-
thread pragmatikis ypeuthynotitas.
loipon. top10. tragoudion. de vazoume auta pou mas erxontai sto myalo ti stigmi pou postaroume. oute auta me ta opoia exoume faei kollima ton teleutaio kairo. skeftomaste, akoma ki an mas parei pente meres. an theloume grafoume ki ena sxolio.
1. David Bowie - Cygnet Committee
to pio plires rock kommati pou exei ixografithei. arxetypo gia opoion thelei na paiksei sosta blues, progressive rock ton 70s kai xevimetal.
2. Momus - Sex For The Disabled
o momus einai apla o kalyteros stixourgos tis sygxronis mousikis. to sygkekrimeno tragoudi epilexthike giati, ektos apo tous stixous pou perigrafoun teleia tin adynamia epikoinonias, exei kai mia apo tis sygklonistikoteres ermineies ever.
3. Piotr Nalitch - Dacha
i apotheosi tis aplotitas tis melodias. pithanotata oi kalyteres fonitikes grammes pou exei epinoisei pote myalo anthropou.
4. Nada Surf - 80 Windows
to pio aprosmena melagxoliko tragoudi. fainomenika mia apli istoria apomakrynsis kai nostalgias. stin praksi melodia kai stixoi dimiourgoun ton orismo tou glykopikrou feeling.
5. Styx - Boat On The River
giati einai apla to megalytero pop-rock xitaki ever.
6. Nick Cave - The Weeping Song
de xreiazetai sxoliasmos gia to sygkekrimeno
7. Black Heart Procession - A Heart The Size Of A Horse
kathara prosopiki epilogi
8. Current 93 - Gothic Love Song
mia apo tis pio xarismatikes fones ever, to kalytero pianaki apo mi-klasiko syntheti kai oi pio eironikoi, skliroi, adistaktoi stixoi pou exoun graftei. o apolytos ymnos sti sapila ton sxeseon metaksy ton dyo fylon, to pio erotiko tragoudi ever.
9. Radiohead - No Surprises
edo epaikse megalo provlima. to ok computer einai o agapimenos mou diskos ever. tha mporouse na mpei opoiodipote tragoudi (lucky, exit song, let down) i olokliro to album ws bonus. telikws epelexthi to sygkekrimeno epeidi such a pretty house.
10.King Crimson - Epitaph
if we make it we could all sit back and laugh. but i fear tomorrow i ll be crying. to pio SKATOPSYXO tragoudi olon ton epoxon.
edit : link!
-
Re: thread pragmatikis ypeuthynotitas.
-
Para polu wraio topic sympe gratz,as pw kai gw thn tapeinh mou gnwmh,h o poia den prokuptei aviasta ka8ws panta dhmiourgw sto mualo mou kai gw mia lista me agaphmena kommatia.3ekinw:
1.Queensryche-Eye of the Stranger
To apoluto kleisimo enos terastiou diskou,sunais8hmatiko riffares solares,apla teleio
2.Fates Warning-Part of The Machine
Apo to teleio kleisimo sto anoigma enos apisteftou diskou onomati Perfect Symmetry,apla uperoxos Matheos Alder kai Zonder Di Biase kai Aresti dinoun ta resta tous pragmatika se afto to disko sumperilamvanomenou kai aftou tou kommatiou
3.King Crimson-Fallen Angel
Oi King exoun vgalei 8eikous diskous kai an kai 8a postara to Epitaph,gia na mhn epanalamvanomaste 8a pw to tragoudi afto apo to Red,ena disko pou me afhse afwno otan ton akousa
4.Neurosis-Through Silver In Blood
Apla apokalupsh tipote allo
5.Suffocation-Thrones of Blood
Afth h mpanta den uparxei sto brutal death metal,einai monadikh apiasth kai afto to tragoudi me kanei na 8elw na kopaniemai mexri avrio.Teleio
6.Death-Flattening of Emotions
To prwto kommati pou tou Human 3ekina thn e3eli3h tou megalou Chuck(RIP) kai to idiaitero stul tou ginetai akomh pio monadiko.Ta anatolitika stoixeia apla den paizontai
7.Dodheimsgard-Ion Storm
Epivaletai
8.Esoteric-Grey Day
Varu ki asukwto,melagxoliko se sun8livei me ka8e akroash,apistefta brutal fwnhtika kai kataplhktika melwdika shmeia.An kai den akouw genikotera funeral doom einai must afth h mpanta
9.Foreigner-Cold As Ice
Nai den kollaei me ta alla alla afth th mpanta thn akousa prin kana akousw metal genikotera kai thn exw sthn kardia mou.Afto to kommati einai toso piasiariko pou den to variemai pote
10.Camel-Lady Fantasy
Ti epos afto to tragoudi.Oti kalutero exei grapsei afth h megalh prog rock mpanta.E3akolou8ei na me suginei ka8e fora kai perissotero.Na kaneis ta3idi kai apla na to vazeis sto repeat.H kaluterh mou
Profanws agapw para polla tragoudia alla egrapsa afta pou agapw perissotero ap ola.Elpizw na fainomai sovaros
-
Και λίγα λες. Τιτάνας.
Εγώ λυγίζω, τρέμουν τα χιέργια μου και πνίγεται το πληκτρολόγιο στον ιδρώτα.
-
Τέλειο τόπικ, πράγμα περίεργο αν σκεφτείς ότι το άνοιξε ο πλέον άμπαλος μουσικά γιούζερ του πλανήτη, έχω ψηθεί πριν πέσω για ύπνο να δω τη ζωή μου να περνά μπροστά απ'τα μάτια μου αλλά να μη πεθάνω μετά για να μπορέσω αύριο να γράψω αυτά που σκέφτηκα ότι είναι τα καλύτερα κομμάτια έβερ.
Πάντως αυτό θα το έγραφα ακριβώς έτσι, απλά θα είχε το 1 αντί για το 9 μπροστά γιατί θα το σκεφτόμουν πρώτο.
Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
9. Radiohead - No Surprises
edo epaikse megalo provlima. to ok computer einai o agapimenos mou diskos ever. tha mporouse na mpei opoiodipote tragoudi (lucky, exit song, let down) i olokliro to album ws bonus. telikws epelexthi to sygkekrimeno epeidi such a pretty house.
