Αν δεν έχετε δεί αυτή την σειρά να την δείτε και αν την έχετε δει ξαναδείτε την...
Κατά την άποψη μου χαλαρά μέσα σε ό,τι καλύτερο έχει παιχτει στην τηλεόραση... Τα τελευταία 8 λεπτά της σειράς είναι απλά θεικά....
Printable View
Αν δεν έχετε δεί αυτή την σειρά να την δείτε και αν την έχετε δει ξαναδείτε την...
Κατά την άποψη μου χαλαρά μέσα σε ό,τι καλύτερο έχει παιχτει στην τηλεόραση... Τα τελευταία 8 λεπτά της σειράς είναι απλά θεικά....
ουτε καν
τι εννοάς?Quote:
Originally Posted by Abruzzi
οτι ειναι βαρετη και οτι σιγα τα τελευταια λεπτα
Είδες και τα 6 season και σου φάνηκε βαρετή?!? Αυτή η σειρά?!? :shock: ΟΚ βασικά απορώ γιατί έκατσες να δεις γιατί με nickname απο Prison Break και άβαταρ απο Lost προφανώς δεν θα είναι του γούστου σου...
Αλλά δεν σε άγγιξε ούτε καν? Den paizei....
νταξ μη σου χαλαω το topic,εχω δει τη πρωτη σεζον και τα τελευταια λεπτα επειδη με πριξανε,δε μαρεσε/αν,ρε γμτ γραφεια κηδειων δλδ ffs
σε αλλους θα αρεσει/ουν
Ρε συ.... γραφείο τελετών... Απίστευτο Black Humor... Φοβερο Casting... Σεναριάρα... και τα τελευταία 8 λεπτά ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ είναι οτι καλυτερο γιατι μετά απο 6 Seasons γραμμικής ροής έχεις δεθεί πολύ με τους χαρακτήρες..
Ειλικρινά δωστης μια ευκαιρία... Είναι χαλαρά η καλύτερη Δραματική σειρά Out There....
coil πες λίγο τι παίζει... με ψήνει.
http://www.imdb.com/title/tt0248654/Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
αν και προφανώς θα έχεις τσεκάρει...
Να σου πω την περίπτωση μου. Παρακολουθώ ανελλιπώς απο την εποχή του Twin Peaks σειρές τις Αμερικάνικης τηλεόρασης. Το δίκτυο ΗΒΟ λοιπόν έχει μερικές απο τις καλύτερες που έχω δει. Αναφέρομαι στο OZ, στο The Sopranos και στo Band Of Brothers... Έψαχνα κάτι διαφορετικό και ένας καλός φίλος μόλις είχε τελειώσει το Six Feet Under. Μου εξήγησε το σενάριο:Μια πρόβληματική οικογένεια έχει ένα γραφείο τελετών και μέσα απο τα γεγονότα εξελλίσεται η ζωή τους μέσα σε ένα άρτιο περιβάλλον μαύρου χιούμορ, φιλοσοφικών ερωτημάτων αλλά και πανέξυπνης σκηνοθεσίας.
Η αλήθεια είναι πως δεν μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον αλλά μόνο και μόνο το όνομα της HBO με έπεισε. Μετά τον πιλότο και το δεύτερο επεισόδειο είχα μπεί για τα καλά στο κλίμα. Είναι τρομερό το πώς δένεσαι με τους χαρακτήρες βοηθάει το τρομερό casting με Michael C. Hall (Dexter) να παίζειτον έναν απο τους δύο αδερφούς αλλά και την φοβερή μουσική. Ομολογώ πως απλά την ρουφηξα.. Είδα μέσα σε 3 μέρες και τις 6 σεζόν.. Απλά καταπληκτικό.
Η σειρά αυτή έχει μια τρομερή επίδραση στην ψυχολογία σου αλλά και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι ορισμένα πράγματα...
Την συνιστω ανεπιφύλακτα σε κάποιον που έχει ΔΙΑΘΕΣΗ να δει κάτι παραπάνω απο τα Χιτάκια (βλ. Lost, Prison Break, Heroes) και έχει ΔΙΑΘΕΣΗ να ταραχθεί συναισθηματικά. Για μένα είναι ένα διαμάντι.
Exw akousei kai egw poly kala logia, alla genikws synais8hmatikh taraxh apo seira mou akougetai kapws. Xwris parexhghsh :(
Τι εννοάς και εσυ?Quote:
Originally Posted by Marillion
χμ, ακούγονται του γκουντ του μπι τρου αυτά & τελείως μέσα στο γούστο μου, οπότε θα αρχίσει να κατεβαίνει. εσύ κατεβασμένη την είδες; υπότιτλοι κ.λπ. που κυκλοφορούν είναι σε καλό επίπεδο;
Ναι υπότιτλοι κομπλέ (αν και έχει περάσει ένας χρόνος απο τότε που την είδα μου φαίνεται όλοι στα ελληνικά). Λοιπόν είναι τρου όσο είναι και οι Μανογουορ να ούμε! Αν είσαι σε φάση να πάρεις κάτι παραπάνω απο μία σειρά είναι ότι καλύτερο.
