sdgsdg
Printable View
sdgsdg
τι έπαθες ρε λατρεία?
Aπ το ποστ του καταλαβα το εξης.
Γκομενακι στο οποιο ο Μπερνιν προσπαθει να ΧΩΣΕΙ, απ το φεησμπουκ, τον γνωρισε χτες στο Μανου Τσαο, στο οποιο ομως λαηβ, ο Μπερνη, ειχε παει με τη γκομενα του και παραλιγο να γινει σωβρακα αλλα τη γλυτωσε.
αυτα. συνεχιστε.
-Μπέρνη, από δω ο ΜάνουQuote:
Originally Posted by Mitsmann
-Μάνου, ο Μπέρνη
den exi mouni ti na ton kano
sas agapo omws
ti leei o savvopoulos ama dei ti 8eia tou?
8EIA MANOU TSAO!
xaxa
paw na gino kolotripidi pali
Δεν ηθελα να πω αυτο αλλα αγαπαμε Καρχ............
Ντεζα βου.
Nomizw einai kati parapanw apo profanes....Quote:
Originally Posted by Mitsmann
hbcbvbvb
για κρεμάλα είσαι
βασικά είσαι karxarias.Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
Vasika eisai sixamenos.
ε, δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Nai, aplws evala upotitlous s'auto pou eipes.
sdgwedg
Ψηφίζω μπέρνιν για πιο καλτ φιγούρα ΕΡ. Τον Κάντίρού τον έχει εκμηδενίσει.
jsjnsdj
Δεν υπαρχεις.-Quote:
Ναι, εκανες μαλακια. Αλλοι γυρω σου δεν πηδανε καμια κι εσυ θελεις 2 ρε μοναχοφαη.Quote:
e entaxei gamaw kai gia autosulol
pantws xwris plaka de me noiazei toso na hazw th mia i kai tis 2 gomenes oso to na mh xeftilistw
uparxei vevaia i lush na thn pesw sthn trith pou to anakalupse
....
για ποσταρε καμια φωτο σου να σε δουμε ρε δον ζουαν.
Μπερνιν, πρωτον δε σε πιστευω οτι δε σε νοιαζει τοσο το να χωνεις οσο να μην ξεφτιλιστεις, υπηρχαν 5-10 τροποι να μην ξεφτιλιστεις. Δευτερον, λυπαμαι που στο λεω, αλλα αν ειναι οντως οπως τα λες, ο ξεφτιλισμος κοντοζυγωνει. Η τριτη ειναι καλη?
hahah an ithela na postarw fotos tah to eixa idi kaneiQuote:
Originally Posted by Ace
για το πρώτο είναι αργά.Quote:
για το δεύτερο, :rofl:
Δε βλέπω κάτι κακό στη συμπεριφορά του χρήστη μπέρνιν.
Βασικά μπέρνιν θέλω να σε συμβουλεύσω (δεν κρατιέμαι σόρρυ, οι συμβουλές στα ερωτικά ζητήματα ήταν από παλιά το φόρτε μου) το εξής.
Αφού η 6 είναι στη Ρόδο οπότε εύκολα θα χάψει ότι της πεις, θα της ξηγηθείς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ δλδ ότι και καλά είσαι σε μια περίεργη φάση μετά από το χωρισμό σου με την 1 και ψάχνεσαι και ξέρω γω και να δούμε και θέλω να μαζέψω τα κομμάτια μου και δε μπορώ να σε κοροϊδεύω αφού είμαι μπερδεμένος και δεν μπορώ να δωθώ 100% αλλά σε γουστάρω γιατί θυμάμαι τα ωραία χρόναι που ζήσαμε κλπ που πιάνουν ΠΑΝΤΑ.
Έτσι αυτή θα παραμείνει σε μόνιμη φάση σταντ μπάι. Στο μέλλον, όταν τυχόν βρεθείτε μόνοι θα κάνεις και καλά ότι έχεις πιει λίγο παραπάνω και εντάξει, τελειωμένη η δουλειά και είσαι και ξεκάθαρος και κύριος.
Οπότε πάει τέλειωσε η ιστορία με αυτήν (έτσι κι αλλιώς πήγες διακοπές δεν χρειάζεται τίποτα άλλο τώρα άμεσα)
Σχετικά με την 1 αφού ΧΩΣΕΙΣ 6-7 φορές ακόμη (μήπως γίνει καμιά στραβή και δε σου ξανακάτσει) θα της πεις ΧΥΜΑ σε καυγά που θα σκηνοθετήσεις με κάποια μικροαφορμή ότι πήγες με την 6 τον καιρό που σε είχε παρατήσει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ και να, που αυτή σε έριξε πάνω στην άλλη, τη καριόλα , ενώ εσύ δεν ήθελες , και όταν γάμαγες την άλλη σκεφτόσουν αυτήν κλπ που επίσης πιάνουν ΠΑΝΤΑ.
Μετά καθάρισες, θα είσαι εξασφαλισμένος για να μη μαθευτεί κλπ και γίνεις ρόμπα, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται και πάντα πρέπει να έχεις φυλαγμένο το κώλο σου σε κάθε ενδεχόμενο.
Δεν μπορώ να σου πω στάνταρ αν η 1 θα μείνει μαζί σου ή όχι (από τα λίγα που είπες νομίζω ότι αν κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ ότι σε συμβουλεύω θα μείνει) ότι και να γίνει όμως πρέπει να επικεντρωθείς στον ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ σου που προφανέστατα είναι η φίλη τους.
