αντε παμε
πειτε ρε φλωροι προγνωστικα
φετος δεν ασχοληθηκα αλλα με επιασε σημερα
λοιπον θα παιξω για τηνπορωση κροατια στην τετραδα που εχει αποδοση 80 και θα παιξω αγγλια νικητρια για την πορωση
σακης θα γαμησει
Printable View
αντε παμε
πειτε ρε φλωροι προγνωστικα
φετος δεν ασχοληθηκα αλλα με επιασε σημερα
λοιπον θα παιξω για τηνπορωση κροατια στην τετραδα που εχει αποδοση 80 και θα παιξω αγγλια νικητρια για την πορωση
σακης θα γαμησει
δεν έχω ακούσει κανένα κομμάτι.. σπάνιος
για πέτε το φετινό "περίεργο"_παύλα_"καλό"
λοιπον...μπερνι αγγλια μην παιξεις νικητρια δεν παιζει να κερδισει....
στηριζουμε παντως τις καβλες Αζερμπαιτζαν,Πολωνιας,Ισπανιας....το μονο που την ψιλοπαλευε ηταν ενα με κατι βιολια αλλα δε θυμαμαι καν αν περασε τελικο :P
edit: στη σλοβενια αναφερομαι το βρηκα :P
ριξαμε λιγα φραγκα χτες στη τουρκια και ελπιζουμε ο αλλαχ να βαλει το χερι
του
Πάντως που λέτε έχει αρχίσει να μου αρέσει η Χαντισέ, και νοιώθω περίεργα με αυτό γιατί όλες οι τουρκάλες μου φαίνονταν άσχημες και φαρδομούρες. Υπάρχει μία χαρά ανακάλυψης μέσα στο όλο σκηνικό.
Αζερμπαϊτζάν και Αλβανία από πλευράς εμφάνισης. Τα τραγούδια δεν τα 'χω ακούσει επισταμένως.
στηριζουμε αζερα με τα χιλια.. το κοματι δεν το χω ακουσει αλλα η τραγουδιαρα πρεπει να χει φωναρα.
ελα ρε αζερμπαιτζαν και τουρκία.
σακης τελειως σκατα κομμάτι.
Και μια μιλφάρα πρεπει να πήρε το ματι μου στου γιουτιουμπ, αλλα δε θυμαμαι χώρα. Μια ξανθια νταρντανα ήταν.
meta to mpoulo tis tsexias,den stirizoume kanenan pousti k kamnia poutana.
αντρας που δεν τυχαίνει στήριξης = πούστης
γυναίκα που δεν τυχαίνει στήριξης = πουτάνα
30.000 αδεσποτα εξολοθρευτηκαν στη μοσχα για να μην ενοχληθουν οι πουσταραδες που πηγαν να παρακολουθησουν το υπερθεαμα....
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...4&lngDtrID=245
:moutza:
:gun::gun:
Το μουνι της μανας τους.
διαφαινομενη πουτσα ο ΣΑΚΗΣ!
martinakizZz (5 seconds ago) Show Hide
he is MALAKAS but OMORFOS and he sings SKATA
(sxolio apo youtube)....
edit gia to norvigo fysika.
Εμφανεστατα στημενη κατασταση για να φυγει λιγο η φαση απο βαρβαρο-λεμε τωρα-ανατολικοβαλκανιους.
Το Σακη το ριξανε στο παιχνιδι χωρις pr και φαινοτανε πως θα παει κατω απο 5νταδα.
Γω εδωσα κατι ψιλα στο Χαρρυ Ποτερ, και πηρα πισω επισης κατι ψιλα αφου ηταν απο την αρχη μικρουλα η αποδοση.
Με τις επιτροπουλες λοιπον, τελειωσανε για μενα οι χαρες που εζησα με Λορντι-ακα χιλιαρικο-και με το Ρωσο και το Πλουτσενκακι. Πουλο τωρα, πρεπει να εχομε βυσμα επιτροπουλα για να παιξομε στοιχημα της προκοπης.
γύρνα πάλι στο μπαρμπούτι.
Aυτο ειναι αντρικο τιμιο και πωρωτικο σπορ. Για γουστα μονο κατι καμενα ποδοσφαιρικα παιζω Ιαπωνια και Αρμενια, ολα κι ολα.
