http://www.myspace.com/darnakes
Mά8ετε. Μιλήστε όσοι ξέρετε.
Printable View
http://www.myspace.com/darnakes
Mά8ετε. Μιλήστε όσοι ξέρετε.
an den eixan auta ta kaka vokillz tha tous agapouse o kosmos olos. kata t alla mousikares k mpantara pou live prepei na doume kapote
Σκεφτόμουνα πάνω στα βόκαλς ότι είναι όντως αναντίστοιχα σκατά σε σχέση με την υπόλοιπη μουσική της μπάντας.
Αλλά με κάποιο τρόπο δε με χαλάνε γιατί βγάζουν κάτι χαβαλέ και στομπούτσο μας και απλά "κάποιος έπρεπε να τραγουδήσει και το 'κανε".
k egw etsi kalokagatha prospathw na ta dw alla otan akouw to schizm k skeftomai pws tha tane me kanan allo sinaisthimatiko tragoudiari me idio stixo vevaia ksenerwnw pou telika den einai
Το δέχομαι.
γαμάνε. παίζουν και τ'αδέρφια ενός πολύ καλού φίλου εκεί. έχουν διασκευάσει και schism και θανάση!
ειναι γλεντζεδες κι αγαπαμε!!!!
http://www.ak-47.us/Pic/AR-15/AR15vsAK47-002.jpg
πσσσ, μόλις τους άκουσα πρώτη φορά και είναι φοβεροί και τρομεροί. και ο τραγουδιστής καλός είναι. μπράβο τους.
nai re paidia kai o tragoudisths kalos einai exei cultilikiQuote:
Originally Posted by Ubu Roi
αα πολύ καλοί. η φωνή είναι στη φιλοσοφία κόρε ύδρο.
ναι αλλά αυτοί (οι κορεύδροι) είναι για καμιά γιορτούλα της μουσικής στην καλύτερη.Quote:
Originally Posted by Mostos
oute kanQuote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
:gun:Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
πούτσες =/= βούρτσες, μόστε!
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.
Το συγκρότημα αποτελείται από δέκα άτομα, πράγμα που δυσκολεύει τη λήψη αποφάσεων και τον προγραμματισμό αλλά ευελπιστούμε να ηχογραφήσουμε νέο υλικό (το οποίο μαζεύουμε/συνθέτουμε/ενορχηστρώνουμε προς το παρόν και το οποίο όσοι μας έχουν δει λάιβ τελευταία έχουν ακούσει) μέσα στο καλοκαίρι.
Ένα κομμάτι απ' τον πρώτο μας δίσκο "Virgo" σε κάπως πιο "έντεχνο" ύφος. Το Γλέντι
Περισσότερα εν καιρώ. Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη.
Μπράβο :]
Λατρέυω αυτά τα στύλάκια. Παίζαν χθές εδώ τους είδε ένα φιλαράκι και μου δωσε λίνκ. Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα, οι διασκευές μου ακούγονται λίγο παρατραβηγμένες. Σαν να προσπαθούν να δέσουν το σκίζμ με παραδοσιακούς δρόμους ενώ δεν πάει. Σίγουρα όμως χρειάζεται περισσότερες ακροάσεις. Και αυτά τα σχήματα πολλές φορές λάηβ είναι τελείως διαφορετικά.
ο μπασιστας ειναι φιλος κ μου εδωσε ενα cd.. εκει ηταν οκ. τους ειδα live αλλα δε τρελάθηκα, ημουν εντελως αντιθετως στο ποτ πουρί που εκαναν, δε μου εκατσε καλα, στα δικά μου αυτιά δε κόλλησε
πωπω ρε φίλε αυτό το Σχιζμ Ελενάκι κόβει σύμπαντα ζομλ
ΑΧ ΕΛΕΕΕΝΗ ΕΕΕΕΕΛΕΝΑΑΑΚΙ ΣΥ ΜΕ ΠΟΟΟΟΤΙΙΙΙΙΙΣΕΣ ΦΑΑΡΜΑΑΑΚΙ!
πάμε γιο σαββατιάτικα ουίσκια!
Χαίρετε!
Ανεβάσαμε πρόσφατα τρία κομμάτια από την εμφάνισή μας στο Gagarin 205 στα πλαίσια του Gaia Festival:
Schism/Ελενάκι
Bulgarski Rom Balkan
Bye Βye Querida
Το πρώτο έχει γίνει χιτάκι απ' ότι βλέπω, χεχε. Το δεύτερο είναι διασκευή σε παραδοσιακό βουλγάρικο και το τελευταίο ένα δικό μας καινούριο. Οι στίχοι είναι της Λίνας, της τραγουδίστριάς μας, και είναι στα ισπανικά. Eλπίζω να σας αρέσουν.