Και ενδέχεται να ρίξεις πολυ κλάμα στο τέλος
Αυτό εννοάει ο απο πάνω?
Goustarw seires re paidi mou, alla kathws kamia den einai prosxediasmenh(ante me kana 2 exaireseis) kai oles synexizontai vash thle8eashs, oi 2,3,4,5,6 seasons mporei na mhn yphrxane. Ara dyskolevomai na tavtistw kai na ypostw ''synais8hmatikh taraxh'' apo kati poy apla yparxei gia fragka, kai den ekplhrwnei kai kanan kalitexniko stoxo edw pou ta leme e. Seira kalh gia kana pop corn, ante kai gia xavale me filarakia typou 'pw re malaka ti paixthke!'. Den 8a xasw kai ton ypno mou.
Gia na mhn polylogw kai na nomisete oti to phra poly sovara, na eiste kai eseis ligo pio litoi stis perigrafes sas gia tetoies morfes ''texnhs''(edw mpainoun terastia eisagwgika). Tv einai re koufales.
Dexomai pws to HBO kanei poly kalh douleia apo apopsh casting, gyrismatwn kai genikoterhs atmosfairas.(Oz, deadwood) alla mexri ekei.
Abruzzi & loipoi tou gnwstou thread, mhn me kraxete to lost ek8eiazetai me atakes tou user LOADER, entaxei?
1ov:Είχα ξεχάσει οτι το Deadwood είναι του ΗΒΟ και οτι πρέπει να το δω!Quote:
2ον: Μην το πάς τόσο μακριά είμαι μαζί σου και συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες.. αλλα στο Six Feet Under (13 eps η σεζόν πάνω κάτω) ταυτίζεσαι διότι είναι γραμμικό το σενάριο. Αρχίζει κάνει την διαδρομή του και τελειώνει εκεί που πρέπει να τελειώσει. Ούτε ανούσια ούτε fillers τίποτα.
Καλά δεν την έχει δεί κανένας άλλος ολόκληρη?
edit: Το Lost έχει καταντήσει η απογοήτευση του αιώνα...
edit2: Μην ξεχνάς ότι το Τwin Peaks είναι David Lynch, είναι έργο τέχνης και είναι τηλεοπτική σειρά.
Ataka tou aiwna!Quote:
edit: Το Lost έχει καταντήσει η απογοήτευση του αιώνα...
Prwton ekana kai ligo humour me to lost alla tespa.
To twin peaks, an kai ta exw ta episodes & thn tainia, den ta xw dei akoma. Isws pali na pianesai apthn exairesh( exw akusei pantws, oti h seira sto telos einai apelpistika aparadekth kai h tainia oxi tpt to idiaitero), pou den antiprosopevei se kamia twn periptwsewn to sygkekrimeno antikeimeno e. Milame oti xekinane ekatontades seires kathe xrono ek twn opoiwn oi perissoteres den exoun kai polla na mas poun.
Eipame re paidi mou, einai antikeimena pros katanalwsh, emporio pws to lene. Den yparxei sxedon kamia periptwsh kapoios senariografos na ekfrastei mesw ths seiras, h kapoios skhno8eths na pernaei minimata synexws.
Ouf, poly to zorisame, telika symfwneis h oxi? :D
Quote:
χμμμ.... τώρα που το λες η ταινία και ο δεύτερος κύκλος Twin Peaks έγιναν απλά για να γίνουν... ο πρώτος είναι όλα τα λεφτά απο ποιοτικό - κινηματογραφικό ενδιαφέρον...
Επιμένω ότι το Lost αν και το είδα απο το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε στη Αμέρικη πολυ πριν γίνει trend στην Ελλάδα (απλά το τονίζω διότι ήμουν ένθερμος υποστηρικτής) ο τρίτος κύκλος ήταν απογοητευτικός για μένα...
Έχεις δίκιο ένας σκηνοθέτης σε μία ανοιχτή σειρά (ανοιχτή εννοώντας ότι βλέπουμε πως πάει και την συνεχίζουμε ή όχι) απλά θα κορέσει τη μάζα. Το Six Feet Under όσο και να πούλαγε είχε μια δομή αρχη - μέση - τέλος. Δεν το τραβήξανε και γενικά είναι κάτι το διαφορετικό που πιστεύω αξίζει κάποιος να επενδύσει ορισμένες (πολλές) ώρες απο την ζωή του. Στην τελική μπορεί να μην αρέσει σε όλους όσους ευκαιριακά βλέπουν σειρές γιατί έχει και δύσκολο θέμα.
Φωτεινή εξαίρεση στην τηλεόραση τα αγαπημένα μου ANIME...
Κυκλοφορίες πλήρως ποιοτικές, απίστευτα σενάρια, δομή χαρακτήρες κλπ...
