http://video.google.com/videoplay?do...BD%CE%B5%CF%82
εχω κλασει.
666.Ιουδα εισαι σεξυ.
Printable View
http://video.google.com/videoplay?do...BD%CE%B5%CF%82
εχω κλασει.
666.Ιουδα εισαι σεξυ.
Τοχω σε αυθεντικη βιντεοτειπ ναουμ.
Παριος σειτανιστ.
Τρου :dfinger:
Alex έχω ανοίξει ολόκληρo thread , για το εν λόγω υπέρτατο ντοκυμαντέρ, όπως και για ένα επικό βιβλίο που είχε βγει σχετικά με το "σατανιστικό" ροκ :Ρ Τσέκαρε εδώ
http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=19342
παω να τσεκαρω.
το νου σας καριολια,θα μας φανε τις γυναικες,θα μας πηδηξουν τις τυροπιτες.
εχω συγκλονιστει.η ανασταση ηρθε μια μερα πριν.
εντιτ-εσυ το ανεβασες και σε ραπιντσερ ρε σκυλε...
ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟ.
Ο Σπανουδάκης πρέπει να πουλάει τρελά στους εκλησιαστικούς κύκλους.
απαλευτο
Καταπληκτικό.
Κι έψαχνα να δω καμιά παπαριά να σκάσει το χειλάκι μου. :rofl:
Νταξ' γάμησε. Ναι! Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!!!
Στηρίζουμε Axatak.
:dfinger:
:rofl::rofl:
πραγματι αυτο παιζει να ηταν απο τις πιο κωμικες στιγμες του βιντεο
στηριζουμε.....
Ε δεν έχουν και μοϊκάνες τα παιδιά ούτε χοροπηδάνε σα μαϊμούδια.
Κρίμα. :(
Star Wars λέμε. Θυμήθηκα documentary (που είχε επιμεληθεί για την παρουσίαση του, μία εξωσχολική οργάνωση) που μας δείχναν στο γυμνάσιο, μετά από μια εκδρομή, περί σατανισμού.
edit: ahehehehehehhehehehha, stop the presses. Αυτό είναι: θυμήθηκα από το σημείο με την "αστραπή" και μετά. Όχι ρε συ, flashback 13 χρόνια πίσω.. Ευχαριστώ Reject, το έψαχνα σε κάποια φάση πριν χρόνια.
καλα η ροκ, αλλά και ο γιαννης παριος;
'πισης γελάω πολύ με το σήμα της ειρήνης.
συνεχίζω όμως ακομα!
pantos emena kati mou ekane to videatsi auto k skeftika mipos to girisw k paw apo to monopati to steno alla meta ida k tin ikona.
e, den ftanei pou kouvalaw tosa kila, na kouvalaw k ton stavro 8a pesei to nefri mou.
a! k i glikeria! :shock:
δεν αντέχεται, ράντομ επιλογές έκανα και τόκλεισα, μιάμισυ ώρα χάσιμο χρονου, ενάμισυ-δυο σιντιά Black metal ή μια ταινία θρίλερ με σατανάδες και πύλες κολάσεως θα μπορούσα να ακούσω ή δω
Εκεί με το σύμβολο της ειρήνης ε.. κι όχι μόνο! Μαγικός κύκλος!
το σημείο με το σύμβολο της ειρήνης ειδικά δεν αντέχεται!!
"αν αντιστρέψουμε το σταυρό και σπάσουμε τα άκρα και βάλουμε ένα κύκλο βγαίνει το σύμβολο της ειρήνης"
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ;
ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
ΓΙΑΤΙ;
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ
παιδιά, σοβαρά τώρα, προσοχή όταν σας μιλάνε τέτοια άτομα.
μπορεί να γελάμε μαζί τους αλλά οι τύποι είναι επικύνδυνοι. εξ' αιτίας τους υπάρχουν ένα σωρό άτομα που νομίζουν ότι ο Χριστιανισμός είναι μια μίζερη συντηριτική γιαγιά που λέει όχι σε όλα τα καινούρια πράγματα.
προσοχή σε τέτοιους αιρετικούς. οι αιρετικοί έχουν εθισμό στο μυαλό τους και δε θα ησυχάσουν αν δε σας ΠΡΗΞΟΥΝ τη ζωή!!
να σαι καλα μπουθλεςς,ξαναγελασε το συμπαν με το βιντεακι.
ρε μαλακα,αυτοι φορανε μεηκ απ και τσιτωνουν τα χειλακια τους στον φακο,ειναι δειγμα ΑΓΝΟΥ χεβυ μεταλ αυτο ή μηπως ειναι βιδοκωλακηδες?
http://img245.imageshack.us/img245/4817/axatak.jpg
Τελικά ρε σεις, δε ξέρω αν ήταν αυτό το ίδιo documentary που μας είχαν δείξει στο γυμνάσιο, γιατί πέρα από το απόσπασμα με τις αστραπές, δεν έδειξε το απόσπασμα από το "Return of the Jedi" με τον Emperor να κατακεραυνώνει τον Skywalker.
Καλά όσον αφορά τα άτομα που μας μιλάνε.. έπρεπε να είσαι Καλαμάτα, το μήνα Μάρτιο, το σωτήριο έτος 2007, στο ΚΕΒΔ... και να είναι τώρα ένα παπαπαίδι ή όπως λέγονται τα τέκνα των ιερέων, και να μας κάνει κήρυγμα για το παϊσιο, για τα θαύματα και μοναχούς που τηλεμεταφέρονται από τα νησιά σε νοσοκομεία για να θεραπεύσουν τους ασθενείς στην Αθήνα κ.ο.κ. Αλλά το πιο θεϊκό μου το είπε ο θαλαμάρχης όταν έτυχε να κάνει περίπολο μαζί του.. 3 ώρες έψελλε και του ζητούσε να κάνει τα μπάσα!! lol
τηλεμεταφορα?τι διαολο,επιρροες απο worms?
εγω θυμαμαι μια καθηγητρια στο λυκειο να προσπαθει να μας μιλησει για την σχεση ροκ και σατανισμου,να εχουμε χεστει στα γελια μεσα στο μαθημα,και να αναφερουμε τον παισιο σαν παρισιο.
ωριαια και θα βγω να παιξω μπαλα!
Η θρησκευτική του αντίληψη επηρρεάστηκε από... τα UFO; τα UFO ρε μλκ;
...ως εργαλειο για να DAMN τις ψυχες ανδρων και γυναικων
Damn Damn Damn. :D