Ο Τιμούρ
.
http://img194.imageshack.us/img194/2153/kets.jpg
Printable View
17 noemvriou
Αρκουν 2 συνεχομενα μπινελικια στο Καραισκακη (συνοδευομενα σκατα αποτελεσματων ε.)
μενεις εκτος τσλ και τα λεγαμε
ψηφισα οτι θα γινει ο δικος μας σεραλεξ.
μου αρεσε η επιλογη.
να δουμε τι θα πει και ο αλεφας
εγω περιμενω και διαγγελμα μπαρμπη:pink:
εχεις δικιο τον ξεχασα αυτον
ααα και προβλεψη πιτ παπαδακου ε
Μίλησε ο Αλέφας στον Θέμη (ένας είναι) νομίζω, κάτι σε στυλ "ας τον δούμε και βλέπουμε" ήταν.
τι
???
δεν ειπε ποσο τιτανομεγιστοτεραστιος ειναι ο προεδρος και οτι ξερει τι κανει???
μαλλον ξενερωσε ο κυρ νικος
Αύγουστο
Εγω πιστευω οτι με τον καραφλο υπαρχουν πιθανοτητες να προχωρησει στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος, στο πρωταθλημα ειναι που τα βλεπω σκουρα. Φετος η Ανορθωση κερδιζε με μισα μηδεν, στα τελευταια λεπτα και τετοια. Οποτε για 25η τον βλεπω.
Augousto
θα την βγαλει..με το ζορι
δηλ. ουτε φετος θα παρεις τιτλο....σωστος
Darkling says:
μολις ακουω αποσπασμα
Darkling says:
Κετσπαγια
Darkling says:
μιλαει ΚΥΠΡΙΑΚΑ
Darkling says:
FML.
Προβλέπω Χριστούγεννα γιατί θα πατώσει παντού. Αλλά θα βαστάξει μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί είναι τίμιος
Σε αυτή είναι σαν καραφλός μιτσικώστας, ίδια έκφραση.
γιατι ο μιτσικωστας φημιζεται για τις μπουκλες του......
Θα τη βγάλει τη χρονιά.
http://img29.imageshack.us/img29/999...agia1209xl.jpg
http://www.goalday.gr/article.asp?ca...&pubid=4281819
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Γεωργιανού τεχνικού, με τις πρώτες λύσεις να έχουν να κάνουν από το εσωτερικό της πειραϊκής ομάδας. Μια από αυτές είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Από την άλλη υπάρχει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μια εμβληματική φιγούρα για τους "ερυθρόλευκους" αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύτιμη βοήθεια μπορεί να προσφέρει και ο Ανδρέας Νινιάδης.
το πρωτο ποστ Μιτς στην προτερη σελιδα τα ειχε εξηγησει ορθως.
εγω θελω αλεφαντο
ουτως η αλλως οπως παει χαμενη χρονια ειναι τουλαχιστον να γελασουμε λιγο
σωστος
νικολας στον παγκο του θρυλου και ας βγω και τριτος
Αλέφας και από εδώ. Να πιάσουμε τέρμα πάτο, να ησυχάσει και αυτός, να τσιτώσει ο πύρινος που πάλι έκανε αβαβά τις παπαριές του γέρου και να έχουμε και να λέμε ότι ο βάζελος παίρνει πρωτάθλημα μόνο με τον Αλέφα στον πάγκο.
Παρτε τηλεφωνο το Δουρο ρε παιδια... :rsad:
Ο επίλογος της σύντομης θητείας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού γράφεται αυτή την ώρα. Ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους»
Πως το λεγε ο Dreamtheaterakias user?
α, ναι.
αντε πουλο :headbang:
μαλιστα
με παντοβιτς λεει αυριο στον παγκο
αχαχα
αχα
και ψήφισα μεχρι χριστούγεννα.....
να παρει
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβις θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης"
ζουμε μεγαλες στιγμες
φευγει ο κετσπαγια
και αυριο με μπαντοβιτς και νινιαδη!!!
κριμα που δεν επιασε, ηταν μεγαλος προπονητης.