δεν αντέχεται αυτή η κωλομιζέρια του γαμώ την παναγία του
Printable View
δεν αντέχεται αυτή η κωλομιζέρια του γαμώ την παναγία του
Κάλκι!!
χρόνια πολλά σε όλους σας.
επειδη δε προλαβαινω να ψαξω αν εννοεις κατι αλλο, αν εννοεις τον οριτζιναλ χειμωνα (κι οχι το χειμωνετο π.χ.) εισαι πιο φωλς κι απο κατι που ειναι πολυ φωλς. και επισης δεν προλαβαινω να το βρω.
κάνω κλίκα με τον κάλκι.
Α κι εγώ της άνοιξης και του καλοκαιριού είμαι! Να με πάρεις στην κλίκα σου!
ε περιμενετε αλλα 50-60 χρονακια και η ανθρωποτητα θα κανει το θαυμα της!! :D :D
afhste katw ton xeimwna re flwria!! kruwse ligo to kalki k 8elei na banaroume ton xeimwna. re oust!
μεταλλάς της πούτσας είσαι κχάλκγι.Quote:
Originally Posted by Dark_Angel
gothas dn einai auto?
μεταλλάς είναι. αλλά όπως αποδεικνύεται της πούτσας =(
πόσο γαμάει το λάχανο τουρσί.
Τα 'χουμε ξαναπεί ρε φίλος. Με εξαίρεση αυτές τις 10-15 μέρες των γιορτών που είναι ωραία (και πάλι δηλαδή, ωραία είναι αν έχεις άδεια από τη δουλειά και την τσέπη γεμάτη), ο χειμώνας είναι άθλιος. Μιζέρια μεγάλη.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Έλα μωρέ, την ίδια κλάψα κάθε εποχή όλοι. Και όταν έρθει το καλοκαίρι και κάνει 542 βαθμούς και θα κολλάει το μπλουζί στο βυζί από τον ιδρώτα και θα θέμε 2 μπάνια τη μέρα για να μυρίζουμε σαν άνθρωποι, θα βλογάμε τα γένια του χειμώνα. Και το καλοκαίρι και ο χειμώνας γαμάνε, το καθένα με τον δικό του τρόπο.
kollise to kitrino mpalaki katw ap ton niptira
Ban και ξύλο και πούτσα και σούβλα στον Κάλκι.
Να γίνει πολλ!
όχι όχι
ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΟΛΛ ! ! !
ξεκάθαρα χειμώνας.
να μου πεις "γαμιέται να μαι σήμερα με κοντομάνικο, και αύριο με κασκόλ, θέλω σταθερότητα, πάει στο καλό".
αλλά γενικώς οι κρύες μέρες τι κακό έχουν;
Ίσα - ίσα που κοιμάσαι πιο ευχάριστα τον χειμώνα.
προτιμάμε και στηρίζουμε σταθερά ήπιο κλίμα, γι'αυτό το φθινόπωρο είναι ότι καλύτερο υπάρχει για δεδομένα Ελλάδας (ακόμα και με τις κλιματικές αλλάγες Candiru, ναι).
εκεί βλέπεις τις πιο όμορφες μέρες, τα πιο ωραία χρώματα στη φύση και γενικά, τα πιο ωραία.
κατα τ'άλλα αν ήμασταν κάπου βόρεια, και είχαμε τον χειμώνα εξασφαλισμένο χιονάκι τότε μάλιστα να λέγαμε πως γαμεί
και γενικά άντε γαμηθείτε, πέρσι δεν είδαμε καν χειμώνα, αφήστε μας να κρυώσουμε λίγο.
περσι οντως δεν εκανε χειμωνα.
φετος ελπιζω να εχουμε για αλλες 10-15 μερες και τον Φεβρουαριο που θα μαι στα στρατα να στρωσει με 22 αρια 8)
Εννοειται μπαν γουιντερ. Φθινοπωρο και Ανοιξη για παντα να ειχαμε και ολα θα ηταν τελεια, αλλα και το καλοκαιρι ειναι γαματο, μπανακια, ποτακια, γκομενες τα πετανε ολα, δουλειες ολες χαλαρες, εξω ολη μερα, ξενυχτια, ουτε ενα αρνητικο δεν υπαρχει.
Χειμωνας γαματος απο μια αποψη, αλλα αν ειναι να βρεχει και να χιονιζει κι αλλες τετοιες μαλακιες να παει να γαμηθει, μονο το κρυο αντεχεται, κι αυτο να φυσαει πολυ και πρεπει να φορας κασκολ και γαντια και ενα σωρο αηδιες να παει κι αυτο να γαμηθει.
Καλύτερα το κρύο του χειμώνα παρά η ανυπόφορη ζέστη του καλοκαιριού. Χειμώνας αμπόβ ολ.
