-
bolt thrower no more (?)
Quote:
Οι Βρετανοί Bolt Thrower εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Περάσαμε τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να γράψουμε τραγούδια για ένα νέο δίσκο, σχεδιάζοντας να μπούμε στο στούντιο αυτό το καλοκαίρι. Δυστυχώς, μετά από πολλή σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την ηχογράφηση επ' άπειρον».
«Ξέρουμε ότι όλοι λένε ότι το νέο τους album είναι καλύτερο απ' το προηγούμενο, αλλά εμείς το πιστεύουμε πραγματικά. Από την πρώτη μέρα το είχαμε ξεκαθαρίσει ότι θα σταματήσουμε να ηχογραφούμε όταν θα νοιώθαμε ότι είχαμε γράψει το απόλυτο Bolt Thrower δίσκο, απλά δεν ξέραμε πότε θα συνέβαινε αυτό. Απλά είχαμε ως δεδομένο το ότι κάθε κυκλοφορία θα ήταν όλο και καλύτερη. Αλλά τώρα συνειδητοποιήσαμε ότι το "Those Once Loyal" είναι αυτό το album και το νέο υλικό που γράφουμε δε μπορεί καν να το πλησιάσει. Κουβαλάμε πολύ περηφάνια για τη δισκογραφία μας και αρνούμαστε να γίνουμε μία από τις πολλές μπάντες (σαν αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε) που καταλήγουν να κυκλοφορούν αηδίες. Και επίσης δεν είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε κυκλοφορώντας δίσκους διασκευών ή best of.
Συγγνώμη που απογοητεύουμε όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να ακούσουν νέα τραγούδια Bolt Thrower, αλλά πάντα λέγαμε ότι δε θα κυκλοφορήσουμε ποτέ κάτι με το οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι ή που στα μάτια μας τουλάχιστον δε συγκρίνεται με τις προηγούμενες δουλειές μας».
:| :| :| :(
-
Re: bolt thrower no more (?)
Εκπληκτικη δηλωση αν την πιστευουν οντως.
-
θα πω κακία, αλλά αυτή η δήλωση για ανέκδοτο θα ταίριαζε. Ποτέ δεν μπόρεσα να ακούσω πάνω από 3-4 τραγούδια τους, όπως και του αδελφού συγκροτήματος malevolent creation. Για συναυλία όμως ψήνομαι
-
Οι προτασεις στο ποστ σου δεν εχουν καμμια λογικη συνοχη, αλλα ενταξει αναμενομενο.
επισης οι Μπολτ Θροουερ, αδερφακια με Μαλεβολεντ.
Κλειστε το μαγαζι.
-
Χαχαχαχ ναι, "το νορβηγικό black metal, με κύριους εκφραστές τους darkthrone και Kimon & His Gang..."
Τεσπά, τίμια ανακοίνωση, αλλά δεν την πολυπιστεύω γιατί:
α) απλά πάλι θα τσακώνονται/ τους γαμάνε οι δισκογραφικές και θέλουν να το διαλύσουν
β) αν ίσχυε, θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη, πρέπει να τους δούμε live πριν από αυτό.
-
βγαινει νεο warhammer παντως ετσι δεν ειναι?
ε, θα θελουνε να λιωσουν.
-
-
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Χαχαχαχ ναι, "το νορβηγικό black metal, με κύριους εκφραστές τους darkthrone και Kimon & His Gang..."
Τεσπά, τίμια ανακοίνωση, αλλά δεν την πολυπιστεύω γιατί:
α) απλά πάλι θα τσακώνονται/ τους γαμάνε οι δισκογραφικές και θέλουν να το διαλύσουν
β) αν ίσχυε, θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη, πρέπει να τους δούμε live πριν από αυτό.
afto.kai re amwto den exei axiwthei ena zwo na tous ferei gia live.pou kollane re candy oi bolt thrower me tous malevolent creation
-
κάφρικο death metal όπου όλα τα κομμάτια είναι ίδια και δεν υπάρχει ίχνος μουσικότητας
-
ante re kai oi duo gamane agria.pes oti thes.poios akouei gia logous mousikothtas bolt thrower kai malevolent creation outws h allws dhladh.Gia thn kafrila akouei.Alla eidika tous malevolent mh tous pianeis sto stoma sou :P
-
Quote:
θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
mercenary
-
Quote:
Originally Posted by Candiru
κάφρικο death metal όπου όλα τα κομμάτια είναι ίδια και δεν υπάρχει ίχνος μουσικότητας
και το προσωπικο σου γουστο ειναι αυτο που κανει 2 συγκροτηματα "αδερφακια" ???