παμε μωρε Βαλκανια!!!!Quote:
Originally Posted by Lxias Mouchinaski
Μιας και λείπουν αυτοί που ήταν να κάνουν το ποστ (...), το κάνω εγώ. Όλος ο δίσκος διατίθεται προς ακρόαση εδώ.
Τα τραγούδια είναι με τη σειρά του δίσκου, "Παίζεις με την καταστροφή" πρώτο κλπ. Περισσότερα όταν φτάσει ο δίσκος.
Για πείτε.
ο threadstarter η η μπαντα να διορθωσει τον τονισμο...
ειναι Δαρνάκες
εκτος κι αν παιζει τιποτα αρχαιο κλπ
επισης ο νταρνακας να μας πει απο πιο χωριο ειναι
ας το κάνουν και Νταρνάκηδες να είναι και πιο λαϊκό :P
Παντού δάρνακες λέει, στο δε wiki: "Οι Δάρνακες είναι πολυμελές μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε το 2002 διασκευάζοντας μουσικές από την Ελληνική και Βαλκανική παράδοση σε πιο μοντέρνο στυλ. Έπειτα από αναζητήσεις, εσωτερικές ζυμώσεις και εξέλιξη της μπάντας, χαρακτηρίζουν τη μουσική τους ως Gypsy Balkan Post Punk.
Το όνομα προέρχεται από τις αρχαίες αναφορές στην σύγχρονη υπάρχουσα φυλή των Νταρνάκων που εντοπίζεται στον νομό Σερρών και συγκεκριμένα στα 5 "Νταρνακοχώρια": Εμμανουήλ Παππάς, Νέο Σούλι, Πεντάπολη, Χρυσό και Άγιο Πνεύμα."
εγω οσους νταρνακες ξερω Δαρνάκες αυτολεγοντε παντως
επισης να πουμε οτι ειναι τα δευτερα πιο χαρκορ χωρια εδω μετα απο εμας...εννοειτε οτι η διαφορα ειναι χαοτικη
μινμιν κανα μουσικό σχόλιο έχεις να κάνεις;
οχι...δεν ακουω μουσικη
βγαλαν και νεο ε? 00i00 τοχουμε? Η και το πρωτο, δε μας χαλάει!
me to pou irtha ellada me perimene paketo me to kainourio sinti k edw k dio vdomades einai to monadiko prama pou akouw. o tafos oi paraistiseis to elanaki k ta paraksena logia einai tragoudia iperanw kritikis. o tragoudiaris pleon me porwnei k prospathw na ton mimmithw otan ta tragoudaw. zitw i nea iperdinami tis ellinikis diskografias
na kanoun k saport se piter nalits prepei
ωπας...ξερεις τον Φανη ε?
Εξαρτάται ποιον Φάνη.
εχει καφε-μπαρ
ψιλοψηλος γεματος με γυαλια...60ς λοβερ και ειδικα Beatles
ερχοταν στο μαγαζι που δουλευα,φιλος του αφεντικου
μας πασαρε και την αυθεντικια εκδοσις του Electric Ladyland για σκαναρισμα...καλο παλικαρι
Μάλλον κατάλαβα ποιον εννοείς αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά, έχει και ο αξάς μπαρ και την πέφτω εκεί.
anyway οποτες ανεβεις ειδοπεια να πιουμε καμια νταμιτζανα εδω....
http://i197.photobucket.com/albums/a...s/PA220002.jpg
editor
δίνουν το πρώτο τους άλμπουμ να το κατεβάσει ο κοσμάκης. καλά παιδιά.
Τώρα δίνουν και το τελευταίο, όπως όλα δείχνουν, της μπάντας με τη μορφή που είχε μέχρι σήμερα. Αν συνεχίσουν θα δείξει (αν και λίγο δύσκολο), όποιος το ακούσει ας πει και μια γνώμη. Ικόνοκλαστ, πισταδόρος, νάθιμαν, γκουλ κλπ δηλαδή.
Κρίμα πάντως γιατί το κλάιν μάινε (το εννιά) και το 556 (το εφτά) είναι απ' τα καλύτερα κομμάτια που γράψανε ποτέ.