Θα συμφωνούσαμε πλήρως αν είχες δει και εσύ την σειρά και αν είχες άλλη κιθάρα...
I'm A Gibson guy Baby! :lol:
εγω αλλιως το περιμενα το Six Feet Under
δεν μου αρεσε ομως ιδιαιτερα
στα + το οτι παρουσιαζε ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι ανδρων σαν ενα οποιοδηποτε straight ζευγαρι
κ οτι ο γκομενος της γιαγιας ειναι Γεωλογος :P
κατα τα αλλα λιγο βαρετη κ λιγο αργη μου φανηκε
επισης Lili Taylor :pink:
Παιδιά η σειρά είναι πολύ καλή. Δραματική σειρά ε. Όποιος γούσταρε με το Dead Like Me θα γουστάρει επίσης.
Εγω το βλεπα παλια στο Star που το παιζε τα βραδια. Γουσταρα, αλλα καποια στιγμη σταματησε να δειχνει, οποτε εκει τελειωσε και η ενασχοληση μου με την εν λογω σειρα. Λογικα γυρω στις 2 σεζον πρεπει να χαν παιχτει εδω περα.
μπαμπ
το ξεκινησα κι εγω αυτο και ειμαι 3η σεζον, αλλα βλεπω οτι γραφετε για 6 σεζον ρε παιδια και που στο διαβολο θα τη βρω αυτη την 6η σεζον που ουτε στο ντιμονοηντ δεν υπαρχει;
Τι λέτε ρε, 5 seasons είναι.
Quote:
Originally Posted by Coil
:?:Quote:
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
hahahahhahahaha ayto gia ton gomeno ths manas den to hksera :D
prin apo kana duo xronia to ebaze to star kai to bazei kai twra kati polu kammenes wres
oi atakes ths Taylor einai theikes kai
h seira ta spaei telos :D
http://www.imdb.com/title/tt0248654/Quote:
Originally Posted by shora
http://www.hbo.com/sixfeetunder/episode ... de01.shtml
:!:
μαλιστα, δεν τους ξαναπιστευω τους αλλους δυο.
δωστε κανα σοβαρο τορρεντ για το σιξ φιτ γιατι παιδεύομαι.
h seira ta spaei xalara..thimamai kati bradya kalokairi na xeniktaw gia na dw tis epanalipseis sto star meta tis 2...
ενα ακαουντ στο demonoid θα βοηθουσε πολυ, εχει και τις 5 σεζον.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Egw nomizw tis eixa katevasei oles apo mininova.
ραγισε η καρδια μου στο 4χ1
Meh, είμαι στο 3x2, αλλά θα αργήσω να σε φτάσω να δω τι σου ράγισε τη γκαρδιά :/ Τουλάχιστον έχουν μείνει τρεις φουλ σεζόν. Πόσο γαμάει.
Eτοιμαστείτε για λιγμούς στο φινάλε.
Απ'τις καλύτερες σειρές έβερ.
τι λυγμους, ποσο καλυτερο μπορει να γινει =/
ευτυχως κατεβαινει πολυ αργα (παρα πολλοι leechers) και δε μπορω να τα δω ολα μαζι
Ερχόμουν να κάνω bump και είδα ότι με πρόλαβαν. Άντε γαμηθείτε.
Την άρχισα την προηγούμενη εβδομάδα, και έχω δει μιάμιση σεζόν. Μου αρέσουν πολύ οι γαμάτοι χαρακτήρες της (Brenda :pink:), και παρ' ότι μας μελοδραμιάζει και ώρες ώρες τα λέει λίγο συνηθισμένα, μας αποζημιώνει με ωραίες πλοκές, προσοχή στη λεπτομέρεια και ενίοτε γαμάτο χιούμορ.
Επίσης γαμιέστε με ημι-spoiler της πρώτης σελίδας.
πάει κι αυτή
πόσο συναισθηματικά καθυστερημένοι είναι όλοι τους, αλλά το περνάνε με τέτοια φυσικότητα που στεναχωρεί
den, den.
den ksero ti skata skeftostastan otan anoiksate h otan tolmiisate na simmetasxete sauto to topic.
alla ego den exo dei po psixovgaltiki kai pio gamwpsyxi seira sti zoi mou.
profanws gia mena to 8ema den einai ta pente teleutaia lepta tou teleutaiou epeisodiou, den einai. einai oli i teleutaia sezon.
de 8elw na pw tipota basika, isws 8a prepe na maste eugnwmones pou maste zwntanoi epeidi isws mporesoume sto mellon na dior8wsoume kati.
den ksero ti skata egrapsa kai svistike, alla mi ferete tous eautous sas sti 8esi twn sto vivlio twn irwwn tou tromou, kai tou dromou. being normal is preferable
skata eugnwmones.
poly ali8ini kai pikri san to diaolo.
auto pou lene oti to bareli den exei pato, e exei pollwn eidwn vathi kyra mou.