τωρα που μαλλον αποφασισες να αφησεις το νικ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, εχω να σου εξομολογηθω οτι ηταν μεγαλη μαλακια.
Φιξξξερ :thumbsup:
Printable View
τωρα που μαλλον αποφασισες να αφησεις το νικ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, εχω να σου εξομολογηθω οτι ηταν μεγαλη μαλακια.
Φιξξξερ :thumbsup:
Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω, αγαπαω περισσοτερο το νεο μου εαυτο οποτε αυτο ειναι προσωρινο χαριν εκτελεσεως καθηκοντων moderating και ολιγης παρελθοντολατρειας. :midfinger: Locke.
Χακαρετε το ακκαουντ του κυριου, παρακαλω.
καραφλαουα
edw pou ta leme.. :oops:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Σβηστο ρε παπαρα, ουτε καν λοκ, απλα σβηστο.
σύρε κιε γαμήσου ρε κιοφτέ.Quote:
Originally Posted by Razor
Χαχαχαχ τι επαθε αυτος τωρα. Σβηστο ρε βλακα μιτσμανν δε θελω θρεντ για την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. Κανα φιλικο να κανονισεις κι αστα αυτα.
για φιλικο τα εχουμε πει....κοτες :!:
βτγ, οι φημες λενε οτι ειναι πολυ αμπαλος αυτος ο φιξξξξερ.... :twisted:
Δεν απαντω σοβαρα σε βετερανους που δινουν μονο φιλικα. :gun:
Μύρισε Φίξερ! :P
Θα γραφω μαλακιες μεχρι να το σβησεις, βλακα.
Τυπωνω φωτογραφιες μιας εγκυου που βυζαινει το παιδι της. Το κακο ειναι οτι ειναι θεα η ατιμη και εγω αισθανομαι τυψεις.
ρε κλειδωστε το γαμωτο με το μαλακα
αστα διαλα
:disco:
Οχι, αστο, παντα ηθελα ενα μπλογκ.
ΔΩΣΕQuote:
Originally Posted by FIXXXER
Τις εχει το φαντασμα πλεον.
Γαμάει η αναλογική φωτογραφία, αλλά σε κάποια θέματα ο κόσμος πρέπει να ανακαλύψει την ψηφιακή τελικά.
Ψηφιακη ηταν χαζουλη.
Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ τόσο προσωπικές φωτογραφίες σε τυχαίο φωτογραφία για τπτ. Κυκλοφορόυν και ανώμαλοι :P
τόσο προσωπικό είναι δλδ να ταΐζει μια μάνα το παιδί της?
Χαχαχαχ μην ξαναπιασουμε την κουβεντα παλι και σας πω για μπουκαλια και τετοια, το θεμα ειναι οτι ο αλλος απλα σταρχιδια του. Επισης, ειναι πελατισσα, δεν ειναι ασχετο το φωτογραφειο, μονο εγω που δουλευω εκει ειμαι ασχετος. Παντως ειναι οντως προσωπικη στιγμη πιστευω, αλλα οχι κατι το εξεζητημενο. Να μας πει ο βλακας ο Καντιρου για τα ταμπου.
poia einai as poume h pio akraia fwtografeia pou exeis tupwsei?
Διαλεξε.
1. Σπερμα στο στομα και στην επομενη ποζα, ουπς, εξαφανιστηκε. Εννοειται υπηρξε καταγραφη ανα καρε ολης της πιπας.
2. Μπουκαλι στον κωλο.
Συγνωμη για τη γλαφυροτητα ε. Δεν ειμαι ετσι εγω, κανονικα ειμαι φλωρος.
ωραία, και τώρα με το χέρι στην καρδιά πες μας αν κράτησες μία κόπια
Εγώ προφανώς και θα κρατούσα πάντως.
είσαι φίλος του πολυαγαπημένου μου μας μοντεράτορα του σέξιον η κάνω λάθος?
Γιατι να κρατησω, βρισκω αν θελω σε οποιοδηποτε τσοντοσαιτ, το ιδιο πραγμα ειναι.
εγώ σχολίασα καθαρά κ μονο το θέμα θηλασμού ότι δεν είναι κ τόσο προσωπικό
το θεωρώ κάτι το πολύ φυσιολογικό.αυτό σχολίασα
fixxxah εσύ φλώρο?
αν ΕΣΥ φλώρο.ΕΜΕΙΣ τι :?:
Δε με εχεις δει απο κοντα φιλαρακο, ειμαι στανταρ πιο φλωρος απο τους περισσοτερους. Ουτε μαλλι μακρυ, ουτε μηχανη, ουτε τατουαζ, ουτε σκουλαρικια, ουτε γενια, ουτε μπρατσα, ουτε κωλοφτιαγμενο, ουτε καν ενα σποιλερακι, μια αεροτομη.
θα σου πάρω εγώ φρυδάκια στα γενέθλιά σου
Μπα. Η μοίρα μας έφερε κοντά όμως.Quote:
Originally Posted by wino
κατάντια...Quote:
Quote:
De fainesai kan metalas.
Μυρίζει, όμως!
Επισης, εχω ξυρισμενο κεφαλι και μεγαλο ^$%*^$ αν βοηθαει καθολου αυτο στο ποσο χεβι ειμαι.
Τηλεφακό;
Κλυστρο!
Ανεβαζω κι αυτο, γιατι νιωθω οτι ο Μιτσμανν μαλλον με κρυφογουσταρει, εχει φτιαξξξει τρια τοπικ για την παρτη μου. (κλειδωσε τα και σβηστα τα γαμημενα παπαρα)
msn ξέρω'γω, msn και ντάξει