http://athens.indymedia.org/front.php3? ... 042#933063
gia na doume to koukouloma pou tha pesei edw.
Printable View
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... 042#933063
gia na doume to koukouloma pou tha pesei edw.
Ηδη γίνεται της πόρνης.
Παραιτήθηκαν λέει Παυλόπουλος, Χηνοφώτης, αλλά δεν τις έκανε αποδεκτές ο Καραμανλής.
Για να κερδίσει τις εντυπώσεις, θα ξανακαταθέσουν για παραίτηση και μετά δε θα μπορεί να κάνει αλλιώς.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12 ΚΑΜΑΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ!!
stin patra avrio 13:00 parartima.
Το γραφω και δω:
13:00 αυριο στο μουσειο και πορεια προς την ΓΑΔΑ
εγιναν επιθεσεις σε πολλα αστυνομικα τμηματα των αθηνων και της θεσσαλονικης καθως και σε αυτα του ηρακλειου και των χανιων
http://www.youtube.com/watch?v=UhzRiQX_f9c
Πλανα απο Εξαρχεια.
1on_ oloi sto politexnio molis ma8ame pos pareti8ikan skeftikame na kanoume amesi sineleusi gia na tous simparasta8oume, alla afou o xontroulis den tis dextike sinexisame. [oso epitrepete na kanw xioumoraki me to 8ema]
2on_ aurio stin poria kaloun:
diktio
alphakapites
autonomo steki
kke
syn
akoa
aras
3on_ exei sineleusi stis 6 sto politexnio pou kaloun anarxikoi.
αμα διαβάσετε τι γράφουνε στο Adsl.gr θα κάνετε εμετό πραγματικά..
μόνο ήρωα δεν τον βγάλανε τον φρουρό μερικοί..
Γιε και στο ρόκιν τα ίδγια δγιάβασα. Όμορφος κόζμος.
Εμετό κάνουν κάποιοι καθημερινά με τα μουσικά γούστα των χρηστών του E.R. :P
Κρίμα για το πιτσιρίκι.
Φταίνε και οι γονείς πάντως.
Δεν έβλεπαν με τι κουμάσια έκανε ο κανακάρης τους παρέα;
είσαι σοβαρός?
Εσύ ρε Νίκο είσαι χειροτερος που τον ρωτάς κάτι τέτοιο τον στόκο.Quote:
Originally Posted by Swollen
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Nasum
12 stars circle your brow τσίμπα ένα αρχίδι.
Επίσης, ναι είμαι σοβαρός. Φταίνε οι γονείς όταν τα παιδάκια τους μπλέκουν με αναρχικά μαμμόθρεφτα και πρεζάκια.
Διπλό ποστ αλλά: http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=933716
Πόσο μαλάκας είσαι?Quote:
Originally Posted by gimmefuel
http://athens.indymedia.org/local/webca ... a-xana.mp3
nai malaka gimmefuel, oi goneis ftaine. mhn sou pw oti autoi pou ekane parea htan kai malliades, kai oute kan eplenan ta xeria tous prin to faghto. enw o kaimenos o astynomikos ekane to kalytero dynato.
ελα αντε σχολατε βγαινουμε πορειες. πουλο σ'αυτους που φοβουνται να αμφισβητησουν εκεινους που μας αμφησβητουν μια ζωη πουλο μην ασχολείστε.
Κάθεστε και ασχολείστε με το κωλοκαθυστερημένο. 3 άτομα ήταν τελικά από ότι μαθαίνω κι όχι 15
Quote:
Originally Posted by Swollen
και κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα με τον βλάκα.
Δεν υποστηρίζω τον μπάτσο. Έκανε μέγιστη μαλακία το μουνόπανο. Αλλά ο πιτσιρικάς τι δουλειά είχε να το παίξει μάγκας;
Kelldorain καθυστερημένος είσαι εσύ που δεν δέχεσαι τη διαφορετική άποψη και παίρνεις γραμμή από το κόμμα σου. Όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Τσιπρομαλάκες όλοι.
Lol δεν είμαι σε καμιά κομματική νεολαία/κόμμα/παράταξη και ούτε θέλω να μπω. Αλλά όταν μπαίνεις και γράφεις
δεν μου φάινεται ότι σε νοιάζει και καθόλου τι έπαθε το παιδί. Τέσπα το λήγω εδώQuote:
12 stars circle your brow τσίμπα ένα αρχίδι.
Επίσης, ναι είμαι σοβαρός. Φταίνε οι γονείς όταν τα παιδάκια τους μπλέκουν με αναρχικά μαμμόθρεφτα και πρεζάκια.
