Ουσιαστικά όχι ακριβώς πρόβλημα με το posting, αλλά με τα posts. Όσες φορές και να ποστάρω στο forum, δείχνει οτι έχω 4 posts όλα κι όλα συνολικά. Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει; Thanx in advance!
Printable View
Ουσιαστικά όχι ακριβώς πρόβλημα με το posting, αλλά με τα posts. Όσες φορές και να ποστάρω στο forum, δείχνει οτι έχω 4 posts όλα κι όλα συνολικά. Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει; Thanx in advance!
Μόλις έκανα σubmit αυτό το thread ανέβηκε στα 5 posts. Έλα my virgin Mary!!!
Λοιπόν, έκανα μεγάλη ανακάλυψη (φωνάξτε το Nesquick η' όπως σκατά γράφεται). Τα posts μου στο συγκεκριμένο thread τα μετράει κανονικά, ενώ για παράδειγμα στο Now Playing δε μου τα μετράει καθόλου.
στο now playing δε μετράνε σε κανέναν.
Ωχ, δεν το ήξερα. Thanx για την πληροφορία!
το βάζω εδώ γιατί ταιριάζει ο τίτλος.
μπορεί να γίνει κάτι με τα νέα ποστ
όπως πριν δλδ, αν έχει γίνει κάποιο νέο ποστ πριν το δικό σου να το ξέρομεν?
εσίπις όταν κάμεις ποστ ρεπλάη δεν φαίνονται τα παλιά ποστ από κάτω, πράγμα που υπήρχε πριν λίγο καιρό και μετά την αλλαγή
Σε εμένα φαίνονται. Είσαι σίγουρος πως δεν είναι κάποιο setting από τα options του user panel;
α πανέμορφα, τώρα το είδα το βελάκι
έλα όμως που τώρα έχω άλλο πρόβλημα!
πατάω το βελάκι κ με βγάζει στην αρχή της σελίδας. (να πω ότι το βελάκι δείχνει προς τα πάνω, που σημαίνει ότι όταν το πατήσω κ καλά θα "μαζέψει" το tag, το tag με τα παλιότερα ποστ δεν υπάρχει καν βέβαια)
εσίπις δεν μπορώ να βάλω εμέτικον, να κάνω έντιτ το κείμενο (bold, italic, χρώμα κ λοιπά)
τέλος, να πω ότι μέχρι κ χθες προχθες τα έκανα μια χαρά όλα αυτά, κ δεν έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του browser
τι έχω ντόκτορ?
user cp>edit options>κάτω κάτω στο misc βάλε standard editor στην πρώτη επιλογή.
αυτό το κοίταξα στο προφίλ του και φαίνεται εντάξει, τι διάολο.
Ξέρωγω, κανα clear cookies/cache στον browser;
μια χαρά είναι αυτό ναι..
τα βλέπω τα έντιτορς, να τώρα στα δεξά μου είναι εμότικονς, πάνω μου είναι τα υπόλοιπα.. αλλά δεν μπορώ να τα πατήσω!! δλδ πάω το κέρσορα πάνω σε ένα εμοτικον κ δεν γίνεται τπτ. μένει όπως είναι και όταν πατώ με πάει πάλι αρχή σελίδας!
τι έχω :fear: (τουλάστιχον άμα το γράφσω το παίρνει.. κάτι είναι κ αυτό)
τι σκάτα!
εντιτ: λόρδε πως το κάμω αυτό? μοτζίλα έχω
Στα ελληνικά τον έχεις;
όχι, αγγλικά
εεε tools>clear personal data? Τον έχω στα ελληνικά εδώ.
μιας και περι ποστινγκ να πω οτι στα εμοτικονς που ειναι διπλα τωρα που ποσταρω, εχει πολλα διπλα, βαλτε τιποτα απο τα αλλα ξερω γω αν γινεται!!
:twisted::dfinger:8-):fear::shock:
μια χαρά όλα κομπλέ
θεός.θενκ γιου φανταστικέ ντραγκονλορδ
ρωτάω εδωπέρα γιατί μάλλον ταιριάζει
γίνεται να ανεβάσω αρχείο:
1. ήχου απευθείας από τον σκληρό;
2. βίντεο, απευθείας απ'τον σκληρό, χωρίς τη διαμεσολάβηση του youtube;
νομιζω οχι αλλα θα ηταν καλο να υπαρχει κατι τετοιο...σε αλλα φορουμζ το εχω δει
όχι και στα δύο???
για ηχο εγω τα βαζω στο zippyshare...για βιντεο δεν εχω δοκιμασει
...ναι, αναρρωτιόμουν αν γίνεται να ανεβεί ένα αρχείο ήχου [πχ τραγούδι ή οποιοσδήποτε ήχος] και ο άλλος να μπορεί να το ακούσει με ένα κλικ, χωρίς να χρειαστεί να το κατεβάσει στο σκληρό του, χωρίς δηλαδή πρώτα να ζιπάρονται από τον αποστολέα και μετά να κατεβαίνουν απ'τον παραλήπτη.
όπως ήδη γίνεται με τις φωτογραφίες και τα βίντεοζ, μόνο που αυτά διαμεσολαβούνται για παράδειγμα απ' το imgur ή το youtube...
θα'χε πλάκα
δε χρειαζεται να κατεβασεις...ακους ονλαιν την Κυρια Σουλα
ναι...ξεσαλωσε τωρα
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς αλλάζω την ώρα για να συμβαδίζει με την κανονική;
Settings-->General Settings
ή κλικ εδώ
http://www.electricrequiem.com/forum...do=editoptions
και πας το time zone στο GMT +2:00
σ'αυτό είναι αλλά όταν κανω login πάει μια ώρα μπροστά
κατ αρχας μονο το Posting Problem - menumission, ειναι απο μονο του τοπικ.
Βάλτο GMT +1:00 για να πηγαίνει καλά.
(Βέβαια όταν ξαναλλάξει η ώρα θα πρέπει να το γυρίσεις σε GMT +2:00. Δεν ξέρω γιατι δεν αλλάζει αυτόματα).
οκ θενξ