Καθολου, ειναι εντελως βαρετο εδω και χρονια. Λοκ.
Printable View
Καθολου, ειναι εντελως βαρετο εδω και χρονια. Λοκ.
Ρε βλάκα δουλειά δεν έχεις;
Στη δουλεια ειμαι και δεν εχει τιποτα. Εχω βγαλει και ολα τα αυριανα αστα ναπανε.
Δηλαδή ποστάρεις από εταιρικό πισί; :shock:
Ναι, αλλα εχω μονο 5 δευτερολεπτα ακομα, οποτε εδω σταμ
εντ δε γουίτσιζ;
από το κακό στο χειρότερο το τόπικ
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v.../prasini_l.jpg
Na stai kala exoume klasei sto gelio fetos panta tetia, egw lew na giortazete kathe xrono ta 100 xronia sas
den exw logia gi auto to ekswfyllo!
Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, φτάνοντας στο χώρο και βλέποντας πως είναι ο μοναδικός παρών από τους μεγαλομετόχους, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. Όταν ρώτησε τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Βεκρή, πού είναι οι υπόλοιποι, έλαβε την απάντηση πως έχουν εξουσιοδοτήσει άλλους να τους εκπροσωπήσουν. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε «τότε εξουσιοδοτώ κι εγώ άλλον» και αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος.
Κατά τα άλλα, η γενική συνέλευση διήρκεσε μόλις 4 λεπτά (!) και σε αυτή εγκρίθηκε η μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ στη Λεωφόρο Κηφισίας 1-3, ενώ το ΔΣ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου
υπο του μηδεν
Kapia apo ta Sxolia user filathlon tou polymetoxikou meta to mats anorthosi-olympiakos
Μόλις γύρισα αλλά τα νέα (αναμενόμενα) τα είχα μάθει.
Όλη η Ευρώπη γέλασε με τη ψυχή της (στο Παρίσι που ήμουν τουλάχιστον έγινε χαμός).
Μη ξεφεύγουμε όμως από το τόπικ.
Πείτε παιδιά, πως το βλέπετε το ματσάκι?
Θα το περάσετε το ευρωπαικό μεγαθήριο?
Κοίτα λοιπόν εσύ να αποκλείσεις το ευρωπαικό μεγαθήριο
και μόνο που έφαγες 3 από κυπριακή ομάδα...
αχαχχαχ, έχετε ζοριστεί πραγματικά. μια "μεγάλη" ομάδα δε θα έπρεπε να αγχώνεται για την πρόκριση από μια κυπριακή. ακόμη κι αν έφαγε ΤΡΙΑ
Eleos pragmatika eleos oti pio asteio exoume dei (an kai uparxei kai ena brady tou 2003 pou htan arketa pio diaskedastiko)..
As ginei to 8auma na exoume aurio Ano ston omilo..
Kai ksanamatalol..
p.s. nai eimaste polu kompleksares pragmatika.. mouaxaxaxaxa
Ξεμπουκώσου αγορίνα απ'την ψωλή της αστείας αρμάδας χαλουμοτροφοδοτούμενων που σε σοδόμισε για τα καλά απόψε, εγώ διασκεδάζω 15 μέρες τώρα.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πάει πια ξέφυγε, αυτά που έχουν να γίνουν τα επόμενα χρόνια όλοι οι υπόλοιποι ούτε στον ύπνο σας δεν τα έχετε δει.
Αφού ο Σύλλογος κατάφερε να γνωρίσει τέτοια δόξα ακόμη και με την οικογένεια των καβουρογιάννηδων που τον κράταγαν κάτω με το ζόρι για να γεμίζουν τις τσέπες τους, τώρα πια πάει.
Ξέχασέ μας εμάς, άσε.
Αυτά που θα δεις τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βλέπεις στο μπάσκετ, άσε με εμένα λοιπόν.
Στο ουέφα αν κοιμηθεί ο θεός ΕΧΕΙΣ ελπίδα.
http://img529.imageshack.us/my.php?i...nopao11ye7.jpg
Οι Παναθηναϊκοί οπαδοί είναι καταραμένοι. Κάποιος τους έχει φτύσει, δεν εξηγείται αλλιώς. Καλά ρε μαλάκες, ΕΝΑ πράγμα σας είχε μείνει για να μας τη λέτε, ένα γαμημένο πραγματάκι, το ότι φάγαμε 3 από την Ανόρθωση και πάτε και κάνετε το ίδιο; Όχι εσείς, η ομάδα σας δηλαδή. Με το που πάτε να βγάλετε γλώσσα κατευθείαν σφαλιάρα; Να μη θυμηθούμε και τα σχόλια των εφημερίδων σας ακριβώς πριν από την εορταστική τεσσάρα "τελειώστε τον υπερεκτιμημένο Ολυμπιακό" κτλ.
Τι να πω, αυτό μόνο από σας γίνεται.
αχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχαχαχ... κάτι τέτοιο :|
http://bp1.blogger.com/_NIi17u2gY_U/...h/907527_b.jpg
ο πίσω αριστερά μοιάζει με το χριστοδουλόπουλο!
πράσινος θίασος λοιπόν :|
hahaha nai re si tou miazei ontos den to eixa prosexei!
Αναμφισβήτητα, όταν ακούς από τον κορυφαίο NBAer που έχει έρθει στην Ευρώπη να μιλάει με πικρία για τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στον Παναθηναϊκό, τότε αισθάνεσαι απογοήτευση. Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πράσινο Τύπο», αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την «πράσινη» ΚΑΕ, λόγω οικονομικών οφειλών: «Έχω μια γλυκόπικρη ανάμνηση από τη χρονιά μου στην Ελλάδα. Θα ήμουν πολύ καλύτερα αν δεν μου χρωστούσε ο Παναθηναϊκός χρήματα και αν δεν αναγκαζόμουν να πάμε στα δικαστήρια για να λύσουμε τις διαφορές μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να καταλήξουμε έτσι; Ήρθα στην Ελλάδα για να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Το έκανα και με πέταξαν... Γιατί;», τόνισε μεταξύ άλλων ο νυν αντιπρόεδρος των Ατλάντα Χοκς.
xaxaxa
καλε ρε παυλαρα τοσα χρονια με τοσες αυξησεις στα ντεπον δεν μαζεψες να δωσεις τα χρωστουμενα στον ανθρωπο?
να χρωσταει εκει και να εχει τα συμβολαια που εχει σημερα;σοβαρευτητε,λιγο λογικα αν σκεφτεις καταλαβαινεις οτι για αλλο λογο δε του τα εδωσε
Άσχετα με κοροϊδίες, εμένα μου είπαν ότι ο Βγενόπουλος ήταν λέει ο δικηγόρος του Ντομινίκ τότε και αυτός διεκδικούσε (διεκδικεί;;) τα φράγκα.
Αν αληθεύει, δεν έχω λόγια. Περιμένω πάντως την Λαχανί αύριο να απαντήσει στον Λαχανί Τύπο περί Ντομινίκ. Θα'χει γέλιο.
δε πιστευω οτι χρωσταει χρηματα ο γιαννακο, αλλα για να χεσω το τοπικ, λοιπον,
Ντομινικ => Ατλαντα Χωκς => Τσιλντρεςς => ΣΩΚΡΑΤΗΣ,
το πχιασατε το υποννοουμενο ετς?????????????????????
oti mas antigrafete?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
μηδεν.
http://62.1.2.102/newspapers/2008/10/9/hprasinh_b.jpgQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
μαλιστα
τα κοκκινα μυθευματα του πρασινου τυπου
οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι
και να φανταστεις οτι το γραψα για πλακα.
To asteio einai oti grafei pws rixane tapa o paulos kai o thanasis, tha mporousan na vroun mia alla lexh pou na min mas papapempei sto ipsos tous.
lol
ti exete pathei oi olumpiakoi? anysixous sas blepw . to allo topoic gia ton olympiako mono o potchfork postarei mia fora to mina edw blepw omadikh kai sobari douleia. keep up :pink:
λολολ μας ανησυχησε η αεκ την Κυριακη με την πιεση που μας εριξε!!!!
Δεν είναι αυτό. Απλά ο Βγενόπουλος έχει τον Πράσινο Τύπο και είναι σε κόντρα με τον Παύλο για το θέμα του γηπέδου. Ο Βγενόπουλος θέλει να μπει το 'marfin' στο όνομα (από το οποίο ο παναθηναικός θα πάρει 23 εκ. ευρώ) ενώ ο Παύλος όχιQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
Eilikrina den eixa skopo na xanasxolitho me to polymetoxiko panigiri ekei stous -12 pou vriskete, den exei noima pleon. Oi pio komplexikoi kontoi anthropoi tou kosmou omws vgazoun tromero gelio gia akoma mia fora, den perigrafo allo.... Kala re pigate na kanete sineterismo me tous farmakotriftides????
As arxisoun na peftoun ta stoiximata pote tha dialisei h parastash pou mas prokalese toso gelwta fetos, exw tous dinw perithorio mexri to pasxa.
http://www.contra.gr/press/newspaper.../prasini_l.jpg
http://www.contra.gr/press/newspaper.../prasini_l.jpg
apokathilosh ton lavarwn pou o GIANNAKOPOULOS katkthse me aima!!!!!
Pios giannakopoulos vre gidia aytos oute thn mpala sto kalathi den ftanei
Δεν έχεις δει ότι υπάρχει τόπικ για τα πρωτοσέλιδα ή μήπως η συνεχόμενη σφαλιάρα παντού και η πικρή αλήθεια σε έχουν κάνει πιο κομπλεξικό απ ότι ήσουνα?
Εμένα στ @@ μου βέβαια, με σένα γελάει ο κόσμος και σε λυπάμαι γι αυτό στα γράφω.
