για παμε, Χρυσα Αυγα, κατμαν, ποσο οικολογοι ειναι τελικα οι Οικολογοι Πρασινοι και ποσο δεξιοι, ΕΕΚ, Μανος-Μπουταρης, Παπαθεμελης-Ζουραφσκι, Σλαβομακεδονες, απο χη, και οι γνωστοι!!
Printable View
για παμε, Χρυσα Αυγα, κατμαν, ποσο οικολογοι ειναι τελικα οι Οικολογοι Πρασινοι και ποσο δεξιοι, ΕΕΚ, Μανος-Μπουταρης, Παπαθεμελης-Ζουραφσκι, Σλαβομακεδονες, απο χη, και οι γνωστοι!!
έχω κοννέ με άτομο σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΕΕΚ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ σας τα βαλα ολα στο πολλολ!!!
α και:
http://antarsya.files.wordpress.com/...if?w=567&h=215
Στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν ανένταχτοι αγωνιστές και αγωνίστριες καθώς και οι δυνάμεις ΑΚΟΣ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΕΚΚΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΑΡ, νΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΣΕΚ, που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.
Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή άκυρο;
Η οποία επιλογή άκυρο είναι πολύ καλύτερη της αποχής.
ναι σορρυ, πειτε λιγο πως κανω εδιτ στο πολλ?
εκανα εντιτ!
Αποχή. Πάω Αρμενιστή τριήμερο.
θα ειμαι στο σκατονησο αλλα αν ψηφιζα θα το εριχνα βεργη-κατμαν ευκολα
και σκατα σε πρασινους οικολογους -φωτια σε ολα τα δαση ρε μπασταρδια
Αν δε βαρεθώ να πάω μάλλον θα το ρίξω στους πράσινους. Έστω και μόνο για να αναγκαστούν να τους παίζουν στην τηλεόραση, που όπως φαίνεται δε θέλουν με τίποτα.
λογικά ΔΕΝ.
αλλά ΑΝ, θα τιμήσουμε πάλι λεβλενταρά όπως και στις εκλογές του 08.
eimai taktiko melos tis eforeutikis gamw to kerato mou to tragio....twra eida to xarti :x:x:x
Περίεργο γιατί εγώ είχα την εντύπωση πως αυτήν την δουλειά κάνουν τα λευκά.
Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και γαμω τον καντιρου μεσα.
Κυνηγους. Τελος. Πιο οικολογοι και απο τα μνια που καταπατανε δασικες εκτασεις και το παιζουν οικολογοι.
Στις προηγούμενες εκλογές είχα ψηφίσει ΜΕ.Ρ.Α. οπότε λογικά τώρα θα ψήφιζα ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Από το Φεβρουάριο όμως έχω κλείσει ταξιδάκι Βερολίνο για να εκμεταλλευτώ το τριήμερο οπότε τελικά θα πάρουν όλοι τ @@ μου.
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά (θα ξαναπάρουν τ' @@ μιυ)
παλιά κάποια διαφορά είχαν. τώρα απλά νομίζεις ότι κάτι έκανες.
ας πει και κανένας που το ξέρει σίγουρα για να μην λέω μαλακίες.
Οκ τότε αν είναι έτσι όπως τα λες είναι μαλακία.
Με το σκεπτικό μου πάντως, ότι δεν καταμετρούνται κάπου επιτυγχάνεις ένα καλό: ρίχνεις το αναλογικό ποσοστό στις ψήφους, κι αν ας πούμε το 35% που απέχει (τόσο δεν είναι; ) το έριχνε άκυρο, δεν θα σχηματιζόταν ποτέ κυβέρνηση με τα σημερινά δεδομένα =p
λολ
καλά ρε μαλάκες ισχύει ότι κόψατε τον σταυρό από την παλιά σοβιετική αφίσα για να μην θίξετε τα χριστιανόπουλα και δεν σας ψηφίσουν;
rage ΝΑΙ! για να μπουμε στην Βουλη θελουμε και τους Χριστιανους Ορθοδοξους Καθολικους προτεσταντικους και ειναι κανα 2 μαιοκοι Χριστιανοι, αλλα αυτοι δεν ειχαν προβλημα!
μην με ειρωνεύεσαι εδώ μιλάμε σοβαρά:grin:
όντως είναι έτσι η αυθεντική αφίσα; αν είναι γιατί να κόψεις τον σταυρό, δεν χωρούσε μήπως;
μιλάμε για ξεφτιλίκια, μικροαστισμό στα τέρματα, και κωλοτούμπες για 5 κουκιά παραπάνω!
δεν εχω ιδεα γιατι δεν μπηκε ο σταυρος, μπορει να ταν θεμα το πως θα φαινοταν στην αφισα, αλλα στην ουσια ειναι μια υπεροχη ευκαιρια για να δημιουργει θεμα οτι το καναμε για τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και να μας κατηγορησουν για μικροαστισμο στα τερματα, γιατι αυτοι ειμαστε! χριστιανοκομμουνισται!
