Ας μιλάμε εδώ για αυτό!
Σε κάθε σειρά του Abrams από δω και πέρα θα παίζει και ένας χαρακτήρας του Lord of the Rings;;;
ωραίο ήταν όμως!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ter_figure.jpg
Printable View
Ας μιλάμε εδώ για αυτό!
Σε κάθε σειρά του Abrams από δω και πέρα θα παίζει και ένας χαρακτήρας του Lord of the Rings;;;
ωραίο ήταν όμως!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ter_figure.jpg
t eipa k sto Lost topic. poly endiaferon to pilot. deixnei na exei mellon h seira.
Αν κρατήσει μόνο μια σεζόν (άντε δύο αφού έχει κι ολόκληρο πάτερν) θα είναι πολύ καλή. Για pilot εξαιρετικό, ελπίζω να μην το χάσουν στην πορεία.
Χμ.. Εξαιρετικό δεν θα το έλεγα, ενδιαφέρον ήταν. Περιμένω να δώ πως θα είναι τα κανονικά επεισόδια στη τελική τους μορφή.
Ωραίο ήταν, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την σειρά. Κυρίως με ενόχλησε η στερεοτυπία: η πράκτορας που έχασε τον αγαπημένο της οπότε τώρα πρέπει να αποκαλύψει την συνομωσία, ο στ' αρχίδια-μου-όλα συμπρωταγωνιστής που στο τέλος "ενηλικιώνεται", οι arch-villains που ζουν σε κτήρια με εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές, κλπ, κλπ.
Το βλέπω να καταντά το ίδιο υπερβολικό με το Alias (όχι πως δεν μου άρεσε το Alias, δηλ. πόσο συχνά βλέπει κανείς σαπουνόπερα με πρωταγωνιστές μυστικούς πράκτορες).
ΥΓ. Επίσης μπορούμε να αρχίσουμε και τα στοιχήματα για το πόσοι συγγενείς, φίλοι και ερωτικές σχέσεις είναι τελικά μπλεγμένοι στην συνομωσία, όπως στο Alias.
Το Alias ειχε 3 καταπληκτικες σεζον, μια αρκετα καλη 4η και μια 5η που θα μπορουσε να λειπει, καθως ηταν εμφανες οτι την εκαναν μονο γιατι τους επρηζαν λογω θεαματικοτητας. Το ερωτημα με το fringe ειναι αν ειναι κι αυτο σχεδιασμενο απο πριν ολο οπως το ΛΟΣΤ...
To Alias είχε πέντε εξαιρετικές seasons, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες θα μπορούσαν να είναι κάπως καλύτερες.
Θα το δεχθω γιατι δε διαφωνουμε και πολυ. Μου φανηκε οτι εγινε με το ζορι η τελευταια...
Μη λέτε χαζομάρες, γαμούσαν οι τελευταίες σεζόν. Κάθε νέα σεζόν έφτανε σε νέα επίπεδα οικογενειακού δράματος και υπερβολής. :P
εμενα αυτο το αλιας παντα μου φενοταν σαν ενα πιο "ψαγμενο" νικιτα :(
Τι λενε ρε καρχαρτ οι αμπαλοι.
:shock:
ειδα το pilot
κατεβαστε αφοβα
σεναριο xfiles - σκηνοθεσια lost - αυρα twilight zone
εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας με τουτο δω,να το θυμαστε
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Get out of my heeaaad!! :shock: xωρίς την εντυπωσιακή παρουσία της Ζosephine.
Εν τω μεταξύ, στη σκηνή όπου βρίσκονται για πρώτη φορά στο εργαστήριο του Μπίσοπ παίζει τραγούδι από LOST.
Όταν στήνουν το εργαστήριο ή προσπαθεί να φτιάξει κάτι αυτός, δε θυμάμαι τώρα, παίζει η μουσική που παίζει στα finale όταν η ομάδα κάνει quest στο νησί(που έχει παίξει και στο πρώτο quest της ομάδας όταν πρωτοφθάσαν στο νησί στο πρώτο ep.)
βασικα μεχρι και τα μικρα μουσικα εφε τυπου "ξεπροβαλει η φατσα απο το σκοταδι omfgwtf" ειναι απο το lost :P
ναι αλλά δεν είπατε ότι το γκομενάκι είναι ΑΑ
επίσης στο intro,το "Fringe" είναι λες και είναι γραμμένο στο Word,όπως και στο Lost :D
παραδόξως με άρεσε η ερμηνεία των πρωταγωνιστών,δλδ της ξανθιάς και του τύπου απτο Ντόσον'ς Κρίκ - ο γκόμενός της ήταν σκέτο ντουβάρι
και ο μαύρος (aka Abbadon) ήταν ωραίος
δε κατάλαβα αν ο τρελάρας με το γιόκα του θα είναι μέρος του team που θα λύνει τα μυστήρια,μάλλον ναι
πάντως εκεί που άρχισε να της λέει ο μαύρος για περίεργα περιστατικά με θύμησε το 4400 αλλά καμία σχέση
γενικά γουστάρω τρελά παραεπιστήμες και ψευδοεπιστήμες και κρυφά εργαστήρια και high-tech κακούς
με τόσο προσεγμένη παραγωγή και με μια καλή ιστορία μπορεί να γαμήσει
δίνω από τώρα 1.05 να είναι ο Γουίλιαμ Μπελ (διευθυντής της Μάσιβ Νταινάμικς) ο Τζέικομπ
Μόλις το είδα και τα σχόλιά μου είναι τα εξής:
Ωραίες ανατροπές όσο πλησιάζαμε στο τέλος, προχωρούσε πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να βαρεθώ ούτε λεπτό. Ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι το υπερφυσικό είναι το όλο θέμα. Την κόβω την ιστορία να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά μέσα από ωραία ενδιαφέροντα αυτοτελή επεισόδια με την λογική του x-files.
