-
Κυπελλο Ελλαδος 08-09
dratomai tis eykairias tou 1ou kai megistou fetinou diplou tis armadas tou doni oste na anoiksw kai to topakio.
Mprabo paixtoures pou kseftilisate tin armada tou tsitsopoulaki - pwstonlene kai olous tous alites pou sas giouxaran sto mats me ton astera kai kserete giati .. giati eiste paixtarades kai den to kserte. eyge
-
Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
ομαδάρα ο ηλυ. ξεφτίλα :?
-
megalo eyge kai ston KEP (kalytero ellina proponiti) pou me systima 2,98 - 5,02 - 3 paragontiko ypetakse to epos tou xatzara , itan opws glafyra lene oi sxoliastes to gipedo mia skakiera.
otan tha ksekinisei to kynigito den kserw me ti systima tha paiksei
-
Ηλυ μπορείς να μην υποβιβαστείς
-
με τις επιλογες τενκατε μην εκπλαγειτε απο προκριση καβαλας αυριο
-
Τζόρβα, Σιόντη, Σπυρόπουλο, Γκούμα, Μελίσση, Μάτος, Τζιόλη, Ιβανσιτς, Κλέιτον, Ρουκάβινα και Σαλπιγγίδη
αν βγάλεις. σιόντη,γκούμα ίσως είναι καλύτερη από την άλλη.:/
-
vasika kai siontis kai gkoumas einai kalyteroi apo vyntra,sariegi....
-
σιοντη πρέπει να τον έχεις λιώσει στην παρακολούθηση
-
-
argises ligo na to postareis alla entaksy etsi kialliws den noiwthw exw atsalosei
-
history NEARLY repeats itself
-
exw liwsei opws kai esy gkouma...kai vlepwntas sariegi vyntra einai arketo gia na katalavw oti den paizei na yparxei xeiroteros amyntikos pou na paizei ston panathinaiko apo autous tous 2...opote o siontis mia xara einai..to monadiko meionektima tou einai to ypsos tou
-
giogio tha tous kanei o megas soultanidis
empros megale AOK!
-
ψήνετε η γκέλα άρεως,όφεως και παο
-
και ηρακλη
παμε ρε ΑΟΚαρα 8)
-
Περιμένουμε κάνα πλάνο στον Μάκαρο την ώρα του μάτς της Καβάλας όμως, ε.
-
i pio sixameni kolofardi loipon omada tis evdomados anakirisetai o PAO
i omada pou mas eprikse to mpoutso gia diaitisies,na proigitai me 1 metro ofsaint-gkol
i omada pou simera itan epieikws gia 4-0 apo ton terastio AOK pou kai foveri mpala epaikse kai tis poutanas tis eykairies exase
i omada pou xrwstaei to mats ston eksairetiko tzorva kai stin tragiki astoxia twn kavaliwtwn
i omada twn pio kaloplirwmenwn paixtwn tis elladas kai pou me tin paramikri piesi tou AOK ekane ti mia gioma meta tin alli
to sinthima pou akoustike apo vazelous (prwtathlima k kypello) itan geloio
me tetoia apodosi apenanti se omada B ethnikis an sou katsei 1 mats sta 5 einai thema tyxis
den dexomai dikaiologies peri 2is 11adas.tous misous apaytous oi vazeloi tous thelete stin 1i
mpravo loipon ston megalo AOK
AOK TRENO A ETHNIKI ERXOMASTE
-
Λολ, ειδες αμα γκρινιαζεις για τις βουτες του Ματζου (σικ) και κλαιγεσαι διοικητικα και εξωδιοικητικα? Κατι γινεται..!
-
με τον διαγόρα υπήρχε μια ομαδάρα στο γήπεδο. α ρε ντάρκο πανηγυρισμό που έριξες.τιμή
-
Tι πιάνεις τον Ντάρκο τώρα; Ο άνθρωπος γουστάρει να βάζει γκολ και κυρίως κρίσιμα γκολ.
Εξήγησέ μου τι σχέση έχει αυτό με το γεγονός ότι παίξατε σκατά και κυρίως με το γεγονός ότι πήρατε γκολ μούφα.
Ότι παίξαμε σκατά με τον Διαγόρα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα; Ή μήπως δικαιώνει την οφσαϊντάρα σας;
-
είπε κανείς ότι δεν παίξαμε σκατά? αλλά μην την λες στον άλλον όταν κ εσύ ο ίδιος έχεις κάνει ίδια και χειρότερη εμφάνιση.
-
Πρώτον, δεν έκανα χειρότερη εμφάνιση. Επ'ουδενί δεν έκανε ο Διαγόρας τις ευκαιρίες που έκανε η Καβάλα. Το μισό ματς είδα και πέτυχα 5 ευκαιρίες της. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε ροτέισον και στον τερματοφύλακα δηλαδή.
Δεύτερον, ο Μιτς, ο μόνος Ολυμπιακός που σχολίασε πριν από σένα, αναφέρθηκε στην απίστευτη κλαψομουνίασή σας σαν ομάδα για την διαιτησία τον τελευταίο καιρό, η οποία απέδωσε καρπούς σήμερα.
Τρίτον, όταν λέμε ότι ο βάζελος έπαιξε σκατά, δεν στην λέμε. Και εσύ όταν λες ότι παίξαμε σκατά με τον Διαγόρα δεν μας την είπες. Εγώ προσωπικά ενίσταμαι να προσβάλλεται ο Ντάρκο όμως.
-
επουδενί δεν θέλω να ακουστώ γραφικός. αλλά λίγο σέβας στον νέκρο.