Καλά, οι αδερφές Μαγγίρα για πολλές κλωτσιές. Ηταν ξέρω γω 130-55 η διαφορά υπέρ των Νορβηγών με τις 15 χώρες να έχουν ψηφίσει και λέγανε "Η Νορβηγία έχει ξεφύγει λίγο".
Και πολύ γέλιο η Μπέτυ (α ρε Μάζη...) που ήλπιζε πραγματικά ότι η Ανδόρρα θα έδινε το 12 στον Σάκη.
Επίσης
http://troktiko.blogspot.com/2009/05...post_8613.html
Επίσης, η Αλβανίδα πρέπει να μάθει τάχιστα ελληνικά και να κατέβει στην παραλιακή για να τα σαρώσει όλα.
Αλλά η Αζέρα ήταν ΑΛΛΗ κλάση, πραγματικά.
οντως η μουσικη στο νορβηγικο ηταν ανελπιστα καλη.
δεν εχω ακουσει ουτε ενα κομματι εκτος προφανως απ το ρουβισο (χωρις ιωτα, βλαχια) αλλα εχω να πω
Χαβοκ ψησου να ανοιξουμε στοιχηματζιδικο που θα κανει και μελετες (αποδοσεων προφανως) σε τρισδιαστατη απεικονιση autocad για να ψαρωνουν οι πρωταγωνιστες διαφημησεων του ΟΠΑΠ (ακα, ο κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας)
Ρουμανία, Κροατία, Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν πρώτες στις καρδιές μας. :pink:
Lia .......: re ta arxidia sto eksoteriko den dexonte tis kliseis gia psifoforia kai merikes Xores tou Anatolikou mplok den exoun oute kan thl na pareis!!!ARXIDIA!!!!!
και στα καπάκια.
Lia ...: na min 3anasteiloume stin Eurovision..to mono pou 8eloun na mas upovivazoun...ta koinonika amorfota zwa!!! :< !!!!
βγαίνουν ακόμα τέτοιο ανθρώποι?
πες της να γραφτει στο ΕΡ.
πες της ότι δεν την έχεις φίλη πια
Γιατι να μην με εχει φιλη του ε? Ε?
προχθές έγινε αλλά τώρα το θυμήθηκα. ''ρεπόρτερ" του σταρ πάει σε όποιον βρισκει μπροστα της σε ενα παρτυ εκει περα και τους λέει "hi we are from greece" ε μπλαμπλαμπλακσάμπαθ πάει σε έναν Σκωτσέζο, "ah, from Greece, efxaristo, efxaristo" λέει αυτός, χαίρεται η δικιά μας και τον ρωτάει:
"χάου ντου γιου σει ΧΕΛΟΟΥ ιν σκότλαντ;"
για να πάρει την υπερθεϊκή απάντηση
Spoiler
Πρεπει να εννοει την LIA, αλλα δεν παιρνω και ορκο.
δεν έλεγα για σένα για αυτή στο facebook του έλεγα.
εκτός και αν είναι το ίδιο και χάνω τα εσωτερικά αστειάκια της παρέας:)
ρε βρειτε κανα μπλογκ/φορουμ/σαητ/κομμεντολογιο με απογοητευμενους οπαδους (7η θεση ουτε ΟΥΕΦΑ δε βγηκε ο Σακις) να σκασει λιγο χαμογελο εις το χειλος μας.
megali apogoiteusi epese sto spiti tis koumparas tis aderfis mou pou ixe mazoxtei i koritsoparea na 8aumasoun SAKIS [do3a ton panaga8o, fetos -istera apo xronia- den mazoxtikan edw!]
Τυχερο κοριτσι.Εγω ξαναεζησα τον εφιαλτη και δεν εβγαλα και κανενα σοβαρο ποσο να γλυκανω τον πονο και τον οδυρμο.
Πάλι καλά πήρε μπουλο ο Σακιςςς και δεν θα μας τα πρήζουν με μαλακία του την υπόλοιπη χρονιά.
Της Νορβηγίας ήταν όντως το πιο "ποιοτικό" :oops:
, οπότε δεν θα μας κουράσει πολύ (ελπίζω).
poutsa efaga sto stoixhma poutsa apo tis apodoseisepishs poutsa kai apo skuli
thelete istoria?