I rest my case :D
http://img230.imageshack.us/img230/2246/result1qv7.jpg
Printable View
I rest my case :D
http://img230.imageshack.us/img230/2246/result1qv7.jpg
μας νοιάζει τόσο πολύ; μπα, δε μας νοιάζει.
και για πες μας αγαπητό σφηνοκαυλάκι τι σας νοιάζει εσας;
den uparxoun opadoi ths microsoft, yparxoun xrhstes oi opoioi logw anagwn (opoies kai an einai aftes) xrhsimopoioun ta proionta ths proanaferthisas etairias
λέγε με και μονοπώλιο.
Πάντως υπάρχουν και εναλλακτικές όσον αφορά το οφις
μας νοιάζουν τα στρουμφάκια. πες μας γι' αυτά.
xmou to office einai to mikrotero kako mias kai yparxoun enallaktikes opws les, allou einai einai to provlhma.Quote:
Originally Posted by Dark Dominion
gia ta stroumfakia, ta goustaroume kai akoume ta tragoudakia tous olh mera
αγαπάμε στρουμφάκια γιατί μεγαλώσαμε με αυτά
αρκεί αυτό; πιστεύω ότι έχει υπάρξει εκφυλισμός. βάλανε τη στρουμφίτα να ερωτευτεί το μπαρμπαστρουμφ οι γελοίοι.Quote:
α ακόμα θυμάσαι την ιστορία εσύ; 10 είσαι;
οπαδοι microsoft με σημαιες λαβαρα και πανο
χειρότεροι και από πασόκους και νεοδημοκράτες είναι :!:
βρε γίδι για τα νέα επεισόδια μιλάω. τι στο πέος 10 είσαι και δεν μπορείς να καταλάβεις τι σε λένε;Quote:
Εναλλακτικές υπάρχουν για όλη την γκάμα προϊόντων της Microsoft.
Απλά σε μερικές κατηγορίες, όπως λειτουργικά συστήματα για οικειακή χρήση, οι ανταγωνιστές δεν είναι ικανοί ή δεν έχουν ενδιαφερθεί να προσφέρουν καλύτερες λύσεις.
Όσον αφορά το MS Office, το προτιμώ από OpenOffice ή Lotus Notes, τουλάχιστον για τις χρήσεις που με αφορούν. Κάνω την δουλειά μου πολύ πιο εύκολα και αποδοτικά σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Το OpenOffice σε πολλά ζητήματα μου είχε σπάσει τα νεύρα ή έπρεπε να κάνω περίεργα κόλπα για να ξεπεράσω αδυναμίες του.
Λοιπόν σβήστε όλα τα ποστς και κάντε μπαν το βλάκα ντόμινο.
http://img233.imageshack.us/img233/5352/poutsaog9.jpg
Πείτε και τι σκατά είναι αυτό γαμώ τη μπαναγία του. Το κάνει με ό,τι setup file κατεβάζω πλήν τυχαίων εξαιρέσεων, το συγκεκριμένο με το msn live. Χώρο εχω, swap του έδωσα όσο γουστάρει, μνήμη έχει δώξα τω 8εώ, chkdsk για μπαντσέκτορς έκανα, defragmentation έκανα, χ8εσινή γαμωεγκάταση γουίντος xpsp2 είναι, τι σκατά 8έλει και μου τρώει τη ζωή;
:S kalo kouragio filos, mou myrizei ellatomatikh egkatastash windows h mapa spasmenh ekdosh. Dokimase me kapoio allo cd xp h akoma kalytera fortose vmware sto linux kai fortose xp ekei pera
vmware - qemy λύσεις γιοκ για διάφορους λόγους. Κι εγώ υποψιάζομαι οτι έχουν στραβομπεί γαμώ το χριστό τους αλλά δε 8α αντέξω να τα ξαναπεράσω (είναι το πέμπτο διαφορετικό cd που δοκιμάζω και το πρώτο που φαίνετια να δουλεύει - xpsp2corp), ελπίζω σε ένα 8εό.
kalh tyxh. entelws pliroforiaka giati emulator giok?