-
Θα μιλήσω στο ίδιο μοτίβο με τον ίσκρα:
1. The Waterboys - The Fisherman's Blues
Επειδή περιγράφει όλα αυτά που νιώθω απο την παιδική μου ηλικία και όλα αυτά που θέλω απο μέσα μου να βγάλω, και δεν μπορώ να βρώ τις λέξεις για να τα εκφράσω. Γιατί αυτό το κομμάτι ακριβώς που λέει "Counting the towns flashing by in a night that's full of soul" όπως και το τέλος όπου "Tomorrow I will be loosened from bonds that hold me fast that the chains all hung around me will fall away at last", μιλάει για αυτό το αύριο που περιμένω, αλλά τελικά δεν έρχεται.
2. The Tea Party - Psychopomp
Γιατί αυτή η φωνή, γιατί αυτό το ρούφηγμα, σαν απο μισοτελειωμένο τσιγάρο που λέει "I'll give you something more"με κάνει να ανατριχιάζω.
3. Loreena McKennitt - Night Ride Across The Caucasus
Δεν μπορώ να περιγράψω καθαρά αυτό που αισθάνομαι όταν ακούω αυτό το κομμάτι. Όποιος έχει ταξιδέψει ήρεμα στην επαρχία, βράδυ μόνος, μπορεί να πάρει μια μικρή ιδέα για το τί μιλάω.
4. Depeche Mode - Enjoy The Silence
Είναι κομμάτι της εφηβείας μου, όταν εδώ στην Ελλάδα ξεκινούσε το Mtv και θυμάμαι αμυδρά έναν βασιλιά να σέρνει μια σεζλόνγκ πάνω σε βουνά, σε παραλίες. Όταν αργότερα, τα αγγλικά μου μου επέτρεψαν να δώσω νόημα σε αυτό που άκουγα, απλά κάρφωσε μέσα μου το συναίσθημα αυτό.
5. Wolfsheim - Once In A Lifetime
Η πρώτη φορά που το άκουσα, ήταν και η πρώτη (και τελευταία) που είχα πάει στο Rebound. Δεν ήξερα το συγκρότημα, απλά κατάλαβα ακουστικά ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε τραγουδίσει και το Dream Of You. Ήταν λοιπόν μια μικρή προσωπική αναζήτηση μέχρι να καταφέρω να βρώ και να συνδέσω το κομμάτι (και φυσικά να βρώ και κάποιον που να τους γνωρίζει). Ο συνδιασμός της θεματολογίας δε, με έκανε να το λατρέψω, αυτή η ιδέα ότι βρίσκομαι στην άκρη μιας παραλίας και μυρίζω το ιώδιο που αυξάνεται σταδιακά και την αρμύρα που φέρνει η βροχή όταν σπρώχνει μακρυά τον αέρα καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ακτή.
6. Archive - Again
Ήμουν ερςτευμένος. Το τραγούδισα γι'αυτήν που ήμουν ερωτευμένος. Με έφτυσε. Τι άλλο να ζητήσω?
7. Bob Dylan - Senor
Ε, εντάξει.
8. Pink Floyd - Hey You
Όταν ξεκινήσαμε να συγκατοικούμε με τον Ντίνο, τα πράγματα δεν ήταν όλα ρόδινα. Ένα βράδυ "full of soul" λοιπόν, τον ρώτησα απλά, καθώς άκουγα αυτό το κομμάτι "hey you, will you help me to carry the stone?". Μετά μας έραψε μαζί. Αυτό το πράγμα.
9. Schiller mit. Heppner - I Feel You
Γιατί πιστεύω, ότι μετά απο το Beloved και το Carbon, έχει την καλύτερη διαδοχή στίχων.
10. James - Sometimes
Sometimes, when I look deep in your eyes, I swear I can see your soul.
Edit: Να και το λίνκ.
Code:
http://rapidshare.com/files/142007489/Old_Life.rar.html
-
ωχ.
random σειρά, δεν μπορώ να βγάλω top ten.
1) Beatles - Eleanor Rigby
Γιατί είναι από τα λίγα τραγούδια που έχω κλάψει ακούγοντάς τα. Γιατί, δείχνει πολύ όμορφα σε τι σκόπευαν να μεταμορφωθούν οι Beatles. Γιατί δεν υπάρχει άλλο τραγούδι (για μένα) που να περιγράφει την μοναξιά πιο όμορφα.
2) Pink Floyd - Dogs
Γιατί έχει από τους καλύτερους στίχους ever. Γιατί το album έχει το εξώφυλλο που έχει. Για πολλά.
3) Arcturus - Ad Astra
Γιατί είναι μια όαση μελωδικότητας στην γενικότερη παράνοια του La Masquerade Infernale.
4) Paradise Lost - Forever Failure
Αν και θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε κομμάτι από το Draconian Times, αυτό για το νοήμα που, το samplaki του Manson στην εισαγωγή, γιατί είναι σεμινάριο συναισθήματος>τεχνικής.
5) Camel - Lady Fantasy
Τα πε ο κνίτης. Συν ότι έχει το συγκλονιστικότερο φινάλε κομματιού.
6) Primordial - The Gathering Wilderness
Πολύς πόνος σε ένα τραγούδι. Σχετικό με την Ιρλανδία που υπερ-αγαπάω.
7) Tom Waits - Swordfishtrombones
Γιατί είναι waits. Γιατί δεν βγάζει νόημα και όμως κάτι λέει. Γιατί "And if you think that you can tell a bigger tale I swear to God you'd have to tell a lie".
8 ) Fates Warning - Chasing Time
Για το βιολί στο τέλος.
9) Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Αγρύπνια
Γιατί η Αγρύπνια, και συνεπώς το ομώνυμο πρώτο ήταν το πρώτο κομμάτι/άλμπουμ που άκουσα από Θανάση, κάποιο καμμένο πρωί στις 6 όταν άρχισε να ανατέλει ο ήλιος και με άφησε μαλάκα. Από τις στιγμές που μένουν.
10) Διονύσης Σαββόπουλος - Ζειμπέκικο
Γιατί είναι απλά το καλύτερο κομμάτι που έχει γραφτεί ποτέ στην νεότερη ελληνική μουσική.
-
omorfa omorfa! parolo pou sxedon sigoura ola ta tragoudia pou tha anaferthoun tha einai ligo-poly gnosta, ego leo opoios thelei soulouponei ligo-ligo ta tags kai anevazei! ego anevazo ti dikia mou tora, tha kamo edit se ligo sto proto post na valo to link. (profanws variemai idiaiterws e.)