για ελάτε στη θείαQuote:
Originally Posted by Ace
πάμε γερά για το global warming
πς: ωραίο το μπαλσάμικο, αλλά αν βάλεις τρεις τόνους γίνεται λίγο μαλακία. Αυτό είναι το συμπέρασμα της αποψινής βραδιάς, πέρα από το ότι το κρύο τον παίρνει από παντού. Έπρεπε κάπου να το πω.
Χειμώνας γιατί:
Βγαίνεις από τις 5.30 η ώρα για nightlife.
Κοιμάσαι τέλεια όπως αναφέρθηκε.
Δεν κάνεις πολλά μπάνια.
Και γιατί δεν υπάρχει πιο γαμάτο συναίσθημα από το πρωινό ξύπνημα (έχω 2 χρόνια να το ζήσω αλλά και πάλι) και το να στέκεσαι πάνω από το καλοριφέρ τρέμοντας νυσταγμένος.
Τι δεν κανεις πολλα μπανια ρε γυφτο;! :P
Το μπαλσαμικο δεν μ'αρεσει και σχεδον παντου βαζουν πολυ.
χέζω στους μελλοντικούς σας τάφους.
μιας και δεν έχω τίποτε καλύτερο να κάνω.
Egw pantws eimai me kalki.. Sigoura kaluteros o xeimwnas ap ton kauswna, alla de thn palevw katholou me to kruo. Vgainw eksw kai niwthw pws tha pethanw. To prwi de mporw na vgw ap to krevati giati emeis den exoume anamena kalorifer kai anoigontas ta matia mou, niwthw th zestoula twn 2,5 palplwmatwn mou s'olo to swma, ektos tou proswpou pou kuriolektika pagwnei kai me proideazei gia to poliko psuxos pou epikratei mes to spiti..
Genika den ta paw kala me to kruo :|
βαλε κιλα :!:
No thanks
Ena exo na po. Analoga me tin epoxi, iparxei kai i idaniki mera.
Emena o agapimenos mou kairos einai krio, alla me ligi igrasia kai pentakatharo ourano kai ilio. (mits idanikos kairos kai gia mpala aftos)
To kalokairi, an mia mera einai katharos o ouranos kai fisaei kai ligo aeraki episis gamei
afta
έχω να πω πως -20
τι να πουνε και οι ρωσσοι
κουβαλάτε μαζί σας αλκοολ, πίνετε gl
Το σεξ προσδιδει μια προσωρινη ζεστασια η οποια ομως στο συνολο λειτουργει αρνητικα γιατι λογω επιταχυνσεων, τριβων και παλινδρομησεων ξοδευεις περισσοτερη ενεργεια απο οτι θα αποθηκευες αν απλα καθοσουν κατω απο το παπλωματακι σου.
Αντιθετα το καλοκαιρι κανεις σεξ οσες φορες θελεις και μετα βγαινεις εξω και απορροφας κοσμικη ακτινοβολια και κανεις και 3 μπανια την ημερα που ειναι ΓΑΜΩ και απορω ποιος το θετει ως αρνητικο για το καλοκαιρι.
Ίσως μόνο εγώ να το βλέπω σαν βαρετή διαδικασία, 3 μπάνια όμως την ημέρα είναι εξοντωτικό. Από τη στιγμή μάλιστα που τον χειμώνα δεν χρειάζεται πάνω από ένα μπάνιο τις δυο μέρες για να είσαι στην ίδια κατάσταση.
Ακόμα και το χειμώνα κάνω δύο μπάνια τη μέρα, οπότε συμφωνώ σε όλα με το αγαπημένο μου ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
χειμωνας ρεεε
[quote=enitharmon]έχω να πω πως -20
τι να πουνε και οι ρωσσοι
κουβαλάτε μαζί σας αλκοολ, πίνετε gl
Το κρύο παίζει να είναι το τελευταίο πρόβλημα. Προηγούνται η ανύπαρκτη μέρα (έχω να δω το φως του ηλιου δεν ξέρω κι εγώ απο πότε) και η μιζέρια και η κατεστραμμένη διάθεση όλων. Και μετά ότι λόγω κρύου είσαι περιορισμένος στο τι θα κάνεις βγαίνοντας έξω.
καλά τα έλεγε η δεσποινίς ang69
http://img132.imageshack.us/img132/3...eesthumsl7.jpg
γενικά σκατά στο καλοκαίρι σας
και όποιος βρίζει τον χειμώνα μας να πεθάνει από χιονοστιβάδα
δεν υπάρχει πιο αναζωογοννητικό πράγμα απτον παγωμένο αγέρα στη μούτσκα σου που ανεμίζει τη μαλλούρα σου και σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις Βίκινγκ πολεμιστής