Η πρωταγωνίστρια κλασική αυστραλέζικη φάτσα μου θύμιζε όλη την ώρα την Κέιτ Μπλάνσετ πάντως...
Season premiere: 9 /9/ 08
καλό μας κάψιμο
ναιιι. θυμιζει και λιγο naomi watts.Quote:
Originally Posted by Waldstein
ψιλοαδιαφορο μου φανηκε εμενα.
μετρια σκηνοθεσια κ διαλογοι.
απο χαρακτηρες μ αρεσαν πατερας κ γιος, η γκομενα οχι.
αλλα θα του δωσω μια ευκαιρια. δν θα το θαψω απο ενα παηλοτ :)
Εγώ έχω καεί με τις επαναλήψεις του Dawson's Creek στο m. (στο Μακεδονία T.V. καλέ!), δεν είχα προλάβει τις δυο πρώτες seasons όταν το είχε πρωτοβάλει το mega. Anyway, βλέπουμε και στηρίζουμε Pacey.
Μάρθα Fringήλα!
e 8a to pw egw.
Arxika mou fainotan sympa8htiko, alla telika einai megalh malakia pou 8a paei arketa kala alla de 8a exei apolytws tpt na dwsei, at least gia mena.
Mono ligo o pateras-denethor elege. Apo kei k pera to xaos. To senario opws to da htan to ligotero bdelyro kai cliche.
1x02 out
Τώρα είδα το 2ο επεισόδιο, *yawn*...
nai paraitan adiaforo...oloi oi xaraktires kai se auto einai teleiws 0 me eksairesi ton trelo epistimona walter
πόσο κακοί ηθοποιοί, εκνευριστικά κακοί.
:( και ξεκινησε ωραια
Εμένα μου άρεσε!
Κι εμένα.
Ρε το ep 0 που βγήκε τον Ιούλη ή όποτε βγήκε είναι το ίδιο με το 1 που προβλήθηκε?
plotwise είναι το ίδιο, πλην κάποιων πρόσθετων ατακών στο s01e01 (το κανονικό) και κάποια διαφορετικά sfx. Αν έχεις δει το πρώτο ep. δεν χρειάζεται να ασχοληθείς.
δε ξερω αν ειδατε το 3ο...ιμο το καλυτερο μεχρι τωρα
Θα συμφωνούσα αν το είχα δει ολόκληρο, μέχρι στιγμής έχω δει το μισό (υποχρεώσεις στο msn δε μου επιτρέπουν την ολοκλήρωσή του!!). Στην αρχή το σκηνικό ήτο πολύ 20th Century Boys.
20th century boys? Από ποιά άποψη?
[spoiler:2aqe32br]εκεί με την μάσκα και το αέριο[/spoiler:2aqe32br]
ω να σου γαμησω τελειωμα :-o
Πιστεύω πως σε κάθε επεισόδιο γίνεται όλο και καλύτερο. Δε μ'άρεσε τόσο το τελείωμα (τελευταία τελευταία σκηνή δηλ.), αλλά όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην [spoiler:wfv86hit]απίστευτη περιγραφή του Walter[/spoiler:wfv86hit]. Γενικώς στο μυαλό μου, η σειρά έχει δύο πρόσωπα. Αυτό που μ'αρέσει και αυτό που δε μ'αρέσει. Όταν καταφέρουν οι παραγωγοί να διώξουν τελείως το πρόσωπο(τα στοιχεία αυτά δηλ.) που δε μ'αρέσει, τότε θα γίνω fanboyς.
edit: το σκηνικό [spoiler:wfv86hit]με τον Observer που στην αρχή έλεγε ταυτόχρονα αυτά που έλεγε ο Peter και μετά τα έλεγε πριν τα σκεφθεί είναι ολόιδιο με ένα επεισόδιο της τελευταίας season Doctor Who: για την ακρίβεια το επεισόδιο λέγεται midnight (s04e10). Δείτε εδώ τη επίμαχη σκηνή.[/spoiler:wfv86hit]
απο tv.com btw εχει πιασει Episode score-9.1 -Superb ,best so far
parathste to k 3ekinhste na blepete true blood :P