-
Η δικια μου λιστα σε ψιλοτυχαια σειρα:
Psychotic Waltz - Into The Everflow:
Kathe fora pou akouw to sygkekrimeno einai les kai parasyromai se mia dini (idiws sti diarkeia tou solo)apo tin opoia den thelw na fygw
Psychotic Waltz - A Psychotic Waltz
to piano stin arxi to piano stin arxi to pianw stin arxi!
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
To sygkrotima apo to opoio ksekinisa na akouw to eidos.To kalytero tous kommati...Sygkinisi kathe fora pou to akouw
Stratovarius - Black Diamond
To power itan apo ta prwta akousmata mou...Kai sygkekrimena oi Stratovarius.Akoma thymamai pou eixa paei metropolis kai eixa parei xwris na kserw tipota gia dautous to dreamspace meta apo protropi filou.Kollisa...akolouthise to visions..E fysiko akoloutho to Black Diamond
Fates Warning - Still Remains
When the voice is gone The words still remains
Gamma Ray - Rebellion In Dreamland
lykeio na paizei kata ti diarkeia tou mathimatos i sto dialleima sto repeat
Queensryche - Eyes Of A Stranger
To teleio tragoudi enos teliou diskou
Songs: Ohia - The Black Crow
Kalokairi sto mpalkoni i me mounto kairo dipla sto mpalkoni kai auto na paizei....And it's fading it's fading it's fading...
Pelican - Drought
otan akouw gia riff einai to tragoudi pou erxetai sto myalo mou.otan to akousa eixa meinei me to stoma anoixto...POSO PORWTIKO MPOREI NA EINAI? kathe fora pou to akouw auti i erwtisi mou erxetai sto myalo
Black Sabbath - Heaven And Hell
Dio,Iommi......Fwnara...Tragoudara..Istoria...Teleiotita
Code:
http://www.sendspace.com/file/lthj1o
-
E re perash oi Ryche kai oi Fates \m/
-
WBRB τρομερή επιλογή το Senor. Ευγε.
-
Egw exw na pw oti einai isws to kalutero thread oso parakolou8w to ER..
Kai polu kalh h idea toy iskra na anebazei opoios 8elei..
Kai mexri stigmhs o wbrb exei kanei imho to pio wraio post.. :pink: (den eimai gays eee) 8)
-
Η δική μου ετοιμάζεται, αν και όταν έφτασα στο τέλος της playlist μου απογοητεύτηκα για κάποιο λόγο. Ίσως δεν έχω όλα όσα θέλω σε mp3. Μαστ νταουνλόαντ.
-
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
8. Pink Floyd - Hey You
Όταν ξεκινήσαμε να συγκατοικούμε με τον Ντίνο, τα πράγματα δεν ήταν όλα ρόδινα. Ένα βράδυ "full of soul" λοιπόν, τον ρώτησα απλά, καθώς άκουγα αυτό το κομμάτι "hey you, will you help me to carry the stone?". Μετά μας έραψε μαζί. Αυτό το πράγμα.
αδερφάρες.
-
Kai twra h stigmh pou olh perimenate mia sullogh pou anamenetai na kanei 8rafgsei na suginisei enan oloklhro internetiko lao:http://www.megaupload.com/?d=GEUZTJR8
A compilation creaed by the famous daniel san
-
1.tea party - bazaar
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά με το που άκουσα αυτό το τραγούδι,κολλησα.
2.Τοri Amos - Winter
Υπέροχο πιάνο, υπέροχη φωνή, υπέροχη ερμηνεία.
3.Ulver - The Future sound of music
Οποιος το χει ακούσει σε βραδινή βόλτα με αυτοκίνητο στην πόλη, καταλαβαίνει. Η κορύφωση κάπου στην μέση γαμάει κόσμους.
4.Pain of Salvation - Beyond the Pale
Yπέροχο ολάκερο το τραγούδι, από τις καλύτερες ερμηνείες του τραγουδιάρη και πανέμορφοι στίχοι.
5.Tea Party - Writings on the wall
30 κιλά αρχίδια αυτό το τραγούδι. Μου φτιάχνει το κέφι.
6.RPWL - Sea-Nature
Ταξιδιάρικο.
7.The Haunted - Forensick
Θα χρησιμοποιήσω στίχους από άλλο τους τραγούδι : If this is where we're headed now ,Welcome to hell
8.Ark - Burn the sun
Yπεριφφαρες, ωραίοι στίχοι.
9.Αγγελακας - Σιγα μην κλαψω
Προσωπικοι λογοι
10.Faith No More - King for a day
Γιατί είναι ίσως το τραγούδι σουμα του δίσκου.ΚΟμματάρος.
Έμειναν αρκετά απ έξω, ήθελε τοπ 15.
-
Ωραιος ο αποπανω σε γενικες γραμμες, αν εξαιρεσεις το 9 που ειναι ΣΚΑΤΑ. :twisted: Πολλη περαση οι Tea Party σε αυτο το θρεντ. Θα τιμησω συντομα. Αν και 10 ειναι πααααααααρα πολυ λιγα, αλλα δε γινεται αλλιως.
-
Θα γράψω τα τοπ 10 χωρίς όμως να περιλαμβάνω όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα. Να το κάνετε κι εσείς. Λοιπόν βγάζοντας έξω το ζειμπέκικο και το λειντιφαντασι έχουμε και λέμε, αντιστρόφως:
10. Radiohead - Exit music [for a film]
eh
9. Tool - Ænema
Ωραίοι στίχοι. Κάτι έπρεπε να βάλω απο τοολ.
Εναλλακτικά: Isis - So did we
Τρομακτικά δυνατό ιντρο δίσκου.
8. activemember - Ψέμα μου
Επικοί στίχοι, ατμόσφαιρα που σίγουρα πέτυχε τυχαία ο χοντρός, αλλα σίγουρα ταιριάζει με τα λιβάδια του Twin Peaks της Ουαλίας οπου ηχογραφήθηκε το κομμάτι. Ψυχρό μα αισιόδοξο!
