ' αρχίδια μας εικοσιτέσσερα σέβεν ξέρω 'γω.
Εδώ μπαίνει και το ερώτημα που δεν έλυσε ο Βουλγαράκης. Οτιδήποτε είναι παράνομο, είναι και ανήθικο? :Ρ
-
Ε, προφανώς αν σε καλέσουν σε "απολογία" ή κάτι, το παρουσιάζεις.
evelpidwn
ktirio 6
alla k pali egw to 8eoro ipervoliko.
an, leme an, se dikasoun [hah] pou den parousiastikes na zitiseis politiki diki. :smile:
ή δείξτο σε περίπτωση που στείλουν τα όργανα σπίτι σου για να μην το τρέξει άλλο ο δικαστικός
Κι εμενα στειλανε στη μανα μου ενα χαρτακι οτι ειμαι αναπληρωματικη, αλλα δε θα παω. Μας χωριζουν και καποια σεβαστα ναυτικα μιλια πελαγους,δε νομιζω να μου κανουν και τιποτα :D
gia osous lene oti den anoigeis tin porta i den upografeis...o astynonomikos pou erxetai spiti sou to afeinei stin polukatikoia sou ston toixo aftomatos ginete koinopieish tou eggrafou..opote den ymoun ekei i den to eida den yparxei..
an exeis pali allaxei odo den tous noiazei kan tha prepei na eisai ekei me xarti tis neas sou odos kai an ta katafereis kai tin gleitoseis exei kalos....
gia to an se plironoun opoios exei meso se nomarxia(ennoeite stin nomarxia tou oxi se opoia na'nai) mporei na paei ekei kai na ton steiloune san eforeftiki tis nomarxias kai tha tseposei 100 eura....ola afta ta xero...epidei eimai eforeftiki kai ego xerei kanei ti tha patho pou den tha pao...as mou pei kapoios pou xerei kai oxi ti nomizei.EUXARISTO POLU
Κρίνοντας απ' την ορθογραφία και τη θεματολογία, ετούτο είναι ή φέηκ ή ο μπάτσος που πάει τα χαρτιά.
:roll: πάλι τα ίδια...
ΜΗΝ ΠΑΤΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!
na pate.tha sas gamisei o RAZOR.
παω λοιπον σημερα κυριος με το ποδηλατακι μου να ψηφισω. μπαινω μεσα. κοιταν ονομα. α λενε ειστε εφορευτικη επιτροπη! καγγελο εγω. ποιος ηρθε? λεει σας ειδοποιησαμε ειστε εφορευτικη. λεω και πως θα με βρισκατε ακριβως?στειλαμε λεει γραμμα αλλα γυρισε. ε λογικο αφου δεν ειμαι σε κανενα σπιτι δηλωμενος. αλανιαρης και ετσι. χαχα. τεσπαα. ψηφισα και εφυγα.
Είναι εξωτερικό.