-
To ...for Victory to kalutero mallon,to mercenary to agaphmeno mou
-
είπα, σε συναυλία καραγουστάρω, αλλά έχω εδώκαι πολλά χρόναι to greatest hits των malevolent και δεν έχω ακούσει πέρα από το 7-8 τρακ. με τι κριτήρια κάνανε μπεστ δεν έχω καταλάβει ακόμα :D
Οσο για bold κατεβάζω, ακούω 3-4 κομμάτια και πάω για άλλα
-
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
και το προσωπικο σου γουστο ειναι αυτο που κανει 2 συγκροτηματα "αδερφακια" ???
περίπου
-
Quote:
Ε νταξ, ναι, δεν είναι και italics.
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Quote:
θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
mercenary
Όλα φοβερά είναι, αλλά απόλυτος δίσκος είναι το FV. Σουτ.
-
κριμα και τους ειχα σε μεγαλη εκτιμηση..αλλα δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω και αν ετσι νιωθουν καλα κανανε.
-
Περίεργη δήλωση πάντως. Ειλικρινής βέβαια αν όντως τα πιστεύουν αυτά κ μακάρι να μη το διαλύσουν - ή έστω να περιοδεύουν μόνο.
Candiru σεβαστό το γούστο σου κλπ, αλλά αδερφάκια? Μπορεί κ οι 2 να είναι κάφροι, αλλά ειδικά οι Bolt Thrower έχουν προσωπικό ήχο που ξεχωρίζει (+ τα φωνητικά του Karl). Τι εννοείς με το μουσικότητα?
-
Φυσικα και δεν ξερει τι λεει. Δεν ειναι καποιο κρυφο νοημα που δεν εχεις ανακαλυψει εσυ. Μην ανησυχεις.
-
Δεν ανησυχώ, απλά απόρησα χεχε.
-
Quote:
είπα, σε συναυλία καραγουστάρω, αλλά έχω εδώκαι πολλά χρόναι to greatest hits των malevolent και δεν έχω ακούσει πέρα από το 7-8 τρακ. με τι κριτήρια κάνανε μπεστ δεν έχω καταλάβει ακόμα :D
Pws ginetai na karagoustareis se sunavlia na'oum kai den antexeis panw apo 3 kommatia..Ti pisteyeis dld oti stis sunaulies ta group paizoun diaskeues?
Oti as poume 8a pas se BOLD Thrower gig kai 8a paizoun oikologikh mousikh me flaouta gia na goustarei h afentia sou??
Faskeis kai antifaskeis agaphte xrhsth Candiru..
Kai oson afora thn krish sou peri Malevolent kai Bolt Thrower kai loipwn mpantwn pou logika DEN exeis idea (giati polu apla ta akousmata sou den einai auta) kalutera na th diathrhseis gia ton eayto sou..
Sebome8a mpantes pou exoun xtisei hxous kai idiwmata kai as mhn tis akoume.. Kai fusika den tromparoume epeidh etsi mas kapnizei..
-
Εντάξει σε αυτό με τα lives η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Candiru. Είναι διαφορετικά στο live, λόγω παλμού, ατμόσφαιρας και διαφορετικής διάθεσης μπορεί να διασκεδάσεις απίστευτα κάτι το οποίο σπίτι σου δεν θα το άκουγες για πάνω από δέκα λεπτά ας πούμε. Μου 'χει συμβεί και σχετικά πρόσφατα μάλιστα.
Για αντιστοιχία Bolt Thrower και Malevolent Creation δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πιστεύω.
-
Kala suggnwmh re H. se sunaulies pas aspoume me wtoaspides h me mpampaki (sic) sta aytia?
An h mousikh pou paizetai einai bareth sta autia sou aspoume logw atmosfairas 8a peraseis kala??