7. Porcupine Tree - Arriving somewhere but not here
Γιατί έχω φανταστεί λεπτομερώς όλο το vclip του κομματιού. Τόσο ταξιδιάρικο. Απ τα πιο ευγενικά κομμάτια ακόμα και στο σπάσιμο. Πλήρες.
6. Beatles - Yesterday
Απ τα πρώτα κομμάτια μουσικής που άκουσα.
5. Pink Floyd - Marooned
-
4. Aphex Twin - Nannou
Παράνοια και φόβος σ'ένα παιδικό δωμάτιο.
3. Rage against the machine - Born of a broken man
Ιδιαίτεροι στίχοι, δεν περιμένεις να έχει γράψει κάτι τέτοιο ο zack. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.
2. System of a down - Mr Jack
Το μοναδικό κομμάτι που δε θα βαρεθώ να ακούω ποτέ. Το χω ακούσει και 100 φορές συνεχόμενα. (αλήθεια). Δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί μου αρέσει τόσο, στιχουργικά και μουσικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
1.Europe - Final countdown
Πλακίτσα.
:spoiler:
1. Rolling Stones - She's like a rainbow / Looptroop - Last song
Καμία σχέση μεταξύ τους.
Α, η σειρά είναι τυχαία.
inb4 faggotry.
-
gamaei to thread k tha ftiaxtoun silloges/proswpikotites. valte ekswfillo ti fatsa sas!!
enistamai omws giati mou fainetai periergo pou den iparxei kanena slayer metallica iron maiden klp k iparxei mono ena sampath. auta ta kommatia ta xoume akousei k niwsei to idio i k perissotero ap auta pou exoun postaristei mexri twra k pou anakalipsame arketa argotera. i oxi? mi ftinete sto parelthon sas!
-
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
gamaei to thread k tha ftiaxtoun silloges/proswpikotites. valte ekswfillo ti fatsa sas!!
Επαυξάνω.
-
ενα τοπ 3, οχι πολυ υπευθυνο, αλλα ειναι μαλλον τα τραγουδια που εχω ακουσει περισσοτερο
ακουω την αγαπη, τρυπες
μιλω για σενα, θανασης παπακωνσταντινου
les ecorches, noir desir
-
Γαμάτο thread. Λοιπόν έχουμε κ λέμε:
1. Fates Warning - Chasing Time
...κάποιος είπε για το βιολί στο τέλος...θα συμπληρώσω κ για τους στίχους του...τους σκέφτηκα κ ανατρίχιασα...
...forever living for the future of an illusion...
2. Queensryche - Mission
από το livecrime
...bless me father for I 've sinned...
κ μετά μπάινει η θεϊκή μελωδία κ φωνή
...I can't explain this Holy pain...
κ ένα από τα τελειότερα σόλο της μουσικής τίγκα στο συναίσθημα
3. Rush - Natural Science
...κυρίως για το ριφ που μπαίνει στο 2:21...ριφ που απλά είναι τέλειο κ έχει επηρεάσει ΟΛΟ το prog κ τη μισή μουσική σκηνή γενικότερα...
4. Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
...γιατί το έχω δει τόσες φορές live κ κάθε φορά είναι σαν την πρώτη, γιατί έχει όλα τα στοιχεία που έκαναν τους Maiden τόσο μεγάλη μπάντα, για την ερμηνεία του Dickinson, για την κατάσταση που περιγράφουν οι στίχοι...
5. Manowar - Secret Of Steel
...γιατί όποτε ακούω τα τύμπανα στην αρχή ξεσηκώνομαι, μεταφέρομαι αυτόματα σε ένα πεδίο μάχης ή στη Valhalla, γιατί η φωνή αυτού του ανθρώπου(?) απλά δεν υπάρχει, γιατί περιγράφει το όλο σκεπτικό της μπάντας μεταφορικά...
6. Death - Spiritual Healing
...από τους πολλούς ύμνους τους αυτό για την ΥΠΕΡθεϊκή στιγμή της κραυγής Practice What You Preach κ το αγαπημένο μου σόλο του μακαρίτη...
7. Megadeth - Tornado Of Souls
...γιατί έχει ίσως το πιο τέλειο σόλο που έχω ακούσει...
8. Jag Panzer - Harder Than Steel
...γιατί αποτελεί τον ορισμό κ την πεμπτουσία του US power, για αυτό το γαμημένο εξυψωτικό συναίσθημα που μόνο αυτό το είδος ξέρει να δημιουργεί...
9. Dream Theater - Mirror
...κ μουσικά κορυφαίο, αλλά ίσως από τα λίγα κομμάτια που με πορώνουν περισσότερο λόγο στίχων...
...It's time for me to deal, Becoming all too real, living in fear-, Why'd I betray my friend?
Lying until the end, Living life so pretend, It's time to make my amends, I'll never hurt you again...
...κ τέλεια μελωδία από Kevin Moore μετά...
10. Candlemass - Samarithan
...γιατί εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που λατρεύω σε μία doom metal μπάντα, κ γιατί η φωνή του Messiah προάγει το τραγούδι σε άλλο επίπεδο...
-
Quote:
enistamai omws giati mou fainetai periergo pou den iparxei kanena slayer metallica iron maiden klp k iparxei mono ena sampath. auta ta kommatia ta xoume akousei k niwsei to idio i k perissotero ap auta pou exoun postaristei mexri twra k pou anakalipsame arketa argotera. i oxi? mi ftinete sto parelthon sas!
Για αυτό καλύτερα είναι να ναι 15 τα κομμάτια.
-
iskra mporeis na dieukriniseis kati epeidi m endiaferei to zitima?
oi epiloges ginontai me vasi tin proswpiki simasia pou exei to kathe kommati gia ton grafonta i einai proswpiki prospatheia antikeimenikotitas? giati auta pou vales esi exoun perigrafes me kritiria pou esi thewreis antikeimenika (stixourgika, sinthetika klp) k tous bhp tous exeis ksexwrista sa proswpiki epilogi. auta pou postaroun oi alloi einai proswpika gousta k sindesmoi me faseis ti zwis tous kserw gw opote den exoun sxesi me ti threadstarting sillogi an telika o skopos tis itan i antikeimenikotita. telika ti?
oi silloges me ta antikeimenika kalitera tragoudia exoun megalitero endiaferon ap tis silloges me agapimena tragoudia tharrw
fantastiiko to top10 sou mpaidegouei
-
Είναι δέκα τραγούδια. Δέκα τραγούδια που αγγίζουν την τελειότητα, δέκα τραγούδια που δεν χάνουν σε κανένα σημείο. Ήταν αδύνατο να τηρηθεί το ένα τραγούδι ανά καλλιτέχνη. Δεν μειώνει τίποτα αυτό, στα υψηλότερα πράγματα είναι αδύνατο να υπάρξει οποιοσδήποτε περιορισμός, ειδικά αν κάθε στιγμή από την κάθε νότα ραγίζει την γαλήνη της φιλάσθενης ψυχούλας μας!!~!~
Χωρίς σειρά προτίμησης.
