8)ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ 8)
ξερει κανεις τι θα παξει με εισητηρια?
Printable View
8)ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ 8)
ξερει κανεις τι θα παξει με εισητηρια?
ωπ.
Genia tou House.
όντως. 35 χρόνια πριν.
πσήνομαι.
καλή φάση
ανετα
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/i...5ec6ca8e90.jpg
15 euro eisitirio
Γενιά του House of Low Culture.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Πως τα πήγα;
mmm 15eu μπορεί να είναι λίγα για τα δεδομένα του gargarin αλλά γενικά είναι πολλά ε.
http://bulletins.myspace.com/index.cfm? ... n8EGwGw%3dQuote:
Originally Posted by VirusXI
Φοβερά έξυπνο λινκ.
να κανεις λογαριασμο.
Ρε κόπανε πρέπει να έχω και στoυς friends μου αυτόν που έκανε το bulletin.
α,στ'αρκιδια μου
τι λεει το bulletin σκωληκα? αν παιζει φαση γιατι σε μαγαζι κ τετοια η τιμη εισητηριου, θα ηταν ενδιαφερον!
μερικοι κραζουν γενια του χαους και αλλοι τους υποστηριζουν για την τιμη του εισητιριου
pinateronta exei topic kai sto diy pane rixe mia matia ekei.
ξερω μωρε, ειπα μηπως ειπαν τιποτα οι Γενια του Χαους για το ζητημα! ειναι αυτο που λεγαμε για τις καταληψεις της Αθηνας...
Δηλαδη δεν καταλαβα θα δινει η καθε μπαντα λογαριασμο στον καθενα για το που θα παιζει;
Με 15€ το εισιτήριο, καλύτερα να δώσει ισολογισμό.
ας κανει οτι θελει, απλα γενικα στην Αθηνα ειναι πιο δυσκολο να ερθεις σε συννενοηση και να βγαλεις ακρη με τις εκει καταληψεις, ή να βρεθουν καποια ατομα που να τρεξουν ενα live των Γενια του Χαους στα πανεπιστημια! η γενια παιζαν και παλια σε μαγαζια, αλλα οπως και να το κανουμε 15ευρω και σε gagarin, ε γενια του χαους εισαι! ειδικα αν παιζουν και τιμες μπυρας 5e μεσα ε μαλακια να φερνει ο καθενας τις δικες του απ'έξω! τεσπα μαλλον θα τα σταζα και γω! αλλα κι αυτο το "Δηλαδη δεν καταλαβα θα δινει η καθε μπαντα λογαριασμο στον καθενα για το που θα παιζει;" κατανταει κουραση, εννοειται στην καραπουτσακλαρα της καθε μπαντας, αλλα κατσε δηλαδη ποιοι ακουμε τις μπαντες, ε αν κραξουν καποιοι αυτοι που ακουν θα κραξουν, δε θα σκιστει και κανα καλτσον στην τελικη!Quote:
Originally Posted by Boom!
ας κανει οτι θελει, απλα γενικα στην Αθηνα ειναι πιο δυσκολο να ερθεις σε συννενοηση και να βγαλεις ακρη με τις εκει καταληψεις, ή να βρεθουν καποια ατομα που να τρεξουν ενα live των Γενια του Χαους στα πανεπιστημια! η γενια παιζαν και παλια σε μαγαζια, αλλα οπως και να το κανουμε 15ευρω και σε gagarin, ε γενια του χαους εισαι! ειδικα αν παιζουν και τιμες μπυρας 5e μεσα ε μαλακια να φερνει ο καθενας τις δικες του απ'έξω! τεσπα μαλλον θα τα σταζα και γω! αλλα κι αυτο το "Δηλαδη δεν καταλαβα θα δινει η καθε μπαντα λογαριασμο στον καθενα για το που θα παιζει;" κατανταει κουραση, εννοειται στην καραπουτσακλαρα της καθε μπαντας, αλλα κατσε δηλαδη ποιοι ακουμε τις μπαντες, ε αν κραξουν καποιοι αυτοι που ακουν θα κραξουν, δε θα σκιστει και κανα καλτσον στην τελικη!Quote:
Originally Posted by Boom!
etsi panw katw. an kai apo afto to mina xekinaei to katarameno syndromo gia katw !
no problem gia to magazi. i timi/es einai to problem
στο νετ εχει αναψει η κουβεντα απο τους γνωστους καθυστερες για το ποσο untrue ειναι η γ.τ.χ.
ξεχνανε οτι παντα επαιζαν σε μαγαζια-αν-ροδον-λυκαβ.,οτι δεν το επαιζαν ποτε αναρχοπατερες ή d.i.y.(εβγαλαν δισκο απο δισκογραφικες-τους ειχε δειξε η ερτ κ.τ.λ.)
απο τα λιγα που ξερω σαλονικα τα πραγματα ειναι πιο κουλ με καταληψεις και την d.i.y. σκηνη γενικοτερα κ' καμια σχεση με τη σκατομυαλια που παιζει εδω.
