http://www.tvxs.gr/v4424
:yoyo:
Printable View
http://www.tvxs.gr/v4424
:yoyo:
δεν θέλω καν να δω το βίντεο. την μέρα που θ'απαγορευτεί το κάπνισμα θα πάρω τα όπλα.
Τα ίδια Μπαντελάγκη μου, τα ίδια Μπαντελή μου.
Ελλαδάρα μου (Λ)
Ώχου πια κατάντια έχει καταλήξει αυτό το πράγμα.
Δεν καταλαβαίνω αρχικά ποιό είναι το πρόβλημα στο να επιβληθεί κανονικά απαγόρευση και να πέφτουν πρόστιμα σε όσους μας φυσάνε τον βρωμοκαπνό τους στη μούρη μας. Τι γελοία τρικ είναι αυτά;
Ούτε αυτό με τους "χώρους καπνιστών-αντικαπνιστών" είναι σοβαρή ιδέα, εγώ που δεν καπνίζω πως θ' αράζω δηλαδή με το παρεάκι μου να τα λέμε, από 5 τραπέζια απόσταση; Τους αγαπώ και τους νοιάζομαι και θέλω να καθόμαστε μαζί αρκεί να μην κάνουν τα φουγάρα και μου βρωμάνε μετά τα ρούχα και τα μαλλιά μου. Άρα μια ξεκάθαρη απαγόρευση σε όλους τους χώρους θα έφερνε την λύση.
Έπειτα άμα θέλετε, καπνίστε και σε μαγαζί, αλλά τουλάχιστον κάντε το όταν δεν βρίσκονται άτομα που δεν καπνιζουν μεσα στον ίδιο χώρο, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
χοχο, αναμένω retarded post καπνιστή και μετά retarded post αντικαπνιστή!
Κατά τα άλλα, ποιός νόμιζε πως θα θεσπιζόταν κάτι σοβαρό στην Ελλάδα, και βέβαια, ακόμη κι αν θεσπιζότανε σωστά μια απαγόρευση πόσο εύκολο θα ήταν για τον α, β, γ μαγαζάτορα να σβήνει τα πρόστιμα του καπνίσματος όπως σβήνονται και οι κλήσεις στην τροχαία...
μπράβο μαλακιστήρια μου, με τον βούρδουλα και απαγορεύσεις να σας τις φτιάξουν τις ζωές, ε!!!
Σου σπάω τα μούτρα και σου σβήνω την γόπα στο μάτι.Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
λοιπόν, για να γίνω και πιο αναλυτικός:
απο Γερμανούς άκουσα: "ε, ο κόσμος δεν βγαίνει πια γιατί αν του απαγορεύουν να κάνει ένα τσιγάρο με την μπύρα του προτιμάει να κάθεται σπίτι του που έχει μια άλφα άνεση. όλοι καπνίζουν το ίδιο απλά δεν βγαίνουν και πολλά μικρά μαγαζιά έχουν κλείσει."
Στο Παρίσι, μια απ'τα ίδια μόνο που πηγαίνοντας στο αντίστοιχο decadance η κατάσταση ήταν 10-15 άτομα μέσα διασκορπισμένα στον χώρο και έξω απ'το μαγαζί καμια 25ρια με κατεβασμένα τα κεφάλια στο ψωλόκρυο να καπνίζουν.
Απο Άγγλους άκουσα ότι απλά ο κόσμος πληρώνει περισσότερα γιατί κυκλοφορεί καλάθι απ'τον μαγαζάτορα όπου μαζεύει απ'τους πελάτες τα λεφτά για το πρόστιμο.
Αυτά θέλετε μαλάκες μου;
Ναι καλά το πας και ψαρώσαμε τώρα. Δεν έχω κάποιο θέμα με το πρόβλημα σας, αλλά με ενοχλείτε άμεσα από τη στιγμή που φυσάτε δηλητήριο στον αέρα που αναπνέω. Κι από τη στιγμή που δεν έχετε την ευαισθησία να το καταλάβετε, ε κάτι πρέπει να γίνει τέλος πάντων. Στην τελική άμα θέλετε τόσο να ψοφήσετε από καρκίνο κάντε το μια ώρα νωρίτερα να ησυχάσουμε κι εμείς (συμπληρώνω: οι χριστιανοί, για τον Ford Prefect).Quote:
Originally Posted by Khalkji
Σάπιε τύπε, τι τοποθέτηση ήταν αυτή;Quote:
Το ενδεχόμενο να μην καπνίζετε δεν το 'χετε σκεφτεί, μ;;
επειδή είσαι βλάκας:Quote:
υποτίθεται ότι μια τέτοια απαγόρευση ή οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία είναι κάτι που το θέλει ο κόσμος. αυτό είναι αυτό που υποτίθεται πως λέμε δημοκρατία.