Αυτό έλειπε.
1. Momus - Amongst Women Only
O Momus έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Έχει ξεπεράσει όλους του τους μέντορες. Τον David Bowie. Τον Serge Gainsbourg. Τον ίδιο τον Jacques Brel ακόμα. Σε αίσθηση της μελωδίας. Σε πάθος. Σε δημιουργία ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. Σε ποίηση. Σε αισθητική. Σε άποψη. Σε όλα. Δεν υπάρχει ούτε ψεγάδι σε κάτι που αφορά τη μουσική του πλευρά. Το συγκεκριμένο κομμάτι βρίσκεται στον τέταρτο δίσκο του "Don't stop the Night", που κυκλοφόρησε στην Creation. Οι λόγοι που ο Momus είναι τελικά ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης, είναι επειδή έχει καταφέρει να δώσει απαντήσεις ακόμα και σε ερωτήματα τόσο βαθιά που δεν είχα καν καταφέρει να θέσω. Με όποιον τρόπο και αν βρίσκει να τα καμουφλάρει. Από τον σκληρότερο κυνισμό, στον απόλυτο συναισθηματισμό, τούμπαλιν. Μην όντας καλλιτέχνης που μπορείς να απομονώσεις χαρακτηριστικά του, σου δίνει την άνεση, αν τον "πιάσεις", να τον δεχτείς συνολικά, για οτιδήποτε, και αυτό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σπάνιο τόσο στη μουσική όσο και οπουδήποτε αλλού, ο Momus είναι το μουσικό αντίστοιχο του Albert Camus, δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικα.
2. Momus - The Hairstyle of the Devil
O Momus έχει καταφέρει το ακατόρθωτο... Το "The hairstyle of the Devil" έχει δύο εκτελέσεις, μια στο ομώνυμο 12" της Creation και μια στο LP "Monsters of Love", σε video έκδοση. Εδώ πραγματεύεται κάτι άλλο.
3. Momus - Sex for the Disabled
Ο Momus έχει καταφέρει το ακτόρθωτο... Στο δεύτερο album του, "The Poison Boyfriend". Είναι αυτοβιογραφικό και το έγραψε για μένα, χωρίς να το ξέρει. Το κομμάτι, όχι το album.
4. Current 93 - A gothic love song
H κορύφωση της νηφάλιας περιγραφής των ανθρώπινων σχέσεων. Ο Tibet ξεπερνάει οποιοδήποτε ανώδυνο ερωτικό τραγούδι γράφτηκε ποτέ, και με ασφάλεια πιά, σούρουπο πλέον, περιέγραψε, ανέλυσε, δήλωσε. Τα ισχύοντα. Και έβαλε από πίσω την ισχυρότερη ίσως μελωδία που έκρυβε στην οργιώδη συνθετική ικανότητα για τους Current 93/
5. Johnny Cash - I still miss someone
Είσαι ο Johnny Cash. Και έψαχνες να βρεις την June Carter. Και της το είπες έτσι. Και είσαι ο Johnny Cash..
6. Johnny Cash - The Matador
...Και ξέρεις τι συμβαίνει : Μέσα από τους πιο άγνωστους δίσκους του. Μέσα στα συρτάρια των τραγουδιών που απλώς μπήκαν σαν fillers σε κάποιο δίσκο. Στο "Old Golden Throat". Και στο "The Heart of Cash". Και όμως
7. Pink Floyd - Julia Dreamm
1968. B-side του single "it would be so nice". It would be so nice. Γραμμένο από Roger Waters, φωνή από David Gilmour. Από τις πρώτες προσπάθειες χωρίς τον μάγο Syd Barrett να στοιχειώνει και να μαγεύει την ψυχεδελική υφή των πρώιμων Pink Floyd. Των ΜΕΓΑΛΩΝ Pink Floyd δηλαδή.
8. Leonard Cohen - Who by Fire
Ερωτήσεις, ρητορικές, όχι ερευνητικές. Δεν θα παραθέσω στίχους, όπως και σε κανένα τραγούδι. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το διασκεύασαν οι COIL. Δεν γίνεται να εξυψωθεί περισσότερο αυτό το κομμάτι, ούτε λίγο, ακόμα και υπάρχει ένας John Balance από πίσω. Ο Leonard Cohen έκανε την υπέρβαση ως καλλιτέχνης. Σε αυτό. Και σε άλλα. Αλλά σε αυτό πιο πολύ.
9. Jacques Brel - My Death
Δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί για αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω για τη σημασία αυτού του ανθρώπου, αυτού του κομματιού, αυτών των στίχων. Δεν ξέρω αν μπορώ, δεν ξέρω αν γίνεται καν. Επιλέχθηκε αυτό γιατί έτσι.
10. Nick Cave and the Bad Seeds - The Weeping Song
Προσωπική επιλογή, όπως και οι άλλες εννιά. Ο σχολιασμός, σε αυτό, όπως και στα υπόλοιπα εννιά, είναι ξεκάθαρα αχρείαστος.
Χωράνε τουλάχιστον άλλα δέκα. Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Δεν τα ανεβάζω.
-
Quote:
Originally Posted by carheart
Έχει ξεπεράσει όλους του τους μέντορες. Τον David Bowie. Τον Serge Gainsbourg. Τον ίδιο τον Jacques Brel ακόμα.
:|
-
Eχμ..
Pink Floyd - Dogs
Eίναι το καλύτερο κομμάτι του καλύτερου δίσκου έβερ. Άψογη δομή, άψογοι στίχοι, άψογα τα πάντα.
Metallica - Orion
Έχει ό,τι χρειάζεται ο σωστός σκληρός ήχος. Πολυμορφικό, whatever. A, και γιατί god bless mr. Cliff Burton.