De milame tou stul paw ston Kiamo (den antexw na akouw panw apo 10 nanosec) alla 8a exei mounakia kai ksekwlinia kai 8a piw kai ena mpoukali etsi kai 8a goustarw..
Milame gia gig BOLD Thrower.. An de s'aresei h an de sou kanei klik, ti diaforetiko 8a einai se mia sunavlia??
Tespoa sorry gia to offtopic eidika giatous BOLD Thrower.. :disco:
-
ελάτε μωρέ, ένα λάθος έκανε το παιδί.
-
Ε sorry αλλά κάνεις σα να μην έχεις πάει σε live ψιλοαδιάφορου πρότερα group για σένα και να γούσταρες την φάση του live. Δε μπορώ να εξηγήσω πιο πέρα το τι εννοώ με αυτό, μου φαίνεται εντελώς trivial.
-
Koita na goustarw th mousikh tou group live alla spiti mou na mh mporw na akousw SORRY alla oxi de mou exei tyxei (eksaireitai Kiamos kai loipoi :disco: :disco: :disco: )
-
Κάντε σπλιτ για την κουβέντα που ανοίξατε καλή είναι.
Την δήλωση την ήξερα, την θεωρώ τίμια όπως και την μπάντα και τα σχόλια για το πού έπρεπε να το λήξουν δεν λένε και πολλά, αρκετοί λένε Φορ Βίκτορι αλλά παιδιά, με το συμπάθειο, Those Once Loyal, Honour Valour Pride και Mercenary σας κάνουν άγριο έρωτα μέχρι το πρωί. Ειδικά η επιστροφή του Καρλ τσάκισε κόκκαλα, μέσα στους τοπ 5 δίσκους της χρονιάς κλπ.
Καντιρού, κατέβασε τα κομμάτια The IVth Crusade, Tank (Mk.1), Inside the Wire ας πούμε και μίλα μου για πανομοιότυπα κομμάτια. Μπες γιουτούμπ.
Για Μαλέβολεντ: Malevolent Creation, Eve of the Apocalypse, Enslaved, No Salvation.
Και τα 2 γκρουπ γαμάνε. Τελεία και Παύλα.
-
γινεται αυτο με το λαιβ.εγω σπιτι δεν θυμαμαι να εχω βαλει να ακουσω δισκο motorhead ποτε.ενταξει καλοι ειναι αλλα προτιμω αλλα πραγματα.λαιβ ομως ειχα περασει τελεια.απιστευτη συναυλια.
-
Quote:
Originally Posted by atom_smasher
γινεται αυτο με το λαιβ.εγω σπιτι δεν θυμαμαι να εχω βαλει να ακουσω δισκο motorhead ποτε.ενταξει καλοι ειναι αλλα προτιμω αλλα πραγματα.λαιβ ομως ειχα περασει τελεια.απιστευτη συναυλια.
motorhead τα παλιά μέχρι bastards τα ακούω όλα ακόμα και ειδικά με Fast & Brian μπορεί να τα ακούσω και 2-3 μαζί.
Στη συναυλία είναι τελείως διαφορετικό για καφρίλα, μάλιστα νομίζω πως είναι και ο μόνος χώρος που μπορείς να εκτιμήσεις αυτή τη μουσική. Στο σπίτι είναι τελείως διαφορετικά για έιδη μουσικής που είναι στα όρια να θεωρούνται μουσική. Το έχω ξαναπεί, σε τέτοια είδη μουσικής, πολύς κόσμος δεν μπορεί να διακρίνει σημαντικές διαφορές μεταξύ μπαντών,
αλλά ένα πιο εξειδικευμένο αυτί σε αυτό το είδος που το ακούει από το πρωί ως το βράδυ και φυσικά ακούει ΟΛΟ το δίσκο, θα έχει εξασκηθεί να διακρίνει λεπτότερες διαφορές, πχ πιο τσιριχτή παρά βοθρέ φωνή, περισσότερο σαν τρύπια εξάτμιση παρά σαν από τα έγκατα της γης ή μπουρμπουλήθρες πνιγμένου και αυτό να το λέει ιδιαίτερο μουσικό στυλ που έχει λανσάρει η τάδε μπάντα και στάθηκε επιδραστικό για τις επόμενες γενιές συγκροτημάτων.