για τρελά γέλια τα εξώφυλλα της προηγούμενης σελίδας όμως.
κι ας ερθω να πω τη γραφικοτητα μου.
η ΠΑΥΛΑΡΑ, που ειναι αντρας και παντελονια και ολα αυτα μαζι, δε θα ταν πιο τρου να τους τα πει στα μουτρα αντι να βαζει την εφημεριδα του?
Vlakako, einai h teleytaia fora pou sou apantaw se aytonoito.Quote:
Originally Posted by pitchfork
TA PRWTOSELIDA HTAN H AFORMH, H OLH KATSTASH STO MPOURDELO SAS VGAZEI GELIO.
An exeis kati na peis epaytou kai ths tragikothtas ton eortazmwn twn 100 xronwn poutsas tou mpourdelou sou pes to, allios mpes pali sto lagoumi sou kai vges otan mas kerdisete sto skaki.
Απ τις εκδηλώσεις που είχαν ανακοινώσει πέρσι ότι θα κάνουν για τον εορτασμό των 100 χρόνων (τουρνουά με μεγάλες ευρωπαϊκες ομάδες, διαγαλαξιακά φιλικά, συναυλίες κλπ κλπ) μαντέψτε πόσες έχουν γίνει.
Kala na sou pw kati ayto htan anamenomeno mias kai oi eyropeoi panta megalopianotan akougontas thn lexh panathinaikos sta agglika kai kanonizan euro events gia na vgaloun apothimena. Logiko einai na min kanoun tipota giati kanenas den asxoleite mazi tous kai ta 100 xronia tous opws kai me kanenan tou ellhnikou podosfairou. To asteio ths xronias einai o eniaios kai adieretos polymetoxikos pou perilamvanei ta pokemon. Oi anthropoi einai komplexares mexri telous kai den prokeite pote na sinergastoun me kanenan giati to egw tous kai to ipsos tous einai panw apola.Quote:
Originally Posted by BlackiE
απ δε χάμμερς ευχαρίστως να σου απαντούσα σε οποιοδήποτε θέμα θέλεις να μάθεις την άποψή μου όχι όμως όταν μου απευθύνεσαι με αυτό το ύφος εκφράζοντας ξανά το κόμπλεξ σου ούτε όταν οι ερωτήσεις / απορίες σου έχουν μόνο σκοπό να βρίσουν αφού άλλωστε η άποψή σου είναι δεδομένη (έχει κολλήσει για τα καλά ο στόκος στον όποιο εγκέφαλο πιθανώς κάποτε διέθετες) και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Πάντως αυτή η κόντρα που πιθανώς να υπάρχει μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και χούντας βαρδινογιάννη να που τελικά είχε και τα καλά της αφού βρήκατε κάτι να γράψετε κι εσείς.
Στο άλλο τόπικ κοντεύουμε τις 70 σελίδες και νομίζω ότι όλα όσα γράφονται εκεί είναι κατά πολύ σημαντικότερα / αστειότερα του αν μάλωνε πχ ο κόκκαλης με τον αγγελόπουλο κάτι το οποίο προσωπικά όχι μεμπτό δεν θα το έβλεπα αλλά αντίθετα, ένδειξη υγείας.
Την όποια κόντρα με τον κόκαλη και να υπήρχε δλδ και από όποιον κι αν προέρχόταν, όχι βέβαια ότι περιμένω τίποτα τέτοιο από πρόβατα και βολεμένους υπαλλήλους....
oι Αγγελοπουλοι ειναι προβατα η βολεμενοι υπαλληλοι?
καραλολς.
Vasika egw ftaiw pou asxoloume mazi sou les kai den xerw ti rolo varas. Teleytaia apantish kai meta ignore giati xalaw to pliktrologio xwris logo.Quote:
Originally Posted by pitchfork
1) Endixi ygeias einai gia esas na malwnete giati eiste ena mpourdelo, to megalitero ths elladas kai etsi exete mathei
2) Mia zwh Pelaths kai deyteros eisai Vlaka oti kai ne les, to xereis, se ponaei, SKASE
3) Den einai kavla na koroideyeis ton panathinaiko apla kamia fora kanoume ligo xavale otan to parakanete, to topic exei lathos titlo
4) To topic me tis 70 selides einai gemato apo post sou endixi ths mizeris zwhs sou KAI TOU POSO MEGALI KAI KOKKINH EINAI H KOLOTRYPIDA SOU POU SE GAMAEI O OLYMPIAKOS, MESA SOU XEREIS OTI DIALEXES LATHOS OMADA MIKROS KAI TWRA DEN ALLAZEI...
5) sigmwmh ston eayto mou pou xalasa 5 lepta na asxolitho mazi sou kai na sou dwso axia,
6) IGNORE
Δηλαδή ένας καρπαζοειπράκτορας βλάκας λιγότερος θα διαβάζει τα ποστ μου από δω και μπρος?
Ωραία, ευχαριστώ.