Ναι υπάρχει το στίκυ θρέντ αλλά από τότε πέρασαν κάτι χρόνια. Κάντε το απντέητ
ή
μοιραστείτε μαζί μας το ποιά αντιβάηρους - σπάηγουερ και τέτοια πράματα χρησιμοποιείτε και που θα τα βρούμε.
Printable View
Ναι υπάρχει το στίκυ θρέντ αλλά από τότε πέρασαν κάτι χρόνια. Κάντε το απντέητ
ή
μοιραστείτε μαζί μας το ποιά αντιβάηρους - σπάηγουερ και τέτοια πράματα χρησιμοποιείτε και που θα τα βρούμε.
πλεον παιζω με τα εξης
ESET Smart Security
Ad-Aware 2007 Plus
Spybot - Search & Destroy (immunized hosts)
PeerGuardian 2
CCleaner
Ανταγουέρ πλάς σπαζμένο;
και τί είναι το σμάρτ σικιούριτι; Έβαλα πρόσφατα το nod32 Μπίζνα εντισχιόν και έχει πρόμπς με τα απντέητς. Θέλει να βάζεισ κάτι σέρβερς και μανούρες.
ειναι κατι σαν τα ιντερνετ σεκιουριτι των αλλων,ολα μαζι δλδ νοντ32,φαηργουoλ κτλ
αγορασμενα ειναι τα μη φρι
εγω εδω και κανενα χρονο χρησιμοποιω:
AVG
Comodo
Ad-aware
Spybot - Search & Destroy
avant, είναι τζάμπα.
NOD32 2.7
Adaware 2007
Spybot S&D
Και όλα τζι :thumbsup:
info gia avg.
τσαμπα ειναι και παναλαφρο...updates σε καθημερινη βαση...μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με εξαιρεση μια μαλακια που ειχε ενα φλασακι(disk knight-προγραμμα προστασιας και καλα αλλα μια μαλακια ηταν που σου επρηζε τα @@)....επισης και το avast που ανεφερε ο deggial εχω δοκιμασει και καλο ηταν..και εκεινο τσαμπα αλλα πιο βαρυ νομιζω....
Ρε γαμώ. Δεν ξέρω αλλά το νοντ δεν μου χει βρεί ποτέ τίποτε. Συγκριτικά μεταξύ αβάντ, αβγκ και νοντ σπαζμένο, τί τρέχει;
Κανένα αντιβάιρους δε μου'χει βρει ποτέ τίποτε, αλλά αυτό είναι επειδή είμαι γαμώ τα παιδιά και προσέχω.
ego xrisimopeio to avira edo kai 2 mines peripou kai einai apsogo.apla den exo vrei keys pou na kratane parapano apo to telos tou mina.
an exei kaneis kati as pei...
Panda Internet Security Αυθεντικό
Nod 32 αυθεντικό
SpyBot
και γενικά είμαι της άποψης απο τότε που μου κάνανε δώρο το panda (56 ευρα) με το ups και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος να έχω τα antivirus αυθεντικά.
Το Nod 32 το είχα σπασμένο και βρήκε σαν ιο το crack του :shock:
Nod 3άρι με crack κτλ τα πατάει όλα κάτω.
Εγώ έχω nod χωρίς κρακ και μη αγορασμένο και όλα είναι οκ!
avast ftw gia antivirus.
firewall einai euais8hta proswpika dedomena kai den ta leme.
antispyware:
lavasoft adaware
spybot snd
asquared
An exeis ore3h gia trabhgmata bale kaspersky. 8ewreite to dynatotero antivirus. epishs einai to barytero kai pio prh3arxidiko,alla no pain no gain.
Επειδή καλό είναι να το 8υμίζουμε:
Παιδιά εμείς στο λίνουξ δε 8α κάναμε ποτέ τέτοιο 8ρέντ γιατι δεν είμαστε πούστηδες σα και σας. Είμαστε άντρες.
Real men use iptables.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Εμείς όμως με τους Μάκηδες είμαστε τα καλύτερα παιδιά :!:
Χαφιέδες είστε.
Άλλο αυτό. Μην αλλάζεις θέμα :!:
λοιπον!!! επειδη ειχα AVG αλλα με το νεο χρονο εκτος απο την ωτιτιδα μου, ενημερωθηκα οτι δεν ισχυει το AVG που εχω και πρεπει να κατεβασω το καινουργιο το οποιο απαιτει service pack που δεν εχω,το οποιο κατεβασα στη σελιδα που με βγαλε το avg, το οποιο ομως ειναι σε αλλη γλωσσα και με λιγα λογια παπαλα!
προτεινετε κανα αλλο (σε free download)...
εχω XP ελληνικα!
avast
avg
ΓΑΜΩ το 2009!! λοιπον μου ειχαν προτεινει κι αλλοι το avast και το εγκατεστησα, χωρις να απεγκαταστησω το AVG (δεν ξερω αν φταει αυτο) και στην επανεκκινηση μετα την εγκατασταση, κρασαρε το pc για παντα και δεν εκανε κλικ ουτε μεσω ποντικιου ουτε μεσω πληκτρολογιου πουθενα! εκανα το γαμιδι το φορματ..
ΤΩΡΑ ομως δεν μπορω να μπω στους εξωτερικους σκληρους, στον εναν μου βγαζει αυτο:
"τα windows δεν ειναι δυνατον να εντοπισουν το 2ifetri.cmd., αυτο το προγραμμα ειναι απαραιτητο για το ανοιγμα αρχειων με τυπο "Αρχειο"
please help desperate man with technology!
ΠΟΛΥ πιθανό.Quote:
Originally Posted by Pinatero
Δεν βάζουμε ποτέ 2 αντιβάιρους να τρέχουν ταυτόχρονα.
Για το πώς θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα που έχεις τώρα δεν ξέρω, ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.
Symantec Antivirus Corporate Edition εδώ και πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα
τελικα ληθηκε το προβλημα, thankz γενικα! i googled it, και με τη βοηθεια του avast κι εμφυτων αματεουρ χακερικων χαρισματων, problem solved, ας κρατησουμε 1λεπτου σιγη για τις μουσικες, τις φωτο και τα λοιπα που θυσιαστηκαν στο φορματ!
δεν σε χαλασε φαλακριτσα