Nomiza pws to lege agoraki auto :oops:Quote:
Originally Posted by Nasum
Wraio kommati.
Ναι ντάξει θες να μου πεις ότι 15 χρονών μπορούσε να έχει σοβαρή και εμπεριστατωμένη άποψη για την ιδεολογία που τον εκφράζει; Προφανώς κάποιοι τον επηρέασαν. Εκεί θέλω να καταλήξω.
Κρίμα πάντως το επαναλαμβάνω, χάθηκε μικρό παιδί τσάμπα.
esu den eixes?Quote:
Εγώ δεν έχω ιδεολογία. :P
Οι ιδεολογίες είναι για όσους ακολουθούν κονσερβοποιημένες απόψεις. Αυτό δεν με εκφράζει.
Quote:
HAhAHaHaHAhAhAhahahaHAHaHahAh
na sai kala me ekanes k gelasa kai pragmatika to xreiazomoun
Τράβα δες κάνα anime εσύ και άσε τη σοβαρή συζήτηση γι' άλλους.
Επίσης τελευταίο ποστ. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τους αναρχικούς της καρέκλας του E.R. Καλά να περνάτε "επαναστάτες".
εύχομαι στην φυλακή(άμα μπούνε) να τους ΓΑΜΑΝΕ και απτην μύτη.
γκιμιφουελ ΞΟΥ ΡΕ
σιγά μη μπει κανείς φυλακή :roll:
ισχύει. δαξει είναι γνωστά κάποια πραγματα. αλλά που ξέρεις. :?
χμμμ... τώρα διαβάζω στα ρεπορταζ ότι οι δράστες ήταν ειδικοί φρουροί και όχι αστυνομικοί. δηλαδή κάτι σαν ΕΠΟΠ της αστυνομίας, οι οποίοι εκπαιδεύονται μόνο 3 μήνες πριν αναλάβουν υπηρεσία, ενώ η μόνη προϋπόθεση που πρέπει να πληρούν είναι να έχουν Ι1 ή 2 στο στρατό. σίγουρα, πάντως, στην υπηρεσία περιπολίας πρέπει να συνοδεύονται από αξιωματικό ή υπαξιωματικό της αστυνομίας.
εντιτ: για τον αν θα μπουν φυλακή, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις, το βρίσκω πολύ πιθανό να αποτελέσουν εξιλαστήρια θύματα, ενώ να τη βγάλουν καθαρή αυτοί που τους διέταξαν να βγουν μόνοι
Σε εσένα ας πούμε? Γιατί καίκαμε τότες :DQuote:
Αυτο ρε γαμώτο, θα γινουν εξιλαστήρια θύματα για να κατευνάσει η κυβέρνηση τον κόσμο. Που η λέξη θύμα δεν τεριάζει στην περίπτωση τους κ πολύ αλλά κ πάλι, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι..Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Βόλος αυθόρμητη πορεία χθες το βράδυ, πέσιμο στο τμήμα στην 28ης, δακρυγόνα κτλ
Σήμερα πορεία στις 18:00 από τον Θόλο.
[dikigoros tou diavolou]xwris na xw idea katw apo poies sinthikes egine, ti douleia eixe 15 xronwn paidi me koukoula h xwris se tetoia skinika? 15 xronwn e.[/]
paren8esi paren8esis auto giati to 8ema einai allo. den ksero ti prepei na ginei gia na sovareutoun oi mpatsoi epitelous, to oti itan 15xronwn itan tixaio alla kanei to gegonos 100 fores pio kraugaleo apto na skotwnan enan eniliko.
pros to paron afou 8eloun na nai se empolemi katastasi me tous polites e as einai, 8a xairomaste ki emeis ka8e fora pou spaei kefali mpatsou akoma ki an anike sto 2% twn "kalwn astinomikwn", akoma ki an itan 100 anarxikoi enantion enos. afou de mporoun na tous sinetisoun oi anwteroi tous h oi sinetoteroi sinadelfoi tous, afou ta atoma einai vlammena sto mialo, benzini kai mpoukali.
girismos den iparxei. proswpika elpizw na ginei kati eksisou trantaxto (xwris spasmenes vitrines apo asxeta magazia an ginotan alla afou de ginetai) mpas kai mpei sto iposineidito tous kai sovareutoune kapws. to mpoulo.
καμία δουλειά δεν είχε, κ αυτά περί αγωνιστών κλπ που λέει το λέϊντικιλλερ είναι να'χαμε να λεγαμε.
αλλά η αντίδραση και η απάντηση της αστυνομίας σε πέτρες(π.χ.) ποιά είναι?ο πυροβολισμός?
μην μπαίνουμε στη λογική του γκιμιφιούλ ε.