-
πάντα υπεράνω οι gayροι... ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους :roll:
-
-
-
Έχω επανειλημμένως πει ότι είμαι γραφικός, δεν αποτελεί εξαίρεση και η μπάλα, εν προκειμένω βέβαια έκανες γαργάρα ότι η πρώτη σου αντίδραση στην απλή διαπίστωση ότι σκούζετε για διαιτησίες και παίρνετε γκολ-δώρα, ήταν να χλευάσεις τον Ολυμπιακό και τον πανηγυρισμό του Ντάρκο.
Και μετά, ο Ρέηβεν, για κάποιο λόγο νομίζοντας ότι σαρκάζει, μας την λέει και από πάνω που ασχοληθήκαμε με τον βάζελο.
Πλάκα έχετε.
-
τα κορακια κανουν αυτο που τους λενε οι εργοδοτες τους.
γκρινια μονο οι μικροι δικαιουνται να εχουν ενιοτε
-
Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
AOK TRENO A ETHNIKI ERXOMASTE
.-
Y.Γ. Αν και κατι πρεπει να γινει με την αστεια αμυνα μας... :x
-
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Και μετά, ο Ρέηβεν, για κάποιο λόγο νομίζοντας ότι σαρκάζει, μας την λέει και από πάνω που ασχοληθήκαμε με τον βάζελο.
έλα, έλα τώρα... ξέρεις πολύ καλά ότι σας τη λέω γιατί όταν εμείς ασχολούμαστε με τον gayρο το παίζετε υπεράνω (όχι απαραίτητα εσύ)
-
Κάτσε ρε Ρέηβεν, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το δεις από την μεριά σου, αλλά υπάρχει πραγματικά χάος στο πόσο πολύ ασχολείστε με εμάς και εμείς με εσάς. Ασχολούμαστε μαζί σας όσο ασχολείται ο καθένας με μια από τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, εσείς όμως είναι θέμα αν ασχολείστε το ίδιο με την ομάδα σας όσο ασχολείστε με εμάς και δεν συζητάω καν για το πώς ασχολείστε.
Λογικό είναι να υπάρχει η καζούρα και το πείραγμα και η καφρίλα και όλα, αλλά το παραπάνω φαινόμενο λέει και κάτι ακόμα, ιμο.
-
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
εσείς όμως είναι θέμα αν ασχολείστε το ίδιο με την ομάδα σας όσο ασχολείστε με εμάς
έλεος
-
AngelOfSorrow & Zoon σας αγαπω σας εκτιμω και σας θαυμαζω
αλλα αποφασιστε αν ειστε με την Καβαλα ή με ΠΑΟΚ/ΗΡΑ
του χρόνου μπορεί να παίζετε μαζί ε?
(ειναι τα κολληματα μου αυτα)
-
ειμαι ηρακλης απο τα γενοφασκια μου(family tree) 8)
απο κει και περα ειμαι κατα το ημισυ καβαλιωτης οποτε συμπαθω ιδιαιτερα τον ΑΟΚ. 1η προτεραιοτητα, λοιπον, Ηρακλαρα και 2η ΑΟΚ. Στις συμπαθειες συγκαταλεγεται και η Ξανθη(εζησα 6+ χρονια εκει και εχω τιμησει αρκετες φορες το γηπεδο της), αν και δεν δηλωνω οπαδος της.
Υπαρχει καποιος αγραφος κανονας που λεει οτι απαγορευεται να υποστηριζουμε/συμπαθουμε πανω απο μια ομαδα :?: :wink:
-
φυσικά και υπάρχει
αλλά μέσα στο μυαλό μου :D
-
-
ta idia me ton Zoon (opou ira valte PAOK)
eksallou einai gnwsto oti stin kavala einai 80%PAOK kai 20%AEK
kai oti anekathen ipirxan kales sxeseis metaksi mas eidika otan i kavala eixe proedra ton karagianni opote me mpatatoudi ipirxe kai episimws sinergasia
o mpastardos kontos to kouraze ligo parapanw to gkol xthes...dyskola na einai tyxaio :?
-
[quote=Raven Lord]
Quote:
Originally Posted by "Ford Prefect":1j70wgat
εσείς όμως είναι θέμα αν ασχολείστε το ίδιο με την ομάδα σας όσο ασχολείστε με εμάς
έλεος[/quote:1j70wgat]
χμ, ο Φορδ σαφως υπερβαλει, αλλα εχει δοση αληθειας, κυριως ως το ποσο ο μεσος οπαδος οσφπ ασχολειται με παο (καλα για αεκ, δε το συζηταμε) και τουμπαλιν.
Και μια που αναφερθηκε, ο Νταρκο πανηγυριζει και στο προπονητικο διτερμα. Και εχοντας βαλει με μια προχειρη καταμετρηση 3 γκολ σε 4 ντερμπυ (δε μετραω το 0-0 με παο μπηκε στο 80φευγα) αν θελετε να το παμε αναποδα, εχει πλακα να τον πιανετε στο στομα σας.
Εδω εχει γινει σημαια του "πω, ρε, ζει για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ" οι μαλακιαρες του Καραγκουνη, και δε θα γινει ο πανηγυρισμος του Κοβασεβιτς?
-
Quote:
Originally Posted by regularpaul
φυσικά και υπάρχει
αλλά μέσα στο μυαλό μου :D
Kαι στο δικό μου το μυαλό. 8)
-
ΠΑΟΚ - Άρης λέμε
γλου γλου γλου