η τιμη ειναι λιγο too much αλλα ειναι gagarin kai οχι αν και σια,οποτε μεχρι ενος σημειου δικαιολογειται
και εγω προτιμουσα "ανοιχτο live" αλλα σκεφτομαι τη πιθανοτητα 20 πρεζακια να μπαχαλιασουν τη συναυλια οποτε μαλλον ειμαι οκ
αν οι μπαντες δε θα δωσουν μια φορα λογαριαμο που θα παιξουν, οι καταληψεις δε θα δωσουν 10 για το ποιον θα καλεσουν...τωρα αν καποιοι κραζουν στα φορουμ ειναι αλλο θεμα
επισης σκατομυαλια δεν ειναι η επιλογη μιας αποψης και η συνεπης υποστηριξη της αλλα ο χαρακτηρισμος της ως τετοια σε ενα φορουμ και χωρις επιχειρηματα
τελος θα συμφωνησω οτι κι εμενα μου τη σπαν αυτοι οι 20 πανκηδες, για αυτο και ggallin μονο απο dvd.
καραμπαμ
εχει ψηθει κανεις ή ολοι ανακαλυψατε τους tragedy και ειστε d.i.y hardcore motherfuckers?
θα περιμένουμε το reunion panx romana.
ξουραφι εισαι βλεπω:-|
:|
Αυτό που αναγνωρίζω στο Γκαγκάριν είναι ο ήχος του. Και χτες και σήμερα τζετ. Ξύλο έπεσε μέσα στο μαγαζί αλλά όχι όσο περίμενα, μάλλον μεγαλώσανε τα φανμπόγια και δεν αντέχουν πολλά πολλά. Για έξω δεν ξέρω, μόνο κάτι αποκαΐδια ξαπλωμένα στο πεζοδρόμιο είδα βγαίνοντας. Η πλάκα ήταν ότι ανάβανε τα αίματα και ξεκίναγε το ξύλο στα πρώτα κουπλέ, και μετά θάνατος.
Στις φωτογραφίες έβλεπα κάτι καχεκτικά παιδιά με κιθάρες, και πήγαμε εκεί και είδαμε ένα τραγουδιάρη τούμπανο, straight outta Joe Weider. Πώς μεγαλώνουνε έτσι οι άνθρωποι.
Φυσικά δεν έχω συναισθηματικό δέσιμο και η σύντομη περιγραφή μου είναι μάλλον πεζή και κρύα.
Highlight της βραδιάς μια κοπελιά εκεί δίπλα που χώριζε με τον γκόμενό της μέσω μηνυμάτων και του γράφει το αμίμητο:
"Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου αγάπη μου. Περνάω υπέροχα χωρίς εσένα. Να ξέρεις ότι σε λάτρεψα.."
Πέρναγε πραγματικά υπέροχα. :thumbsup:
E, οχι και τουμπανο.. fitness ηταν το παιδι απλα.
Ξυλο που ειδες? Εγινε τιποτα οταν αρχισαν απ'εξω? μεσα ηρεμα ηταν σχετικα αν και ειχε λιγα πρεζακια ...
Πολυ καλα επαιξαν, κυριως λογο drummer/bassista που το ειχαν το θεμα..γιατι ο κιθαριστας φαινοταν απροβαριστος. Περιεργο να μην περασε κανεις αλλος απο εδω ομως.
Μάζεψε κόσμο, ρε μάγκες, το live;
αμα παω σημερα θα βρω εισητηρια?
θα μπεις και χωρίς μάλλον. χθες βάζανε αβέρτα κόσμο απ' ότι άκουσα.
yiro stis 10, 10k kati nomizw anoi3ane tis portes k mpike o kosmos.
krima pou pezoun se kwlomagazo k telika den 8a tous dw pote :|
λεηντι,εχεις χαιρετισματα απο θελμ!:)
σημερα θα εχει αρκετο κοσμο γενια απο οτι εμαθα.
w!
euxaristw k antapodidw!
μπολικος κοσμος χτες και σημερα μαλλον θα ειναι περισσοτερος
παικτικα οπως τα ειπε ο funishment-o drummer ξεχωριζε σαν τη μυγα μες στο γαλα
αντικειμενικος δεν μπορω να ειμαι-ΑΜΟΚ:touched:
Φιτνεσσ ε. Εγώ τον φοβήθηκα πάντως.
Δεν ξέρω πού ήσουν εσύ, εκεί που καθόμανε εγώ δε με αφήσαν σε ησυχία, έφυγα με μιάμιση μπύρα πάνω στα ρούχα μου. Πρεζάκια και μέσα και έξω, αλλά γενικά μου έκανε εντύπωση ο κόσμος που ήταν εκεί.
Είχε μπόλικο κόσμο indeed, δεν τα πάω καλά με τα νούμερα, δυο παλουκάρια λέγανε κάτι για 500-600, μη σας πάρω και στο λαιμό μου όμως. Δεν είδα αν βάζανε κόσμο, ήμουν πολύ μέσα, αλλά δεν νομίζω ότι τόσα άτομα εκεί χάμω πληρώσανε εισιτήριο. Όποιος θέλει να πάει σήμερα λέω να πάει άφοβα, λογικά θα μπει και χωρίς εισιτήριο. Α, και μη στρωθείτε εκεί από τις 9, ξεκινήσανε μετά τις 10.