The Cure - Disintegration
H φωνή του Smith δένει τόσο με τη μουσική, με τους στίχους, όσο τίποτα. Τα πλήκτρα, το drumming..
Roger Waters - Leaving Beirut
Ισάξιο με τα καλύτερα Floyd. Aπίστευτη εκτέλεση στο live στο Terravibe, με εμένα να το σιγοψιθυρίζω στίχο στίχο.
Queen - I want to break Free
Freddy Mercury και το σολάκι στα μισά. Χάλια βίντεο, αλλά δεν έχει σημασία. Έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου.
Portishead - Roads
Πώς το είχε πει η Milton; Tο μαγικότερο πράγμα που κάνει η μουσική για τους ανθρώπους είναι να μας αναγκάζει να περιμένουμε λίγο για τις αποκαλυπτικές στιγμές που μπορεί να μας χαρίσει Kάπως έτσι.
The Gathering - Rescue me
H καλύτερη γυναικεία φωνή εβερ. To κομμάτι είναι από μόνο του εξαίσιο, αλλά η Anneke το πάει σε άλλη διάσταση
Υann Tiersen - La Valse d' Amelie
Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτή τη σύνθεση. Αγαπάμε το Yann όσο τίποτα.
Rolling Stones - Gimme Shelter
To πρώτο κομμάτι stones, που είχα ακούσε, έμελλε να γίνει και το αγαπημένο μου. Ωραία τα ψηλά του Mick.
Pink Floyd - Comfortably Numb
To πρώτο τραγούδι που βούρκωσα ακούγοντάς το. Το πρώτο τραγούδι, που μου σηκώθηκαν οι τρίχες σε όλο μου το σώμα ακούγοντάς το. Το τραγούδι, που μετέτρεψε τους floyd στο αγαπημένο μου συγκρότημα. Το καταπληκτικότερο σόλο. Ο David. O Roger. O Nick. O Rick. Kάντε ένα tour γμτ. Είναι κρίμα.
-
Λοιπόν, αυτό το πράγμα είναι πολύ δύσκολο. Ψήνομαι να σπάσω του θρεντ στάρτερ τα δόντια.
Με τυχαία σειρά:
Τρία τραγούδια για το χρόνο/τη ζωή που περνά:
Alejandro Fernandez - Cuando yo queria ser grande
Piotr Nalitch - Дни бегут [cover]
David Bowie - Time (ή My Death [cover])
Ένα που αναρωτιέται (και καταλήγει) πώς καταφέρνει να ζει ο άνθρωπος:
Weill/Brecht – Ballade ueber die Frage: 'Wovon lebt der Mensch?'
Ένα γι' αυτούς που δεν προλαβαίνουν να ζήσουν:
The Porters - The green fields of France [cover]
Ένα για τις Αρχές που έχουμε στη ζωή:
Die Toten Hosen - Bayern
Ένα γι' αυτά που θέλουμε να ζήσουμε:
Robbie Williams - Feel
Ένα γι' αυτά που ζούμε:
Radiohead - No Surprises
Ένα γι' αυτά που ζήσαμε:
Sid Vicious - My Way [cover]
Ένα για όταν έχει καταιγίδα και σταματάμε να πάρουμε κάποιον στο καράβι μας για λίγο:
Rammstein - Seemann
Ένα για ό,τι πετάξαμε, αλλά για χάρη του τραγουδάμε ακόμα:
Current 93 - Gothic Love Song
Ένα γιατί στ' αρχίδια μας και τα παραπάνω και το ότι είναι δώδεκα και όλα:
The Sex Pistols - Pretty Vacant
-
σε τυχαια σειρα και χωρις σχολια
Leonard Cohen - Suzanne
Bjork - Bachelorette
Tom Waits - Time
Billie Holiday - I get along without you very well
Tρυπες - Γιορτη
Radiohead - Exit music
Nina Simone - Black is the color of my true love's hair
Beatles - Eleanor Rigby
Led Zeppelin - Rain song
Portishead - Glory Box
-
Το λοιπόν!
10 τραγούδια(διόρθωση:κομμάτια) δεν αρκούν. Ούτε 15, 13, 20, 7.
Με 100 κομμάτια κάτι γινόταν, αλλά μετά χάνει το νόημα του.
Το τόπικ είναι αστείο, δεν μπορώ να το δω αλλιώς. Όχι γιατί δεν στέκει ως πρόκληση, αλλά γιατί θέλω να διατηρήσω τον εγκέφαλό μου σε ένα ενιαίο κομμάτι για την ώρα.
Οπότε τι μένει? Ε?
Αυτό που μένει είναι να συμπεριλάβω στη δική μου λίστα όσα κομμάτια με έκαναν, μέχρι αυτή τη μέρα, να πω "μμμναι, μάλλον αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο κομμάτι που έχει γραφτεί ΠΟΤΕ!"
Έτσι μάλιστα!
Ξεκινάω:
1. Galactic - Tiger Roll
Δεν έχει φωνητικά, δεν έχει κυκλοφορήσει σε στούντιο εκτέλεση, δεν-το-ξέρει-ούτε-η-μάνα-του(ξέρω ξέρω, όχι μάνες).
Όπως πρέπει να είναι κάθε καλύτερο κομμάτι έβερ, δηλαδή.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Σε αυτή τη λίστα δεν χωράνε άλλα κομμάτια. Ίσως, αν αργότερα σκεφτώ κάτι, θα έρθω να προσθέσω. Απίθανο μέν, αλλά ποτέ δεν ξέρω.
PS: για να μην είμαι άδικος, στην παραπάνω λίστα παλεύουν για μια θέση τα εξής κομμάτια, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Ίδωμεν.
Flightless bird
To bid you Farewell
Zombie(Fela)
Whipping Post
Dead Skin Mask
Whispering Pines
Run of the Mill
La boheme
Strange World
-
Headphones εισαι θηλυκου προσανατολισμου;
-
τοσο γκει ηταν οι επιλογες μου? και ελεγα "βαλε και slayer"
-
απλα ρωτησα.
τελικα ειστε ολοι ενα ματσο αισθηματιες :!:
-
1.Burzum- Det Som En Gang Var
Ξημέρωμα και λοιπές μελό μαλακίες.αξεπέραστο σε ατμοσφαιρα και ο λατρείας βγάζει τα λυσακά του στη φωνή..