υπάρχουν μαγαζιά (π.χ. στάρμπαξ, μπορείς να πηγαίνεις εκεί) στα οποία λέει ο μαγαζάτορας "εγώ δεν θέλω να καπνίζετε στο μαγαζί μου" και δεν καπνίζει κανείς.
άρα, αν ήθελε ο κόσμος την απαγόρευση, ο μαγαζάτορας θα έβαζε μια ωραία ταμπελίτσα "απαγορεύεται το κάπνισμα" καθώς αυτό δεν θα είχε επιπτώσεις στην πελατεία του απ'τη στιγμή που ο κόσμος θέλει την απαγόρευση.
κατά τ' άλλα είστε απλά ηλίθιοι.
Προφανώς και ο κόσμος ΘΕΛΕΙ την απαγόρευση. Αυτός που δεν τι θέλει είναι ο καταστηματάρχης. Μην κρύβεις τη θέληση του κόσμου πίσω από την επιθυμία του καταστηματάρχη για κέρδος
επειδή εσένα όλα σου ακούγονται απλά, υπάρχει ένας λόγος που καπνίζει ο κόσμος. το κάπνισμα είναι αντανάκλαση του άγχους που προκαλεί αυτή η κοινωνία. Συγκεκριμένα, αν θες επίκληση στην αυθεντία, σε διάλεξη του John Roemer (ψάξου) άκουσα την φράση "Smoking is not an option". Ο καθένας βρίσκει τις πρέζες του για να χαλαρώνει: άλλοι το κάπνισμα, άλλοι τα λαν πάρτυ και το wow, άλλοι την τηλεόραση, άλλοι το ποδόσφαιρο.Quote:
Εκτός αυτού, είναι ακόμα ένα αγαθό το οποίο ο καθένας θα αποφασίσει να συμπεριλάβει απο ανάγκη ή θέληση στην ζωή του. Δεν μπορεί να σκάει το κάθε τσουτσέκι να λέει "να μην καπνίζετε ρε. να το κόψετε ρε". Στην τελική να κοπούν τα αυτοκίνητα και οι μεγάλες βιομηχανίες! μεγαλύτερο κακό κάνουν! Αλλά σ' αυτό το σκατό ζούμε κι έχουμε δικαίωμα να ορίζουμε στο μέγιστο δυνατό την ποιότητα και τον τρόπο ζωής μας.
Αν την ήθελε την απαγόρευση ο κόσμος τότε δεν θα σταματούσε να πηγαίνει σ' ένα μαγαζί που απαγορεύεται το κάπνισμα!!!Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Quote:
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Εμένα πχ με ενοχλεί πολύ το κάπνισμα άλλων αλλά προτιμώ να πάω σε ένα καθαρό κατά τα άλλα μέρος στο οποίο θα είναι γνωστοί μου και λοιπά. Το ότι το παθητικό κάπνισμα δεν είναι το πρώτο μου μέλημα δεν σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί κιόλας, ε.Quote:
Κalkji δεν σε παίρνω στα σοβαρά γιατι λες μαλακίες. Επικαλείσαι σαν αδερφάρα δημοκρατίες ενώ πριν λίγες μέρες σε άλλο θρεντ για άλλο θέμα φυσικά, την αμφισβητούσες σαν διαδικασία. Άσε τις παπαριές λοιπόν γιατί σε βλέπω να συνεχίζεις λέγονταςQuote:
Ασχολήσου κι εσύ με το ποδόσφαιρο, το λαν πάρτυ ή το wow και την τηλεοραση, κάπνισε κιόλας άμα θες, αλλά χωρίς να σπας τα δικά μου αρχίδια, γιατί οι λάθος εδώ είστε εσείς, οι καπνιστές, δεν είσαι αργόστροφος το πιάνεις νομίζω.Quote:
επειδή εσένα όλα σου ακούγονται απλά, υπάρχει ένας λόγος που καπνίζει ο κόσμος. το κάπνισμα είναι αντανάκλαση του άγχους που προκαλεί αυτή η κοινωνία. Συγκεκριμένα, αν θες επίκληση στην αυθεντία, σε διάλεξη του John Roemer (ψάξου) άκουσα την φράση "Smoking is not an option". Ο καθένας βρίσκει τις πρέζες του για να χαλαρώνει: άλλοι το κάπνισμα, άλλοι τα λαν πάρτυ και το wow, άλλοι την τηλεόραση, άλλοι το ποδόσφαιρο.
Εκτός αυτού, είναι ακόμα ένα αγαθό το οποίο ο καθένας θα αποφασίσει να συμπεριλάβει απο ανάγκη ή θέληση στην ζωή του. Δεν μπορεί να σκάει το κάθε τσουτσέκι να λέει "να μην καπνίζετε ρε. να το κόψετε ρε". Στην τελική να κοπούν τα αυτοκίνητα και οι μεγάλες βιομηχανίες! μεγαλύτερο κακό κάνουν! Αλλά σ' αυτό το σκατό ζούμε κι έχουμε δικαίωμα να ορίζουμε στο μέγιστο δυνατό την ποιότητα και τον τρόπο ζωής μας.