εγω λεω το καναμε για να μας ψηφισουν οι blackmetallers!
Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών κλασσικά, γιατί
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/kek.jpg
Γιώργος Ρούσης ρε μουνιά.
Ερωτήσεις για τους μη-αναρχικούς που απαξιώνουν τις ευρωεκλογές: Πιστεύετε οτι οι εκλογές γενικά είναι μια αυταπάτη; Πιστεύετε οτι ειδικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν σηματοδοτούν τίποτα; Πιστεύετε οτι σηματοδοτούν πράγματα αλλά προτιμάτε να πάτε στην παραλία και να αφήσετε άλλους να επιλέξουν για σας; Αν οι εκλογές δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, τι προτείνετε ή/και τι κάνετε για να αλλάξουν; Η πολιτική γενικά είναι μια μαλακία; Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα γενικά, όλοι είναι το ίδιο μαλάκες, και η μοίρα της ανθρωπότητας είναι η αναπόφευκτη καταστροφή;; Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;;; Γιατί κάποιοι θεωρείτε (στα 20βάλε σας) αστείο ή απαξιωτικό προς το σύστημα να ψηφίσετε μια χαζομάρα τύπου Βεργή, Λεβέντη ή Κυνηγούς;
Dragonlord, τους Πράσινους τους παίζουν ειδικά τώρα αρκετά τα μέσα, κυρίως τα έντυπα (Λαμπράκης και Σία). Επίσης δεν καταλαβαίνω την αξίωση να τους παίζει η τηλεόραση τη στιγμή που δεν υπάρχουν πουθενά στην κοινωνία. Ούτε καν στο οικολογικά κινήματα είναι ιδιαίτερα ενεργοί, απ'ότι λένε άνθρωποι που ξέρουν. Το μόνο που ξέρουμε γι'αυτούς είναι οτι πάνε καλά στις (κατά τ'άλλα στημένες..) δημοσκοπήσεις. Και τον Καντιρού.
Ενώ η καταστολή που είναι και το θέμα της αφίσας είναι η ίδια με την τσαρική του 17. Σύνελθε.
Μιας και είναι ηλίθιο το επιχείρημα αυτό, μπορείς να μου πεις ένα λόγο που βγάλατε (βγάλανε μάλλον, εσάς σας έχουν μόνο για το χειροκρότημα) από την αφίσα το σταυρό που είναι μαζί με την αλυσίδα;
Άσε που η αφίσα είναι για την Κυριακή του 1905..
Βρε καμάρι μου, το αίτημα της αποδέσμευσης από τη θρησκεία δεν είναι τόσο σημαντικό, τι ζόρι τραβάς τέλοσπάντων; Σε εκλογές κατεβαίνουνε οι άνθρωποι, όχι για να κολλήσουν επαναστατικά ένσημα. Κάτσε εσύ με την παρέα σου και μιλήστε για το ποιος είναι true και ποιος όχι, όταν όμως κάνεις μία μικρή απόπειρα να πάρεις λαό με το μέρος σου τα ξαναλέμε.
Πραγματικά έχει τόσα πράγματα προς κριτική η κάθε Ανταρσύα και κάθεσαι μιλάς για σταυρούς και σοβιετικές αφίσες.
Α, και οι αλυσίδες δε συμβολίζουν μόνο την καταστολή :wink:
όπως και σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες , θα απέχω και θα ξύνω τα παπάρια μου.
γιατι δεν υπαρχει η επιλογη της μορταδελας?
πολυ προβλεψιμοι οι απολικ που απεχουν, οι αναρχικοι και οι εκλογολαγνοι.γιαυτο θα ριξω ΟΑΚΚΕ
Ta akyra den prosmetrontai ston arithmo ton psifodeltion gia na vgei to eklogiko apotelesma.
P.x. esto oti psifisan 10 kai o protos pire 4 psifous. An kai ta deka itan egkyra(symperilamvanomenou kai tou leukou), tote o protos pairnei 40%.
Eno an sta 10 exoume ena akyro, to pososto tou protou vgainei se analogia me ta 9 egkyra psifodeltia. Diladi me apla logia to akyro eunoei to proto komma.
α, και το μουνακι που εριξε χρυσα αυγα να μας πει ποιος ειναι για να του βαλουμε τον σταυρο που κοψαμε απο την αφισα της ΑΝΤΑΡΣΥΑς στον πατο
Δεν έχω σκοπό να προβάλλω τους Πράσινους, αλλά όταν γράφονται ανοησίες λόγω άγνοιας μάλλον πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Ενα πράγμα θα πως: Σκέψουν ΓΙΑΤΙ τώρα τους ξέρεις (που δεν κάνουνκάτι ιδιαίτερο πέραντων εκλογών, δικαιολογημενα γιατί κάπως πρέπει να μπουν και αυτοί στην πολιτικήσκηνή) και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ τους ήξερες πριν που ήταν και έιναι σε κάθε κινητοποίηση περιβαλλοντικού θέματος, άμ,εση στήριξη κα΄θε οικολογικής κίνσηης πολιτών, με μέλη που καταδιώκωνται συνεχώς (απειλές, δικαστήρια, κλπ) για να σωθεί η ελάχιστη φύση, κλπ, κλπ, ο κατάλογος έιναι μακρύς και κραταει από τότε που πιθανότατα γεννήθηκες.
