ψοφηστε
Printable View
ψοφηστε
όλα σκατά είναι. ψόφος.
αυτο το ξερουμε.
αυτο που δεν ξερουμε ειναι πιο ειναι το χειροτερο.
όλα (τα ουίσκια γενικότερα) σκατά είναι. ψόφος.
To Ballantines einai aisxos. Mono kati pappoudia to pinoun!
psofos kakos se sena apisteQuote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
sumfwnw apoluta :!:Quote:
To chivas δεν είναι κακό, το ballantine's είναι εκτός σύγκρισης με τα άλλα δύο ως blended.
Το johnnie red είναι το χειρότερο νερομπλούκι απο τα γνωστά ξίδια.
Παρολαυτά, αυτά είναι νεκταρ σε σχέση με τα αλη8ινά κακά ουίσκια.
πείτε για τζέημσον και πόσο σας γαμάει γκλενφιντιχ μαύρο.
Ποιό είναι το μαύρο;
ε,το τζώνυ το κόκκινο είναι μόνο για κλαρίνα παρέα με μισό κιλό ψητό
Εκεί είναι κρασά. Το τζόνι είναι αποκλειστικώς για λουλουδάδικα.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
ayto..
kai respect se glenfiddich kai cardhu...
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
κοίτα τζιτζιφιόγκο,όχι κ να μας πείς για πανηγύρια,παράσημα έχουμε πάρει σε όλα τα χωριά της ορεινής ναυπακτίας
Δε ξέρω τι αλλοτριωμένες συνειδήσεις υπάρχουν στην ορεινή ναυπακτία αλλά το original κόμπο είναι κλαρίνα/ψητό/βρωμόκρασο.
α,εδώ το έχομε ή με τζώνυ ή με τσαφένιες* μπύρες
*τσαφένιες-μπύρες δηλαδή που έχουν πιάσει κτσαφ**
**κτσαφ-ο πάγος
οφφτόπικς πληροφορίες
Τα ουισκια ειναι αθλια.
Συμφωνω με την αποπανω. Αθλια ολα. Οσοι το πινουν μου εχουν πει οτι στην αρχη το σιχαινονταν αλλα μετα το συνηθισαν. Τι να απαντησεις σε κατι τετοιο.
λετε οτι ολα τα ουισκια ειναι αθλια,εχετε δοκιμασει ποτε τζακντανιελς και τζιμμπιμ;
to kalytero pou xw piei einai to golden :P
to xeirotero tha elega to ballantines.
to ouiski gamaei ta pota pou agapate btw.
το ουίσκι είναι απαίσιο, μόνο η μυρωδιά μου φέρνει αναγούλα, απορώ πως σκατά το πίνουν
τα ουισκια ειναι σκατα. ολα.
εκτος απο τζακ ντανιελς ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ με ντραμπουι. Και μονο τοτε.
Ζεσταινει τις κλειδωσεις, τις κρυες νυχτες του χειμωνα.
Κατα τ αλλα ουισκι. Μεδεν.
Αυτό.Quote:
Αυτά είναι Μπούρμπον όχι Γουίσκεϊ.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
τώρα θυμήθηκα ότι κάποτε στο ήνγκλαντ ένας με είχε φτιάξει ένα "Whisky Mac", αυτό ήταν ωραίο
.-Quote:
ρε, τι μαλακίες λέτε μερικοί μερικοί.
όλα σκατά είναι
ε ναι bourbon,αμερικανικο ουισκιQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
* American whiskeys include both straights and blends. To be called "straight" the whiskey must be one of the "named types" listed in the federal regulations and aged in oak casks for at least two years. The most common of the "named types" are;
o Bourbon, which must be at least 51% corn (maize).
o Rye, which must be at least 51% rye.
o Corn, which is made from a mash made up of at least 80% corn (maize). The whiskey is distilled to not more than 80 percent alcohol by volume. It does not have to be aged but, if it is aged, it must be in new uncharred oak barrels or used barrels. Aging usually is brief, i.e., six months. During ageing the whiskey picks up colour and flavour and its harshness is reduced.
Το Johnny Walker είναι απαράδεκτο και θα έπρεπε να απαγορεύεται διά νόμου η κυκλοφορία του. Το Ballantines επίσης. Το Cutty Shark παλεύεται.
Και τα bourbon είναι είδος ουίσκι.
Και το Jack Daniels δεν είναι bourbon, είναι Tennessee whiskey, τα οποία μοιάζουν με bourbon, αλλά έχουν διαφορά στον τρόπο παραγωγής.
poly swsta. malista exei parei to onoma tou ap to Bourbon County sto Kentucky! lolQuote:
Originally Posted by Deggial
Μα να μην εχετε βαλει Southern Comfort για επιλογη.Μεχρι και αμαξι μπορεις να κινησεις,σοβαρα πρεπει να θεωρειται νοθευμενη βενζινη
Ναι.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Θεωρω ακρως συγκινητικο το γεγονος οτι υπαρχει κι αλλος κοζμος που τα σιχαινεται.
Νομιζα μεχρι προτινος οτι κατι εκανα λαθος.
Από τις 3 επιλογές μόνο ο Τζόνης παλεύεται.
Κατα τ'αλλα οι μισοί που ποστάρανε καταφέρανε να είναι οφφ-τόπικ.
Ρε φιλαράκιο εμείς φτιάνουμε τους νόμους. Και τα ουίσκια. Γιατί να μην φτιάσουμε και το τόπικ?Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
ξεκινωντας με την πρωτη σου φραση κατανοεις φυσικα οτι η ολικη ακυροτητα αυτης, οδηγει στην απαξιωση της δευτερης.
Ρε παπάρες (και ο ποστ νιούκλιερ κάος και ο Ναύαρχος ), εσείς είπατε πως γενικά τα ουίσκι είναι σκατά και θα μου πείτε εμένα για ακυρότητα; :P
Αφού ξερετε πως έχω δίκιο.
Ωραία λοιπόν, απο τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει, και δεν το έχει εδώ, (για να σα βγάλω μπιελά με ένα χτύπημα ρε μουνάκηα) είναι το Teachers και αντέ και γαμηθείτε. Φωτιστικό πετρέλαιο ρε, κηροζίνη γαμώ το μουνή της.
ρε φραπεδόμαγκες,όταν ο Ιάκωβος ο Δάνιελς πέταγε την τάπα στο βαρέλι κάτω στο γεωπονείο εσείς πίνατε Ριμπένα φραγκοστάφυλο παρέα με την Νέλυ
σκατά σε ΟΛΑ τα ουΐσκια όμως
απόλυτο δίκιο ο When_Black_Roses_Bloom
vat69
5 euro το μπουκαλι,fuel