Δεν ξέρω ποιοι άγγλοι τα λένε αυτά και τι κάνουν οι άγγλοι στην τελική, πάντως οι σκωτσέζοι μια χαρά δεν καπνίζουν μέσα και βγαίνουν έξω στο ψολόκρυο και τα κάνουν τα τσιγαράκια τους...Quote:
kewl πάντως ο Khalkji δεν με διέψευσε, θα τα καταφέρουμε κι εμείς όμως, αμ πως λιγότερο retarded είμαστε;
Α ναι πόσο ηλίθιο είναι σε μια παρέα να κάνουν πάντα κουμάντο οι καπνιστές... 2 στους 10 να καπνίζουν θα πάμε όλοι σε χώρο καπνιστών (ναι στα ελάχιστα μαγαζά που κάτι τέτοιο ισχύει). Μη καπνιστές έχω δει να κάνουν υποχωρήσεις, καπνιστές ελάχιστες φορές... μην πάθουν τίποτα τα πουλάκια μου και δεν κάνουν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο... α ναι ξέχασα το γαμημένο το άγχος της κωλοκενωνίας!! lol re
dld lusame ola ta provlimata mas san xora k to mono pou mas emeine einai na stamatisoume na kapnizoume se dimosious xorous..
auto tha sosei tin ugeia mas?ola auta ta metallagmena k katourimena me ximika pou mas plasaroun na trome dld den mas vlaptoun ??
den eida omos to kratos na kanei kati,gti den tous sumferei vevaia,tha plirosoun perissotera...
:evil:
Άλλη παράγοντες προκαλούν περισσότερη ζημιά --> ας μην λύσουμε τους υπόλοιπους που προκαλούν λιγότερη.
Τέλεια λογική!
Και λολ στο δε συμφέρει το κράτος, ούτε να απαγορεύσει το κάπνισμα στους χώρους το συμφέρει
Αποποινικοποιηση τωρα!Quote:
Originally Posted by Freyja
tous sumferei..dinoun polla lefta sta farmaka gia tous karkinopatheis...
xaxaxaxaxaxaxa.. ti malakas eisai :PQuote:
Originally Posted by lab
malako..parakalo! :DQuote:
Originally Posted by X
Βασικά στον lab το είπε.
den peirazei more..Quote:
To katalavame pws eisai gomena, stamata na to diafhmizeis.Quote:
Kai nai safws ston lab anaferomoun.
se peirazei pou promotaro ton eauto mou??Quote:
Originally Posted by X
marketing k etsi??
So true.Quote:
Originally Posted by daydreamer
γαμώτο!!!! τί βλακείες είναι αυτές?
πότε σταμάτησε να είναι κουλ το κάπνισμα? ξενέρωσα.
Quote:
Originally Posted by X
tora katalava oti eisai gomena esu..se perasa k sena gia masturbator..
sorry pou sou klepsame tin lampsi sto forum..min tsatizesai koritsaki..
k min steileis tora olikliri prokiriksi gia na krakseis kane toubeka kamia fora,kanei kalo sta neura :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
it's on.
H' mallon, twra skarfisthkate me ton Vlakotnik, meta apo wrimh skepsh, ti pipa na peis gia na pshthw gia flame, alla opws tou eipa ki autounou, de me pshnoun ta flames me touvla.Quote:
Run along now.
oute Vlacotnic xero oute ti les katalavaino..
ego eimai nea sto forum k den mporo na katalavo gti stravoses etsi me tin parti mou
k auta ta flames pou les ti einai?
kopelia xalarose ...
Faskeis kai antifaskeis n00badi mou kalo.
Sto ena post pas na mas to paikseis palaiouras kai "egw kserw ti paizei edw mesa kai kserw poioi eiste" kai "eimai polu sklhro gomenaki egw" ki ap thn allh mpaineis sthn anuma kai "egw eimai nea kai kahmenh, klaps, lugm, show mercy"
Dialekse telika ti tha to paizeis edw mesa kai fucking stick with it kai mh zalizeis alla arxidia.
poso kairo exoun na se gamisoun esena reeeeeeeeeee.........
You gotta try harder than that.
Ontws auta pleon h X ta xei gia kalhmera sto er. :p
A, kai Freyja pisteuw eisai h pio uposxomenh upopsifia gia to vraveio Fake User 2009.
an peis kiolas ti einai to fake user thn exeis thn prwtia aneta
:)
epd esu eisai klasiki gunaikoulitsa k thes na tin mpaineis se oles,epd exeis psixologika provlimata ,den simainei oti oles mas eimaste etsi..
gi'auto skase k ante pies to galataki sou..
gege??????
:shock: Ingolemo βρήκες ολόιδιο χρώμα με το background