1,2 η 3
Printable View
1,2 η 3
Ήταν έπος γενικώς!
Δεν θυμάμαι τι γινόταν στο κάθε ένα.
Εκείνο που έπαιζε ο Σουγκλάκος ως σεκιούριτυ εκείνου του φλώρου που έσκαγε με τροχόσπιτο ποιό ήταν???
Θα πώ αυτό
Επική ατάκα σε Μπίλια από άσχετο
Άσχετος: Μπίλια, μεγάλωσε η κοιλιά
Μπίλιας: Χέστηκα!
Δύσκολο...το 1 οριακά λόγο Γαρδέλη.
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Σε αναμονή για ολοσέλιδο ποστ του πάνκη με αναλυτικά επιχειρήματα και παρουσιάσεις.
Ενα λόγω της σκηνής με τον γαρδέλη που βλεπε τα μπουτια της δασκάλας.
Στο ένα ήταν ε;
ναι αλλά στο 2 παίζει ο Τάμης !!!
που λέει σε κάποια φάση "εγώ πίνω μόνο γάλα βλάχας" και σκάει μύτη μια χοντρή ντυμένη βλάχα με τα μαστάρια απόξω και αρχίζει και βυζαίνει ο αυτιστικός
επίσης στο 2 έχει Βίνα Ασίκη γυμνή στη παραλία
το 3 είναι σκατά
Ολα. Δεν γινεται να διαλεξεις αναμεσα στην κορυφαια τριλογια εβερ.
Quote:
1.
γιατι
α)μπιλιας,χαλιας και κορτεσης
β)τα μπουτια της βινας ασικη κατω απο την εδρα
γ)"ε που να καταλαβεις μωρη,αφου οταν σου μιλαω παιζεις με τα βυζια σου"
δ)"ωραιο αρωμα ε κυρια?"
ε)"καθηκι του κερατα,οι καταρες του αβεσαλωμ να πεσουν πανω σου"
auto me to rizo gimnasti.
Αυτό με το "κύριε το πουλί μου είναι σαν 3 χρονών παιδιιιιιι"Quote:
Originally Posted by cancer
"ποσο!??! τόσο? -- όχιιιι, τόσοοοο |"
:P
Ο Ρίζος παίζει και στα 3 θαρρώ
πώς λέγανε εκείνο τον καθηγητή που τους αποκαλούσε "Μαλακισμένα όντα" - ένας αψηλός με γυαλιά?
θεούλης
Quote:
Originally Posted by led_zeppelin
To 4 einai skata
O rizos epekse se ola
Quote:
Γενικά, οι παρακμιακές εφηβικές ταινίες τα σπάνε.
λουκα-λουκα λουκαθεεερ
λουκα-λουκα λουκαθεεερ
παιζεις κιθαρα σου παπαντζα
εισαι του προγκ ο γητευτης
στελνεις στην λημνο τα γαιδουρια
της αδειας πρωταθλητηηηης
(κατα το "χουλιγκανς"-κατω τα χερια απο τα νιατα)
για οσους νιωθουν,υπαρχει και το "αγριες πλακες στα θρανια" οπου παιζει ΚΑΙ ο στηβ ντουζος με ενα τυπακι χαρακτηριστικο και γραφικο(με μουστακι) που επαιζε και στα "7 κακα της μοιρας μου"(σειρα με τον κωνσταντινου αρχες 90ς).σε αυτο υπαρχει ενα "τζοβενο" με μπλουζα σλειερ-σαουθ οφ χεβεν ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ,μαυρο γυαλι,και ΑΛΥΣΙΔΑ ΧΡΥΣΗ πανω στην μπλουζα.
τιμημενα 80ς ρε μουναρες.... :D
παντως ειναι μια ξανθια (μαθητρια) απο το ροδα το 1 που μπορω να πω οτι ΠΑΝΤΑ με γκαβλωνε....
me niotheis
ωρέ, ούτε καν θυμάμαι ποιά είναι ποιά και πώς λέγονταν και ποιές ήταν απομιμησεις, έχω δει πάμπολες σχετικές, τα σπάνε όλα τα μουνάκια που τα έβλεπα και σε τσόντες με κορυφαία βέβαια την Ασίκη.
εχεις δει την ασικη σε τσοντα??? :shock: :shock:
η εχεις δει τις μικρουλες αλλα ΟΧΙ την ασικη?διευκρινισε μαλακα!
Το 1 χαλαρά. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές κόπχιες και μουφχιές.
ΥΓ. Για ποιά τσόντα μιλάμε?
Για τη Ρόδα Τσόντα και Κοπάνα.
ontopic. Το 1. "Αφήστε κυρία, μη σας πω εγώ τι είδα, γιατί δεν πρόκειται να ξανάρθω σχολείο ποτέ".