-
To gegonos oti den akous tetoiou eidous mousikh opws afth twn bold thrower de shmainei pws prepei na ta isopedwneis ola.pera apo th fwnh pou stous xwrous aftous opws to death metal paizei terastio rolo,oi sugekrimenes mpantes den exoun kai mousika kamia sxesh.oi men einai agloi oi de amerkianoi.allo tampa bay kai allo england.An mou aneferes duo tuxaies brutal death mpantes tha sumfwnousa oti den 3exwrizoun.alla aneferes duo mpantes pou epi thsousias diaferoun,pragma pou apodeiknuei thn asxetosunh sou gia to eidos.Sumpersma:Kalutera na masas,para na milas
-
μην μασατε.
Καποια ημερα ισως δημοσιευσει η καθημερινη / ελευθεροτυπια αρθρο για "death - black metal". Επειτα μπορει να μην εχει ακουσει τους δισκους για τους οποιους εχει γνωμη (οπως παντα), αλλα τα ονοματα θα τα κανει copy/paste χωρις λαθη. Μαλλον.
-
Re c Boris-Daniel-Mitsuko-Tsaki-Tsak Noris-San stamata na kontrareis ton Candiru epeidh apla PREPEI na to kaneis kai basika stamata na les PIPES..
"Oi men einai Aggloi oi den Amerikanoi", kserw gw "oi men exoun gunaika mpasistria (JO-respect) oi de exoun antra", "oi men exoun mplouzakia parallaghs stis promo fotoz, oi de bermoudes giati kanoun mpania sth Florida"..
SOBAREPSOU leme.. :!:
-
egw opote exw sumfwnhsei me ton candy to exw pei.den exeis diavasei ta post mou mallon.pantws esu vrhskeis omoiothtes anamesa stous bolt thrower kai malevolent?Thewrw pws o candiru pantote prospathei na aitiologisei afto pou leei.apla merikes fores leei malakies leei oxi.den prospathw na deixw kati me to na ton vrisw h tpt tetoio
-
death metal έχω κάμποσους δίσκους, συνήθως το πολύ δύο ανά συγκρότημα. Σπανια αξίζει να έχεις παραπάνω (πχ εξαιρούνται Death, Carcass) και να μην νοιώθεις ότι επαναλαμβάνονται.
Τα δυο συγκροτήματα που ανέφερα για μένα ανήκουν στην κατηγορία "άχρωμο death metal" δηλ. γρήγορα βαριέμαι μετά από 3-4 κομμάτια. Δεν μπορώ να ξεχωρισω ή να θυμάμαι διαφορές ακόμα και από διαφορετικά συγκροτήματα, όσες φορές και να τα ακούσω.
-
καλά τα λέει ο καντιρού βλάκες!
άντε ακούστε κανα μασκαραν τώρα.
-
τι κάντε ωρέ?
άνοιξε θρεντ για να θρηνήσουμε κ σεις...
bolt thrower ρε
http://i49.photobucket.com/albums/f2...rsterstore.jpg
και πρέπει να τους δούμε live
-
ti asxoleiste me to candiru mwre? edw milame gia bolt thrower
loipon h dhlwsh ayth me kanei kai xamogelaw. arxika de lene pou8ena oti to dialyoun to magazi ara na hremhsoume
2on auto mou 8ymizei kati pou xan kanei oi idioi prin to ...For Victory. phgan na grapsoun meta to The IVth Crusade kai ta parathsane pali kapws etsi giati de goustaran etsi opws phgaine to yliko kai meta apo ligo kairo ksanabre8hkan kai etoimasan to apolyto epos. de lew oti 8a ginei kati paromoio alla oi b.t. ta synh8izoun kati tetoia epika skhnika.
-
Σεβασμός για τους Bolt Thrower λέμε.
-
Quote:
Originally Posted by H.
Είναι διαφορετικά στο live, λόγω παλμού, ατμόσφαιρας και διαφορετικής διάθεσης μπορεί να διασκεδάσεις απίστευτα κάτι το οποίο σπίτι σου δεν θα το άκουγες για πάνω από δέκα λεπτά ας πούμε. Μου 'χει συμβεί και σχετικά πρόσφατα μάλιστα.
Dark Tranquillity? :P
-
Όχι, ούτε καν ρε. Σε ελληνική μπάντα αναφερόμουνα.