ειδικά η πρώτη κραυγή κερδίζει όσκαρ και γκράμυ μαζί.
2.Terror X Crew- Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων
Γιατί εδώ ο εμ-σις μιλάει με τόσο θυμό και αηδία για το ''έθνος που ρίξανε σε συνεχές πένθος''
και βγάζει τόσο συναισθηματισμό το χιπ-χοπ που μας κάμει και κλαίμε σα μικρά κοριτσάκια.
3.Stooges- T.V. Eye
Δανείζει αρχίδια κάθε φορά.
4.Radiohead- Everything in Its Right Place
:)
5.Underworld- Jumbo
Έτσι και το ακούσεις και δεν χτυπάς ρυθμικά το κεφάλι παν-κατ κ με χαζό-ονειρικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο ε έχεις πρόβλημα γαμιόλη.
προτείνω ρεμίξ από seaman βέβαια.είναι λίιιιιιιιιγο καλύτερο.
6.Εmperor- Wanderer
Καλά ινστρουμένταλ ακυρία ξέρω.αλλά τι έφτιασε εδώ αυτός ο ιχσασχσχσχσανσ?μελωδία-ατμόσφαιρα-ομίχλη κουλουπου κουλουπου.
7.Nick Cave- Hold on to yourself
Κομματάρα κομματάρα,δεν περιγράφω άλλο και τέτοια.Συνθεσάρα,γαμώ τσι ερμηνείες και ωραίος τίτλοζ.
Α,και τo ξύσιμο των βιολιώνε στην αρχή μας τρώει τις ψυχές για κολατσό.
8.Nirvana- Aneurysm
Μα ελάτε τώρα, μιλάμε για το καλύτερο κομμάτι Nirvana.Εδώ ο ΚΟΥΡΤ βγάζει όλη τη σκατίλα που κρύβει μέσα του.
love you so much,it makes me sick ρε μαλάκες?
9.Χατζιδάκης-Το βαλς των χαμένων ονείρων
Βρες λάθος και κερνάω ποτό.Το εσωτερικός μου κόσμος τσακωνόταν άπειρο για το αν θα βάλω αυτό ή το when the clouds come(εγγλέζικα λέμε)
αλλά υπερίσχυσε το συναίσθημα και έβαλα αυτό.Δεν ξέρω πως τα κατάφερε και έγραψε τέτοιο κομμάτι,όχι ο Χατζιδάκης,ο άνθρωπος γενικότερα.
Ξαναλέω πάντως,βρες λάθος και κερνάω ποτό.
10.Serafim Tsotsonis- Royal Observer
όμορφο μπιτ,μελαγχολική μονότονη μελωδία,συμπαθής αρρωστιάρικη γυναικεία φωνή και ερμηνεία, και hey!where have you been?
Δεν σκέφτηκα 5 μέρες,αν το έκαμα, δεν θα πόσταρα.10 είναι λίγα αλλά δε γαμείς..λινκ αύριο.
-
Loipon xwris seira eee, duskolo egxeirhma, ta 10 einai fusika polu liga..
1. Portishead - Roads
Γιατί πάντα με έπρηζαν για τους Portishead και εγώ απλά τους θεωρούσα μια καλή μπαντούλα..
Μέχρι που άκουσα αυτό το Roads.. Μέχρι που είδα τη Beth να το ερμηνεύει live όταν
αξιώθηκα να αγοράσω το Roseland NYC.. Όταν δε άκουσα και την εξαιρετική διασκευή των
MDB (και την είδα και την είδα) ο έρωτας ολοκληρώθηκε..
2. Ved Buens Ende - Remembrance Of Things Past/To Swarm Deserted Away
Αυτός ο δίσκος είναι μνημείο.. Εντάξει αυτό μάλλον είναι βίωμα πλέον..
1995 - 96, αρκετό τζέρτζελο με το εν λόγω album, οι περισσότεροι το γνωρίζετε, κόλλημα
με το εξώφυλλο και μετέπειτα με το εν λόγω track, με το μπάσο του Skoll και τη φωνή του Czral να σε χαλαρώνουν, μέχρι τo κόψιμο
στο 2:22 περίπου και ένα από τα πιο υπερθεϊκά riffs ever να ακολουθούν..Και μετά πάλι
calm after the storm, τρελό accent Carl Michael σε κάτι μεταξύ απαγγελίας και θρήνου, ξεκούρδιστα απόκοσμα
πιανάκια κλπ.. Και σα να μη φτάνει όλο αυτό, κλείσιμο με το πιο τρελό outro που 8α μπορούσε να έχει ποτέ δίσκος..
Αυτό το κομμάτι λοιπόν παίζει σταθερά κοντά για μια δεκαετία..
3.Psychotic Waltz - Into The Everflow
Γιατί απλά πέρα από το ότι είναι μια εντελώς αδικοχαμένη μπάντα, ο συγκεκριμένος δίσκος είναι και κάργα υποτιμημένος
από τους οπαδούς της.. Προηγούνται stadar Bleeding και Social.. Έλα όμως που το διαμάντι είναι ετούτο εδώ..(Into The Everflow)
Έλα όμως που το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από τα πιο σπαρακτικά-σκοτεινά που έχω ακούσει ποτέ μου,
και με το καλύτερο solo EVER που έχει ακουστεί σε ΗΜ δίσκο.. Solο που με έχει κάνει να βουρκώσω και να κλείσω τα μάτια σε κάθε μια
από τις 23982908558764 φορές που το έχω ακούσει..
4.Gorgoroth - Gorgoroth
Γιατί οι Gorgoroth είναι αγαπημένοι, είναι kvlt kai μόλις άκουσα το Antichrist απλά κόλλησα με τη μπάντα, αλλά και με το συγκεκριμένο ομώνυμο κομμάτι,
με τη μπασογραμμή που μέσα στον πόλεμο Frost τυμπάνων, Infernus riffs, καταφέρνει να βγει μπροστά και να σε κάνει να κολλήσεις και να σφυρίζεις τη μελωδιούλα..
Κόλλημα πολλών ετών..