και την ασίκη και κάποια από αυτά τα πιπίνια. Αλλά εσύ τότε βρισκόσουν ακόμα στο στοματικό ή πρωκτικό στάδιο σεξουαλικότητας :DQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Έδινες εμπειρίες εσύ καντιρού τότε!
αν ο γιος σου αρχισει να μπαινει ερ σε καναδυο χρονια, πως λες να νιωσει ανακαλυπτοντας οτι ο πατερας του ειναι πορνογερος και
'γκαβλώνει με 18χρονα μουνακια" στο σεξιον;
Πες μου ειλικρινά, επίτηδες το κάνεις; Θες αλήθεια να δεις την απάντηση;
En tw metaksy ap' ola osa katalogizoume tou kantirou, me to pio fysiologiko pragma tou kosmou tha komplarei o gios tou.
ποιον το φυσιολογικο;
να του αρέσουν τα 18χρονα
mounakia.
:shock: :shock: :shock: :shock:Quote:
Originally Posted by enitharmon
epsaxna aformi edw kai mia vdomada na postarw akrivws auto to pragma!!!!!
axaxaxaaxaxaxxaaxaaaaaa!!!!!
γιατί, υπάρχει περίπτωση να μην γκαβλώνει κάποιος με τέτοιες φωτό, έστω και αν είναι 80 χρονών; :lol:Quote:
Originally Posted by enitharmon
σοβαρά τώρα, και αν δεν κάνετε και εσείς πλάκα, το τελευταίο πραγμα που με ενδιαφέρει στο ιντερνετ είναι να ψάχνω φωτό ή βίντεο με πιπινάκια. Απλώς μια και ποστάρονται κάνω και εγώ λίγο χάζι, άλλωστε αυτά τα σάιτ είναι και οι πιο επικίνδυνοι φορείς ιών και δεν σκαμπάζω πολλά άμα κολλήσει το πισί μου, μετά δουλειά καπούτ για πολύ καιρό.
xaxaxaxaaxaxaxaxax
O Candiru leei, xrisimopoiei to pc tou gia douleia
Kai leei, exei se 3 xronia 9000 posts,apo ta opoia polla ta quotarei apo alla site pou diavazei...
xaxaxxaa
Candi, an einai etsi, i den pas pote stin eksoxi opos mas les, i olo ton ipoloipo xrono meta ti douleia ton pernas sto pc (kai dh sto ER)
μα στη δουλειά έχω πιο πολύ ευχέρεια για ποστάρισμα και το να κουοτάρω πράγματα από αλλού που τα γνωρίζω δεν είναι και δύσκολο, τα περισσότερα είναι στα φάβοριτς. Και για του λόγου το αληθές κοίτα που συνήθως μεσημέρι (μεταξύ 3-6 μμ δεν κάνω ποστ εκτ΄ςο πολύ σπανίων περιπτώσεων)Quote:
Originally Posted by Lukather
den apantas stin erotisi mou.
Alla apo afta pou les vgazo to simperasma oti den douleveis, apla kolovaras sto pc :P
re file 9000 posts!!!!
μα δεν είναι δύσκολο, το έχω συνέχεια ανοιχτό και όταν πάω να πάρω καμιά ανάσα από καταχωρήσεις και δακτυλογραφήσεις, ποστάρω. Δεν ασχολούμαι ούτε με κατέβασμα τραγουδιών και ελάχιστο σερφάρισμα πέραν 4-5 σάιτ και πιο πολύ για χαβαλέ.
ok
Μάκης Δεμίρης λεγόταν ο ηθοποιός. Αν εννοείς το όνομά του στο έργο δεν το θυμάμαι. Οσο για ψήφο, μάλλον το 1, γιατί πάντα το αυθεντικό είναι ανώτερο από τα σίκουελς!Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
urban legend re.. post video h photos h otidhpote :pQuote:
Originally Posted by Candiru
εγώ έχω δει πολλές τσόντες αρχές 80ς όπου έπαιζαν άτομα από ρόδα τσάντα και σχετικές ταινίες και σε μερικές από αυτές μια σούπερ γκόμενα μελανούρι που έμοιαζε καταπληκτικά την Ασίκη.
Εννοείται ότι όταν έγινε γνωστή αυτές μάλλον αποσύρθηκαν πάραυτα, όπως έχει γίνει και με άλλες γνωστές ηθοποιούς.
Τυχαίνει σε You tube να μην έχω πετύχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ από αυτές τις τσόντες, (πιο πολύ είχαν φάση οι θεικές ατάκες που ρίχναν) και επίσης να υπάρχει διάχυτη η φήμη ότι έχει γυρίσει τσόντα, αλλά κανείς να μην την έχει δει.