Σε 2 ώρες θα είμαι αεροδρόμιο, πάω να ξαναβρώ το πελατάκο, ούτε στο σπίτι, ούτε στο εξοχικό μου ούτε αλλού στην Ελλάδα.
Στο ωραίο Βερολίνο.
Τα λέμε Δευτέρα.
Printable View
Σε 2 ώρες θα είμαι αεροδρόμιο, πάω να ξαναβρώ το πελατάκο, ούτε στο σπίτι, ούτε στο εξοχικό μου ούτε αλλού στην Ελλάδα.
Στο ωραίο Βερολίνο.
Τα λέμε Δευτέρα.
http://1.bp.blogspot.com/_yrvoRys5P0...s320/Snail.jpg
Καλως τους.
τα λεμε τη Δευτερα.
Με σένα μπορεί.
Με τα υπόλοιπα όμως μόνο αν έχει γίνει κανα κουλό και μας έχετε αποκλείσει περνώντας στο τελικό.
:) :pink:
Άντε καλή τύχη φίλε
σε όλα τα θέματα της ζωής σου εκτός των αθλητικών.
για να δούμε αν θα ξαναέχουμε ευρωπαϊκά ξεβρακώματα.
θα τριτώσει η ΞΕΦΤΙΛΑ?
Καλή τύχη στην ομάδα του Ολυμπιακού, χαιρόμαστε που σιγά σιγά επανέρχεται
στα αθλητικά δρώμενα, με το καλό να περάσει στον τελικό, να ξεφτιλήσει την ομάδα με τα πράσινα και να πατήσει και την ομάδα του στρατού στον τελικό!
Mε εγκάρδιους χαιρετισμούς Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης!
http://www.e-tipos.com/content/stati.../skitso1_B.jpg
ρε πουστη μου μονο εγω τρωω ακυρα απο τη δουλεια τελικα?
μας εμεινε η χαρα για βερολινο-τουλαχιστον θα παμε οακα να ευθυμησουμε με τους αεκιτζηδες8)
Ο σαλίγκαρος πάντως δεν του ταιριάζει του πιτσφορκ.
εεεε,με τετρακόσα γιούρο εισητήριο που να πας ρε τζίτζι?
Κ γω με τελικό με αεκάκι θα τη βολέψω.
όνειρο πάντως το να τους έχεις απέναντι και να φωνάζεις ΠΑΛΙ:
''και ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, στο μικρό τελικόοοοο ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑ,
οι μαλάκες οι βάζελοοιοιοιοι, με μια πούτσα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ''..
ξυπνάνε μνήμες παιδικές ρε γμτ.
(και πάει η πούτσα στο ταβάνι).
με 4 κούπες καβάτζα καλά είμαστε.
κατά τα άλλα η γνώμη μου για το μπάσκετ είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια. έχουμε καλύτερη ομάδα από το gayρο, ανεξαρτήτως αυριανού αποτελέσματος. με ένα μέτριο παιχνίδι είμαστε τελικό. αντίθετα ο gay πρέπει να βρεθεί σε άπαιχτη μέρα για να περάσει.
Ε καλά, δεν εξαρτάται η επιτυχία αυτής της ομάδας από τον γαυρο, εννοείται αυτό.
λολ
ρε χτες στον σκαι ελεγε ενας παρουσιαστης οτι το φ4 θα προβληθει σε hd
πως διαολο αφου το σημα τους ειναι αναλογικο;
Όντως. Αν σας νικήσουμε σήμερα και αν αξιοποιήσουμε και το πλεονέκτημα έδρας και πάρουμε και το πρωτάθλημα, η επιτυχία αυτής της ομάδας δε θα εξαρτάται από το γαύρο. Θα παραμένετε οι καλύτεροι!!
Οντόπικ, προφανώς ο βάζελος είναι το φαβορί, κυρίως λόγω εμπειρίας, αλλά αν παίξει στο 5% των δυνατότήτων του και εμείς στο 4000, μπορεί να στείλουμε το ματς στην παράταση (και να χάσουμε εκεί με 60 πόντους διαφορά γιατί στο ενδιάμεσο θα έχει συνέλθει το πράσινο ΘΗΡΙΟ)
Σε αυτό θα λέμε για το ματς ή στο ευρωλίγκα τόπικ;
Υπάρχει και αυτό. Να λέμε και στα 3!!