Κυρίως έλλειψη ισχύος και μνήμης για βαριές δουλειές.
xmf egw ekana oloklhro programma se vb.net pou ertexe se xp sto vmware se mhxanhma tetraetias me 2giga mnhmh xwris kanena problhma.
Den mporw na fantastw kati pio vary pou tha itheles na xrisimopoihseis kai den yparxei kati antistoixo sto linux, egw to krataw mexri h ekdosh tou skype gia linux na arxisei na upostirizei kai video.
kalh tyxh kai kalo kouragio pantws
ε κορέλ, επεξεργασία βίντεο, προγράμματα μουσικής, τέτοια πράματα δεν είναι σόι και είπα για αυτόνομη εγκατάσταση.
Εμένα μου μυρίζει πουστιά με τον windows installer στο πρόβλημα σου φίλε ικόνοκλαστ.
Κακοcrackariσμένα Windows μου μυρίζει η δουλειά. Βασικά αν έχεις την δυνατότητα ρίξε μια εκδοση linux πάνω σε κάποιο συστηματάκι σου να την ψάξεις. Προτείνω Ubuntu.
o anthrwpas exei hdh linux kai thelei na perasei ta windows san 2o leitourgiko oxi to antitheto :!:
μου αρέσει η πρωτοτυπία!Quote:
Originally Posted by locust
ΛΟΛΣ. Υπάρχουν ακόμα τυπάκια που βάζουνε λίνουξ; Νόμιζα οτι εξαφανιστήκατε όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου.. :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Coil
Νταρκουιντακντόμινο, απο υποψίες άλλο τίποτα, προτάσεις 8έλουμε, λύσεις 8έλουμε!
Τα windows τα έχεις αγοράσει? Δεν μπορείς να φανταστείς τι είδους PC φοράνε ΜΟΝΟ Linux και για τι δουλειές τα φοράνε....Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Και όταν τα crackaρισμένα Windows πετάνε τέτοια μηνύατα η λύση είναι δραστική: Format
Φυσικά και τα έχω αγοράσει.. Υπάρχουν PC που τρέχουν ΜΟΝΟ Λίνουξ;; Και πως λειτουργούν;Quote:
Originally Posted by Coil
xaxa mhn ton gkoroideveis ton kahmeno na voithisei prospathei kai den kserei se ti epipedo vriskomaste san xrhstes :!:
Να μά8ει ότι είμαστε και πολύ 1337!!
rwtaw mhpws exeis provlhma sto setup efarmogwn opws nero, office pou vasizetai se windows installer bas kai dokimaseis kana repair tou installer k strwsei
proswpika,sun oti eimai asxetos me plhroforikh, sta pc mou exw mono linux.Quote:
Αλή8εια; Και για να μπουτάρεις κάνεις compile το κέρνελ κά8ε φορά;;;
Ντόμινο δε φαίνεται να παίζει αυτό που λές και μάλλον είναι γενικευμένο. 8α πάιξω μερικά registry repair μέχρι να εμφανιστεί αυτός με την ιδέα την καλή.
e oxi fusika.giati na kaneis compile ton kernel?
epeidi mporeis :!:Quote:
Originally Posted by The Charon
Μα άμα δε το κάνεις παίζει να πιάσεις ιό :!: :!: :!:
13 ιδεες στα γρηγορα ->Quote:
0. ειναι οκ τα permissions του user και οι temporary folders
1. ειναι οκ οι ρυθμισεις pagefile , virtual mem
2. δεν ασχολεισαι με antivirusantiantifirewallnortonspywaredeleteaidsantiuserprotection επειδη ολοι ετσι κανουν
3. κατεβηκε σωστα (δλδ οχι με firefox :D) η τελος παντων κοιταξες οτι κανει extract χωρις CRC κτλ
4. ειναι οκ το net framework
5. ειναι οκ τα περι (HKLM\SYSTEM \CurrentControlSet \Services\MSIServer)
6. directx
7. δοκιμασες με /safeboot
8. δοκιμασες manually αφου εκανες extract ?