Κράτα με ενήμερο .
pes re tolus tropous. i trith den einai toso kalh exei vuzaraQuote:
Originally Posted by FIXXXER
kai mou thn exei pesei sto parelthon
ase poutana to thema
rompa niwthw
giauto malakes makruaapo facebook
i 6 re file de xerei oti ta eixa (exw) me thn 1. kai einai gnwstesQuote:
Originally Posted by pitchfork
an to mathei paei asto
sthn 1 de mporw na pw oti exwsa thn 6 pali giati thn hxere kai ixere oti ta exw kai ths eixa pei oti de milame
vevaia auto pou les oti i 1 me espwxe sth n6 den einai kai psemmata
paw na parw thl thn 1 gia na katalavw an i alli h kargia me edwse gamw to mouni ths
συνεχίστε, έχω παραγγείλει πίτσα. :)
Πουτανα τα χεις κανει. Αχαχαχαχ μακρια απο facebook λεει. Οι τροποι δεν εχουν σημασια ρε Μπερνιν απο τη στιγμη που εκανες οτι εκανες. Ενδεικτικα, δυο απο τους πιο γρηγορους τροπους που σκεφτομαι ειναι 1. να μην ειχες πηδξει την ενα και 2. να μην ειχες πηδηξει την εξι.
Δεν είναι κακό ρε μλκ να μάθει η 6 ότι τα είχες / έχεις με την 1.
Αφού είχατε χωρίσει δε τρέχει τπτ.
Καλό είναι να πεις και καμιά αλήθεια (σχετική, από τις δικές μου δλδ) αλλιώς δε το γλιτώνεις το κράξιμο.
Ρίξε και κανα παραμύθι το πολύ πολύ ότι τα έφτιαξες με την 1 γιατί σου θύμιζε αυτήν και τις γνωστές πίπες. Μη μασάς
Και γρήγορα πριν σε δώσει η τρίτη, αυτό έχει σημασία.
Σήμερα, τώρα, όσο προλαβαίνεις.
έτσι, μπλε οι λαγοί.
Ειμαι σε διλημα, ποιος ειναι μεγαλυτερος θεουλης, ο Μπερνι η ο Πιτσφορκ;
mperni, η πιθανότητα να τις πσήσεις για παρτούζα μιας και γνωρίζονται πώς σου φαίνεται; μετα δεν θα μπερδευόμαστα και τηα τις λέμε "16".
eiste theoi
loipon pira thn 1 thl
de xerei tipota. ths eipa na xwrisoume(kai kala ) giati de deixnei ekeinh endiaferon gia thn parth mou(den eimai theos ?peite) alla skeftika oti einai upopto gia thn allh pou ta xerei ola na mathei oti xwrisa th filh ths th mera pou ekeinh anakaluspe to ti egine. etsi tha vgw gia potaki xalaro sto xaidari
tha gamhsw logika alpizw an leipei i theia ths ap oto spiti
gamaw twra pou mporw giati i alli i kargia tha me anakalupsei....
opote de gamietai.....
loipon paw gia xesimataki mpanaki ktl
ta leme ar4gotera
ps. xairomai pou epitelous pira symbian thlwfwno
to programmamcleaner gamaei kai exw to kefali mou hsuxo
ps2. game to facebook
ps3 . me porwnete
ps4 kai polu sovaro
sas parakalw an deite pou paizoun live oi locomondo genika peite na paw goustarw
ps5 malakes thelw na dw anwrimous libe epitelous
oxi re i 1 me thn 6 de paizei. i1 me thn 3(einai mia allh apo thn parea me vuzoumpes) paizei pio poluQuote:
Originally Posted by The Good Son
loipon me mprizonete malakes na kanoume er meeting se kana beachomparo ....
efyga
to xesimo thelei kai wra....
είναι με διαφορά ο καλύτερος.
ΠΟΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ 6 ΜΠΕΡΝΙ
Quote:
την κυριακή παίζουν καλαμπάκα και τσάμπα. ψήσου...
στο θέμα μας, τώρα. εγώ ως γνωστό είμαι καλό παιδί και δεν κάνω "τέτοια", αλλά δε βρίσκω τίποτα περίεργο στην κατάσταση που δημιούργησε ο μπέρνιν. δηλαδή, από τη στιγμή που τον νοιάζει περισσότερο να μην ξεφτιλιστεί, προφανώς δεν ενδιαφέρεται "σοβαρά" για καμμιά από τις δύο, οπότε καλως έπραξε και επωφελήθηκε όσο μπορούσε από τις καταστάσεις. οι άντρες που το παίζετε ευαισθητούληδες σκεφτήκατε πόσες φορές σας έχουν πληγώσει γκόμενες με αντίστοιχες συμπεριφορές?
φίλε μπέρνιν, ότι και να γίνει σκέψου ότι έχωσες και τις δύο (θα σε συμβούλευα να πας και για την τρίτη για σιγουριά) και ότι σε μερικά χρόνια όταν θα αναπολείς τις παλιές καλές εποχές δε θα το μετανιώσεις.
:disco: :P :disco:
gtp
Γιατί μωρη Χ, εσύ που ξέρεις τι χώνει ο πιτσαδόρος στη γερμανία αούμεν;