Nα μην ξεχασουμε και το οφφισιαλ κρεας στον πατο σας τοπικ, η βδομαδα μετα απο 40 μερες χορτοφαγιας εχει ξεκινησει με πολυ λουκανικο.
καλα αν πεσει πετσωμα και σημερα κοβω να ξαναβλεπω βαζελο απο σεπτεμβρη παλι....
εκτος αν χασουμε απο την αεκ αυριο και βγουν εξω οι αερογαμηδες.
O Gay έχει πιο πολλές πιθανότητες σήμερο, είναι καραφορμαρισμένος
ο ψηλολέλεκας διανύει τρελή περίοδο, εμείς στα σκατά, πεσμένος Διαμαντίδης..
Έστω 51% - 49% υπέρ του μπινέ!
Από κει και πέρα απλά ίσως μιλήσουν οι προπονηταί και οι βεντέται (βλ. Σάρας) και εκεί απλά θα τουμπάρει το ματσάκιον!
Είναι και η γαμωπαράδοσις..
Πούτσα και χλέπες στον κόκκινο θίασο!8)
poutsa poutsa poutsa tha ginei xamos o kwlos mou exei trelathei kai de xezei kala de xerw an einai kalo i kako shmadi pantw stha sas poutsiasoume mounia
diamantidhs show man pontarw. kai vspan
Θα σου απαντήσω μετά το ματς, για να μη λέτε ότι άρχισαν οι δικαιολογίες από πριν και άλλα τέτοια αστεία. Αυτό που θέλω εγώ να κάνει η ομάδα μου κάθε χρόνο είναι να πηγαίνει στο ΦΦ, το ότι βρήκε εκεί τον γαυρο δεν αλλάζει την επιτυχία. Τι εσείς, τι η Ρεάλ.
Για το σημερινό, προβλέψεις δε γίνονται φυσικά, δεν είμαστε και στην καλύτερη φόρμα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μήτσου.
Apo to wraio Verolino sas stelnw xairetismata.
Telika 400 valane to eisitirio sto ypalliliko tsarter?
E sa de drepontai oi alitarades, pou na paei o opados?
Eimaste twra gia exoda ? Na plirwsoume dhladh ki apo panw pou tha fame th poutsa?
A re ireligious, fenaisai kalo atomaki agori mou, allaxe omada oso einai akomi kairos.
Odonian h fwto saliggri tou mitsmann htan profanws gia ton eafto tou, kati san ypografh ena pragma
Ta leme avrio apo athina
μαλάκα αν έχεις πάει μπερλίν και μπήκες για να ποστάρεις πάει τελείωσε είσαι θεούλης.
περί υπαλληλικής σχέσης μην τα ξαναλέμε γιατί με κουράζεις όμως.
εγώ(και όσοι έχουμε πάει εκδρομές μαζί-μια ολόκληρη πόλη δηλαδή), μόνο δίνω λεφτά, οπότε μίλα για κάποιον άλλον.
κρίμα που δεν τρίτωσε το κακό πάντως. πολύ κρίμα.
Ε περίμενα στο ξενοδοχείο έχοντας κάνει τσεκ άουτ να πάμε στο γήπεδο ρε φίλε, τι να κάνω? Είχε τζάμπα νετ εκεί. Που είναι το περίεργο στο ότι ήθελα να επικοινωνήσω λίγο με τα μέτσαλ φιλαράκια μου?
Τέσπα αφήνω το τόπικ μέχρι τους τελικούς πρωταθλήματος, μέχρι τότε και να μη κάνετε μπάνιο δε με νοιάζει καθόλου
στηρίζω ρε, δεν ήμαν ειρωνικός.
και 'γω στη θέση σου τα ίδια και χειρότερα θα έγραφα.
Έλα, πλησιάζει πάλι.
Το μπιντέ σας και γρήγορα.
λολ