9. δοκιμασες to restore τον msi server απο το \dllcache ή upgrade τελος παντων
10. κοιταξες τα dependencies
11. δεν ασχολεισαι με api hooks (GetProcAddress is your friend)
12. αυτος που εφτιαξε το image των xp σου ή το 2 δεν ασχολειται με το 11
13. βαρεθηκες ηδη και πλεον δουλευεις slackware (thumbs up!)
o dhg του προγραμματισμου!!
Μετα απο το κράς να ξεκινήσω το άρ8ρο μου με το εξής απόφ8εγμα το οποίο ήσαν γνωστό ανάμεσα σε διάφορους ριζοσπαστικούς κύκλους και ήμουν ενήμερος κι εγώ ο ίδιος εδώ και καιρό. Ωστόσο πάντα υπάρχει μια κατάσταση στην οποία ξανα8υμάσαι παλιές αλή8ειες: Τα windows είναι απο κουλούς αν8ρώπους για ηλί8ιους αν8ρώπους, τέλος.
δηλαδή;Quote:
0. ειναι οκ τα permissions του user και οι temporary folders
δηλαδή;Quote:
1. ειναι οκ οι ρυθμισεις pagefile , virtual mem
όχι.Quote:
2. δεν ασχολεισαι με antivirusantiantifirewallnortonspywaredeleteaidsantiuserprotection επειδη ολοι ετσι κανουν
δηλαδή;Quote:
4. ειναι οκ το net framework
δεν υπάρχει καν το key στη registry, καλό είναι αυτό;Quote:
5. ειναι οκ τα περι (HKLM\SYSTEM \CurrentControlSet \Services\MSIServer)
directx!!Quote:
6. directx
ναιναι.Quote:
7. δοκιμασες με /safeboot
δε κάνει εξτρακτ.Quote:
8. δοκιμασες manually αφου εκανες extract ?
δε παίρνει ρηστόρ και τέτοια δεδομένου οτι τα προβλήματα ξεκινήσαν απ' αρχής χρόνου.Quote:
9. δοκιμασες to restore τον msi server απο το \dllcache ή upgrade τελος παντων
Ποιανού πράγματος και τι σχετικά με αυτά;Quote:
10. κοιταξες τα dependencies
όχι.Quote:
11. δεν ασχολεισαι με api hooks (GetProcAddress is your friend)
ξερωγώ, απο το ντεμονόηντ είναι. όχι 8α έλεγα.Quote:
12. αυτος που εφτιαξε το image των xp σου ή το 2 δεν ασχολειται με το 11
Δουλεύω σε λίνουξ επι αποκλειστικού εδώ και 3-4 χρόνια απλά με πιάσατε στην ανάγκη.Quote:
13. βαρεθηκες ηδη και πλεον δουλευεις slackware (thumbs up!)
Προσοχή τώρα, για να απαντήσω στο 3 8α πρέπει να δω ποιά είναι η μη κατάλλη λέξη που πετάει 406.
OK!!
Όχι. Η τεράστια πλειοψηφία των αρχείων που κατεβαίνουν με explorer και firefox είναι corrupted. Παρατήρησα οτι corrupted είναι και μερικές μεγάλες εικόνες (όπου αν σβήνω την cache και ξαναδοκιμάζω τότε όλα καλά) ενώ corrupted είναι και το wget που δοκίμασα να κατεβάσω για να δω τι σκατά τρέχει. Τις πταίει;Quote:
3. κατεβηκε σωστα (δλδ οχι με firefox :D) η τελος παντων κοιταξες οτι κανει extract χωρις CRC κτλ
Α, επισης να σημειώσω οτι χακσορντ είναι και τα ιουτουμπ που βγαίνουν όλα γαμημένα απο το μισό και μετά.