Αυτό μόνο σκέψου ΓΙΑΤΙ τους ξέρεις τώρα και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ γνωρίζεις τίποτε από αυτά που έγραψα
Για αποχή με βλέπω
@kollaps: Όπως είπε κι ο καντιρούς, δε νομίζω ότι ισχύει πως δεν είναι πουθενά. Όπως και να έχει, όσο πιο πολυκομματική είναι η επόμενη βουλή τόσο καλύτερα, και όπως και να έχει δεν τα λένε άσκημα οι συγκεκριμένοι. Με δεδομένο ότι ένα κόμμα δεν παίζει να με ικανοποιεί 100%, δε με χαλάει να το ρίξω εκεί, σίγουρα κάτι καλύτερο έχουν να πουν από αυτούς που είναι τώρα μέσα.
υγ: ξέρω ότι είναι ευρωεκλογές, αλλά στην ελλάδα όλοι τις εκλαμβάνουν ως ψήφο διαμαρτυρίας - πρόβα για τις βουλευτικές, οπότε αν πάρει ένα κόμμα καλό ποσοστό τώρα έχει αρκετές πιθανότητες να ψηφιστεί και στις βουλευτικές, γι'αυτό μίλησα για βουλή.
κοιτάω την οθόνη εδώ και κανά τρίωρο αλλά είναι αλήθεια.
rage for order, βγάλαμε το σταυρό γιατί δεν είχε και πολύ νόημα στο logo του μετώπου να είναι κεντρικό το ζήτημα της θρησκείας κι όχι οι ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ να πούμε, άμα ήταν να το κρύψουμε δε θα είχε βγάλει το σεκ (νομίζω ιδέα του ήταν) τη ρωσική αφίσα στο site του.
Ορίστε, ξέρουμε γιατί, απολογήσου τώρα ψευτοφρικ που δεν ξέρεις ότι το άκυρο δε μετράει για κανένα κόμμα.
rebele τον ήπιες, όλα στον ντούρο.
btw πραγματικά είστε ανεκδιήγητου πολιτικά όσοι θέλετε να το ρίξετε στους ξεφτίλες, ξεράσματα, ντροπή της κοινωνίας οικολόγους. Τι να μπουν κι άλλα κόμματα στη βουλή ρε, τουλάχιστον κκε και συνασπισμοί δε στήριζαν τους βομβαρδισμούς στο κόσοβο όπως κάτι ευρωπαϊκά κόμματα πράσινων. Ούτε θα συμμετάσχουν σε ευρωσυμμαχία με κόμματα που συνεργάζονται με χριστιανοδημοκράτες, συντηριτικούς και σοσιαλφλώρους.
Εγώ θα ψηφίσω Ρούση.
Ντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη επαφή. Αλλά οι συνεργασίες τα έχουν γενικώς αυτά, καλύπτομαι από το "δε θα συμφωνώ ποτέ 100% με ένα κόμμα" που είπα πιο πάνω. Κι αν είναι να βρω το κόμμα το οποίο δε θα συνεργάζεται με κανένα μαλάκα και θα το ψηφίσουμε εγώ κι άλλοι χίλιοι, ε, μπορώ να κάτσω και σπίτι μου και να διαμαρτυρηθώ για το πολιτικό σύστημα δια της αποχής. Το ότι πας και ψηφίζεις σημαίνει ότι ψηφίζεις και μαλάκες, που θα πούνε και μαλακίες. Είναι βασικό μειονέκτημα κάθε συνεργασίας για πέντε κοινούς σκοπούς σε μία κοινωνία που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ζώα. Ή λες δε γαμιέται και για να γίνουν τα πέντε καλά ας πάνε στο διάολο και τα πέντε κακά, ή απέχεις γενικώς (και υπομένεις τα δέκα κακά). Ντούννο, δεν έχω τόση πίστη στο όλο σύστημα της αντιπροσωπευόμενης δημοκρατίας ώστε να ασχοληθώ παραπέρα, όπως είπα μπορεί και να μην πάω καν. Γκόθικ.
Αποχή αναγκαστικά επειδή εκεί στην εφορευτική επιτροπή με αγαπάνε, δεύτερη φορά που με καλούν μετά από τέσσερα χρόνια. Την πρώτη πήγα και με βάλανε παρ' ότι αναπληρωματικός, ε δε θα μας πιάνουν μαλάκες μια ζωή!