5.Dodheimsgard - Midnattskogens Sorte Κjerne
Γιατί αγαπάω αυτή τη μπάντα και ειδικά το Kronet, το οποίο και θεωρώ μέσα στους 5 καλύτερους δίσκους
black metal όλων των εποχών.. Το κομμάτι έχει θεϊκό riff, έναν Aldrahn συγκινητικό και εκκεντρικό σε σχέση με
άλλους βοκαλίστες της εποχής, στίχους στα NORGE, Fenriz, τρελά κολλητικές μπασογραμμές.. ΗΙΤ..
6.Joy Division - Twenty Four Hours
Γιατί είναι Joy Division, γιατί είναι κομμάτι που σε ξεσηκώνει, γιατί είναι φοιτητικά party στην Κνωσσό, γιατί
με ανεβάζει ψυχολογικά μέσα σε 4:26..
7.Arcturus - Deception Genesis
Γιατί είναι το καλύτερο κομμάτι με διαφορά μιας από τις καλύτερες μπάντες όλου του γαλαξία..
8.Βurzum - Dunkelheit
Για να εξηγούμαι, ο Varg είναι πολυαγαπημένος για πάρα πολλούς λόγους..
Το Dunkelheit είναι το πρώτο κομμάτι Burzum που άκουσα ποτέ.. Ο Burzum το ξέρετε είναι "love him or hate him"..
Εγώ ανήκω στην 1η φράση του ρητού.. Επαναλαμβανόμενα riffs απόκοσμα σπαρακτικά φωνητικά, τόσο ξεχωριστός, τόσο πρωτοπόρος..
Dunkelheit, χωρίς πολλά πολλά σκοτάδι, αυτό ντύνει η μουσική, αυτό περιγράφουν οι ελάχιστοι στίχοι και τελικά "Hat das Leben neue Bedeutung"..
9.Ulver - The Future Sound Of Music
Γιατί οι Ulver είναι το μέλλον και για το λόγο που είπε ο κ.κ. Animae παραπάνω..
Αμάξι, ξημερώματα, άδεια Αθήνα.. Μάτια δακρυσμένα (απ'την ταχύτητα του cabrio, ή μήπως έχει βάλει ο Garm το χεράκι του; :wink: )
10.Massive Attack - Teardrop
Γιατί απλά αυτο το κομμάτι έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ . & -
-
Quote:
Originally Posted by casshern
La bohème!!!
-
Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
3.Psychotic Waltz - Into The Everflow
Γιατί απλά πέρα από το ότι είναι μια εντελώς αδικοχαμένη μπάντα, ο συγκεκριμένος δίσκος είναι και κάργα υποτιμημένος
από τους οπαδούς της.. Προηγούνται stadar Bleeding και Social.. Έλα όμως που το διαμάντι είναι ετούτο εδώ..(Into The Everflow)
Έλα όμως που το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από τα πιο σπαρακτικά-σκοτεινά που έχω ακούσει ποτέ μου,
και με το καλύτερο solo EVER που έχει ακουστεί σε ΗΜ δίσκο.. Solο που με έχει κάνει να βουρκώσω και να κλείσω τα μάτια σε κάθε μια
από τις 23982908558764 φορές που το έχω ακούσει..
Na kai enas akoma pou to thewrei to kalytero kommati tous :)
-
Quote:
Originally Posted by irreligious
2.Terror X Crew- Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων
Γιατί εδώ ο εμ-σις μιλάει με τόσο θυμό και αηδία για το ''έθνος που ρίξανε σε συνεχές πένθος''
και βγάζει τόσο συναισθηματισμό το χιπ-χοπ που μας κάμει και κλαίμε σα μικρά κοριτσάκια.
Μόνο το EP. Άντε και την Επιστροφή.
-
Quote:
iskra mporeis na dieukriniseis kati epeidi m endiaferei to zitima?
oi epiloges ginontai me vasi tin proswpiki simasia pou exei to kathe kommati gia ton grafonta i einai proswpiki prospatheia antikeimenikotitas? giati auta pou vales esi exoun perigrafes me kritiria pou esi thewreis antikeimenika (stixourgika, sinthetika klp) k tous bhp tous exeis ksexwrista sa proswpiki epilogi. auta pou postaroun oi alloi einai proswpika gousta k sindesmoi me faseis ti zwis tous kserw gw opote den exoun sxesi me ti threadstarting sillogi an telika o skopos tis itan i antikeimenikotita. telika ti?
ola einai kathara prosopikes epiloges kai ola (ektos to cygnet committee kai to dacha) einai tragoudia pou exo syndesei me faseis tis zois mou i apla exo tautistei mazi tous. omos stin prospatheia gia ena 100% timio top10 kopikan tragoudia pou exoun simasia gia mena mono kai tpt parapano. px den mpike to federico garcia lorka (mikroutsikos-kavadias) pou einai to proto tragoudi pou thymamai na akousa sti zoi mou i to diamonds and rust tis baez kai to there is no if ton cure pou einai idiaitera tragoudia gia mena mono. episis oi epiloges einai tragoudia pou mporoun na akoustoun kai ektimithoun apo OLOUS aneksairetws. me vasi auto emeine apekso to coffin ships ton primordial, to opoio se opoiadipote ypothetiki lista sto kefali mou meta to 2005 kavatzone standar mia thesi. meta pou to skeftika pio kathara omos, mallon isxyei to antitheto. ta PRAGMATIKA kala tragoudia einai auta pou mporoun na akoustoun kai na ektimithoun apo olous. giauto kai i lista mou telika den exei kanena metal tragoudi. kai genika spania tha valo na akouso kapoio metal tragoudi mono tou. mono olokliro to album. sti lista mou ta mona tragoudia pou akouo akoma oloklira ta albums ta opoia ta periexoun einai to no surprises kai to epitaph. telos, to bhp den exei parapano sxoliasmo, epeidi apla den exo na po kati sygkekrimeno gia to tragoudi auto.
pantws, an paratiriseis, oi epiloges olon (akoma ki autes pou anaferontai os kati teleiws syndedemeno me kati prosopiko, opos px oli i lista tou wbrb) einai tragoudia gnosta kai "antikeimenika" kala. den einai tyxaio auto.
ti diaolo. piga na patiso submit kai vlepo oti exoun postariste sto metaksy dyo listes kai polla sxolia. ekana tosi ora na grapso auti ti malakia i pesan oloi oi agouroksypnimenoi mazemenoi?!
-
Quote:
Originally Posted by irreligious
3.Stooges- T.V. Eye
8.Nirvana- Aneurysm
ετσι, πουτσα.